اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا سیکله کار تو مبدل بوست به 0.5 محدود میشه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا سیکله کار تو مبدل بوست به 0.5 محدود میشه ؟

نوشته اصلی توسط voroojak_52000
    فقط اگه شما محدویت رو 50 بگیرید جریان پیک شما زیادتر میشه و فشار روی سویئچ بیشتر و تلفات هم بالاتر و همچنین اندازه سلف هم بزرگتر میشه .
    میگم الآن مثلاً ما یه سلفی تو مدار داریم و دیوتی سایکل هم 0.5 هستش حالا دیوتی رو کم می کنیم مثلاً به 0.3 میرسونیم حالا من یه موضوعی رو متوجه نمیشم:

ما اصلاً به سلف دست نمی زنیم پس L ثابته و Vin هم که ثابته Vo هم بسته به D تغییر میکنه .اول تو فرمول اولی که مال روشن بودن سوئیچه چون D کم شده پس delta I هم باید کم بشه تا فرمول برقرار بمونه .
    حالا تو فرمول دوم D کم شده پس 1-D زیاد میشه و البته Vo هم کم شده پس Vo- Vin هم کم شده و اگه اون قدر زیاد D رو کم نکرده باشیم ، افزایش 1-D با کاهش Vo-Vin همدیگرو خنثی میکنن و delta I در زمان خاموشی کلید هم به اندازه delta I روشن بودن کلید می مونه که البته این delta I نسبت به D=0.5 کمتر شده.پس یه جورایی میشه گفت پیک جریان کم شده.

حالا اگه D رو خیلی خیلی کم کنیم که Vo-Vin نتونه افزایش 1-D رو جبران کنه اون وقته که مدار به ناپیوستگی نزدیک میشه چرا که delta I تو این حالت بیش تر از delta I روشن بودن کلید هستش و این ها همش مربوط به حالت گذرا مدار هست وقتی دیوتی رو تازه کم کردیم.این طور به نظر میاد که کم کم سلف وارد حالت نا پیوسته میشه چون هر بار که سوئیچ خاموش میشه جریان سلف بیشتر از اون افزایشی که زمان روشن بودن سوئیچ داشته ، کاهش پیدا میکنه و این یعنی اینکه جریان کم کم باید به صفر برسه و این همون حالت نا پیوسته هست.

یعنی delta I ها اولش که D رو خیلی خیلی کم کردیم برابر نیستند تا اینکه مدار وارد حالت نا پیوسته بشه و جریان سلف به صفر میرسه و بعدش تغییرات جریان سلف به اندازه تغییرات جریان در حالت روشن بودن سوئیچ میشه و در زمان خاموش بودن هم همون delta I روشن بودن باید افت بکنه تا به صفر برسه ولی دیگه نه تومدت زمان

بلکه تو زمان .یعنی همون delta I تو زمان کمتری افت میکنه.این زمان رو تو یکی از پست های صفحه قبل تو نمودار حالت ناپیوسته میتونین ببینین.

در کل این موضوع برداشت میشه کهdelta I باید کم بشه و اگه تو یه مبدل بوست ساده بارمون مثلاً مقاومتی باشه خوب با کم کردن D ولتاژ خروجی هم کم میشه و جریان خروجی هم کم میشه و جریان ورودی هم کاهش پیدا میکنه .delta I هم که کم شده .پس چطوری باید ابعاد هسته سلف رو بزرگتر کنیم؟

مگه اینکه مدارمون توان ثابت رو در خروجی بده که با کم کردن D ولتاژ کم میشه و جریان زیاد میشه و این طوری میشه گفت که پیک جریان زیاد شده.اون هم به خاطر اینه که متوسط جریان زیاد شده و گرنه delta I کم شده.فقط در این صورت میتونیم بگیم که ابعاد هسته باید بزرگتر بشه.

