اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

سلام-مقاومت دیده شده از گیت ماسفت نباید بیشتر از 20 اهم باشد در حالیکه شما مقاومت 10 کیلو گذاشته اید.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

مقاومت رو 4.7 اهم گذاشتم ولی بازم همونطور بود .جریان بیباریش زیاده
      به نظر شما رو همینمدار کار کنم یا از آیسی4420 ؟

دیدگاه

دوست عزیز مطلب را درست نخواندید--شما دو مقاومت 10 کیلو اهم در مدار درایور قرار داده اید یکی در کلکتور اپتو و دیگری در گیت ماسفت بنابر این مقاومت دیده شد در گیت بیشتر از 20 کیلو خواهد بود یعنی مدار درایو شما دارای امپدانس خیلی بالایی هست و صرف تغییر یکی از این مقاومتها مشکل شما را حل نخواهد کرد.و بعبارتی نحوه درایو شما اشکال اساسی دارد.بهتر است بعد از هر اپتو یک ای سی درایو قرار دهید و مقاومت پول اپ ای سی هم بصورت شانسی قرار ندهید بلکه از روی دیتا شیت ان مقدار انرا محاسبه نمایید و یا در مدار های پیشنهادی اگر داشته باشد مقدار انرا انتخاب نمایید.

دیدگاه

برنامه ای که من نوشتم اینه یه لطفی کنید نگاش بکنید
          http://uplod.ir/x7lf3nok3lm6/speed.rar.htm
          اصلا اگر اپتوکوپلرهاررو حذف کنم چطوره؟

دیدگاه

سلام--متاسفانه تخصصی در برنامه نویسی ندارم --مدار درایو شما دارای اشکال میباشداپتو ها را حذف کرده و بجای ان ای سی بافر سری TC40xx بگذارید و خروجی انها را به ترانس دایور بدهید.--

دیدگاه

با سلام خدمت استاد عزیز
              خواستم بپرسم توی :rolleyes:دیتا شیتهای هسته ها کجاش توان هسته رو نوشته من که ندیدم؟:
              مثلاهسته etd49 یا etd59 توی پوشپول چند وات تحویل میدن :rolleyes:

دیدگاه

توان هسته را باید خودتان محاسبه نمایید--که در اسال شماره 51 نحوه محاسبه ان داده شده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                  در رابطه با فرمول دور هسته نکته ای از قلم افتاده این که هنگامی که رابطه دیفرانسیلی چگالی شار و ولتاژ را با فرض ولتاژ مربعی به یک رابطه ساده تر تبدیل نمودیم اگر رابطه را نوشته و از از ولتاژ مربعی انتگرال بگیریم خواهیم دید در مدت زمان روشن بودن سوییچ مقدار چگالی شار به جای صفر تا مثبت از منفی تا مثبت تغییر میکند واین یعنی اینکه در رابطه دور چگالی شار را باید 2 برابر پیک در نطر بگیریم.یعنی اگر در یک هسته مقدار چگالی شار را مثلا 180 میلی تسلا فرض میکنیم در فرمول 360 میلی تسلا باید قرار دهیم. بعد از این میرویم تا ببینیم چه هسته ای برای توان ورودی یک کیلو مناسب است.در بیشتر منابع تغذیه سوییچینگ راندمان حدود 80 درصد میباشد لذا توان خروجی برابر 800 وات خواهد شد و در کوره های القایی مقدار راندمان بسیار کمتر از این میباشد .و تا 40 درصد (بسته به فلز)میرسد. برای محاسبه توان مورد نیاز در کوره به لینک http://www.efd-induction.com/~/media...lications.ashxنگاهی بیاندازید.
                  با سلام حضور استاد جبراییلی.عذر خواهی میکنم استاد این پست رو متوجه نشدم این فرمایشتون رو (دوبرابر کردن چگالی شار) که شما در نمونه مثالتون انجام ندادید. یعنی اگر قرار است که چگالی شار را دوبرابر بگیریم هم در فرمول انتخاب حجم هسته باید این کار را انجام دهیم و هم در فرمول محاسبه تعداد دور؟
                  همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

