اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] منبع تغذیه 12 به 35+ و -35 (مناسب برای تغذیه آمپلی ماشین)

برد PCB دو رو هست و فکر نکنم pdf بکار بیاد :redface:

دیدگاه

سلام
      من میخوام این مدار رو بسازم
      چنتا سوال؟؟:
      1. چطور میتونم به جای دوبل 35 دوبل 25 بگیرم؟؟؟(فکر کنم باید اون 3 تا زنر 24 ولتی رو تبدیل کنم به 2 تا و ثانویه ترانس هم چند دور کم کنم ولی چند دو؟؟؟)
      2.دیود های خروجی U860 گیرم اومد میتونم از اونا استفاده کنم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
        سلام
        من میخوام این مدار رو بسازم
        چنتا سوال؟؟:
        1. چطور میتونم به جای دوبل 35 دوبل 25 بگیرم؟؟؟(فکر کنم باید اون 3 تا زنر 24 ولتی رو تبدیل کنم به 2 تا و ثانویه ترانس هم چند دور کم کنم ولی چند دو؟؟؟)
        بله زنر رو باید دستکاری کنید و حتما 30% از دور ثانویه کم کنید حدود 14 دور هر بال باید بپیچین .

2.دیود های خروجی U860 گیرم اومد میتونم از اونا استفاده کنم؟؟؟
        یکمی زیاده ولی مشکلی نیست...

دیدگاه

سلام
          من این مدارو رو ساختم و خوب جواب داد (البته هنوز ازش تست سنگین و اعتراف نگرفتم)
          ماسفت ها هم irf 3205 استفاده کردم ک اونا هم بدون هت سینک اصلا گرم هم نشد
          ایم مدار به علت این ک درایور ماسفت خوبی داره ماسفت ها خیلی کم گرم میشن
          خازن هم خیلی خوب همه جاش استفاده شده برای صاف کردن ولتاژ (حتی برای هر درایور از 3 عدد خازن صافی استفاده شده )
          در کل مدار خوبیه تنها عیبی ک داره داخل پس سی بی ترک ها و وایر ها خیلی نازک و کم جون هستن (البته من برای مدار خودم داخل pcb یکم تغییرات انجام دادم تغییراتم هم فقط در حد جا ب جایی قطعات و ذخیم تر کردن وایر ها بود و کم کردن تعداد جامپر ها )
          ماسفت ها

دیود ها

پشت و روی مدار

هسته 4 دور اولیه

هسته کامل شده

اینم مدار اماده شده

اینم سلف ورودی

دیدگاه

درود داداش
            کارت تمیز در اومده ولی یک چیزی بگم بهت اینه که هسته رو بد پیچیدی
            سیم ها رو باید روی قرقره پخش کنی تا همه روی هم باشه این جوری خیلی بهتر انرژی القا میشه
            فکر کنم این جوری که شما پیچیدی داغ هم میشه هستهت و سیم ها
            موفق باشی
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
              درود داداش
              کارت تمیز در اومده ولی یک چیزی بگم بهت اینه که هسته رو بد پیچیدی
              سیم ها رو باید روی قرقره پخش کنی تا همه روی هم باشه این جوری خیلی بهتر انرژی القا میشه
              فکر کنم این جوری که شما پیچیدی داغ هم میشه هستهت و سیم ها
              موفق باشی
              سلام شاید دفه 2 یا 3 ومی باشه ک هسته میپیچم
              و واقعا سخته (مخصوصا سر سیم ها ک باید رو کشش برداشته بشه واقعا زمان بر هست )
              الان هسته خوب کار میکنه و مشکلی نداره
              ولی ی هسته دیگه میپیچم چون میحوام ولتاژ کمتر و جریان بالا تر بگیرم
              الان فهمیدم باید دور سیم پیچ ثانویه رو به 14 دور برسونم
              الان ثانویه 3 رشته هست برا جریان بالا تر باید 4 رشتش کنم؟؟؟

دیدگاه

واس جریان ضخامت سیم وواس ولتاژتعداددوروبایستی تغییربدی هرچقدرکلفتی سیم بیشترباشه جریان بیشتری داری.
                موفق باشی.
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

عالیه اگر دوست داشتی PCB تو بده بزارم پست اول البته به نام خودت که بقیه هم استفاده کنن من اون موقع که این PCB روزدم اصلا بلد نبودم چطوری باید یک رو طراحی کنم

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                    اقا من این مدار رو دارم چند روزه ازش استفاده میکنم و عالی جواب داد فقط ی سوال
                    من الان از این مدار دوبل 25 گرفتم و جریانی هم ک میده حدود 5 امپره ک میشه 250 وات (البته برا من کافیه )
                    ولی فکر کنم بشه ازش جریان بیشری گرفت میشه دوستان راهنمایی کنن برای جریان بیشتر باید هسته رو چطور بپیچم
                    الان اولیه 8 تا رشته سیم نمره 0.5 هست ک 4 دور پیچیده شده (2تا 4 دور)
                    و ثانویه هم 3 تا رشه سیم نمره 0.5 هست ک 14 دور پیچیده شده (2 تا 14 دور)
                    من میتونم اولیه رو 10 تا رشته سیم نمره 0.5 بپیچم و ثانویه رو هم 4 تا رشته سیم 0.5؟؟؟

