اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

در یکسو کننده با ورودی سه فاز نیازی به خازن یکسو ساز نمیباشد مگر اینکه یکسو کننده از نوع تریستوری باشد و نیاز به تغییر .لتاژ یکسو ساز باشد---برای 60 کیلو وات میتوان از محدود کننده با استفاده از دیود 5408 و مقاومت سری شده با ان استفاده کرد ولی برای یکسو ساز تریستوری و برای یکسو ساز معمولی که نیاز به خازن ندارد استفاده از محدود کننده جریان بی معنی خواهد بود--فکر میکنم ای جی بی تی های سری lwh در محدوده 20 کیلو هرتز کارایی دارند و نمیتوانید از ان در فرکانس بالاتر استفاده کنسد مگر اینکه جریان کمتری از ان عبور کند---اندازه ترانس برای این توان در حدود ای ای 110 به تعداد دو عدد و لی چون ولتاژ بالا میباشد بهتر است از نوع یو یو 120 استفاده کنید.
    در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
      فکر کنم FF200R12KS4 مناسب باشه

دیدگاه

سلام تشکر که جواب دادید می خوام برای 60kw ورودی 3 فاز بدون ترانس یکسو سازی کنم برای main capacitor خازن چند میکرو نیاز است؟
        http://www.4shared.com/photo/NhQLeDK3/inrushcurrentlimit.html
        آیا سیم های ترانس لاکی معمولی باشد؟
        ترانس ای ای 110 چینی موجود است برای کار مشکلی ایجاد نمی کند؟
        برای ایزوله کردن چکار باید کرد؟

دیدگاه

در یکسو کننده سه فاز خازن بعد از یکسو ساز همراه با لاین فیلتر استفاده میشود--بو مقدار ان بستگی به نوع فیلتر و مقدار سلف ان دارد...برای فیلترهای هسته فریت مقدار خازن حدود یک میکرو برای هر 100 وات خواهد شد .و برای توانهای بالا مقدار خازن بزرگ شده و مممکن است در لحظه شارژ به یکسو کننده اسیب برساند که بخاطر این مسئله محدود کننده جریان استفاده میشود.

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید
            منظور شما از محدود کننده جریان توی توان 60 کیلووات چی هستش؟ اگه ورودی تکفاز باشه و خازن ورودی احتیاج باشه که از یک کنتاکتور استفاده میکنند که یه مقاومت رو سر راه شارژ خازن ها قرار بدن تا در لحظه اول جریان زیادی توسط خازن ها از شبکه کشیده نشود و به مرور زمان به خازنها آسیبی وارد نشود و همچنین فیوز نپرد. اما تو 3 فاز که خازن نداریم مدار کنترل کننده باید soft start داشته باشه تا در لحظه اول جریان کمتری از سوییچها و پل دیود عبور کند . بین پل دیود و سوییچ یک فیلتر قرار میدهند که دوتا خازن اسنابر و یک سلف هستش . حالا من منظور شما رو از محدود کننده جریان متوجه نمیشوم . ممکنه بیشتر توضیح بدهید؟
            استاد شما گفتید که به ازای هر 100 وات ظرفیت خازن حدود 1 میکروفاراد باید باشد. حالا مثلا برای توان 5کیلووات میشه یک خازن فیلتر با ولتاژمثلا 1000 ولت و ظرفیت 50 میکروفاراد . تازه جریان قابل تحمل این خازن ها هم باید زیاد باشه مثلا حدود 30 آمپر. میشه از خازنهای الکترولیت توی بازار استفاده کرد؟ اونها این جریان رو تحمل میکنند؟
            ممنون. ببخشید سرتون رو درد آوردم

دیدگاه

استاد دارم شاگردی می کنم و درس پس می دم شما در صفحه اول در مبحث یکسو ساز و محاسباتی که انجام دادید برای هر وات 1/5 میکرو خازن نیاز است بخاطر همین برای 60kw من گفتم 90000 میکرو ولی در پست قبلی گفتید برای هر 100 وات یک میکرو لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

اگه دقت کنید ایشون گفتند در بخش فیلتر برای 3 فاز که احتیاج به خازن صافی نیست به ازای هر 100 وات یک میکروفاراد اما در اوایل بحث منظور خازن برای فیلتر صافی تکفاز بود که ریپل ولتاژ برق شهر رو قرار بود بگیره

