اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه طراحی و محاسبات مدارهای منابع تغذیه سوییچینگ و کوره القایی

سلام از اساتیدی که این تاپیک را ایجاد کرده و تا به این حد رسانده اند خواهشمندم که کار را در همینجا رها نکرده و مباحث را ادامه دهند. بنده مدت زمان زیادی را برای یادگیری در این مورد صرف کرده ام و دوست ندارم که ادامه نداشته باشد...

دیدگاه

سلام
      می خواستم یک منبع سوئیچینگ 500 آمپر 0-12 ولت dc با بار متغییر و ورودی سه فاز و ریپل خروجی کمتر از 5 درصد طراحی کنم به نظر شما بهترین توپولوژی چیه؟
      در ضمن چون می خواستم چند تا از این منابع موازی شوند(برای جریان خروجی حدود 10000 آمپر) به نظرم بهتر رسید توسط یک پل تریستوری در ورودی ولتاژ را کم و زیاد کنم ( این قسمت را ساخته ام) و تمام منابع سوئیچینگ بدون فیدبک خروجی در ماکزیمم دیوتی سایکل کار کنند(دیوتی سایکل ثابت باشد) و پل تریستوری ورودی کار کنترل جریان یا ولتاژ خروجی را انجام دهد. نظر شما چیست؟
      آیا می توان ولتاژ ورودی منابع سوئیچینگ را از صفر تا ماکزیمم تغییر داد ؟ ( با توجه به اینکه تغذیه ثابت جدا گانه به مدار فرمان بدهیم)

دیدگاه

میشه یکی یک جمع بندی کلی در مورد مطالب این تاپیک رو ارائه بده؟
        من ۵۰ صفحه اول رو خوندم ولی متاسفانه اکثر لینک ها و تصاویر بعلت پلود نشدن تو پلودسنتر خود انجمن از بین رفته بودن.
        چه وسایلی برای ساخت کوره ی مورد بحث نیاز هست؟
        طریقه ی اسمبل کردن و راه اندازیش به چه صورت هست؟
        اینها سوالاتیه که اینهمه بازدید کننده رو به این تاپیک کشونده ولی متاسفانه پیدا کردن جواب خیلی سخته!

دیدگاه

یکی از دوستان اون اواسط قرار بود فایل جمع بندی رو در فایل ورد آماده کنه ولی مثل اینکه یا این کار رو انجام نداده و یا اینکه فراموش کرده که اون فایل رو اینجا قرار بده. بنده هم مطلب این تاپیک را به خاطر علاقه ای که بحث داشتم خوندم ولی نتونستم یه جزوه جمع و جور تهیه کنم. علمای عزیز یا علی.... :read: :nerd:

دیدگاه

به نام خدا
            استاد جبراىیلی یه سری سلف که برای خروجی لامپ کم مصرف در جنس های لوکس اروپایی استفاده میشود به این صورت می باشد
            که از هسته های ایزوله استفاده شده یعنی مثلا 150 دور باید پیچیده شود میان 30 دور 30 دور جداش میکنند و فاصله بینشون قرار میدن علت چیه
            ( سلف دوپایه می باشد یک ورودی یک خروجی )

الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

با سلام به دوستام استاد
              من یه منبع فول بریج 2 کیلووات ساختم که خیلی خوب هم کار میکنه ولی نمیدونم چرا با اینکه اسنابر هم دوسر سویچ ها گذاشتم شکل موجم خوب نیست اینجوریه

از ماسفت irfp460 استفاده کردم

دیدگاه

سلام به همه
                من نمی دونم این تاپیک چرا یهو ول شد.!!!!؟؟؟؟ بابا یکی از اساتید یه حرفی بزنه، یه چیزی بگه، حداقل یه توضیحی بده....بخدا چشم انتظاری دیوونمون کرد. این همه سوال اینجا مطرح شده.
                این همه مشکل واسه دوستان ایجاد شده، یکی نیست یه پاسخی بده. من نمی دونم چیکار باید کرد که این تاپیک به یه جایی برسه،ولی لااقل یه مسوول بیاد یه توضیحی بده یه حرفی بزنه که مثلا آقای جبراییلی فعلا فرصت ندارن یا نمی دونم دیگه نیستن. بابا بخدا تو کف موندیم که بقیه آموزش چی میشه
                توکل بخدا

