اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

امیر جان بابت تاپیک خوبت خیلی ممنون
    دو تا سوال در مورد طراحی فیلتر EMI دارم:
    1. برای مداراتی که فرکانس سوئیچینگ متغییره مانند مدارات PFC آیا میشه برای بدست آوردن فرکانس فیلتر باید چیکار کرد؟
    2. میشه منبعی که واسه طراحی فیلتر EMI خوندی رو اسمش رو بگی؟

یه نکته ی مهم
    ماسفتهایی که الان تو بازارن میشه گفت تقریبا تقلبی هست و فقط میشه با اندازه گیریه مقاومت پیوند درین-سورس پی به اصل یا بدل بودنشون برد! پس وقتی ماسفت میگیرد حتما تستش کنید بعد رو بوردتون مونتاژ کنید.

موفق باشید

دیدگاه

با سلام ممنون از پاسخ هاتون
      من پروژه دانشجویی ام شبیه سازی منبع تغذیه سوییچینگه. میخواستم ببینم از چه نرم افزاری واسه شبیه سازی استفاده کنم که کتابخونه ی اون کامل باشه و منبع تغذیه با کمترین خطا جواب بده؟
      باور کنیم تا چشم بر هم زنیم فرداست،حتی میشود گفت فردا همین امروز است.
      اگرچه فردا را نمیشود پیش بینی کرد،اما فردا را می توان ساخت، از همین امروز،فکر همه چیز را باید کرد، فکر داشته ها و دارایی ها را ، در یک کلمه فکر فردا را.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان128
        باسلام ممنون از تایپیک عالیتون
        میشه بفرمایید این نرم افزاری که شماتیک مدار را در اون قرار دادید و شبیه سازی کردید چه نرم افزاری هست؟
        سلام همونطور که دوستان گفتن این شماتیک ، متعلق به national instrument است ،ولی فکر میکنم نرم افزارش موجود باشه که اسمشو به خاطر نمی آرم . و اگه پروژه منبع تغذیه دارید نرم افزار pi-expert و pspice نرم افزارای خوبی برای شبیه سازی هستند .
        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

با سلام.خازن اسنابر چه نوعی باشه؟ الکترولیتی؟ سرامیکی؟ در ضمن سوال قبلمو جواب ندادین؟
          راستی توان خروجی من 50 وات هست 5 ولت 10 آمپر.حساب کردم دیدم تو مد پیوسته کار میکنه اشکالی که نداره؟
          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
            با سلام.شرمنده یه نگاهی به این مدار بندازین ببینین کامله؟

راستی آیسی TOP250Y هست.این آیسی قابل توان دهی تا 290 وات رو بدون قاب میده.میشه از اینم استفاده کرد؟
            تو فیلتر ورودی (EMI( وقتی مقدار یه خازن رو که بدست آوردیم باید دو عدد از این خازن رو بذاریم؟ یکی در این طرف و دیگری در آن طرف؟(منظورم مقادیر خازن های c1 ,c2 هستن)
            راستی اون خازن های فیلتر EMI باید از کدام نوع باشد؟ سرامیکی؟ پلی استر؟ الکترولیتی؟
            اگه قسمت بعدی انتخاب قسمت کنترل و فیدبک باشه عالی میشه.(به انضمام مدهای فیدبک ولتاژ و جریان)
            مدار مناسبی به نظر میاد ، فقط مقاومت سری با فیوزو برای چی گذاشتی؟ آی سی top250y هم آی سی خوبیه و نمونه مدار زیر هم اینو نشون میده :

در مورد خازن emi هم بله شما یه خازنو محاسبه می کنید و از اون دوتا در طرفین سلف می زارید . چون مقدار خازن محاسبه شده معمولا زیر 1 میکروفاراده ، باید از خازن های سرامیکی استفاده کنی
            بیاموز و بی آموز

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
              مدار مناسبی به نظر میاد ، فقط مقاومت سری با فیوزو برای چی گذاشتی؟ آی سی top250y هم آی سی خوبیه و نمونه مدار زیر هم اینو نشون میده :

در مورد خازن emi هم بله شما یه خازنو محاسبه می کنید و از اون دوتا در طرفین سلف می زارید . چون مقدار خازن محاسبه شده معمولا زیر 1 میکروفاراده ، باید از خازن های سرامیکی استفاده کنی
              تو لحظه اول که خازن ها دشارژ هستن جریان زیادی از خازن و پل دیود گذشته و میسوزند.این مقاومت نمیذاره.( نقل قول از استاد جبرئیلی)

دیدگاه

با سلام.خازن اسنابر چه نوعی باشه؟ الکترولیتی؟ سرامیکی؟ در ضمن سوال قبلمو جواب ندادین؟
                راستی توان خروجی من 50 وات هست 5 ولت 10 آمپر.حساب کردم دیدم تو مد پیوسته کار میکنه اشکالی که نداره؟
                خازن اسنابر تو منابع تغذیه قدیمی اکثرا از نوع پلی استر ولتاژ بالا بود و از لحاظ اندازه نیز بزرگتر بودن، اما تو مدارات جدید از خازنهای سرامیکی ولتاژ بالا در حد کیلو ولت استفاده شده که اندازه ی کوچیکی نسبت به پلی استرها داره، تو شهر ما (ارومیه) فروشنده ها به این خازنها، خازنهای دیسکی، خازنهای Y و خازنهای ضربه ی میگن.

