اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری رو ببرم بالا

تمام مطالب رو من خوندم و نظر دوستان رو مطالعه کردم و نظر خودمو ارائه میکنم
    1-من خودم برای مدارم نیاز دارم که وقتی برق قطع میشه باتری تغذیه مدارو تامین کنه .چون برای کارهای تجاری میخام ؛؛ نیاز دارم که بهترین و ارزونترین باتری رو انتخاب کنم . مدار من اینجوریه که وقتی برق قطع میشه به مدت 20 ثانیه یه رله فعال میشه و بعد از 20ثانیه رله قطع میشه .(هشدار میده که برق قطع شده).

امروز عصر یه ازمایش انجام دادم.
    میکرو طبق دیتاشیت و ازمایش عملی 10میلی امپر میکشه
    وقتی که میکرو و lcd روشن هست 27 میلی امپر میشکه .
    وقتی که میکرو و lcd و2 تا led با یه رله به مدت 20ثانیه تو مدار هست 50 میلی امپر میکشه .

با این ازمایش من به این نتیجه رسیدم که در حالت عادی همون 27 میلی امپر رو من در نظر میگیرم .
    حالا من نیاز به باتری دارم که که بتونه مثلا به مدت 5 ساعت 27 میلی امپر رو تامین کنه .

ضمن اینکه من اومدم یه جوری برنامه رو نوشتم که وقتی برق قطع میشه تمام خروجی ها ریست بشه و جریانی نکشن

بنابراین بهترین باتری و ارزونترین باتری که پیدا کردم برای اینکار این نوع هستش

این باتری 4.2 ولت هست که جریانش رو مشخص نکرده ولی از این باتری ها در چراغ های اضطراری استفاده میشه و بخوبی هم داره جریان های led رو تامین میکنه .من 2 تا از اینها رو سری کردم و ولتاژ 8.4 رو بهم دادو جریان مدارم که خیلی ناچیزه رو تامین میکنه . قیمت این باتری ها 2700 تومان هست .
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

ضمن اینکه من میخاستم باتری 12 ولتی 1.3 امپری بخرم .که قیمتش بین 13 تا 15 متغییره . که کار اشتباهی بود و هزینه اضافی می خاستم بدم .ولی با 5هزارتومان جواب کارمو گرفتم .
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری ر

نگهداری و استفاده نکردن، برای مدت طولانی(از یک ماه تا 10 سال...)
        وقتی ک برای مدت زمان طولانی از باتری استفاده نمی کنید.باید حتما حدود 40%شارژ در باتری باقی مانده باشه و هر چه دمای فضایی ک باتری در آن نگهداری میشود کمتر باشد(بدون رطوبت) بهتر هست (نکته خیلی مهم: دمای پایین اما بالای صفر!!!). هر چه این دما ب صفر سانتیگراد نزدیکتر باشد عمر باتری افزایش بیشتری خواهد یافت(بهترین مکان برای نگهداری فضای یخچال(((نه یخدان یخچال)))است،اگر باتری را درون یک نایلون قرار دهید هم ک بهتر)در این دما و میزان شارژ در اصطلاح باتری ب خواب خواهد رفت .اصلا لازم نیست ک مثلا ب صورت ماهانه یا هفتگی آن را خارج کنید و دوباره استفاده کنید و دوباره شارژ کنید.وقتی ک یک سال از نگهداری گذشت باید اون رو خارج کنید و چند بار استفاده کنید و دوباره ذخیره کنید. (من ب این روش باتری لپ تاپی رو تا 4 سال هم نگه داشتم(حدود 100 بار استفاده طی 4 سال)و کمتر از 20 دقیقه کاهش شارژ دهی داشتم.شایدم کمتر(همیشه هم در یخچال نبوده،فقط جای خنک بوده) )
        در این مدت هر گاه نیاز ب باتری داشتید اون رو از مکان نگهداری خارج کنید و پس از هم دمایی با محیط مورد استفاده قرار دهید. پس حتی اگر برای چند هفته هم قصد استفاده از باتری را ندارید ب روش فوق عمل کنید و باتری رو ذخیره کنید
        ب آزمایش زیر توجه کنید

