اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

والا درباره این که چه سایزی از لیتز بیشتر استفاده میکنن من زیاد اطلاعی ندارم از اساتید سوییچینگ و دوستان با تجربه بیشتر باید پرسید مثل جناب منتظری
    داداش یکم صبر کن کامل از مدار مطمئن شم و یه سری تغییراتی هم توی PCB بدم چشم برات میفرستم. :agree:

دیدگاه

سلام سیم لیتز من تا حالا استفاده نکردم منم همیشه سیم لاکی چند لا استفاده می کنم.
      mahdi.7 عزیز به نظرم اون مدار قبلی که داشتی روش کار می کردی خیلی خیلی بهتر بود حالا قصد دارم در آینده همونو خودم بسازم :wow:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        والا درباره این که چه سایزی از لیتز بیشتر استفاده میکنن من زیاد اطلاعی ندارم از اساتید سوییچینگ و دوستان با تجربه بیشتر باید پرسید مثل جناب منتظری
        داداش یکم صبر کن کامل از مدار مطمئن شم و یه سری تغییراتی هم توی PCB بدم چشم برات میفرستم. :agree:
        اوکی داداش پس منتظرم

فک کنم 25 لا سیم 0.2 میل خوب باشه هم برا استپ اپ میشه اولیه رو خوب باهاش پیچید هم تو استپ دان ثانویه رو خوب میشه پیچید
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

مهدی جان چه کردی این منبع تغذیه رو برادر :P ؟
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

همین که نکوبیدمش تو دیوار جاش شکر داره
            همون وقت روی یه هسته 33 سریع یه ترانس دم دستی پیچیدم و گذاشتم تو مدار ; مدار کار میکرد و همه چی درست بود و نتیجه این شد که ترانس اصلی رو اشتباه سربندی کردم. بعد همونطور که اون ترانس رو مدار بود میخواستم عملکرد مدار محافظ اتصال کوتاه رو بسنجم برای همین خروجی رو اتصال کوتاه کردم. اما 2 تا سوییچ ها درجـــــــــــا سوختن و لامپ روشن شد. البته هنوز پتانسیومتر محدود کردن جریان رو تنظیم نکرده بودم. گفتم اشکال نداره میخواستم عیب مدار رو بفهمم که فهمیدم از ترانس بود. ترانس اصلی رو با سیم پیچی خوب گذاشتم دوباره امتحان میکنم ; 2 تا ماسفت هارو عوض کردم اما دیـــــگه مدار نوسان نمیکنه... چند تا ای سی عوض کردم / 1337 رو عوض کردم / دیود های uf4007 رو عوض کردم / خازن و مقاومت و مولتی ترن قسمت اسیلاتور رو عوض کردم اما بازم نشد. روی گیت یکی 14.7 ولت و روی گیت یکی دیگه 6.3 ولت دارم. ولتاژ های تغذیه همه درستن فقط نوسان نمیکنه. معلوم نیست چه مرگشه اسیلوسکوپ هم ندارم شکل موج ببینم و اینجوری خیلی سخته... فعلا گذاشتمش یه گوشه چشمم بش نیافته خوردش کنم تا بعدا دوباره بشینم ببینم مشکل از کجاست...
            PCB مدار درسته برات PM میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              همین که نکوبیدمش تو دیوار جاش شکر داره
              همون وقت روی یه هسته 33 سریع یه ترانس دم دستی پیچیدم و گذاشتم تو مدار ; مدار کار میکرد و همه چی درست بود و نتیجه این شد که ترانس اصلی رو اشتباه سربندی کردم. بعد همونطور که اون ترانس رو مدار بود میخواستم عملکرد مدار محافظ اتصال کوتاه رو بسنجم برای همین خروجی رو اتصال کوتاه کردم. اما 2 تا سوییچ ها درجـــــــــــا سوختن و لامپ روشن شد. البته هنوز پتانسیومتر محدود کردن جریان رو تنظیم نکرده بودم. گفتم اشکال نداره میخواستم عیب مدار رو بفهمم که فهمیدم از ترانس بود. ترانس اصلی رو با سیم پیچی خوب گذاشتم دوباره امتحان میکنم ; 2 تا ماسفت هارو عوض کردم اما دیـــــگه مدار نوسان نمیکنه... چند تا ای سی عوض کردم / 1337 رو عوض کردم / دیود های uf4007 رو عوض کردم / خازن و مقاومت و مولتی ترن قسمت اسیلاتور رو عوض کردم اما بازم نشد. روی گیت یکی 14.7 ولت و روی گیت یکی دیگه 6.3 ولت دارم. ولتاژ های تغذیه همه درستن فقط نوسان نمیکنه. معلوم نیست چه مرگشه اسیلوسکوپ هم ندارم شکل موج ببینم و اینجوری خیلی سخته... فعلا گذاشتمش یه گوشه چشمم بش نیافته خوردش کنم تا بعدا دوباره بشینم ببینم مشکل از کجاست...
              PCB مدار درسته برات PM میکنم.
              این مدارر کلا اگه خراب شه باید کل قطعات عوض شن
              احتمالا دیود ورودی (برق شهر) سوخته چکش کن
              یه احتمالیم که من میدم اینه که یکی از ترک ها پاره شده رو pcb !
              مدار محدود کننده کار میکنه؟
              اقا از بابت pcb خیلی ممنون @};- :nerd: نظرت چیه دیودای خروجی و ماسفتارو تو یه خط بزاریم و همهشونو ببندیم به یک هیتسینگ؟

