اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

نوشته اصلی توسط emparator
    حالااین ماسفتاهرکدوم چندامپرجریان میدن؟
    حالابنده که می خوام باافزایش تعدادماسفت توان مداروبالاببرم واقعاجواب میده؟
    اگه بخوان به جای افزایش تعدادماسفت از4تاirf3205استفاده کنم بهترنیست؟
    به دیتا شیت مراجعه کنید یادم نیست.
    موسفتهایی که انتخاب کردی هم موسفت های خوبیه .
    یه مورد دیگه هم که در مورد انتخاب سویچ یادم رفت بگم اینه که افت ولتاژ روی قطعه سویچ تا اونجایی که ممکنه باید کم باشه چون کمبود ولتاژ داریم و از زره زره ولتاژ باید استفاده کرد اینطوری بازده هم بالا میره. مثلا موسفتهایی که Rsd بالایی دارن به درد این پروژه نمیخوره.

دیدگاه

درود بر اروین عزیز چه طوری خوبی چند وقته نیستی دلم تنگ شده بود برات جیگررررررررر
      یک سوال برای محافظت از ecu ماشین همون سلف سر راهش کافیه یا چیز دیگه ای هم لازم داره اگه چیز دیگه ای هم میشه برای محافظت گذاشت بگو که مشکل پیش نیاد برای ecu
      بهنام میگفت من اون سلفو که گذاشتم باز هم مشکل داشت برای ecu قضیه چیه ؟؟میگفت با هسته تیروئدی بهتره دیگه مشکلاتی که داشت براش پیش نیومده بود که قبلا با هسته e داشته بوده oo:
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام
        من نگزاشتم با ecu هم مشکلی ندارم علی جان
        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

در نهایت من اون سلف رو مقدارشو روی 1میکرو هانری آوردم پایین چون افت ولتاژ روش داشتم ولی توی جریانهای بالا میگن خود سیمی که میکشی به آمپلی میشه فیلتر

دیدگاه

سلام

این که تویز روی ecu نیافته به خیلی از عوامل مثل طراحی pcb و مسیر سیم کشی سوییچینگ و حتی موقعیتی که ecu در اونجا قرار گرفته بستگی داره

اگه بار تو خروجی سوییچینگ نزاریم یک نویز با دامنه خیلی کن میافته رو برق ماشین که میتونه برای ماشین هایی مثل 206 که کلا همه چیزش دیجیتاله مشکل ساز بشه.

اگه یک بار ناچیز تا متوسط بزاریم این نویز به حداکثر دامنه خودش میرسه

اگه بار زیاد بزاریم چون جریانی که تو ورودی هست میره بالا سیم خودش میشه فیلتر. دلیلش هم قانون مسیر شار مغناطیسی اطراف سیم و دست راست رو بدونید خوب توجیه میشین.

چون وقتی بار ناچیز میزاریم جریانی که کشیده میشه هم ناچیزه میدان اطراف سیم کاهش پیدا میکنه و نمیتونه جلوی این نویز با دامنه زیاد رو بگیره

اتفاقی که میافته اینه که تو 206 اولی مشکل روی فرکانس 20 کیلو هرتز برف پاک کن شروع به کار میکنه خود بخود و بعد کل سیستم به هم میریزه و اگه ادامه بدین کم کم ماشین بوق هم میزنه =))

اینم اضافه کنم که کویل و کل قسمت های جرقه ماشین یک منبع قوی ایجاد نویز روی برق ماشین هست که نمیدونم چجوری از ورودش به ecu جلوگیری میکنن :read:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
              سلام

این که تویز روی ecu نیافته به خیلی از عوامل مثل طراحی pcb و مسیر سیم کشی سوییچینگ و حتی موقعیتی که ecu در اونجا قرار گرفته بستگی داره

اگه بار تو خروجی سوییچینگ نزاریم یک نویز با دامنه خیلی کن میافته رو برق ماشین که میتونه برای ماشین هایی مثل 206 که کلا همه چیزش دیجیتاله مشکل ساز بشه.

اگه یک بار ناچیز تا متوسط بزاریم این نویز به حداکثر دامنه خودش میرسه

اگه بار زیاد بزاریم چون جریانی که تو ورودی هست میره بالا سیم خودش میشه فیلتر. دلیلش هم قانون مسیر شار مغناطیسی اطراف سیم و دست راست رو بدونید خوب توجیه میشین.

