خوب مشکل پس کجاس؟؟
فک کنم منطورتووون اینه که ولتاژ حتما باید ضریب 3.7 باشه اره؟؟
این عکس ها روو ببین متوجه میشی:
اینا همشوون لیتیم یون. شما باید از باطری های دوتا عکس اول بخرید که تویه همون رنج هایی که گفتم موجود. میبیند که ضریب 3.7 نیس اگه هم باشه با 12 ولت میشناسن.
یه گشتی اینترنت بزن همه چیوو متوجه میشی. من قبلا برا روباتم دنبال باطری بودم از بسکی گشتم دیگه دیتا شیتاشون حفطم.
البته تویه رنج 12 ولت بازم میتونی امپر بالاتر پیدا کنی. اما تویه 6 ولت من بیشتراز 12 امپر پیدا نکردم.
همین باطری ها به صورت سلول سلول هم در امجد موحود که اصلا پیشنهاد نمیکنم. فک کنم طبقه زیر زمین بود.
دیتا شیت این باطری موجود برو امجد از یک باطری فروشی بگیر. لیست همه باطری هاشوون و.... امپراز و.. مشخص.
لیتیم عمولا تویه دو رنج داریم 6 ولت و 12 ولت.
6ولت حداکثر تا 12 امپر پیدا میکنید 12 هم تا 100 امپر.
اگه پول دارین و فضا واستوون مهم لیتیم پلیمر استفاده کنید. البته یکم خطرنک.
دوست عزیز از نظر علمی باطری لیتیومی یون یا پلیمر قابل شارژ 6V و 12V نداریم و در اصل ولتاژ اونها برای یون 3.6V و برای پلیمر 3.7V هستش ودر حالت شارژ کامل هر سلول 4.2V نشون میده.
ولی در عمل در بازار اونهارو روند میکنن و مثلا پک 3 سلول باطری رو به جای مثلا 11.1V یا 12.6V میگن 12V.
ولی البته ولتاژ باطری های لیتیوم غیر قابل شارژ حدود 3V هستش و مطمعن شو از اینا نباشه.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
َشرمنده داش اروین حواسم نبود. :redface:
اما همون شکلی ان.
برادر student حرف شما کاملا درسه اما به نظرم سه سلول کنار هم نیس یا حداقل به یه شکل دیگن.
شما برو یه باطری 12 ولت لیتیم یون بگیر تا 14.9 شارژ میشن. حالا طبق حرف شما تا 12.1 باید شارز شه.
حالا نمیدونم سلول هاشون دقیق چند ولت تا حالا هم بازشووون نکردم. یکیشون قابشوو برداشم دیدم جایه 6 تا سلول.
چیز زیادی هم نمیدونم.بهتره یکی از اساتید سایت بیاد راهنمایی کنه بگه تویه این باطری چیه اگه هم عکس دارین از داخلشوون که دیگه خیلی عالیه؟
دیدگاه