کاهش ظرفیت باتری هنگامی ک با شارژ100% ذخیره شود-------------کاهش ظرفیت باتری هنگامی ک با شارژ40% ذخیره شود------------------دمای نگهداری باتری
        6% کاهش در یک سال----------------------------------------------2% کاهش در یک سال-----------------------------------------------------------0c
        20% کاهش در یک سال----------------------------------------------4% کاهش در یک سال-----------------------------------------------------------25c
        35% کاهش در یک سال----------------------------------------------15% کاهش در یک سال-----------------------------------------------------------40c
        40% کاهش در یک سال----------------------------------------------25% کاهش در یک سال-----------------------------------------------------------60c
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نگهداری و استفاده نکردن، برای مدت طولانی(از یک ماه تا 10 سال...) :eek:
          بفرمایید جناب شازده لازم شد به پروژ یک یخچال اضافه کنید
          یک راه حل دیگه هم وجود داره که میتونید باطری سربی اسیدی رو 500 سال :surprised:
          بدون کوچکترین افت کیفیت نگهداری کنید کافی از نوع خشک و هنور اسید نریخته بگیرید
          بعد از 500 سال آب اسید بریزید و استفاده کنید با تضمین کیفیت.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

الان امدم از موزن بینی استفاده کنم که 5 سال پیش خریدمش تقریبآ ماهی یک بار دو دقیقه ازش استفاده میکنم
            یادم افتاد تا حالا باطریشو تعویض نکردم :eek:بازش کردم دیدم یک باطری قلمی آلکالاین1.5 ولت فروشنده براش گذاشته
            بعضی وقتها ایده های اطراف رو واقعآ نمی بینیم (خودمو میگم به کسی بر نخوره) این تجربه برام جالب بود.

دیدگاه

یک مورد دیگه هم هست میگم شاید به درد دوستان بخوره 3سال پیش یک دوربین دیجیتال گرفتم دو تا باطری نیکل متال هیدرد
              2700 میلی آمپر ساعت 1.2 ولت نیز خریدم در این مدت تقریبآ همیشه شارژ بوده الان بطور مشخص زمان استفاده در دوربین
              به 1/4 کاهش یافته قبلآ فول شارژ بود20 دقیقه جواب میداد الان 5 دقیقه.

دیدگاه

سال 85 گوشی k750 خریدم تا الان که سال 91 است باتری شو عوض نکردم .
                جالب اینه که هنوز هم با یه شارژ 5 روز کار می کنه .
                سال 83 یه باتری 100 آمپر ساعت مارک لئوچ گرفتم تا همین الان با یه شارژ زیر بار 20 آمپری 4 ساعت بدون افت ولتاژ کار می کنه
                درصورتی که اسفند 90 هم از همین مدل باتری گرفتم ولی الان با بار 30 آمپر بعد 1 ساعت افت می کنه وقتی نو بود (یعنی 4،5 ماه پیش ) 3 ساعت کار می کرد خیر سرش .
                کیفیت از همه چیز مهمتره از اون مهمتر اینه که چینی نباشه . چون وارد کننده ها اینجا اکثرا اشغال میارن .

دیدگاه

یه گوشی i mate دارم که باتریش خراب بود و قیمت باتریش هم بالا بود (فکر کنم 30 تومن) برای تست یک باتری معمولی نوکیا که نسبتا خراب بود رو درون قاب باتری گوشی جا دادم و روشنش کردم . اما باتری که انداخته بودم کهنه و خراب بود و کلا 3 تا 4 ساعت بیشتر شارژ نگه نمیداشت . (فقط میخواستم مطمئن بشم که کار میکنه تا نو بندازم)

فرصت تعویض کردن باتری رو پیدا نکردم و یکی دو ماهی اذیت میکرد(مثلا به محض زنگ خوردن خاموش میشد) ولی یواش یواش بیشتر میتونست شارژ نگه داره

اکنون با کمال تعجب 48 ساعت شارژ نگه میداره و کار میکنه

دیدگاه

پاسخ : تو این دستگاه چطوری میتونم عمر باطری ر

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                    بفرمایید جناب شازده لازم شد به پروژ یک یخچال اضافه کنید
                    نمیشه باتری رو خارج از محیط نگه داری کرد؟
                    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

راه ساده تری هم هست
                      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

میخوای استقبال رو بسنجی ؟
                        خوب راهتو بگو دیگه :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          هر کی مرده بیا یه چیزی به من بگه
                          من میگم : :surprised:
                          خسته نباشی
                          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

.*.

دیدگاه

من میگم : :surprised:
                              خسته نباشی
                              سلامت باشی

دیدگاه

تو ماشین هم مگه شارژر هست؟
                                یکی بیاد یه چیزی به این بگه
                                چی شده ... از کی طلب داری ؟کی بهت بدهکار شده :surprised: ؛
                                سریع بگو من برم واست طلبتو بگیرم :icon_razz:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X