ی سوال دیگه اگه به جای 10 تا رشته سیم 0.5 از 20 تا رشته سیم 0.25 استفاده کنم چی میشه ؟؟؟ یا 5 تا رشته سیم 1 استفاده کنم چی میشه؟؟؟ (ی بار ی جایی خوندم راجب این موضوع ولی هیچ چیز دست گیرم نشد راجب به اثر پوستی یا ی همچین چیزایی بود)
                    ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                      سلام به همه دوستان
                      اقا من این مدار رو دارم چند روزه ازش استفاده میکنم و عالی جواب داد فقط ی سوال
                      من الان از این مدار دوبل 25 گرفتم و جریانی هم ک میده حدود 5 امپره ک میشه 250 وات (البته برا من کافیه )
                      ولی فکر کنم بشه ازش جریان بیشری گرفت میشه دوستان راهنمایی کنن برای جریان بیشتر باید هسته رو چطور بپیچم
                      الان اولیه 8 تا رشته سیم نمره 0.5 هست ک 4 دور پیچیده شده (2تا 4 دور)
                      و ثانویه هم 3 تا رشه سیم نمره 0.5 هست ک 14 دور پیچیده شده (2 تا 14 دور)
                      من میتونم اولیه رو 10 تا رشته سیم نمره 0.5 بپیچم و ثانویه رو هم 4 تا رشته سیم 0.5؟؟؟

ی سوال دیگه اگه به جای 10 تا رشته سیم 0.5 از 20 تا رشته سیم 0.25 استفاده کنم چی میشه ؟؟؟ یا 5 تا رشته سیم 1 استفاده کنم چی میشه؟؟؟ (ی بار ی جایی خوندم راجب این موضوع ولی هیچ چیز دست گیرم نشد راجب به اثر پوستی یا ی همچین چیزایی بود)
                      ممنون
                      پی سی بی مداروقراربدین تادوستانم استفاده کنن.
                      واس افزایش توان اگه هسته جوابگوباشه بااین ماسفتاحدود450وات میتونین توان بگیرین.
                      اولیه رو10تاثانویه روهم 5تاش کن تعداددورم اگه همون ولتاژولازم داری طبق قبلی بپیچ درضمن سیم پیچی رواصلااصولی نپیچیدی.
                      هسته ای که استفاده کردی چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                        پی سی بی مداروقراربدین تادوستانم استفاده کنن.
                        واس افزایش توان اگه هسته جوابگوباشه بااین ماسفتاحدود450وات میتونین توان بگیرین.
                        اولیه رو10تاثانویه روهم 5تاش کن تعداددورم اگه همون ولتاژولازم داری طبق قبلی بپیچ درضمن سیم پیچی رواصلااصولی نپیچیدی.
                        هسته ای که استفاده کردی چیه؟
                        پی سی بی رو برای دوستمون فرستادم تا در صفحه اول قرار بدن ولی خبری از ایشون نشد
                        http://uplod.ir/vnkzesx0rf4s/86_.PcbDoc.htm
                        والا هسته رو هم از همون مال خودش رو استفاده کردم
                        (الان هسته ای ک پیچیدم دقیا سیم ها همه حای اون پخش شده ) و داره 250 وات توان به صورت دائم ازش میگیرم و نه گرم میشه و نه صدا میده
                        ولی قصد دارم از ی هسته گرد استفاده کنم چون این به علط ارتفاع زیادش داخل اون BOX ک من دارم جا نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                          پی سی بی رو برای دوستمون فرستادم تا در صفحه اول قرار بدن ولی خبری از ایشون نشد
                          http://uplod.ir/vnkzesx0rf4s/86_.PcbDoc.htm
                          والا هسته رو هم از همون مال خودش رو استفاده کردم
                          (الان هسته ای ک پیچیدم دقیا سیم ها همه حای اون پخش شده ) و داره 250 وات توان به صورت دائم ازش میگیرم و نه گرم میشه و نه صدا میده
                          ولی قصد دارم از ی هسته گرد استفاده کنم چون این به علط ارتفاع زیادش داخل اون BOX ک من دارم جا نمیشه
                          اگه می خوای ازهسته گرداستفاده کنی دوتاماسفتم بهش اضافه کن هرساقو3تاش کن اینجوری 600واتم میتونی توان بگیری.

دیدگاه

اگه می خوای ازهسته گرداستفاده کنی دوتاماسفتم بهش اضافه کن هرساقو3تاش کن اینجوری 600واتم میتونی توان بگیری.
                            سلام
                            شما می دونید درایور TC4420 ک درایور این مدار هست تا چنتا ماسفت رو میتونه درایو کنه؟؟؟
                            البته تا جایی ک بهش فشار نیاد و شکل موج گیت ها به هم نریزه

دیدگاه

به دیتاشیتش مراجعه کن ولی تاجایی که من میدونم این درایورواس خودش خریه وراحت 10تاماسفتودرایومیکنه.
                              پی سی بی باچه نرام افزاری بازمیشه؟

دیدگاه

به دیتاشیتش مراجعه کن ولی تاجایی که من میدونم این درایورواس خودش خریه وراحت 10تاماسفتودرایومیکنه.
                                پی سی بی باچه نرام افزاری بازمیشه؟
                                با التیوم
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X