حالا اگه D زیاد بشه و بار مقاومتی باشه جریان خروجی زیاد میشه و delta I هم زیاد میشه پس ابعاد سلف باید بزرگ بشه که و اگه بخوایم تو D بزرگ مدار ناپایدار نشه یعنی هسته به اشباع نره یا باید هسته رو ابعادشو بزرگتر کنیم.
    حالا اگه D زیاد بشه و مدار توان ثابت در خروجی بده با زیاد کردن D جریان خروجی کم میشه و متوسط جریان ورودی هم کم میشه ولی delta I زیاد میشه و حالا باید ببینی که این زیاد شدن delta I نسبت به کاهش متوسط جریان ورودی چقدر بوده و اگه لازم بود ابعاد سلف رو زیاد کنیم

دیدگاه

پاسخ : چرا سیکله کار تو مبدل بوست به 0.5 محدود می&#

سلام
      در مثال هایی که تا اینجا بررسی کردیم vin رو ثابت گرفتیم و از بازده هم صرف نظر کردیم
      1- میشه برای مد ناپیوسته برای حداکثر و حداقل ولتاژ ورودی مقدار سلف رو محاسبه کرد و سلف رو میانگین این دو مقدار قرار داد؟ یا روش دیگه ای داره؟
      2-برای مد ناپیوسته چی؟
      3-بازده رو توی محاسبات چند فرض کنیم؟
      4- میشه برای ساده تر کردن کار مثلا برای جریان خروجی 7 امپر جریان خروجی رو 10 امپر فرض کرد(بازده 0.7) و محاسبات رو با همون فرمول های حالت ایده ال انجام داد؟
      با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
        سلام
        در مثال هایی که تا اینجا بررسی کردیم vin رو ثابت گرفتیم و از بازده هم صرف نظر کردیم
        1- میشه برای مد ناپیوسته برای حداکثر و حداقل ولتاژ ورودی مقدار سلف رو محاسبه کرد و سلف رو میانگین این دو مقدار قرار داد؟ یا روش دیگه ای داره؟
        2-برای مد ناپیوسته چی؟
        3-بازده رو توی محاسبات چند فرض کنیم؟
        4- میشه برای ساده تر کردن کار مثلا برای جریان خروجی 7 امپر جریان خروجی رو 10 امپر فرض کرد(بازده 0.7) و محاسبات رو با همون فرمول های خالت ایده ال انجام داد؟
        با سپاس
        سلام
        1و 2-در اینجا چون ولتاژ حداکثر و حداقل داریم تو ورودی ، پس یه دیوتی ماکزیمم داریم و یه دیوتی مینیمم و در نتیجه یه جریان ورودی ماکزیمم و یه جریان ورودی مینیمم.

ما برای ولتاژ ورودی مینیمم مقدار L رو حساب می کنیم با استفاده از فرمول سلف بحرانی که delta I دو برابر جریان ورودی هستش و یک بار هم برای ولتاژ ورودی ماکزیمم ، مقدار سلف بحرانی رو حساب می کنیم.پس الآن ما دو مقدار برای سلف بدست آوردیم.اگه بخوایم مبدل تو مد پیوسته عمل کنه باید مقدار سلف مدار رو بزرگتر از اون مقادیری که برای سلف بدست آوردیم انتخاب کنیم و اگر بخوایم تو مد ناپیوسته عمل کنه باید مقدار سلف رو کوچیکتر از مقادیر بدست اومده انتخاب کنیم.

3- بازده رو نمیدونم.اگه بازده رو در نظر نگیری از فرمول ها این طور بر میاد که چون در بدست آوردن سلف مقدار 2*Iin در مخرج قرار می گیره(2*Iin رو به خاطر این گفتم که ما مقدار سلف بحرانی رو حساب می کنیم برای فهمیدن مرز پیوستگی)حالا اگه ما بازده رو در نظر بگیریم ، در توان ثابت خروجی مقدار جریان ورودی بیش تر از مقدار همین جریان در حالت ایده آل میشه .پس بدون در نظر گرفتن بازده مقدار سلف بحرانی که بدست میاریم بزرگتر از مقدار سلف بحرانی ای هستش که مدار توی اون به حالت بحرانی میره چرا که ما جریان ورودی رو اشتباهاً در فرمول گذاشتیم(یعنی جریان کمتر رو تو مخرج گذاشتیم که باعث میشه سلف ،بزرگتر بدست بیاد)و حالا طبق گفته های قبلی اگه ما سلف رو بزرگتر از مقدار بحرانی بزاریم تو مدار ، مدار تو مد پیوسته عمل میکنه.حالا ما اشتباهاً سلف بحرانی رو بزرگتر از مقدار واقعی سلف بحرانی بدست آوردیم ، چون تلفات رو در نظر نگرفتیم پس حالا اگه همین سلف بحرانی رو تو مدار قرار بدیم مدار تو حالت بحرانی کار نمی کنه بلکه تو مد پیوسته کار میکنه .
        منظورم از این حرفا این بود که اگه بخوایم مبدل تو مد پیوسته عمل کنه خیلی نیاز به انجام محاسبات با درنظر گرفتن تلفات نداریم ولی برای ناپیوسته باید تلفات رو حداقلش اینه که تخمین بزنیم.بازم دوستان راهنمایی کنن شاید اصلاً تجربی باشه این تلفات.

