اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

یه دستگاهی میخوام بسارم که زمانی که برق میره باطری وارد عمل بشه اما ممکنه اصلا سالی یکبار هم از باتری استفاده نشه. از اون فروشنده هه که پرسیدم گفت اگه باتری رو شارژ کنی و استفاده نکنی خراب میشه و باید مرتب شارژ بشه و بعد استفاده بشه تا عمر باتری زیاد باشه. این درسته؟
    یعنی من باید مدارم رو طوری بسازم که همیشه با باتری کار بکنه و فقط زمانیکه باتری از یه حدی کمتر شد شروع به شارژ باتری بکنه و از برق ورودی استفاده کنه تا باتری شارژ بشه و بعد دوباره از باتری استفاده کنه؟

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری ر

اگه نگران اونی , از باتری لیتیوم استفاده کن (فقط کامل شارژش نکن)
    اگه برای کمتر از 2-3 سال می خواهی اشکال نداره
    اینا 7 سال عمر میکنن

میتونی سیستمی "تایمر" بسازی که هفته ای 2 بار باتری تو شارژ و دشارژ کنه
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

میتونی دستگاه رو آنلاین بسازی یعنی از باطری مصرف کنه هر وقت باطری افت کرد اتومات شارژ بشه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

یان دستگاه هایی که تو سرور بانک استفاده میکنن اسمش چی بود؟ Vps ؟

میشه با الگو برداری از مدار اون بسازی چیزی که میخوای رو.
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

با سلام،

چند وقتیه که باطری های شارژی ای به بازار اومده که میگن Always هستند و اونها رو برای استفاده در دستگاههایی مثل دوربین عکاسی و ایناها که ممکنه هر چند ماه یکبار مورد استفاده قرار بگیرند، توصیه میکنند. این باطری ها رو میشه شارژ کرد و ماهها از اونها استفاده نکرد، خودبخود دشارژ نمیشند و عمرشون هم زیاده...

حالا چه فرقی با اون لیتیومی که دوستمون توصیه کردند داره، نمیدونم؟
          مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

سلام

هر شارژ و دشارژ توی باطری یه سایکل محسوب میشه
            باطری های لیتیوم پلیمر دقیقا اینطوری هستند که نباید شما زیاد شارژ و دشارژشون کنی چون مثلا یه باطری 100 هزار تومانی حدود 150 سایکل داره یعنی بعد از 150 بار شارژ و دشارژ دیگه نمیشه ازش استفاده کرد
            این بحث مربوط میشه به باطری هایی مثل Ni-MH و یا NI-Ca که بحث یکم تخصصی میشه و میرسیم به باطری های حافظه دار و ...
            برای اینکه باطری عمر بیشتری بکنه نباید کاملا شارژ باشه و نگهداری بشه
            باطری ها رو معمولا روی مد Storage شارژ می کنن و نگهداری می کنن یعنی وقتی که برای یه مدت طولانی نمیخواهید ازشون استفاده کنید
            این مد Storage هر سل باطری رو به یک اندازه و حدود نصفه شارژ میکنه که فشار روی سل ها وارد نشه و عمر باطری بیشتر بشه
            برای توضیحات بیشتر من در خدمتم ولی یه سرچ بکنید انواع باطری با مقایسه هر یک هست

اسید سرب:
            +:ارزون،در دسترس،مقاوم به ضربه و حرارت!
            -:سنگین،شارژ حداکثر با یک چهارم ظرفیت،عمر نسبتا کم،راندمان دیسشارژ پایین،حساس به خالی موندن.
            کاربرد: برای استارتر.
            مارک خوب موجود در بازار:vitalize

نیکل کادمیوم:
            +:مقاومت خوب به حرارت،تخلیه داخلی کم،سبک تر از اسید سرب،قدرت تخلیه متوسط،ارزون، غیر حساس به تخلیه بیش از حد.
            -:نیاز به دیسشارژ دوره ای،راندمان کم شارژ،نسبتا سنگین.
            کاربرد: باطری فرستنده و گیرنده
            مارک خوب موجود در بازار:sanyo

نیکل متال هایدراید:
            +:قابلیت شارژ سریع،وزن نسبتا کم(نصف کادمیوم) ،عدم نیاز با دیسشارژ دوره ای،راندمان نسبتا خوب دیسشارژ،غیر حساس به تخلیه بیش از حد.
            -:تخلیه داخلی بالا،حساس به حرارت،راندمان شارژ نسبتا پایین.
            کاربرد: ماشین و قایق الکتریکی،گیرنده و فرستنده
            مارک خوب موجود در بازار:SONY,ENERGIZER,KODAK

لیتیوم پلیمر:
            +:کمترین وزن ممکن،راندمان شارژ عالی،راندمان دیسشارژ عالی،شارژ خیلی سریع،ولتاژ تخلیه هموار،خوش ابعاد.
            -:حساس به شارژ و دیسشارژ بیش از حد،نگهداری مشکل تر،خطر اتش سوزی
            کاربرد: هواپیما،ماشین و قایق حرفه ای، فرستنده، سیتم گیرنده و سروو و جرقه زن هواپیماهای بزرگ.
            مارک خوب موجود در بازار:HYPERION,DUALSKY,POLYQUEST,MULTIPLEX,FL IGHT POWER

lifepo4:
            +: تمام مزایای لیپو الا وزن 30 درصد بیشتر،حساسیت کمتر به دیسشارژ بیش از حد،شارژ بسیار سریع، دوستدار محیط زیست.
            -:کمی سنگینتر از لیپو،تنوع کمتر از لیپو در حال حاضر.
            کاربرد: همه جا به خصوص هواپیما.
            فعلا در بازار ما موجود نیست.

