اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باطری موتور یا باتری سیلد اسیدی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باطری موتور یا باتری سیلد اسیدی؟

سلام به همه
    منم یه باتری میخوام با قابلیت شارژ برای دستگاه فلزیابم اخه 30 تومن دادم رفت تو پاچم و اصلا بدرد نمی خوره تا میام فلزیابو تنظیم کنم ولتازش دشارز میشه برا همین ازتون چندتا سوال داشتم
    1-آیا باتری 14 ولتی داریم با آمپر بین 3تا 4.5 ،هرچه آمپر بیش به
    2-چه نوعی باشه بهتره ،از این قلمی ها خریدم خوب نبود شما چه پیشنهادیدارید؟
    3-طول عمر اونم رنظر بگیرید و با وزنش ، آخه اید راه بریم دیگه؟
    4-هر مورد دیگه ای که از قلم افتاده بهم بگین ممنون میشم
    منتظرم آخه این مدار هر چی شو میسازم یه چی دیگش لنگ میزنه
    ممنون :job:
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

بهترین مورد باطری های لیتوم پلیمره بخاطر چکالی توانش

دیدگاه

سلام من یک باطری اسیدی دارم اسیدش خشک شده حالا با آب گرم شستیم و آب اسید توش کردیم اسیدش هم زیاد قدرت بالا نداره بعد وصل کردیم روش گشتم لامپ سبز داخل کیلومتر میاد ولی قدرت زیاد نداره بوق نمیزنه چراغ روشن نمیشه فقط یک کمی لامپ سبز داخل کیلومتر روشن میشه ولی وقتی دو روز گذاشتی اون لامپ سبز نیست و وقتی دوباره روش گشتی میاد به نظر شما مشکل از چیه?
        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۲:۳۸ ۱۳۹۵/۰۹/۲۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhmd16468 نمایش پست ها
          سلام من یک باطری اسیدی دارم اسیدش خشک شده حالا با آب گرم شستیم و آب اسید توش کردیم اسیدش هم زیاد قدرت بالا نداره بعد وصل کردیم روش گشتم لامپ سبز داخل کیلومتر میاد ولی قدرت زیاد نداره بوق نمیزنه چراغ روشن نمیشه فقط یک کمی لامپ سبز داخل کیلومتر روشن میشه ولی وقتی دو روز گذاشتی اون لامپ سبز نیست و وقتی دوباره روش گشتی میاد به نظر شما مشکل از چیه?
          با سلام . بسیاری افراد وقتی باتری خودرو یا موتورسیکلت از کار می افتد بفکر تعویض آن می افتند که هزینه ی بالایی دارد تعداد بی شماری ویدئو در یوتیوب وجود دارد که به روشهای ساده ای باتری سولفاته و از کار افتاده را زنده می کنند اگر در این زمینه تجربیاتی دارید درمیان بگذارید
          جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۲:۴۲ ۱۳۹۵/۰۹/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X