تا اونجایی که من خوندم و دیدم طراحی یه فیدبک پایدار برای مد پیوسته یه خورده سخته ولی برای مد DCM به راحتی میشه یه فیدبک خوب طراحی کرد که از لحاظ پایداری نیز در سطح بسیار خوبی قرار میگیره.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                  امیر جان بابت تاپیک خوبت خیلی ممنون
                  دو تا سوال در مورد طراحی فیلتر EMI دارم:
                  1. برای مداراتی که فرکانس سوئیچینگ متغییره مانند مدارات PFC آیا میشه برای بدست آوردن فرکانس فیلتر باید چیکار کرد؟
                  2. میشه منبعی که واسه طراحی فیلتر EMI خوندی رو اسمش رو بگی؟

یه نکته ی مهم
                  ماسفتهایی که الان تو بازارن میشه گفت تقریبا تقلبی هست و فقط میشه با اندازه گیریه مقاومت پیوند درین-سورس پی به اصل یا بدل بودنشون برد! پس وقتی ماسفت میگیرد حتما تستش کنید بعد رو بوردتون مونتاژ کنید.

موفق باشید
                  برای منابعی که فرکانس سوئیچینگ متغیره باید فرکانس بالاترین هارمونی رو حساب کنی و فیلتری که برای این فرکانس طراحی کردی هارمونی با فرکانس پایین تر رو هم ساپورت میکنه . در مدارات pfc هم رنج تغییر فرکانس هم در اونحد شدید نیست که مشکل خاصی در طراحی ایجاد کنه
                  منابع برای فیلتر emi زیادن . فایل زیر یه نمونشه که من طراحیشو آوردم:
                  http://uplod.ir/033jtlng32h3/EMI_Filter_Design.pdf.htm
                  بیاموز و بی آموز

دیدگاه

مشخصات مدارتو لطفا بگو تا بهتر بشه نظر داد . کدوم سوالو جواب ندادم؟
                    در مورد اون مقاومت هم گذاشتن ترانس ایزوله میتونه از جریان کشی زیاد جلوگیری کنه . اما مقاومت هم خوبه ولی تلفاتی رو روی مدار اعمال میکنه و راندمان رو پایین میاره
                    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                      مشخصات مدارتو لطفا بگو تا بهتر بشه نظر داد . کدوم سوالو جواب ندادم؟
                      در مورد اون مقاومت هم گذاشتن ترانس ایزوله میتونه از جریان کشی زیاد جلوگیری کنه . اما مقاومت هم خوبه ولی تلفاتی رو روی مدار اعمال میکنه و راندمان رو پایین میاره
                      شرمنده سوتفاهم شد.راستی تو قطعات مدار کنترل از خازن MKT استفاده شده.علتش چیه؟
                      راستی مقاومت اسنابر پر وات هست.خازنش ولتاژش زیاد علت چیه؟

دیدگاه

شرمنده سوتفاهم شد.راستی تو قطعات مدار کنترل از خازن MKT استفاده شده.علتش چیه؟
                        راستی مقاومت اسنابر پر وات هست.خازنش ولتاژش زیاد علت چیه؟
                        شما در مورد کدوم مدار صحبت میکنی؟
                        بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
                          شما در مورد کدوم مدار صحبت میکنی؟
                          راستش یه بردی دستم بود که مقاومت اسنابرش پر وات هست.خازنش هم ولتاژ بالا.تو مدار کنترلش هم از چند تا خازن MKT استفاده شده
                          ما وقتی که خازن و مقاومت اسنابر رو حساب کردیم از کجا بدونیم وات مقاومت و ولتاژ خازن چقدره؟ ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز از زحمات بینهایتتون کمال تشکر رو دارم
                            فقط اگه می شه در باره ی قسمت کنترل و فرمولاش و انواع مد هاش هم یه توضیحی بدین با تشکر(منظور از مد,جریان و ولتازه)
                            به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

راستی شرمنده من محاسباتم رو تا قسمت ترانس ادامه دادم این صفحه بیشتر چیز هارو نفهمیدم اگه لطف کنین و توضیحش بدین ممنون میشیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
                                خازن اسنابر تو منابع تغذیه قدیمی اکثرا از نوع پلی استر ولتاژ بالا بود و از لحاظ اندازه نیز بزرگتر بودن، اما تو مدارات جدید از خازنهای سرامیکی ولتاژ بالا در حد کیلو ولت استفاده شده که اندازه ی کوچیکی نسبت به پلی استرها داره، تو شهر ما (ارومیه) فروشنده ها به این خازنها، خازنهای دیسکی، خازنهای Y و خازنهای ضربه ی میگن.

تا اونجایی که من خوندم و دیدم طراحی یه فیدبک پایدار برای مد پیوسته یه خورده سخته ولی برای مد DCM به راحتی میشه یه فیدبک خوب طراحی کرد که از لحاظ پایداری نیز در سطح بسیار خوبی قرار میگیره.

موفق باشید
                                میشه کمی بیشتر توضیح بدین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X