با سپاس
            http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

ممنونم از همتون.
              نمیخوام از باتری های غیر متعارف استفاده کنم مثلا اون مدلی که برای دوربینه و اگه طولانی مدت استفاده نشه مشکلی نداره و...

همچنین من نمیتونم از مد Storage استفاده کنم چون اگه برق بره باید باتری شارژ کامل باشه و اگه نصفه شارژ باشه که نمیتونه زمانیکه برق نیست کار منو انجام بده.

یه سوال. اگه همیشه باتری رو با یه جریان خیلی کم در حد مثلا 10 میلی آمپر به شارژر وصلش کنم و زمانیکه برق میره با رله وارد مدارش کنم خراب میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                ممنونم از همتون.
                نمیخوام از باتری های غیر متعارف استفاده کنم مثلا اون مدلی که برای دوربینه و اگه طولانی مدت استفاده نشه مشکلی نداره و...

همچنین من نمیتونم از مد Storage استفاده کنم چون اگه برق بره باید باتری شارژ کامل باشه و اگه نصفه شارژ باشه که نمیتونه زمانیکه برق نیست کار منو انجام بده.

یه سوال. اگه همیشه باتری رو با یه جریان خیلی کم در حد مثلا 10 میلی آمپر به شارژر وصلش کنم و زمانیکه برق میره با رله وارد مدارش کنم خراب میشه؟
                با سلام،

اشتباه نکن اخوی، این باطری های Always چیز عجیب و خارق العاده ای نیستند! بر عکس خیلی هم معمولی و متداول هستند. و در ابعاد AA و AAA با قیمت مناسب در بازار یافت میشن.....

( قیمتشون هم تقریبا دو برابر باطری های شارژی معمولی هستش، قیمت جدید هم ندارم :mrgreen: )

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

بد نیست به دور وبر خودت نگاه کنی و ایده بگیری .
                  بعضی از دوستان انگار از گره مریخ تشریف اوردن oo:
                  برای هر کاری که میخوان انجام بدن شونصدتا سئوال
                  می پرسن خب دوست عزیز یک ماشین رو ببین یا یک موتور سیکلت یه باطری زپرتی جنس معمولی روشون 4 تا 5 سال عمر میکنه باطری
                  ساکن بیشتر هم عمر داره همیشه هم آماده بکاره چرا ایده نمی گیری و تحقیق نمی کنی .

دیدگاه

شما اصلا بهتره از باتری غیر قابل شارج استفاده کنی !
                    برای کاری که ممکنه سالی یک بار هم از باتری استفاده نشه اصلا منطقی نیست از باتری شارژی استفاده کنی.تازه اقتصادی هم نیست . باتری شارجی قیمتش صرف نظر از نوعش حد اقل 3 برابر باتری معمولیه . اما برای پروژه شما باتری شارجی حدودا 2-3 سال کار میکنه که غیر شارجی هم همینقدره دیگه .

یه باتری نسبتا معمولی غیر قابل شارج که اغلب از وقتی میخری تا تاریخ انقضاشون حدود 2-3 سال باقی مونده انتخاب خوبیه . ارزون ترین هاشم که تو مایه های باتری ماشین و موتور و اینا یا پیل های خشکه که جدیدا اومدن ارزونم هستن .

اون ایده که گفتن هفته ای دو بار شارج و دیشارج کن ، این فرایند حدود 1 ساعت مثلا طول میکشه اگه تو همین یک ساعت برق قطع شد چی ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moein2
                      شما اصلا بهتره از باتری غیر قابل شارج استفاده کنی !
                      آرههههههه. فکر کنم زدی تو خال.

نوشته اصلی توسط aivhl
                      با سلام،

اشتباه نکن اخوی، این باطری های Always چیز عجیب و خارق العاده ای نیستند! بر عکس خیلی هم معمولی و متداول هستند. و در ابعاد AA و AAA با قیمت مناسب در بازار یافت میشن.....

( قیمتشون هم تقریبا دو برابر باطری های شارژی معمولی هستش، قیمت جدید هم ندارم :mrgreen: )

ممنونم اما قیمت مهمه. قیمت 2برابر خیلی زیاده. باید ارزون تر در بیاد.

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      بد نیست به دور وبر خودت نگاه کنی و ایده بگیری .
                      بعضی از دوستان انگار از گره مریخ تشریف اوردن oo:
                      برای هر کاری که میخوان انجام بدن شونصدتا سئوال
                      می پرسن خب دوست عزیز یک ماشین رو ببین یا یک موتور سیکلت یه باطری زپرتی جنس معمولی روشون 4 تا 5 سال عمر میکنه باطری
                      ساکن بیشتر هم عمر داره همیشه هم آماده بکاره چرا ایده نمی گیری و تحقیق نمی کنی .
                      تو ماشین هم مگه شارژر هست؟
                      یکی بیاد یه چیزی به این بگه

دیدگاه

یه باتری نسبتا معمولی غیر قابل شارج که اغلب از وقتی میخری تا تاریخ انقضاشون حدود 2-3 سال باقی مونده انتخاب خوبیه
                        خداییش این بهترین ایده است، احسن :applause:

خودتو اصلا ناراحت نکن، مهم نیست. همیشه بهترین چیز مشورت با سایرین هستش، حتی اگر در نهایت ایده اولیه خودت رو استفاده کنی. چندین فکر، بهتر از یک فکره......

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

هر کی مرده بیا یه چیزی به من بگه

دیدگاه

وقتی میگم تحقیق کن برای همینه الکی جبهه نگیری
                            پس استاد شما میفرمایید تو ماشین و موتور شارزر نیست oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                              وقتی میگم تحقیق کن برای همینه الکی جبهه نگیری
                              پس استاد شما میفرمایید تو ماشین و موتور شارزر نیست oo:
                              شارژرش تمام اتوماتیکه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X