اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایو LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درایو LED

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    تغییرات فقط این نیست دایی.
    یه سری تغییرات دیگه هم لازمه. مثلا دیود خروجی باید ولتاژ بالاتر بشه و...
    سلام استاد احمد یادمه قبلا دنبال شاتکی ولتاژ بالاتر میگشم برای تغذیه اینجا هم یک شاتکی بالای 130 ولت با تحمل جریان 1 آمپر فکر کنم کافی باشه الان چی تو بازار پیدا میشه من که خیلی جا ها زنگ زدم از 40 بالاتر نبود uf4007 مناسب نیست و داغ میکنه درسته؟

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

ممنون استاد ولی چرا برای 130 ولت 50 دور بپیچیم؟ چرا 130 دور نپیچیم؟ از چه رابطه ای در آوردین؟ و اینکه چرا برای تغذیه آی سی که میگید 12 ولته 5 دور چرا 8 دور نباشه البته دارم مثال میزنم
      فرمولی داره؟

دیدگاه

با سلام به هر دوی شما و تشکر از جناب ahmadmn منم همین سوالها را درباره تعداد دور سیم پیچ دارم در ضمن در pcb که لازم نیست تغییری بدم فقط تغییرات مربوط به قطعات میشه درسته؟

دیدگاه

جالبه !

نمی دونم انجمن جالبی دارید یا مدیرای جالب . وقتی یه عده میان پست می دن که پروژه انجام می دیم پیام خصوصی بدید سر قیمت صحبت کنیم کسی نمیاد پستشو پاک کنه نمونه ی لینکاشم زیاده منم نه وقتشو دارم نه حوصله شو که بذارم اینجا ... بعد وقتی پستی گذاشته می شه که فقط یه معرفی سربسته است سه سوت میاید پستو پاک می کنید ... لطفا دوز این پاستوریزه بودنتونو مشخص کنید که آدم بیخودی وقت نذاره واسه تایپ چیزی که قراره یه مین دیگه پاک شه ....

دیدگاه

سلام دایی های گلم
            نوشته اصلی توسط Newsad.Electronics
            نمی دونم انجمن جالبی دارید یا مدیرای جالب . وقتی یه عده میان پست می دن که پروژه انجام می دیم پیام خصوصی بدید سر قیمت صحبت کنیم کسی نمیاد پستشو پاک کنه نمونه ی لینکاشم زیاده منم نه وقتشو دارم نه حوصله شو که بذارم اینجا ... بعد وقتی پستی گذاشته می شه که فقط یه معرفی سربسته است سه سوت میاید پستو پاک می کنید ... لطفا دوز این پاستوریزه بودنتونو مشخص کنید که آدم بیخودی وقت نذاره واسه تایپ چیزی که قراره یه مین دیگه پاک شه ....
            درباره این موضوع می تونیم در یک تاپیک مستقل بحث کنیم تا شما و دایی های انتظامی (که منم نمی شناسمشون) در بحث شرکت کنن.

منم همین سوالها را درباره تعداد دور سیم پیچ دارم در ضمن در pcb که لازم نیست تغییری بدم فقط تغییرات مربوط به قطعات میشه درسته؟
            تغییرات چندان نیست دایی جان. به نظر من بهتره اول مدار دایی خازاما رو بسازی (با تعداد دور جدید) و بعد تغییرات رو بدی. اینجوری به نتیجه رسیدن برات ساده تر میشه.

چرا برای 130 ولت 50 دور بپیچیم؟ چرا 130 دور نپیچیم؟ از چه رابطه ای در آوردین؟ و اینکه چرا برای تغذیه آی سی که میگید 12 ولته 5 دور چرا 8 دور نباشه البته دارم مثال میزنم
            فرمولی داره؟
            این محاسبه رو دایی خازاما انجام داده نه من. وقتی ولتاژ برگشتی رو 130 ولت بگیریم و تعداد دور اولیه 50 باشه مجبوریم واسه 12 ولت 5 دور بپیچیم.

