خوب دایی جان فکر کنم همین حدود کافی باشه. نیست؟؟؟ حالا 1 کیلوهرتز کم و زیاد. آخه من نه اسکوپ دارم نه فرکانس متر :sad:
فکر میکنم مدار مشکلی نداشته باشه . آخه توی توان کم خوب کار میکنه. البته تصمیم دارم یه مدار یکپارچه طراحی کنم. چون نمیدونستم اندازه هسته بالاخره چقدر میشه هسته رو روی برد طراحی نکردم.
ولی امروز یه تست دیگه کردم. مدار رو با همون 3530 که قبلاً پیچیده بودم (همون 10 رشته در اولیه)که عکسش رو قرار داده بودم روی ماشین تست کردم. کاملاً حریف بود فقط ماسفتها خیلی گرم میشد و مقاومتهای اسنابر هم تا مرز دود کردن رفتن. مدار حدود 2 آمپر روی 45 ولت میکشید. البته تا 37 ولت هم میومد ولی من رو راضی کرد. فقط تمام چراغهای پشت کیلومتر و چراغ سقفی تا مرز خاموش شدن چشمک میزدند و مجبور شدم ماشین رو روشن کنم نمیدونم چقدر جریان میکشید که حتی با ولوم دادن دور موتور کم میشد. به نظرم دینام سفت میشد. ماشین که خاموش بود ولتاژ تا 9.5 هم میامد پایین. به نظرتون تا همینجا خوبه یا باز هم جا داره؟؟؟
البته من برق رو از جا فندکی گرفته بودم.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دمت دایی
متوجه نشدم ترانس رو بیرون گذاشتی یعنی چی؟ بردهای سوئیچینگ روی PCB یکپارچه با ترک های قطور کم میارم چه رسد به سیم کشی و...
کاش از اول یه عکس میزاشتی. به هر حال این هسته نباید کم بیاره و باید 200 وات بده.
راستی ماشینت چیه که با 10 آمپر کم میاره؟!!!!
من از جافندکی 206 بیشتر از 10 آمپر هم کشیدم اما اصلا نیازی به خاموش کردن ماشین نبود. ولتاژ هم زیر 12.5 نیومد. البته من یه باطری 3K خفن انداختم روش که توی جاباطری بزور جا شد. :biggrin:
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
اگه افت میکنه باید سیم کشی رو قوی تر بکنی دیگه! ولتاژ ورودی اگه کم بشه خوب طبیعیه که ضریب تبدیل هم بهم میریزه و خروجیتم کم میشه! بهت گفته بودم که محاسبات رو برای 10 ولت حساب کن نه 12! برای همین بود :nerd:
سلام. ماشین که پرایده با باطری 55 آمپر. ترانس هم با سیمهای حدود 10 سانت و نسبتاً قوی به برد وصل شده. عکس برد رو امشب میگیرم. ولی وقتی مدار رو روشن میکنی باید ماشین رو روشن بزاری وگرنه ولتاژ تا 9.5 ولت هم پاییم میاد.
آروین جان من دقیقاً نمیدونم چند دور پیچیدم. این ترانس ماله خیلی وقت پیشه. ولی قبلاً ایراد از جایی دیگه بود که من فکر میکردم از ترانسه واسه همین انداخته بودمش کنار. ولی حالا که انداختمش تو کار دیدم بهتر از همه ترانسهام جواب میده. ولی فکر کنم ورودی 2 تا 4 دور باشه و خروجی 2 تا 18 دور که من از دو سر کناری گرفتم که میشه یه 36 دور. مدار من تا 60 ولت هم بالا میره ولی آی سی آمپلی میترکه . بیشتر از 50 نمیشه داد. الان روی 46 ولت تنظیم شده. یه جورایی فکر میکنم مدار توی ورودی کم میاره. شاید لازم باشه از سر باطری سیم کشی کنم. به هر حال بد جور به باطری فشار میاورد. اگه با stk اینطوری باشه وای به حال ترانزیستوری.
من اگه محاسبات رو با 10 ولت بگیرم وقتی ولتاژ 12 میشه خروجی بالای 50 میره و مدار میسوزه. من مداری لازم دارم که بتونه روی 45 ولت 2 آمپر ثابت بمونه و انقدر بالا پایین نشه.
البته یه چیز عجیب هم هست. خط فیدبک روی بردکه از خروجی با پتانسیومتر به مدار میره کمی گرم میشه. اونکه جریانی نمیکشه . چرا گرم میشه.