دیدگاه

سلام...شاید از رو این عکس ها خیلی نشه قضاوت خوبی کرد....اگه اوسیلوسکوپ آنالوگ بود بهتر مشخص میشد(چون حالت پیوسته داره و اوسکوپ دیجیتال گسستگی داره نمایشگرش)... اگه آنالوگ بود احتمال زیاد همه موج ها اسپایک داشتند(دلیل نشون داده نشدن اسپایک بقیه موج ها همین گسستگی نمایشگر اوسکوپ دیجیتال میتونه باشه) چون این اسپایک ها بعضی وقت ها خیلی تیز هستند... مقادیر خازن و مقاومت اسنابر رو دستکاری کنین ببینین چطور میشه.... در ضمن بنظر میاد خازن دی سی بلوکینگ (سری با اولیه ترانس ) مقدارش کم باشه چون موجش یخورده زیادی شیب داره
                  لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

این تاپیک 90 صفحه جلو رفته ولی متاسفانه جمع بندی کلی ای از مبحث ساخت کوره القائی با توان کاری 1کیلو وات ارائه نشده...انقدر در جزئیات و محاسبات فرو رفته که اصل هدف که ساخت کوره هستش از یاد رفته...خواهشاً واقعاً اگر میدونید چجوری میشه کوره مذکور رو درست کرد،پست اول تاپیک رو ویرایش کنید و وسایل ، قطعات و همچنین شماتیک مدار سوئیچینگ و مدار کلی مورد نیاز برای ساخت کوره القائی با توان 1 کیلو وات رو قرار بدید اگر هم نمیتونید بی زحمت تاپیک رو ببندید و بایگانی کنیدتا بازدید کننده ها اینقدر گیج و سردرگم نشن...درضمن...غالب عکسا و لینکهای موجود در تاپیک از بین رفتن.
                    با تشکر

دیدگاه

..........
                      جدیدترین ویرایش توسط mojtabama2000; ۱۳:۵۲ ۱۳۹۶/۰۴/۲۳.

دیدگاه

..........
                        جدیدترین ویرایش توسط mojtabama2000; ۱۳:۵۰ ۱۳۹۶/۰۴/۲۳.

دیدگاه

در پاسخ دوست عزیز beheshtiam مشکل گرم شدن ترانس شما 2 علت داره
                          یکی به اشباع رفتن ترانس
                          و یکی هم ی قانون هست که میگه وقتی سیم پیچ اولیه رو شارژ کردی باید تو سیکل بعدی این انرژی ذخیره شده در هسته رو بردای وگرنه باعث گرم شدن هسته میشه.منم با این موضوع درگر شدم.حرف استاد شما واسه ترانس CT کاملا صحیح
                          مشکل میتونی با انتخاب ی هسته فریت EE با قرار دادن ی گپ (ورق رادیولوژی)بین دو EE حل کنی
                          جدیدترین ویرایش توسط mazdak1366; ۱۴:۰۱ ۱۳۹۶/۰۳/۲۷.

دیدگاه

سلام دوست عزیز شیب روی شکل موج مربوط به ریپل تغذیه هستش مقدار خازن بریج را زیاد کنید حل میشود اسپایک گذرا دارید اگر فاصله سویچها از درایور زیاد باشد ایجاد اسپایک میکند ام اگر از سقف ولتاژ سویچها پایین تر است خیلی آزار نمیدهد . نعیما نتاج

دیدگاه

با سلام..
                              متاسفانه عکس ها قابل مشاهده نیستند.

دیدگاه

سلام دوستان میخام ی کوره القایی شبیه سازی کنم چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید?..با مولتی سیم میشه انجام داد?ی نقشه ساده هم لازم دارم که بتونم انجام بدم.ممنونم ازتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X