قبلا دنبال شاتکی ولتاژ بالاتر میگشم برای تغذیه اینجا هم یک شاتکی بالای 130 ولت با تحمل جریان 1 آمپر فکر کنم کافی باشه الان چی تو بازار پیدا میشه من که خیلی جا ها زنگ زدم از 40 بالاتر نبود uf4007 مناسب نیست و داغ میکنه درسته؟
            درسته دایی. هنوز شاتکی بالای 200 ولت ساخته نشده و 100 ولتشم بزور تو بازار ایران پیدا میشه. پس مجبوریم از دیود فست(غیر شاتکی) استفاده کنیم.
            همین BYV27 نوع 200 ولت هم داره که تقریبا مناسبه. UF4007 ولتاژش خیلی بالاست بنابراین افت ولتاژش زیاده. کلا افت ولتاژ هدایت دیودها با ولتاژ تحملشون رابطه مستقیم داره بنابراین نباید ولتاژ دیود رو خیلی بالاتر از نیاز بگیریم. برای 130 ولت بهتره از دیود 250 تا 400 ولت استفاده کنیم.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با درود . . .
              اینو چند وقت پیش خود سایت برام فرستاد
              چیز باحالیه شاید بدرتون بخوره:
              http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/rdr268.pdf?elq=a58fda8b77ec4bd0ab4f35a690019e05&am p;elqCampaignId=68

اینم مرجعش:
              http://app.go.powerint.com/e/es.aspx?s=1264&e=73879&elq=a58fda8b77ec4bd 0ab4f35a690019e05

برید حالشو ببرید و بگید سربازا فلان ... :mrgreen:
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سرباز مملکت(نصیری)
                با درود . . .
                اینو چند وقت پیش خود سایت برام فرستاد
                چیز باحالیه شاید بدرتون بخوره:
                http://www.powerint.com/sites/default/files/PDFFiles/rdr268.pdf?elq=a58fda8b77ec4bd0ab4f35a690019e05&am p;elqCampaignId=68

اینم مرجعش:
                http://app.go.powerint.com/e/es.aspx?s=1264&e=73879&elq=a58fda8b77ec4bd 0ab4f35a690019e05

برید حالشو ببرید و بگید سربازا فلان ... :mrgreen:
                سلام این راه انداز فقط یک ال ای دیه اگه دوستمون بخواد چهل تا از اینها بسازه و به هر led یک منبع وصل کنه هم اتلافش انرژی بسیار بالا میره چون هر منبع کمی اتلاف داره و هم اینکه هزنیه اش خیلی بالا میره و در ضمن این آی سی فکر نکنم گیر بیاد من درایور 3 ال ای دی سری شده رو ساختم که عکسهاش هم در تاپیک:
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47753.0
                موجوده ولی اون رو هم برای شما پیشنهاد نمیکنم چون باز مساله بالا اتفاق می افته

دیدگاه

با سلام وتشکر از شما دوستان که به سوالات پاسخ میدید میخوام همون سوئیچینگی را که آقای ahmadmn گفته بود را بسازم فکر کنم اون مناسب باشه باز هم از اینکه اطلاعات مفیدتون را در اختیار من قرار میدید ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
                    با سلام وتشکر از شما دوستان که به سوالات پاسخ میدید میخوام همون سوئیچینگی را که آقای ahmadmn گفته بود را بسازم فکر کنم اون مناسب باشه باز هم از اینکه اطلاعات مفیدتون را در اختیار من قرار میدید ممنونم
                    سلام موفق باشی خوشحال میشم اگه همینجا نتیجه اش رو هم بگی که چه تغییراتی دادی و بلاخره خروجی مورد نظر رو گرفتی یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام موفق باشی خوشحال میشم اگه همینجا نتیجه اش رو هم بگی که چه تغییراتی دادی و بلاخره خروجی مورد نظر رو گرفتی یا نه
                      حتما دوست عزیز هنوز pcb نزدم وقتی کاراشا انجام بدم نتیجه را میگم ممنون از پاسخ همه شما عزیزان :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X