4- اگه بازده 70 در صد باشه فرضتون درسته برای محاسبه سلف.البته این کار فقط در حساب کردن جریان ورودی تأثیر داره یعنی در واقع ما جریان ورودی رو با یه روش دیگه حساب کردیم.به شرطی که بازده 70 باشه

دیدگاه

B2 جان مگه تا حالا مداری ساختی که ولتاژ ورودیش یا خروجیش یا توان خروجیش نامشخص باشه؟
          دوست عزیز من تو کدوم مداره که مقادیر ثابته ثابته؟ همیشه ولتاژ ورودی و بار بنا به دلایلی در حال تغییر فلسفه فیدبک از خروجی هم همینه دیگه؟درسته؟
          به نظرم شما یه کم روال طراحی منابع pfc boost رو مطالعه کنید.که میتونید از مقالات تگزاس استفاده کنید اگه پیداشون نکردید بفرمایید اپ میکنم
          موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            دوست عزیز من تو کدوم مداره که مقادیر ثابته ثابته؟ همیشه ولتاژ ورودی و بار بنا به دلایلی در حال تغییر فلسفه فیدبک از خروجی هم همینه دیگه؟درسته؟
            به نظرم شما یه کم روال طراحی منابع pfc boost رو مطالعه کنید.که میتونید از مقالات تگزاس استفاده کنید اگه پیداشون نکردید بفرمایید اپ میکنم
            موفق باشید.
            b2 عزیز وقت گرانبهای من و شما بهتره صرف بحث های مفید تری بشه تا این جزییات و حاشیه ها.پس به سطر اولت دیگه پاسخی نمیدم.از اینکه به من پیشنهاد خوندن منابع در مورد اکتیو پاور فکتور دادید ممنونم.توی برنامم هست که مطالعاتم رو بیشتر کنم و کیفیت مداراتم رو بالاتر ببرم.در مورد مقالات تگزاس هم که گفتید واقعا بهترین پیشنهاد رو دادید چون مقالات خیلی پر محتوایی هست . لازم به پ کردن مقالات نیست .چون گفته های من که قبولش برای شما خیلی سخت بود(گفتم بود چون امیدوارم که با خوندن این مقاله قبول کنید) دقیقا عین گفته های یه مقاله از تگزاس هست که در زیر لینکش رو میزارم . با اجازه من عین مطلبی که روش بحث میکنیم رو به زبان اصلی اینجا میزارم تا اگه قبلا این مقاله رو خونده باشید وقت گرانبهاتون رو صرف دانلود کردن و پیدا کردن مطلب نکنید و فقط یه یادآوری بشه و اگرم تا حالا این مقاله رو نخوندید پیشنهاد میکنم اگه فرصت کردید حتما بخونید چون دید خوبی به خواننده میده
            Usually, the input voltage range, output voltage, and load current
            are defined by the power stage specification. This leaves the inductor value as
            the design parameter to maintain continuous conduction mode.
            نقل قول از مقاله تگزاس که در زیر لینکش رو گذاشتم -انتهای صفحه 10 .
            http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=1&cad=rja&ved=0CC8QFjAA&url=h ttp%3A%2F%2Fwww.ti.com%2Flit%2Fan%2Fslva061%2Fslva 061.pdf&ei=uUK-UOzeIpPc8ATPyoHwBg&usg=AFQjCNH0yEAWfCbF26AI3Sv e_yn0tdX9vQ&sig2=3-aQQJ5OTuI4T0xozXXINg

مطلب زیر هم از یه مقاله دیگه هست درباره مطلبی که روش بحث میکردیم اما چون مقالش از تگزاس نیست اصل مقاله رو نمیزارم و فقط همون قسمتی که لازمه اینجا میزارم چون احتمالا شما فقط با مقالات تگزاس حال میکنید .
            [
            جناب B2 عزیز من به دلیل خوندن پستهای قبلی شما تا حدودی با اخلاق شما آشنا هستم و همچنان از پستهای سودمند شما استفاده میکنم و برای شما احترام زیادی قائل هستم.موفق باشید.