چون وقتی بار ناچیز میزاریم جریانی که کشیده میشه هم ناچیزه میدان اطراف سیم کاهش پیدا میکنه و نمیتونه جلوی این نویز با دامنه زیاد رو بگیره

اتفاقی که میافته اینه که تو 206 اولی مشکل روی فرکانس 20 کیلو هرتز برف پاک کن شروع به کار میکنه خود بخود و بعد کل سیستم به هم میریزه و اگه ادامه بدین کم کم ماشین بوق هم میزنه =))

اینم اضافه کنم که کویل و کل قسمت های جرقه ماشین یک منبع قوی ایجاد نویز روی برق ماشین هست که نمیدونم چجوری از ورودش به ecu جلوگیری میکنن :read:
              بهنام جان سلام
              ماشین من هم 206 هست تازه دنده اتومات هم هست که سیستم گیربکسش هم یه ecu وصله ولی موردی باهاش ندارم ....
              میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
              به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                بهنام جان سلام
                ماشین من هم 206 هست تازه دنده اتومات هم هست که سیستم گیربکسش هم یه ecu وصله ولی موردی باهاش ندارم ....
                206 رو عمدا عنوان کردم

گفتم که خیلی چیزا میتونه دخیل باشه

مثلا احتمال اینکه به دلیل پیشرفته بودن ماشین شما یک فیلتر در ورودی ECU وجود داشته باشه کم نیست
                و خیلی احتمالات دیگه

رو ماشین من که سیم کشیش بی کیفیت ترین تو خودرو های موجوده (نیو پی کی ) این نویز کاملا محسوسه
                مثلا وقتی امپ رو بدون سلف میخوام راه بندازم صدای سوییچینگ میاد رو باندها !
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

دریغ از یه pcb درست حسابی :-S :-/ :-t
                  تو کل تاپیک فقط یه پیسی بی هست که اونم دورویهست!
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

دوستان یه نگاه بندازن .. :NO:
                    انواع مختلف converter ، فقط یه کم گرونن
                    http://www.current-logic.com/dcdc_converter_car.php
                    میگن این دنیا دیگه مثل قدیما نمیشه ... دل این ادما زشته دیگه زیبا نمیشه
                    اون بالا باد داره زاغه ابر ها رو چوب میزنه ... اشک این ابرا زیاده ولی دریا نمیشه
                    غم تنهایی اسیرت میکنه ... تا بخوای بجنبی پیرت میکنه

دیدگاه

سلام
                      یه چندتا سوال داشتم راجع به این مدار
                      1- با همین هسته میشه 100ولت خروجی گرفت (350وات ماگزیمم)
                      2- میشه واسه درایور ماسفت ها از IR2113 استفاده کرد یا چیز بهتر؟
                      3-اگه جمعا از 6 ماسفت استفاده کنیم بهتره یا 4 تا؟
                      4- اگه تو خروجی از خازن با ظرفیت 10000uf استفاده کنیم به همراه چند تا خازن با ظرفیت کمتر مشکلی پیش نمیاد؟
                      ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                        سلام
                        یه چندتا سوال داشتم راجع به این مدار
                        1- با همین هسته میشه 100ولت خروجی گرفت (350وات ماگزیمم)
                        2- میشه واسه درایور ماسفت ها از IR2113 استفاده کرد یا چیز بهتر؟
                        3-اگه جمعا از 6 ماسفت استفاده کنیم بهتره یا 4 تا؟
                        4- اگه تو خروجی از خازن با ظرفیت 10000uf استفاده کنیم به همراه چند تا خازن با ظرفیت کمتر مشکلی پیش نمیاد؟
                        ممنون.
                        1-حدودا تا 300 وات میتونی بگیری
                        2-از درایور ترانزیستوری استفاده کن توتم پل
                        3- از 4 تا ماسفت قوی استفاده کن مثل irfp064
                        4- نه حتی بهتر هم هست
                        راستی این مدار pcb نداره اول باید به فکر pcb باشه
                        موفق باشی
                        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دوستان از این مدار میخام خروجی تک بگیرم باید چه تغیراتی به مدار بدم

دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد این ماژول چیه ورودی 12 ولت خروجی تا 35 ولت هم میده
                            http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87/2818-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-dc-dc-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-150w.html
                            بنظر شما این ماژول ها تست شده هست
                            بدرد تغذیه امپلی فایر میخوره
                            جریان ورودی چقدر باید باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_asd3390
                              دوستان از این مدار میخام خروجی تک بگیرم باید چه تغیراتی به مدار بدم
                              سیمپیچ ثانویه رو تک دور بپیچ

دیدگاه

دوستان اگر در مورد ماژول بالا نظری دارید بگید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X