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
سلام. ماشین که پرایده با باطری 55 آمپر. ترانس هم با سیمهای حدود 10 سانت و نسبتاً قوی به برد وصل شده. عکس برد رو امشب میگیرم. ولی وقتی مدار رو روشن میکنی باید ماشین رو روشن بزاری وگرنه ولتاژ تا 9.5 ولت هم پاییم میاد.
وقتی آمپ میزاری روی ماشین نباید خاموش باهاش آهنگ گوش بدی باطری پدرش در میاد
آروین جان من دقیقاً نمیدونم چند دور پیچیدم. این ترانس ماله خیلی وقت پیشه. ولی قبلاً ایراد از جایی دیگه بود که من فکر میکردم از ترانسه واسه همین انداخته بودمش کنار. ولی حالا که انداختمش تو کار دیدم بهتر از همه ترانسهام جواب میده. ولی فکر کنم ورودی 2 تا 4 دور باشه و خروجی 2 تا 18 دور که من از دو سر کناری گرفتم که میشه یه 36 دور.
ببین دوست من شوخی نیست که باید محاسباتت دقیق باشه تا نتیجه درست بگیری یه جورایی الکترونیک منتق خالصه! باید مطمعن باشی از ترانست! اینجوری وقتتو تلف میکنی بهت گفته باشم
مدار من تا 60 ولت هم بالا میره ولی آی سی آمپلی میترکه . بیشتر از 50 نمیشه داد. الان روی 46 ولت تنظیم شده. یه جورایی فکر میکنم مدار توی ورودی کم میاره. شاید لازم باشه از سر باطری سیم کشی کنم. به هر حال بد جور به باطری فشار میاورد. اگه با stk اینطوری باشه وای به حال ترانزیستوری.
امتحان کردی روی 60 ولت؟ ازش آمپر بگیری افت نمیکنه؟ این مدار رو اگر فید بکشو برداری شاید تا 100 ولت هم بره عزیز ولی جریانی بهت نمیده! اگه اسکپ داشتی میتونستی ببینی چی داره میشه که تا 60 ولت و حتا 100 یا 200 ولت هم خازنات شارچ میشن!
من اگه محاسبات رو با 10 ولت بگیرم وقتی ولتاژ 12 میشه خروجی بالای 50 میره و مدار میسوزه. من مداری لازم دارم که بتونه روی 45 ولت 2 آمپر ثابت بمونه و انقدر بالا پایین نشه.
عزیز محاسبات رو برای 10 ولت بگیر و اصلا نترس! خروجیت هم بالا نمیره مگه کشکه! فید بک پس کارش چیه؟!!! اگه یه اپسیلون ولتاژت بالا بره ای سی دیوتی سایکل رو 0 میکنه! بابا فکر اینجاشو کردن!
البته یه چیز عجیب هم هست. خط فیدبک روی بردکه از خروجی با پتانسیومتر به مدار میره کمی گرم میشه. اونکه جریانی نمیکشه . چرا گرم میشه.
بله نباید جریانی بگشه ولی شواحد میگن که داره میکشه! چکش کن عوضش کن و بدشم پتانسومتر برای این کار مناسب نیست همیشه مقاومت ثابت بزار مگه میخای منبع تغذیه متغیر بسازی! این کارو پیشنهاد نمیکنم که هی با ولتاژ خروجی مدارت ور بری! :NO:
امروز رفتم سراغ مداری که ساختم فیلمشم دیدن یه تست ازش گرفتم با یه پاور 250W واقعی
نتایج جالب بود همه چی رو درست محاسبه کردم به جز یه هسته تروعید که گزاشتم توی ورودی مدار که نویز منبع وارد برق ماشین نشه! عجب داغ میکرد 0.5 ولت افت ولتاژ داشت خیلی خندیدم! اگه دوست داشتین بازم فیلمشو میگیرم براتون میزارم :biggrin: چی ساختم خودم حال کردم :nice:
مشکل همینه دیگه . تا 60 ولتم میره ولی جریان نمیده. عملاً روی 35 ولت میشه روش حساب کرد. روی 46 فیکسش کردم ولی بازم اونی که میخوام نیست. وقتی جریان میکشی ولتاژ افت میکنه. تا 37 هم میاد. البته صدای آمپلی بد نیست ولی اگه بتونم مشکل فیدبک رو حل کنم صدا هم بهتر میشه.
