اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خریداری ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خریداری ترانس

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام. این سوئیچینگهایی که میگین تمام قطعاتش تو بازار هست و میتونید با قیمت پایین تهیه کنید میشه بگین از چه قطعاتی استفاده کرده؟ آی سی یا ماسفتش چیه؟ و چنده؟
    بله میتونی هسته ها رو جدا بخری و شروع کنی به پیچیدن ولی تا قلقه کار دستت بیاد و کمی وارد بشی زمان میبره ولی اگه بخوای میتونی.
    دستگاه برای پیچیدن زیاده یک نمونه برقیشو من دارم که البته ردیف پیچ نیست ولی سالیانه دارم باهش کار میکنم و خوبه.
    شماره ام رو که چند وقت پیش براتون پیامه خصوصی کردم همون زمان که ازم خواستین.
    سلام مهندس جان
    نمونه ای که الان جلوم هست 2 امپر هست
    هسته EE22
    و آی سی S13003
    قیمت هسته رو داری؟
    با هزینه سیم و ...
    یک ترانس چقدر در میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnobady
      سلام مهندس جان
      نمونه ای که الان جلوم هست 2 امپر هست
      هسته EE22
      و آی سی S13003
      قیمت هسته رو داری؟
      با هزینه سیم و ...
      یک ترانس چقدر در میاد؟
      سلام. منابع تغذیه ای که با 13001 یا 13003 یا 13005 یا 13007 کار میکنن به نظره من منابعه خیلی خوبی نیستن یکی از بدیهاشون اینکه که وابسته زیاد به قطعات دیگه و ترانس هستن توصیه میکنم برای 2 آمپر از وایپر یا TNY استفاده کنی. هسته ee22/18 حدود سیصد تا 400 تومان و سیم هم کیلویی میخرم که قیمتهاش متفاوته ولی با هر کیلو سیم تعداد بسیار زیادی ترانس پیچیده میشه.موفق باشی.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام. منابع تغذیه ای که با 13001 یا 13003 یا 13005 یا 13007 کار میکنن به نظره من منابعه خیلی خوبی نیستن یکی از بدیهاشون اینکه که وابسته زیاد به قطعات دیگه و ترانس هستن توصیه میکنم برای 2 آمپر از وایپر یا TNY استفاده کنی. هسته ee22/18 حدود سیصد تا 400 تومان و سیم هم کیلویی میخرم که قیمتهاش متفاوته ولی با هر کیلو سیم تعداد بسیار زیادی ترانس پیچیده میشه.موفق باشی.
        سلام
        دوستان من هنوز برای تهیه ترانس سوئیچینگ درگیرم
        لطفا یکی راهنمایی کنه
        آیا میشه تعداد انبوه شو پیداکرد یا سفارش داد ؟
        یا خودم شروع کنم به ساختنش البته اگر دستگاهی باشه که باهاش بشه تعداد انبوه ساخت

ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام
          لطفا یکی راهنمایی کنه

ممنون میشم راهنمایی کنید
          سلام.پیدا که نمیشه منظورم اینه که بری تو بازار اونی که میخوای رو آماده و سیم پیچی شده بخری. ولی من شنیدم بعضی ها میپیچن برات ولی باید دقت کنی که طرف وارد باشه و دقیق مشخصات ترانس و جای پایه های نقطه دار رو بهش بگی.
          دستگاه ها مختلفه سری به سایته راد بزن.

دیدگاه

سلام
            لطفا یکی راهنمایی کنه

ممنون میشم راهنمایی کنید
            درود بر شما

من یک آشنا در تهران دارم که کارش هم عالیه . هم ترانس میپیچه و هم منبع تغذیه آماده داره
            اگر خواستی شماره ایشان را بهت بدم
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              درود بر شما

من یک آشنا در تهران دارم که کارش هم عالیه . هم ترانس میپیچه و هم منبع تغذیه آماده داره
              اگر خواستی شماره ایشان را بهت بدم
              دوست عزیزم
              ممنون بابت پیشنهادتون
              اما من چندین بار گفتم نیاز به ترانس دارم.چون برای یک پروژه ای باید از نظر هزینه کمتر دربیاد.
              اگر اون دوستتون میتونه ترانس و تحویل بده با قیمت مناسب لطفا شماره اش رو برام پیام کنید
              من منبع تغذیه آماده نمیخوام.چون الان برد و قطعات و قاب رو دارم و فقط نیاز به ترانسش یکم درگیرم کرده

از دوستان اگر کسی پیشنهادی در این رابطه داره ممنون میشم بده.
              انشاالله بابت این کارتون از خجالتتون در میام.