دیدگاه

جناب علی آقا پیشاپیش از شما خواهش میکنم که این پست منو با پست قبلیم یکی نکنید طبق معمول چون کاملا جدا از هم هستند .
              هر چند کم لطفی جناب B2 نسبت به من و بدتر از اون تشکر یکی از دوستان عزیزم از این کم لطفی تمایل منو از شرکت در این بحث خیلی کم کرد اما سوال بسیار زیبای آقا ادریس منو واداشت تا دوباره در این تاپیک پست بدم.واقعا آدم تیز بینی هستی
              آقا ادریس :
              جواب شما رو اول بر اساس تجربه میگم بعد هم بر اساس فرمول :
              یه مدار بوست عملی رو در نظر بگیرید.که بر اساس فرمولهای موجود المانها انتخاب شدند و در بهترین راندمان در حال کار هست . حالا یک شخص به هر دلیلی قصد میکنه که دیوتی سایکل رو در این مدار کم کنه . میدونید که در یه مدار عملی بوست، سنس جریان پیک ، ماکزیمم دیوتی سایکل رو تعیین میکنه.پس برای اینکه این جریان زودتر به ماکزیممش برسه (یعنی کاهش زمان روشن بودن یا همون کاهش دیوتی سایکل) تنها راهی که داریم اینه که اندوکتانس سلف رو کاهش بدیم تا جریان زودتر به ماکزیمم مقدار خودش برسه و دیوتی کاهش پیدا کنه.(بدیهیست که مشخصات اولیه ای که طراحی بر اون اساس انجام گرفته نباید تغییری بکنه یعنی رنج ولتاژ ورودی و ولتاژ خروجی و توان خروجی ثابته).اکنون سلف کاهش پیدا کرده و ما به هدفمون رسیدیم.یعنی دیوتی کاهش یافت.اما در این لحظه می بینیم که خروجی در ماکزیمم توانی که تعریف کردیم افت کرد.چرا؟چون طبق رابطه انرژِی سلف یعنی 0.5LI*I ما انرژی اون رو با کاهش مقدار L کم کردیم.پس نتیجه میگیریم که انرژی هم که در بار تخلیه میکنه دیگه اندازه قبلا نیست و ماکزیمم توان خروجی کاهش پیدا میکنه.حالا چیکار کنیم که این مشکل حل بشه.با دقت در رابطه انرژِی سلف یه راه حل پیدا میشه . اینکه دوباره مقدار سلف رو کم کنیم و در عوض جریان پیک رو زیاد کنیم تا اون نسبت دیوتی سایکل حفظ بشه اما از اونجایی که در رابطه انرژِی سلف ، سهم پیک جریان توان دو هست اما سهم سلف خطی با این کار انرژِی ذخیره شده در سلف رو طوری افزایش دادیم که دیوتی سایکل همون مقدار قبلی حفظ بشه.پس در نهایت این نتایج بدست میاد:پیک جریان افزایش-اندوکتانس سلف کاهش- سایز فیزیکی سلف افزایش و تلفات هم افزایش

اما جواب شما از نظر فرمولی:
              علت اینکه شما برای اثبات اون موضوع به کمک فرمولهای معمولی به مشکل خوردید اینه که این فرمولها ساده شده هستند و بیشتر برای محاسبات سریع و بعضی موارد در این فرمولهای حذف شدند یا اینکه به جای کلی متغیر فقط یه ضریب گذاشته شده.
              فرمول اصلی(بازم با یک سری اغماض ها) دیوتی سایکل برای مد ناپیوسته به این صورته:

خوب ما قراره دیوتی سایکل رو کاهش بدیم.برای درک بهتر فرض میکنیم که ما قراره دیوتی سایکل رو نصف کنیم.از رابطه 9 در بالا استفاده میکنیم(رابطه 10 همون رابطه 9 هست که تلفات هم دخیل شده که عملا برای هدف ما بی تاثیره)در این رابطه ما دیوتی سایکل رو نصف میکنیم.از طرفی چون در ثانویه Ts هم داریم (زمان روشن بودن سوئچ) اونم نصف میشه دیگه.حالا برای اینکه این تساوی همچنان برقرار بمونه می بینیم که مقدار L جدیدمون باید یک هشتم مقدار قدیمش بشه.اما برای بدست آوردن جریان پیک جدید می تونیم از رابطه ولتاژ سلف استفاده کنیم.v = LDi/Dt در اینجا مقدار V ثابته (چون شرایط اولیه مداری فرقی نکرده) اما تغییرات زمان ما یک دوم و تغییرات اندوکتانس ما یک هشتم هست.در نتیجه تغییرات جریان پیک ما 4 برابر بدست میاد.پس بازم داریم:جریان پیک افزایش -اندوکتانس کاهش-و اندازه فیزیکی سلف افزاش و تلفات هم افزایش

دیدگاه

:applause: :applause:
                خیلی ممنون از جوابتون

یه اشتباهی تو توضیحاتتون بود گفتم بگم سوء تفاهم هم نشه

خوب ما قراره دیوتی سایکل رو کاهش بدیم.برای درک بهتر فرض میکنیم که ما قراره دیوتی سایکل رو نصف کنیم.از رابطه 9 در بالا استفاده میکنیم(رابطه 10 همون رابطه 9 هست که تلفات هم دخیل شده که عملا برای هدف ما بی تاثیره)در این رابطه ما دیوتی سایکل رو نصف میکنیم.از طرفی چون در ثانویه Ts هم داریم (زمان روشن بودن سوئچ) اونم نصف میشه دیگه.
                اینجا یه اشتباهی وجود داره که Ts زمان روشن بودن سوئیچه در حالی که زمان یه دوره تناوبه که به فرکانس سوئیچینگ ربط پیدا میکنه و ثابته و زمان روشن بودن سوئیچ نیست.ولی خوب در هر صورت ابعاد سلف باید بزرگتر بشه و پیک جریان هم زیاد میشه. :smile:

دیدگاه

آفرین آقا ادریس.واقعا مو رو از ماست میکشی بیرون :eek:
                  من همش به این علی آقا میگم این آقا ادریس خیلی آدم نکته بینی هست میگه نه
                  درسته Ts همون پریود سوئیچینگ هست که با این تغییر در پست قبلیم اندازه سلف میشه یک چهارم و اندازه جریان پیک هم میشه دو برابر حالت قبلش.
                  حالا ازت میخام یه لطفی بکنی.در این مورد که گفتی
                  اگه تو یه شکل موج شیب ثابت باشه ,متوسط اون شکل میشه نصف پیک موج.از انتگرال میشه این رو بدست آورد
                  میخام اگه میتونی همین جا توضیح بدی یا منبعی رو معرفی کنی که توش کامل توضیح داده باشه .ممنون

دیدگاه

در این مورد که گفتی میخام اگه میتونی همین جا توضیح بدی یا منبعی رو معرفی کنی که توش کامل توضیح داده باشه .ممنون
                    این هم روش بدست آوردن همون انتگراله:

http://s2.picofile.com/file/7574931498/ILt.pdf.html

دیدگاه

جناب وروجک ظاهرا شما از اینکه رفرنس برای مطالعه بهتون معرفی کردم ناراحت شدید :eek: ببخشید دیگه رفرنس به شما معرفی نمیکنم...

این نکته رو هم بگم که کار روی سوئیچینگ تقریبا برای من تفننی محسوب میشه و کارهای بزرگتر که تو برنامه کاریمه اجازه کار روی کار های کوچیکتر رو بهم نمیده...پارسال هم قرار بود تو یه پروژه یه pfc با توان 10کیلووات رو طراحی کنیم که مجبور شدم تمام کنترلرهای تو بازار رو جستجو کنم و در نهایت UC3854 رو بهترین دیدم و تمام مقالات تگزاس رو در این زمینه دان کردم و یه مدار اولیه هم با این ایسی بستم که بنا به دلایلی پروژه تغییر کرد و این کار هم رفت تو لیست انتظار...
                      هنوز ابهامات زیادی تو این مدارات دارم ولی مشغله اجازه نمیده.
                      همگی موفق باشید.