دیدگاه

سلام
                  یه سوال داشتم چه جوری میشه جریان شارژ خازن فیلتر در 3فاز رو که در لحظه اول با وصل شدن به شبکه شارژ میشه حساب کرد تا متناسب با اون خازن فیلتر رو انتخاب کنیم؟
                  فرمول I=Cdv/dt مناسبه ؟ زمان رو چقدر باید در نظر گرفت؟ زمان شارژ هم فکر کنم ثابت زمانی 1RC باشه . میشه اگه اشکالی در حرفهای من هست اصلاح بفرمایید ؟
                  راستی این خازن فیلتر فقط در موقع اتصال به شبکه برق کاربرد داره و بعدش به علت شارژ شدن دیگه کاربردی نداره یا اینکه جور دیگری جلوی نویز ها رو میگیره؟ میشه اندکی توضیح بدین تا قضیه معلوم بشه ؟

ممنون

دیدگاه

بحث مربوط به محدود کننده جریان در اوایل این تاپیک توضیح داده شده است---جریان نباید بیش از جریان قابل تحمل دیود ها یاشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elec lover
                      سلام
                      یه سوال داشتم چه جوری میشه جریان شارژ خازن فیلتر در 3فاز رو که در لحظه اول با وصل شدن به شبکه شارژ میشه حساب کرد تا متناسب با اون خازن فیلتر رو انتخاب کنیم؟
                      فرمول I=Cdv/dt مناسبه ؟ زمان رو چقدر باید در نظر گرفت؟ زمان شارژ هم فکر کنم ثابت زمانی 1RC باشه . میشه اگه اشکالی در حرفهای من هست اصلاح بفرمایید ؟
                      راستی این خازن فیلتر فقط در موقع اتصال به شبکه برق کاربرد داره و بعدش به علت شارژ شدن دیگه کاربردی نداره یا اینکه جور دیگری جلوی نویز ها رو میگیره؟ میشه اندکی توضیح بدین تا قضیه معلوم بشه ؟

ممنون
                      سلام .استاد میشه این سوال منم جواب بدین؟ البته من پر از سوالم . اگه بشه به مرور زمان ازتون بپرسم

دیدگاه

همانطور که گفته شد اوایل این تاپیک را مطالعه نمایید ارسال شماره 8.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Elec lover
                          سلام
                          فکر کنم FF200R12KS4 مناسب باشه
                          سلام
                          حداکثر فرکانس کاربردی برای سریعترین ایجیبیتی های مازول 100کیلوهرتز است،اونهم درحالتی که حتما بصورت ZCVS طراحی شوند.
                          فقط ایجیبیتی های Bimosfet و Sic و ایجیبیتی های ultra fast تکی(غیر مازول ) برای فرکانسهای بیشتراز100کیلو مناسبند.البته ZCS or ZVS.
                          من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

البته روشهایی مختلفی وجود دارد که بر مبنای ملاحظات توان تلفاتی مجاز میتوان در فر کانسهای تا 200 کیلو هرتز براحتی و تا 400 کیلو هرتز با دردسر بیشتر هم جواب گرفت.منتها توان انتقالی توسط یک سوییچ در فرکانس بالاتر ..کمتر خواهد بود.و ضریب تضعیف توان انتقالی با یک سوییچ در روشهای مختلف از یک بیستم تا نیم و بسته به طراحی متغییر است.http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=6&cad=rja&u act=8&ved=0CCsQFjAFahUKEwiPlPi1_47IAhWFXhQKHfw dAxA&url=http%3A%2F%2Fieeexplore.ieee.org%2Fxp ls%2Fabs_all.jsp%3Farnumber%3D4562393&usg=AFQj CNHpXHp8P5ar_ffvUeCVu_rsVNjYYg

دیدگاه

سلام
                              در روش normal parallel operation method برای ایجیبیتی های ماژول محاسبه مجموع زمان سوییچینگ ،حداکثر فرکانس 100 کیلوهرتز رو میده. روشی یا مقاله ای سراغ دارید که بتونیم فرکانس بیشتری بدست بیاریم؟
                              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

در لینکی که گذاشتم محاسبات و روش کار توضیح داده شده است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X