دیدگاه

دوست عزیزم
                ممنون بابت پیشنهادتون
                اما من چندین بار گفتم نیاز به ترانس دارم.چون برای یک پروژه ای باید از نظر هزینه کمتر دربیاد.
                اگر اون دوستتون میتونه ترانس و تحویل بده با قیمت مناسب لطفا شماره اش رو برام پیام کنید
                من منبع تغذیه آماده نمیخوام.چون الان برد و قطعات و قاب رو دارم و فقط نیاز به ترانسش یکم درگیرم کرده

از دوستان اگر کسی پیشنهادی در این رابطه داره ممنون میشم بده.
                انشاالله بابت این کارتون از خجالتتون در میام.
                دوست عزیز ایشان کار حرفه ای و اصلیشون ترانس پیچی و کلا ساخت انواع ترانس هست
                این هم شماره 33994016 021 آقای مسعود موسوی در لاله زار هستن من تا حالا از کارش راضی بودم درباره قیمت هم راه میاد
                شاید برات مفید بود
                پیروز باشی :job:

دیدگاه

برای ساختش که خودم بخوام بسازم اما تعداد بالا دستگاهی هست که بشه باهاش از نظر زمان صرفه جویی کرد؟؟
                  ممنون میشم در این مورد هم راهنمایی کنید
                  مثلا هسته و سیم و ....همه چی رو بگیرم و خودم ترانس و بپیچم ؟

دیدگاه

برای ساختش که خودم بخوام بسازم اما تعداد بالا دستگاهی هست که بشه باهاش از نظر زمان صرفه جویی کرد؟؟
                    من از این دو شرکت زیر قیمت دستگاه ترانس پیچ گرفتم و مشخصات خوبی داشت ولی چون کار روی تعداد
                    نداشتم سراغش نرفتم . قیمت هم دقیق یادم نیست

http://www.istgah.com/fireview/kid_3...1/1065955.html

http://eget.mihanblog.com/page/2

دیدگاه

سلام. من بوبین پیچ دارم که برقیه و به برق وصل میشه و یک پدال داره زیره پا.کار سریع تر انجام میشه نسبت به دست.البته با دست که حرفشو هم نزن من یکدونه هم نمیتونم با دست بپیچم. با دست افتضاح درمیاد.ولی خب این دستگاه هم باید بالای سرش باشی و سیم رو هدایت کنی با دستت و مواظب باشی درست بپیچه و ... خلاصه اتوماتیک نیست که خودش همه کار رو بکنه.ولی من فکر کنم دستگاهای اتوماتیک هم باشه.دوستان اگه اطلاع دارن بگن.موفق باشین.

دیدگاه

دوستان اگر دستگاه سیم پیچ رو بخریم و خودمون ترانس و تولید کنیم به صرفه است یا بدیم به کسایی که تو این کار هستند؟
                        البته هنوز قیمت دستگاه رو نگرفتم اما فکر کنم خیلی گرون در بیاد
                        دوستان منتظر نظرات شما هستیم

دیدگاه

دوستان اگر دستگاه سیم پیچ رو بخریم و خودمون ترانس و تولید کنیم به صرفه است یا بدیم به کسایی که تو این کار هستند؟
                          البته هنوز قیمت دستگاه رو نگرفتم اما فکر کنم خیلی گرون در بیاد
                          دوستان منتظر نظرات شما هستیم
                          اگر درست یادم باشه در رده همون مدل اتوماتیک که گذاشتم باید بین حدود 1 تا 2 میلیون باشه

دیدگاه

دستگاه دستی که فقط یه شمارنده داشته باشه تو پامنار حدود 100 تومنه
                            برقی درست حسابیشم حدود ششصد هزار تومان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shork
                              دستگاه دستی که فقط یه شمارنده داشته باشه تو پامنار حدود 100 تومنه
                              برقی درست حسابیشم حدود ششصد هزار تومان
                              دوست عزیز شماره یا آدرس داری از اون اتوماتیک که فرمودی؟

دیدگاه

شماره دم دست ندارم ولی این راد الکتریک هست قبلا دیدم چند مدل داشت

http://www.avval.ir/524615

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X