اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی فلای بک صفر تا 100 با همه جزئیات

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
    راستش یه بردی دستم بود که مقاومت اسنابرش پر وات هست.خازنش هم ولتاژ بالا.تو مدار کنترلش هم از چند تا خازن MKT استفاده شده
    ما وقتی که خازن و مقاومت اسنابر رو حساب کردیم از کجا بدونیم وات مقاومت و ولتاژ خازن چقدره؟ ممنون
    همونطور که میدونی وات یعنی ضرب ولتاژ و جریان ، اصولا مداری که ولتاژ و جریان ورودیش بالا باشه میگن پروات ، یعنی مقاومتی که انتخاب میکنی باید قابلیت تحمل اون واتو داشته باشه . حالا حساب کن مقاومتت در رابطه V = RI چه جریان یا ولتاژی رو میتونه تحمل کنه . خازن MKT نوع با کیفیت یا پیشرفته خازن های سرامیکیه و در صنعت به خاطر پایداری بالاترش بیشتر استفاده میشه . با یه خازن معمولی سرامیکی هم میتونی اسنابر رو راه بندازی . خازن اسنابر باید بتونه ولتاژ ورودی رو تحمل کنه مثلا اگه ورودی مدار 300 ولته یه خازن 300 به بالا میزارن . البته باید پیک ولتاژ ورودی حساب شه و بعد خازنی با ولتاژ بالاتر از اون در مدار قرار بگیره
    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
      سلام دوست عزیز از زحمات بینهایتتون کمال تشکر رو دارم
      فقط اگه می شه در باره ی قسمت کنترل و فرمولاش و انواع مد هاش هم یه توضیحی بدین با تشکر(منظور از مد,جریان و ولتازه)
      سلام درمورد کنترل هم باشه عزیز . فقط باید یه آی سی مناسب در نظر گرفت و محاسباتو رو اون ادامه داد که بزودی شروع میکنیم
      بیاموز و بی آموز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR.YIO
        سلام درمورد کنترل هم باشه عزیز . فقط باید یه آی سی مناسب در نظر گرفت و محاسباتو رو اون ادامه داد که بزودی شروع میکنیم
        پیشنهاد من UC3844 هست.
        تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

برا کنترل ucc3842چطوره؟؟؟
          به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

سلام
            می خواستم بدونم برای مدار اسنابر فقط همین یه روش وجود داره (خازن و مقاومت و دیود)یا نه مدارات دیگه ای هم هست؟؟؟

TABRIZ

دیدگاه

سلام امیر جان.

برای طراحی یک درایور ال ای دی با توان خروجی 50 وات و ولتاژ خروجی 33 ولت و با ورودی برق شهر، از فرمول های مربوطه که در پست های همین فروم در گذشته از طرف دوستانی مثل آقا احمد و آقا مسعود قرار داده شده، استفاده کرده ام. اما اینجا دو تا نکته وجود داره که فکر میکنم برای همه مفید باشه. یکی اینکه فرمول های شما با فرمول های قید شده در قبل متفاوت هست (که البته میدونیم راه های محاسبه زیاد هست)، بنابراین فکر میکنم خیلی عالی بشه اگر شما هم طبق محاسبات خودتون برای همین پیش فرض های گفته شده محاسبات را زحمت بکشید انجام بدید. دلیل دوم هم اینه که برای پیش فرض های بالا (به عنوان یک مثال) اگر فرمول ها را اجرا کنین میشه به عنوان یک رفرنس عملیاتی بهش نگاه کرد.

دیدگاه

و ما همچنان منتظر ادامه بحث تو قسمت کنترل هستیم

TABRIZ

دیدگاه

:whistlingwhistling: :whistlingwhistling:

دیدگاه

سلام با عرض معذرت از دوستان . من یکم سرم شلوغ شده . در اسرع وقت به بحث کنترل می پردازیم
                    بیاموز و بی آموز

دیدگاه

کسی نیست ادامه بده؟

دیدگاه

بابا یکی که سر رشته داره بیاد ادامه بده دیگه این استاد هم دیر کرد :angry: :angry: :angry: :angry:

TABRIZ

دیدگاه

پیشنهاد من اینه که دوستان قسمت کنترل رو با تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76048.0 ادامه دهند.
                          من با استاد B2 صحبت کردم ایشون قول دادن که بحث "فلایبک با UC3842 " رو ادامه دهند
                          موفق باشید
                          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام
                            کی پس ادامه می دی عزیز :smile:
                            انجمن LABVIEW
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                            اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

سلام
                              من تو حذف و اضافه این درسو برداشتم کلاساش چرا اینجوریه یه روز برگذار میشه یه روز نمیشه،.... کی به کیه اینجا؟ :angry:
                              هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد. حضرت علی(ع)

دیدگاه

با سلام به همه دوستان و مهندسین و بزرگواران عزیز اول من یه عذر خواهی به دوستان بدهکار هستم بابت تاخیری که تو بحث مدار فلای بک پیش اومد ، و اونهم دو دلیل داشت یکی به خاطر اینکه چون یکی دو ماهی سرم شلوغ بود نتونستم بحثو ادامه بدم . و دوم اینکه به خاطر عوض شدن سیستمی که باهاش به اکانت amir yio وصل میشدم دچار مشکل شد و من هم رمز اکانتمو فراموش کرده بودم پس مجبور شدم با این اکانت یعنی omid.irani ترکیب دو واژه جدید امید و ایران بیام که به زودی عوضش میکنم بیام . یکی از دوستان تذکراتیو به من دادن که مباحث این بخش اشتباهه و دوستان دچار اشتباه میشن اولا من از اون دوست عزیزمون که تذکر دادن بسیار ممنونم چون واسشون یادگیری بقیه مهمه و من بسیار به ایشون مدیونم و ایشونو استاد خودم میدونم . اما در مورد مطالب سایت ببینید عزیزان من مطالبو با توجه به جزوات دانشگاه و یسری مقالاتی که خوندم و تجربیاتی که داشتم نوشتم . و از اساتید اهل فن در اوایل پست دعوت کردم که تو بحث شرکت کنن که اگه جایی دچار اشکال بود بگن . با این وجود هنوزم اعلام میکنم که دوستان در مورد مطالب نظر بدن و همینجا هم از همه عزیزان اگه مطالب اشتباه بوده عذر خواهی میکنم . هدف از ایجاد پست راه انداختن یه بحث کامل از طراحی مدارات ایزوله بود تا با همکاری بقیه تکمیل بشه تا بعضیا که منابع خوبی ندارن بتونن از این پست استفاده کنن . من خودم تو مدارات غیر ایزوله اشکالاتی دارم که سوالاتی هم تو بعضی پست ها مطرح کردم . و هدف رو ترویج جمله "بیاموز و بیاموز " میدونستم تا اگه آموخته کمی داریم به دیگران یاد بدیم تا دیگران هم به ما یاد بدن . ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X