اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولتاژ 5 ولت مرجع

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولتاژ 5 ولت مرجع

چه سنسوری دایی جان؟
    مثلا اگه سنسور رطوبت داری که خطاش 5 درصده. خب دقت 7805 خیلی بیشتر از 5 درصده.
    بازهم تکرار می کنم نیازی نیست 5 ولت دقیق داشته باشی. اما اگه بخوای داشته باشی نباید بری سراغ رگولاتورها که کارشون چیز دیگست. باید از رفرنس ها استفاده کنی که ارزونترینش LM336-5 است و قابلیت تنظیم هم داره. یعنی می تونی ولتاژشو بین 4 تا 6 ولت هم تنظیم کنی. مزیت رفرنس ها اینه که نسبت به دما تغییر نمی کنند اما رگولاتورها با تغییر دما تغییر ولتاژ خواهند داشت.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

ماشاال... خیلی خوب بود فرق رفرنس و رگولاتور رو فهمیدم.این ایسی ad584 اونم رفرنس هست .اونجوری که دیتاشیت بود خیلی عالی خودش یه خروجی 5 ولت داشت با حجم بسیار کم .البته اگه برای من گیر بیاد.اون ایسی 336 تو دیتاشیت که نگاه کردم زیاد متوجه نشدم یه جایی 336 به عنوان رفرنس ایسی رگولاتور 317 بود .یه جایی هم فقط با یه مقاومت ولتاژ5 ولت داده بود .میشه لطفی کنی دقیقا از چه مداری استفاده کنم.
      ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
        ماشاال... خیلی خوب بود فرق رفرنس و رگولاتور رو فهمیدم.این ایسی ad584 اونم رفرنس هست .اونجوری که دیتاشیت بود خیلی عالی خودش یه خروجی 5 ولت داشت با حجم بسیار کم .البته اگه برای من گیر بیاد.اون ایسی 336 تو دیتاشیت که نگاه کردم زیاد متوجه نشدم یه جایی 336 به عنوان رفرنس ایسی رگولاتور 317 بود .یه جایی هم فقط با یه مقاومت ولتاژ5 ولت داده بود .میشه لطفی کنی دقیقا از چه مداری استفاده کنم.
        ad 584 آی سی معروفیه به راحتی میشه پیداش کرد البته قیمتش گرونه در حدود 4000 تومن lm336 هم زیاده تو بازار قیمتش خیلی ارزونتر از ad584 فکر کنم 150 تا 200 تومن باشه ولی به نسبت دقتش هم کمتره برای استفاده از lm336 ولتاژ منفی رو به پایه 1 و ولتاژ مثبت رو با یه مقاومت 2 کیلو اهم به پایه 2 وصل کن یه مولتی ترن 10 کیلو هم با این مدار موازی کن و پایه وسط رو وصل کن با پایه 3 حالا شما یه ولتاژ مرجع متقیر روی پایه 2 دارید مثل مدار زیر:
        گل سرخ گل سرخ است و خار , خار . نه خار بد است و نه گل سرخ خوب . اگر انسان از روی زمین محو شود , گلها آنجا خواهند بود و خارها نیز آنجا . اما دیگر کسی نیست که بگوید گلهای سرخ خوبند و خارها بد !

دیدگاه

گل سرخ گل سرخ است و خار , خار . نه خار بد است و نه گل سرخ خوب . اگر انسان از روی زمین محو شود , گلها آنجا خواهند بود و خارها نیز آنجا . اما دیگر کسی نیست که بگوید گلهای سرخ خوبند و خارها بد !

دیدگاه

رنج ولتاژ ورودی ایسی چقده .حداکثر 10ولته .
            ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

ورودی ad584 تا 15 ولته و ورودی lm336 تا 36 ولت

دیدگاه

LM336 با ولتاژ تحریک نمیشه دایی جان.
                بلکه باید جریان بالای 1 میلی آمپر بهش داد. یعنی با 1 میلی آمپر یا بالاتر بایاس بشه. بخاطر همین از 5.1 ولت تا بی نهایت می تونه بعنوان ولتاژ تحریکش استفاده بشه. فقط مقاومت بایاس تغییر می کنه.
                مثلا اگه ولتاژ 6 ولت داشته باشی باید مقاومت 1 کیلو با LM336 سری کنی. و اگه ولتاژ 220 ولت داشته باشی باید مقاومت 220 کیلواهم باهاش سری کنی.
                توی مداری که داری باید از ولتاژ قبل از 7805( که معمولا بالای 7.5 ولته ) برای بایاس LM336 استفاده کنی. بنابراین مقاومت 2.2K بعنوان مقاومت بایاس استفاده میشه.
                با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
                  ببخشید
                  ممکنه یکی کاملا برا من توضیح بده که من چطوری می تونم یه رفرنس 2.5 خوب از lm336 بگیرم
                  یارو به من گفت که این lm336 دو و نیم ولت هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X