اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر برای چند تا موبایل با برق ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر برای چند تا موبایل با برق ماشین

هیچ
    پروسسور خاصی توی این شارژرا نیست اونا فقط یه منبع ولتاژ ثابت 5 ولتن
    برای رفتن به حالت فست شارژ باید پین 2 و 3 روی usb به هم اتصال کوتاه کنید
    گوشی اگه اون 2 تا پین رو باز ببینه برای یه گوشی جدید مثل گلکسی اس 3 روی 350
    میلی آمپر جریان رو محدود میکنه اگه اون 2 تا پین بسته باشه حدود 1 آمپر
    ---
    من با 2575 که 1 آمپری هست تست کردم با جریان تا 3 امپر هم مشکل کمبود ولتاژ نداشتم
    با اتصال کوتاه چه زمان روشن کردن چه زمان روشن بودن به این راحتیا نمیسوزن و به اشباح نمیرن.
    برای ایمنی بیشتر به زنر 5.1 ولتی توی خروجی مدارت بزار یه فیوز 2 آمپری هم توی ورودی

دیدگاه

درود بر شما دوستان عزیز
      برای محدود کردن جریان 2576 چه کار میشه کرد محدود روی جریان 400ma
      باتشکر
      Fail Never
      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

من با این که سلف رو هم عوض کردم و از نوع تروئیدی گذاشتم بازم افت ولتاژ ایجاد میشه و با بار مقاومتی حدود 300ma ولتاژ به 4.2 ولت می رسید که در بی باری 5.5 ولت بود.خودم فکر میکنم از طرز بستن مدار باشه که سیم ها رو از زیر بستم.یه PCB باید بزنم ببینم چی میشه.
        نوشته اصلی توسط jooly
        درود بر شما دوستان عزیز
        برای محدود کردن جریان 2576 چه کار میشه کرد محدود روی جریان 400ma
        سلام شما باید توی خروجی یه مقاومت سری قرار بدین که خیلی کوچیک باشه و این مقاومت اگه در اون 0.4 آمپر ضرب بشه یه ولتاژی دو سرش می افته مثلاً مقاومت 0.1 اهمه پس ولتاژ دو سرش میشه 0.04 ولت.حالا شما باید با یه پ امپ این ولتاژ رو به 1.23 ولت برسونین و بدینش به پایه فیدبک LM2576 که همون پایه 4 هست.ولتاژ 1.23 ولت رو از دیتاشیت گفتم خدمتتون بعد یه نکته دیگه این که برای این که هم فیدبک ولتاژ و هم جریان داشته باشین باید خروجی اون پ امپ رو با یه دیود به پایه فیدبک وصل کنین و ولتاژ خروجی رو هم با یه دیود دیگه به پایه فیدبک وصل کنین.

دیدگاه

ممنون اقای شورک. حتما تستش میکنم. شارژر گوشی من توش پروسسور هست. بررسی نکرده بودم ببینم چیکار میکنه.

دیدگاه

سلام مجدد
            به یه نتیجه ای رسیدم که اون مطالبی که تو پست 22 و 24 گفتم اشتباه هستش و اصلاً پیک جریان این قدر ها هم زیاد نمیشه.اصلاً اگه این طوری باشه که نمیشه سوئیچینگ کار کرد مثلاً اگه بخوای یه مبدل بسازی که از هر سوئیچش 25 آمپر عبور کنه دیگه نمیشه از سوئیچ 33 آمپری استفاده کرد چون که پیک جریان می سوزوندش.شکل پایین رو ببینین از کتاب موهان آوردمش:
            http://s1.picofile.com/file/77216387...ce_Current.jpg

در واقع وقتی سوئیچ روشن میشه ، جریانی که از سلف عبور میکنه دقیقاً با جریان سوئیچ برابره چرا که در این زمان دیود خاموشه و وقتی که سوئیچ خاموش میشه ، جریان سلف با جریان دیود برابر میشه.اگه دقت کنیم می بینیم که متوسط جریان سوئیچ با متوسط جریان اولیه برابره نه با ثانویه.پس اگه ما جریان سوئیچ رو وقتی که روشن هستش ، ثابت در نظر بگیریم حالا این جریان اگه در سیکل کاری که همون 0.4 هست ضرب کنیم میشه متوسط جریان ورودی.پس خود اون جریان ثابت سوئیچ که در نظر گرفتیم میشه متوسط جریان ورودی تقسیم بر 0.4 و یعنی متوسط جریان خروجی در کل یک سیکل کاری برابر میشه با متوسط جریان سوئیچ فقط در زمان روشن بودنش یعنی در 0.4 سیکل کاری.

اما مدارو ساختم و یه مشکلاتی هستش .ولتاژ خروجی 5.64 هست.من توی خروجی یه دیود 1N5822 گذاشتم که 3 آمپریه ولی با جریان بار 1.5 آمپر به شدت داغ میشه و اصلاً نمیتونی بهش دست بزنی و سلف هم 190u هستش و ریپل جریان هم حساب کردم حدود 0.25 آمپر شد.یعنی این که پیک جریان دیود باید بشه:
            1.5+0.125=1.625
            حالا چرا داغ میشه؟یه چیز دیگه هم این که افت ولتاژ دیود در حالت مستقیم 0.4 بود که تو دیتاشیت هم زده برای جریان فوروارد یک آمپر ، ولتاژ 0.39 هست و برای 3 آمپر 0.52 ولته.پس این داغ کردنه چیه؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام مجدد
            بچه ها من دیود خروجی رو حذف کردم و ولتاژ رو روی 5.05 ولت تنظیم کردم زدم به یه سونی اریکسون لمسی(منظورم اینه که گوشی قدیمی نیست)شارژ میکرد و خیلی هم خوب شارژ میشد و توی 1 ساعت و 5 دقیقه شارژ شد مثل شارژر خودش.اما بعدش زدم به سونی اریکسون قدیمی W700 ولی فقط شارژینگ میزد و جریان نمیکشید.این W700 رو با کابل به USB کامپیوتر زدم و شارژ میشد و بررسی کردم دیدم که یکی از پایه ها Vcc هستش و یکی هم گراند و دو تای دیگه پایه های data هستند.ولتاژ Vcc رو نسبت به پایه های data گرفتم دیدم تقریباً با ولتاژ Vcc نسبت به گراند یکی هستن.
            Vcc نسبت به گراند=5.11
            Vcc نسبت به پایه های data برابر 5.1 یا 5.09 بود.

اولش من توی USB خروجی شارژرم یه پایه رو Vcc قرار داده بودم و سه تا پایه دیگرو گراند کردم و گفتم شاید مشکل از همین باشه که شارژ نمیکنه و این دو تا پایه رو جدا کردم از همدیگه و از گراند ولی بازم شارژ نمیکنه.نمیدونم چیکار کنم.شما به چنین چیزی بر نخوردین؟

دیدگاه

یه سوال:
              چرا با یک رگلاتور 7805 قابلمه ای، ولتاژ 5 ولت رو به گوشی نمیرسونید؟
              تا 2 آمپر هم بدون افت ولتاژ جریان میده و هزینه زیادی هم نداره...
              دیتاشیت رو هم نگاه کردم و دیدم که تا 35 ولت ورودی رو تحمل میکنه...
              اگر از تاپیکی بدتون میاد...
              اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
              اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
              ...بگین که
              [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...