راستی تاپیک لیتز شرکت کن

دیدگاه

خیلی مسخرست...
                نه دوسر خازن های صافی قسمت HV ولتاژ دارم (نزدیک 300 ولت) پس دیود نسوخته
                PCB هم سالمه هرچی دقت کردم ترک اسیب دیده پیدا نکردم.
                مدار محدود کننده باید با ترانسی که سیم هاش بتونه حداکثر جریان رو تحمل کنه باید تست بشه با ترانسی که برای تست پیچیده شده نباید تست کرد اما بله کار میکنه از روی یه شماتیک دیگه که نمونه ساخته شده هم داشت برداشتم. خواهش میکنم کاری نکردم. چطور بود طراحیش؟
                میخواستم این کارو بکنم اما ناچارن PCB دو لایه میشد برای همین تصمیم گرفتم این کارو نکنم. فضای خالی ای که بین دیود های شاتکی میبینی برای هیت سینک های تکی هست. همچنین فضایی که جلوی 13007 و 7812 و 7912 قرار داره. اونجوری PCB هم پیچیده تر میشد اگه میخواستم همه رو توی یک خط قرار بدم و بی دلیل خیلی بزرگ میشد که معقول نیست
                چشم به اون تاپیک هم سر میزنم

دیدگاه

من که کلا یادم رفت اون مدار شما چی بود ؟؟؟
                  مدار رو بزارید منم ببینم.
                  من یه چند نمونه منبع طراحی کردم خیلی راحت و ارزون و سبکه اگه خواستید به چیزی که می خواید تغییر بدم براتون شماتیک و پی سی بی رو بزارم اینجا.
                  ولتاژ جریان و ... در خواستی رو هم بنویسید .
                  این منبع چطوره ها ؟

sigpic

دیدگاه

دوستان مشکل مدار حل شد و مدار به خوبی کار میکنه! بدون کوچکترین نویزی روی امپ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      دوستان مشکل مدار حل شد و مدار به خوبی کار میکنه! بدون کوچکترین نویزی روی امپ
                      مهدی این تاپیکو چرا از زیر خاک کشوندی بیرون؟! :mrgreen:

دیدگاه

بخاطر این که اگه کسی از دوستان این تاپیک رو دید و خواست مدار رو بسازه با خیال راحت بسازه و از پست های منفی قبلیه من دلسرد نشه! فقـــــــط باید خیلی دقت و حوصله داشته باشه!

دیدگاه

منکه این مدارونساختم می خوام پی سی بی که ارمین خان زدروبسازم.اقامهدی شماواسه نویزش توخروجیش فیلترگذاشتی؟
                          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            بخاطر این که اگه کسی از دوستان این تاپیک رو دید و خواست مدار رو بسازه با خیال راحت بسازه و از پست های منفی قبلیه من دلسرد نشه! فقـــــــط باید خیلی دقت و حوصله داشته باشه!
                            یه کم نکات ریز داره قلقش باید بیاد دست ادم ,من تو تاپیک جدید اکثرشو نوشتم, کسی با اونا جلو بره به مشکلی بر نمیخوره

نوشته اصلی توسط emparator
                            منکه این مدارونساختم می خوام پی سی بی که ارمین خان زدروبسازم.اقامهدی شماواسه نویزش توخروجیش فیلترگذاشتی؟
                            خروجی خازن 3300 و سلف پاور کامپیوتر همون سلف گرد بزرگ خروحی هیچ نویزی رو رد نمیکنه و نویز کاملا فیلتر میشه

بچه ها بیاین تو تاپیک جدید بحث کنیم اینجارو دیگه نکشیم از زیر خاک بیرون

دیدگاه

فقط جواب دوستمون emparator رو بدم:
                              داداش طبق تحقیقایی که تو فروم های خارجی کردم گذاشتن سلف توی خروجی منابع بدون فیدبک (مثل همین منبع) کاملا بی تاثیره. منم نذاشتم و هیچ نویزی هم ندارم

دیدگاه

سلام مهدی جان
                                خیلی خوشحال مدارک کار کرده
                                حالا مشکل سر چی بود
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...