دیدگاه

من که هر بار اومدم اینجا رو بخونم فقط کل کل یا مطالبی دیدم که زیاد ربط نداشت به این قضیه
                        یه سری که اومدن توجیه کردن .یه سری هم که ... هیچکی با ریاضیات یا با منطق برخورد نمیکنه .
                        دوستان من که با شما شوخی ندارم که همتون شوخی گرفتین :| حالا این مسئله زیاد هم مهم نیست ولی همین چ
                        یزا رو آدم باید بفهمه .من که محدودیتی تو سیکله کار نمیبینم نمیدونم چرا میگن محدوده هر چند رفتاره مدار غیره خطی هست و با تغییره دیوتی سیکل حالت کار مدار از پیوسته به ناپیوسته تغییر میکنه آقایون اگر رفرنسی دارن در این مورد اعلام کنن اینکه بگی فلان شرکت رو بخون مقالاتش رو بخون خودمم میدونم تو این زمینه مقاله دادن و بررسی کردم منتهی جواب این سوالم رو نه تو کتابه پرسمن نه مقاله هایه معتبره دیگه به طوره مشخص3 ندیدم اگر مقاله ای دارین تو این مشخصا تو سطری ازش جواب من باشه پ کنید و آدرسه صفحش رو بدید .
                        با تشکر .

دیدگاه

با سلام

اینجا هم همه به این نتیجه رسیدیم که محدود نیست دیگه.
                          اگر مایلین کتاب موهان نوشته که چه جوری از پیوسته به ناپیوسته میریم و اینها..
                          درباره محدودیت دیوتی هم چیزی ننوشته.حداقلش اینه که دیوتی هیچ وقت به 0.5 محدود نمیشه و طبق فرموده آقای جبراییلی فقط نمیتونه یک باشه چرا که دیگه سلف مدار وقتی نداره تا خودش رو تخلیه کنه.

دیدگاه

با سلام
                            در منابع تغذیه فلایبک اندوکتانس طوری محاسبه میشه که اگر دیوتی سایکل از مرز 50 درصد عبور کنه احتمال اشباع هسته بسیار بالا میره
                            حالا چرا محاسبه به این صورته دلیلش رو خودتون گفتید هر مقدار زمان برای شارژ هسته صرف میشه همون مقدار برای تخلیه باید در نظر گرفت
                            در غیر این صورت یا با اشباع هسته روبرو میشید یا طراحیتون در مد پیوسته قرار میگیره که پایداری خوبی نخواهد داشت.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alipoor90 نمایش پست ها
                              سلام
                              چون که القا گر زمان کافی برای تحویل انرژی به بار رو داشته باشه
                              E = (L(Ipk - Imin) ^2)/2
                              P = E.F
                              Ipk = (Vin * Ton) / L
                              D.C = Ton*F
                              با سپاس
                              به نظرم که میشه دیوتی سایکل با رنج متغییر استفاده کرد
                              ولی شاید منظورتون این باشه که بازده مبدل در حالت 50%بیشتره؟؟؟؟؟؟؟
                              فرکانس موج PWM رو چه رنجی میتونه خوب باشه ؟؟
                              من برای استفاده در پنل خورشیدی 20 وات میخوام یه مبدل بسازم
                              ممنون میشم راهنمایی کنین
                              در ضمن من موج PWM رو با میکرو تولید میکنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط energi2er نمایش پست ها
                              دوست عزیز شما D رو بزار 0.99 دیگه مدار اون جوابایی که رو از معادلات میگیری نمیده ،منظورم اینه که تو حالت پیوسته سیکل کار رو از نیم بیشتر کنیم باز ولتاژه خروجی بیشتر از همون حولو حوشی که تو سیکله کاره نیم داشتیم نمیشه و فقط بیشتر وارده حالته پیوسته میشیم و جریانه متوسط القاگر بیشتر میشه . تو حالته ناپیوسته یه مقدار شرایط فرق میکنه .منظوره من همین حالته پیوسته هست .