شما دقیقاً همین مدار رو بستی؟؟ هیچ تغییری ندادی؟؟؟
محاسباتت چطوری بود؟؟؟ روی چه هسته ای؟؟ چه سیمی؟؟ چند دور؟؟
من محاسبات رو بلد نبودم که این پست رو زدم. گفتم از دایی جان و اساتید کمک بگیرم.
مشکل همینه دیگه . تا 60 ولتم میره ولی جریان نمیده. عملاً روی 35 ولت میشه روش حساب کرد. روی 46 فیکسش کردم ولی بازم اونی که میخوام نیست. وقتی جریان میکشی ولتاژ افت میکنه. تا 37 هم میاد. البته صدای آمپلی بد نیست ولی اگه بتونم مشکل فیدبک رو حل کنم صدا هم بهتر میشه.
شما دقیقاً همین مدار رو بستی؟؟ هیچ تغییری ندادی؟؟؟
من یه کم تو فیدبکش تغییر دادم که خیلی تیز شد پاسخش به جریان کشی! اینم نقشه مدار منه نتیجه 3 ماه کارمه :icon_razz:
محاسباتت چطوری بود؟؟؟ روی چه هسته ای؟؟ چه سیمی؟؟ چند دور؟؟
من 10 ولت به 35 ولت محاسبه کردم نکته این نوع منابع تغذیه با آمپر بالا اینه که مقاومت وافت ولتاژ تا هسته رو خوب حساب کنی
روی هسته ETD39 که تا 350 وات رو راحت جواب میده
سیمم هم 0.5 میلیمتر بود و به هم نتابوندمش مثل فیتیله حدود 70 بار ترانسو بستم و باز کردم تا درست اونی شود که میخاستم!
4 دور اولیه 19 دور در ثانویه اولیه 8 تا رشته سیم 0.5 تانویه 3 رشته یا 2 رشته یام نیست
من محاسبات رو بلد نبودم که این پست رو زدم. گفتم از دایی جان و اساتید کمک بگیرم.
من وقتی شروع کردم اصلا الکترونیک بلد نبودم! ولی دایی و بچه ها یادم دادن!
راستی گفتی موسفتات داق میکنن؟ اگه داق میکنن پی مشکل از درایور موسفتات هم هست ! همونطور که میبینی من 2 تا موسفت درایور خفن گزاشتم که مشکل افت ولتاژ روی موسفتام نداشته باشم! آخه موسفتا پیک جریان خیلی بالایی میخان توی مداران فرکانس بالا مثل سویچینگ!
اینجارم حتما" بخون همه چی در مورد درایو کردن موسفتها دستگیرت میشه همه فرمولهاشو با راهنمای استفاده دستا شیت نوشتم امیدوارم بدردت بخوره
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=45546.msg232214#msg232214
آمپلیفایر ماشین رو باید با دقت بیشتری از بقیه آمپلیفایرها بسازید..تا زمانی که از کارکرد صحیحش مطمئن نشدید نبرید توی ماشین..
باتری فابریک پراید هم بدرد اینجور کارا نمیخوره..باید باتری خشک جریان بالاتر باشه و تغذیه رو هم از سر باتری بگیرید.
تعداد ماسفتها رو بیشتر کنید (البته درایور گیت ماسفتها هم باید درست و حسابی باشد)
مقاومت اسنابر رو هم توان بالاتر قرار بدید.
این مداری که در پایین گذاشتم خیلی ها توی نت دیدم که ساختن..البته برای توانهای بالاتر باید گیت درایور و ماسفتهاش رو تقویت کنید.محاسبات ترانسش رو هم که به صورت نسبتا آزمایشی بدست اومده بعدا میزارم.. (:|
دوستان ادامه این بحث چی شد
اقای اشک . نتیجه گرفتین؟ چنتا عکس بزارین ببینیم چیکار کردین
من میخوام یه امپلی فایر رو تو ماشین راه بندازم . منتظر مدار تغذیشم . کسی از این مدار نتیجه نگرفت؟
دوستان ادامه این بحث چی شد
اقای اشک . نتیجه گرفتین؟ چنتا عکس بزارین ببینیم چیکار کردین
من میخوام یه امپلی فایر رو تو ماشین راه بندازم . منتظر مدار تغذیشم . کسی از این مدار نتیجه نگرفت؟
من ساختمش و خوب کار میکنه ولی یه تغییراتی باید توش بدی یه آموزش نسبتا" کامل اینجا هست ببین:
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53982.0
دیدگاه