خواهشمند است مطالب را به دقت بخوانید و از پرسشهای تکراری بپرهیزید ---در فرمولها شما چگالی مورد نظرتان را قرار دهید--این فرمولها در کتابهای سوییچینگ توضیح داده شده است--

دیدگاه

با سلام و تشکر از استاد گرامی
                      در اوایل آموزش مطرح کردید که در توپولوژی هاف بریج نیمی از ولتاژ خروجی خازن های یکسوکننده ورودی روی هر سوییچ می افتد، اما در انتخاب سوییچ ولتاژ هر سوییچ را 500 ولت در نظر گرفتید؟
                      سوال دوم اینکه اگر جدولی برای فرکانس مناسب و توان مناسب برای ذوب طلا دارید لطف کنید و بذارید.
                      ممنون
                      اسیر ظلمتم ای ماه ، کجا مانده ای ؟

من به اعتبار تو فانوس نیاورده ام ...

دیدگاه

هنگامیکه سوییچ بالا و یا پایین وصل میشود ولتاژ یک سوییچ تقریبا صفر شده و به دو سر سوییچ دیگر ولتاژ بالا ظاهر میشود---فکر میکنم رنج فرکانسی ان بالاتر از 80 کیلو هرتز باشد.توان مناسب هم بستگی به زمان و وزن ان دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                          هنگامیکه سوییچ بالا و یا پایین وصل میشود ولتاژ یک سوییچ تقریبا صفر شده و به دو سر سوییچ دیگر ولتاژ بالا ظاهر میشود---فکر میکنم رنج فرکانسی ان بالاتر از 80 کیلو هرتز باشد.توان مناسب هم بستگی به زمان و وزن ان دارد.
                          ممنون از جوابتون اما من فکر میکنم باتوجه به فرکانس بالای سوییچ ها ولتاژ ترانس صفر نخواهد شد و حدود نیمی از ولتاژ تغذیه دو سر ترانس خواهد بود
                          در کتاب دکتر ابریشمی هم در صفحه 71 این موضوع بیان شده. و تاکید کرده در مبدل نیم پل و لتاژ روی هر سوییچ حداکثر نصف ولتاژ تغذیه است. اگر این قضیه درست باشد هزینه سویچ ها کمتر و گستره انتخاب سوییچ باز تر خواهد شد.
                          با تشکر

دیدگاه

حداقل میتوانید شکل دو سوییچ را روی کاغذ کشیده و انگاه با اتصال کوتاه یک سوییچ ببینید که ولتاژ دی سی دو سر هر دو خازن روی سوییچ دیگر میافتد و نصف نخواهد شد.و این قضیه ربطی به ترانس ندارد.

دیدگاه

بله، الان متوجه شدم،
                              سوال دیگه ای در مورد خازن بلوکینگ که در سمت ثانویه برای بلوکه کردن آفست دی سی به کار رفته داشتم.
                              این خازنو چطور باید محاسبه کرد؟ و آیا تاثیر قابل مشاهده ای در راندمان دارد؟ با توجه به اینکه تقریبا هم اندازه با تانک خازنی شده و هزینه زیادی دارد.
                              مسئله بعدی این که طراحی ترانس مچینگ را که میخواستید توضیح دهید دوستان مسایل متفرقه مطرح کردند و بحث منحرف شد. خواهشا نحوه محاسبات این ترانس را بیان کنید چون منبعی غیر از شما برای این محاسبات نداریم
                              با تشکر

دیدگاه

هر کسی که اشتباه کرده باشد مطمئنا او اقای دکتر ابریشمی نیست--ببنید ما در هاف بریج 2 سوییچ داریم و یک ترانس ---ولتاز دو سر ترانس نصف ولتاژ یکسو کننده ورودی میباشد و ولتاژ هر سوییچ برابر ولتاژ یکسو کننده ورودی خواهد بود.----خازن بلوکینگ در ثانویه؟؟!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X