سلام
من به یک مدار احتاج دارم که بتونه dc رو به ac تبدیل کنه اگر این مدار بتونه امپر حدود 2 یا 3 رو تحمل کنه ممنون میشم
ac چند ولت می خوای؟همونطور که دوستمون گقتن شما به اینورتر نیاز دارید.مشخصات کامل تر بدید ، مدار بگیرید.. :biggrin:
(شکل موج و ولتاژ خروجی باید چیا باشن؟)
اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.
اینا نمونه هایی از اینورتر هستند که یکیشکل موج سینوسی و اون یکی مربعی میده.توان هاشون هم خوب متغیره:
اگر چیزی را می دانید در اختیار کسی که نمی داند و می پرسد قرار بدهید.نترسید که اگر به او بگویید بیشتر از شما خواهد دانست.چراکه دیر یا زود از کس دیگری خواهد پرسید.پس نام نیکوی یاد دهنده دانش به او را از آن خود کنید.
خواهش میکنم.ولی اگه برای کارای سبک میخوای استفاده کنی از اون دومی استفاده کن.من اشتباها نوشتم که خروجیش مربعیه در حالی که به سینوسی نزدیکه و برای روشن کردن وسایل 220 ولت خیلی خوبه.
موفق باشی. :smile:
ببین به عکس نگاه کن اونجا که نوشته +5 و gnd ورودی مدار هستش و اون ترانسی هم که در سمت راست(پایین کشیده) خروجی مدار هستش
موجش هم به گفته دوست عزیزمون اره سینوسی هستش
موفق باشی
دیدگاه