درود به بچه های عزیز گل eca و اساتید سویچینگ و اقای منتظری گل
نظر دوستان در مورد این مدار چیه مدار خوبی به نظر میرسه همیم طور که تمام پلH هست :
http://320volt.com/2x70v-1000w-smps/
من قصد ساختن اون مدار 700 واتی که معروف هست تو نت رو داشتم ولی چون اقای منتظری فرمودند که مدار جالبی نیست و مدار محافظ خوبی نداره و خطری هست دیگه نساختمش
دنبال یک مدار خوب میگشتم به این برخوردم البته یکی دیگه هم مهدی جان بهم معرفی کرد حالا ببینیم این چی میشه اگه نشد اونو میسازم :mrgreen:
دوستان دیگه هم اگه مدار خوبی پیدا کردیم دریغ نکید :bye
موفق و پیروز باشید
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
درود به بچه های عزیز گل eca و اساتید سویچینگ و اقای منتظری گل
نظر دوستان در مورد این مدار چیه مدار خوبی به نظر میرسه همیم طور که تمام پلH هست :
http://320volt.com/2x70v-1000w-smps/
من قصد ساختن اون مدار 700 واتی که معروف هست تو نت رو داشتم ولی چون اقای منتظری فرمودند که مدار جالبی نیست و مدار محافظ خوبی نداره و خطری هست دیگه نساختمش
دنبال یک مدار خوب میگشتم به این برخوردم البته یکی دیگه هم مهدی جان بهم معرفی کرد حالا ببینیم این چی میشه اگه نشد اونو میسازم :mrgreen:
دوستان دیگه هم اگه مدار خوبی پیدا کردیم دریغ نکید :bye
موفق و پیروز باشید
سلام
مدار خوبی هست فقط ترانس پاسش ممکنه یکم دردسر ایجاد کنه چون باید با دقت بپیچی و عایق کاری خوبی داشته باشه
اون قسمت 12 ولتشم تو خروجی اگه نیاز نداری کلا حذف کنی بهتره چون ترانس رو خیلی باید دقیق بپیچی تا اذیت نکنه
مدار خوبی هست باید در عمل دید به نظرم یه جند تا خازن صد نانو هم در خروجی نیاز داره برای حذف نویز
سلام به همگی
من میخوام از این مدار 2153 برا تغذیه یه تابلو روان استفاده کنم به نظرتون میشه؟؟؟
منابع تغذیه تابلو روان 5 ولت 30 -40 آمپر هستن یعنی حدود 150 الی 200 وات
سلام به همگی
من میخوام از این مدار 2153 برا تغذیه یه تابلو روان استفاده کنم به نظرتون میشه؟؟؟
منابع تغذیه تابلو روان 5 ولت 30 -40 آمپر هستن یعنی حدود 150 الی 200 وات
از پاور کامپیوتر استاده کن
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
برای محدود کردن جریان دوستان گفتن که میتونیم از ee19 استفاده کنیم
خواستم ببینم این ترانس ee19 تعداد دورهاش چطور باید باشه؟ همونطوری که از پاور کامپیوتر در بیارم استفاده کنم؟
سلام
مدار خوبی هست فقط ترانس پاسش ممکنه یکم دردسر ایجاد کنه چون باید با دقت بپیچی و عایق کاری خوبی داشته باشه
اون قسمت 12 ولتشم تو خروجی اگه نیاز نداری کلا حذف کنی بهتره چون ترانس رو خیلی باید دقیق بپیچی تا اذیت نکنه
مدار خوبی هست باید در عمل دید به نظرم یه جند تا خازن صد نانو هم در خروجی نیاز داره برای حذف نویز
درود جناب منتظری با تشکر از پاسخ
بین این 2مدار مداری که مهدی جان گذاشته و مداری که من لینکشو گذاشتم چه طوریاس؟؟کدوم بهتره ؟؟
Fail Never
سلام
من تمام 30 صفحه این تایپیک رو خوندم تا سرم گیج رفت . و بالاخره مدارش رو آماده کردم
بالامپ سری زدم به برق چند ثانیه اول خوب بود خروجی هم داشتم ولی نمیدونم چطور شد توی حالت بی باری دمای 13005 رفت بالا تا سوخت و زنر هم سوزوند
ولی ماسفتها سالم هستن
البته من بجای 5 تا خازن 470 نانو فقط 2 تا گذاشته بودم
سلام
بصیر جان دلیل این مشکلت جریان زیاد کشیده شدن از 13005 میتونه باشه. یعنی 2153 بعد از مدتی جریانی بیشتر از حد طراحی کشیده. توصیه ای که من بهت میکنم اینه که مدار تست 2135 (همون افزاینده 12 به 220 توان پایین) رو روی بردبورد ببندی و ای سی های سالمت رو پیدا کنی و بعد بزاری روی مدار. من با این کار خیلی راحت شد کارم.
درباره ماسفت ها... من چند تا 840 توی همین مدار گذاشتم و کار نمیکرد. با این که تست دیودی همشون درست بود. اما وقتی عوض کردم همه چی درست شد. یه حالتی مثل نیم سوز ممکنه ماسفت هات پیدا کنه که بهتره عوض کنی و مثل من کلی وقتت تلف نشه
اون خازن های 470 نانو DC coupling هستند مقدارشون رو حداقل 3 تا بذار. اگه مقدار دیوتی سایکل 2153 مقدار خیلی کمی تفاوت پیدا کنه حتی بعد چند ساعت از کار مدار ترانس ممکنه اشباع بشه و باعث سوختن قطعات مثل سوییچ ها بشه. مقدار 2.2 میکرو (5 تا 470 نانو) کاملا مناسبه (1 میکرو هم میشه) کمتر هم بزاری جواب میده اما احتمال اسیب دیدن خودش زیاده. چون تمام جریان از این خازن ها عبور میکنه جنس خوب بزار (MKT یا MKP)
سلام
یه سوال پرسیده بودید که مقایسه بین دو تا منبع تغذیه بود.
به نظرم زیاد فرقی ندارن
اون مدار توان بالاتره یکم مطمئن تر هست اونم به خاطر حفاظت هاش.
فکر کنم منظورتون همون مدار که مهدی گذاشته بود هست نه .هر 2مدار 1000وات هست :mrgreen:
مهدی جان تعداد دور روی مداری که گذاشتی نشون داده همچنین قطر سیم ولی نگفته چند لا سیم باید بپیچیم ؟؟؟
ترانس tt1 هم روی چه هسته ای بپیچیم+تعداد دور اولیه ؟؟ هسته خروجی پاور خوبه ؟؟
Fail Never
دیدگاه