اضافه شده در تاریخ :
                              خوب پس آقایه پورریکنده تو حالته پیوسته به نیم محدود میشه دیگه درسته ؟! :question:
                              سلام وقت بخیر
                              میشه بگین منظورتون کدوم معادلات هست ؟؟
                              من یه چیزایی دیدم ولی سر در نیاوردم
                              و اینکه منظورتون از حالت پیوسته چیه و فرقش با حالت ناپیوسته چیه؟؟؟

بله
                              تا اونجایی که من میدونم تو هر نوع فلایبکی این محدودیت وجود داره
                              با سپاس
                              منظورتون از فلایبک همون مبدلهای DCبه DC است؟؟؟

سلام
                              چون که القا گر زمان کافی برای تحویل انرژی به بار رو داشته باشه
                              E = (L(Ipk - Imin) ^2)/2
                              P = E.F
                              Ipk = (Vin * Ton) / L
                              D.C = Ton*F
                              با سپاس
                              میشه در مورد این فرمولها توضیح بدین که چین ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2 نمایش پست ها
                                سلام.
                                البته من جایی ندیدم صریحا این موضوع رو گفته باشه ولی از روی خود فرمول میشه فهمید رگولاتور های بوست برای ولتاژهای خروجی بیش از 2 برابر ولتاژ ورودی وارد مد پیوسته میشن. البته بدون در نظر گرفتن 20 درصد حاشیه امنی که پرسمن در نظر گرفته.
                                بازم من اگه نکته جدیدی پیدا کردم میگم.
                                با سلام
                                منظورتون اینه که اگه مبدل بوست 2 برابر کننده طراحی کنیم مبدل میره تو حالت پیوسته کار میکنه و یعنی جریان سلفش دیگه صفر نمیشه ؟؟

نوشته اصلی توسط voroojak_52000 نمایش پست ها
                                عمدتا مقدار اندوکتانس سلف مد کاری پیوسته یا ناپیوسته رو مشخص میکنه . در مد پیوسته ، دیوتی سایکل به ولتاژ ورودی و خروجی و همچنین بازده مدار وابسته است . در مد ناپیوسته دیوتی سایکل علاوه بر وابستگی به سه مورد گفته شده در بالا به جریان بار و مقدار اندوکتانس هم بستگی داره . در هیچ کدوم محدودیت 0.5 دیوتی سایکل وجود نداره .با توجه به موارد گفته شده طراح اول باید مد کاری رو تعیین کنه .پس انتخاب مقدار دیوتی سایکل برای طراحی یه کار اشتباهیه چون مقدار دیوتی سایکل خودش یه متغیر هست که بر اساس صورت طرح بدست میاد (قابل توجه جناب energi2er) .در هر دو مد بعد از محاسبه اگه مقدار دیوتی سایکل از یه حدی بیشتر شد(مثلا 70 درصد) ، احتمال ناپایداری مدار زیاده و در صورت امکان محاسبات رو باید تغییر داد تا دیوتی سایکل کاهش پیدا کنه یا نوع توپولوژِی رو تغییر بدیم.علت نتایج نامشابه در محاسبات هم به همین دلیله که یکی در حالت پیوسته حل کرده یکی ناپیوسته ، یکی تلفات رو دخیل کرده یکی نکرده و غیره . و همه هم با راندمان نسبتا خوبی جواب میده! . پس بهتره دست به کار شیم و عملی تست کنیم :nice:.در اکثر مواردی که من دیدم از مد پیوسته استفاده شده . معمولا مد ناپیوسته برای توان های پایین کاربرد داره.
                                با سلام
                                من میخوام یه مبدل بوست بسازم برای استفاده در پنل خورشیدی که باید خروجیم ثابت باشه و ورودی هم توسط پنل متغییر هست
                                برا این کار چیزی که هست دیوتی سایکل متغییر هستش که موج PWM رو با میکرو درست میکنم
                                ممنون میشم راهنمایم کنی
                                از کدوم مد باید استفاده کنم
                                اصلا مد کجا بدردم میخوره ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X