اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

سلام به همه دوستان

جواد جان اگر فیدبک رو برای آمپ ها پیشنهاد نکردیم برای فرکانس های بالا نیست تو فرکانس بالا باند خاصیت سلفی از خودش نشون میده و به منبع فشاری نمیاره ولی تو فرکانس های پایین مثلا 100 یا 150 هرتز که اوج بیس موسیقی هست چون معمولا دامنه این فرکانس ها زیاده و باند هم مقاومت کمتری نسبت به فرکانش بالا از خودش نشون میده یه دفعه چنان فشاری به منبع میاره یه یارو نمیفهمه از کجا خورده. اگر هم میخوای امتحان کنی یه آمپر متر سر راه ورودی بزار تا نتیجه کار رو کامل درک کنی.

برای اون tec ها منبع آماده گرفتم . کار عجله ای بود دو تا ic هم گرفتم از شانس بد ما هر دوتاش مشکل داشت دیگه مجبور شدم
    این مداره رو دستم مونده. احتمالا مدار رو یه خورده تغیرش بدم برای اینورتر
    راستی آمین جان یادمه برای تابوندن سیم ها به هم مشکل داشتی. یه روش کشف کردم مشکلم حل شد :biggrin:

اینا هم پنج تا سیم 0.8 هست که واسه اولیه ترانس می خواستم و بعد پیچیدن شد این

راستی حسین از smd الکترونیک ir2153 نگیر که من سه تا گرفتم همشون مشکل داشتن. شانس آوردم 460 ها رو نسوزوند

the life is a game
    if you want to win
    so just play and go to next level

دیدگاه

سلام دوباره ، الان سرم شلوغه شب میام باز با هم بحث و گفتگو میکنیم ، فعلاً :redface:
      بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
        سلام به همه دوستان

جواد جان اگر فیدبک رو برای آمپ ها پیشنهاد نکردیم برای فرکانس های بالا نیست تو فرکانس بالا باند خاصیت سلفی از خودش نشون میده و به منبع فشاری نمیاره ولی تو فرکانس های پایین مثلا 100 یا 150 هرتز که اوج بیس موسیقی هست چون معمولا دامنه این فرکانس ها زیاده و باند هم مقاومت کمتری نسبت به فرکانش بالا از خودش نشون میده یه دفعه چنان فشاری به منبع میاره یه یارو نمیفهمه از کجا خورده. اگر هم میخوای امتحان کنی یه آمپر متر سر راه ورودی بزار تا نتیجه کار رو کامل درک کنی.

برای اون tec ها منبع آماده گرفتم . کار عجله ای بود دو تا ic هم گرفتم از شانس بد ما هر دوتاش مشکل داشت دیگه مجبور شدم
        این مداره رو دستم مونده. احتمالا مدار رو یه خورده تغیرش بدم برای اینورتر
        راستی آمین جان یادمه برای تابوندن سیم ها به هم مشکل داشتی. یه روش کشف کردم مشکلم حل شد :biggrin:

اینا هم پنج تا سیم 0.8 هست که واسه اولیه ترانس می خواستم و بعد پیچیدن شد این

راستی حسین از smd الکترونیک ir2153 نگیر که من سه تا گرفتم همشون مشکل داشتن. شانس آوردم 460 ها رو نسوزوند

ایول بابا دمت گرم :-bd چه باحال امشب امتحان میکنم :-))
        ولی سامان من چندتا ترانسو باز که کردم توش اومده این سیمارو به هم نتابونده! مثلا سه رشته سیم رو کنار هم گذاشته و پیچیده!! مثل کابل فلت
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام به همه
          مخصوصا دوستانی که این متن من رو می خونن
          اول اینکه مدارات فیدبک باید به گونه ای طراحی شوند که سرعت بسیار بالا و تاثیر سریعتر از خروجی داشته باشن
          دوم اینکه اگر فیدبک نتونه یه مدار رو اصلاح کنه هیچ چیز دیگه ای فایده نداره شما مجبور میشی کلی هزینه کنی خازن بخری در آخر باز هم ممکنه به مشکل بخوری
          سوم قبل از اقدام به ساخت برای هر چیز باید خوب مطالعه کرد امروزه میشه آمپلی فایری ساخت بدون رگولاتور که با هر تغذیه داغونی می تونه خوب کار کنه مهم هدف ماست . مهم هدف هست .
          خوب هدف ما از ساخت یک منبع تغذیه خوب چیه ؟
          برای آمپلی فایر باشه ؟ کم نیاره ؟ جریان خوب تامین کنه ؟ کم هزینه باشه ؟ ساده باشه ؟ چی دقیقا ؟ عنوان این تاپیک هست ساخت منبع تغذیه برای آمپلی فایر این تاپیک خودش به عنوان یک رشته ی تحصیلی در برخی دانشگاه ها وجود داره و تدریس میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
          خوب بهترین مداری که من پیشنهاد میدم یه مدار با ای سی sg3525 و درایور نیم پل IR2113 هست که میشه به راحتی هر بلایی سر آورد و کار باهاش خیلی راحته هم میشه متغییرش کرد به سادگی هم میشه محافظ جریان براش گذاشت به سادگی هم میشه بعد ها روش پری رگولاتور نصب کرد و ... که آقا مهدی هم روش کار کرده حتی به راحتی میشه توان خروجی رو زیاد کرد.
          فیدبک برای یه منبع تغذیه آمپلی فایر ضروریه
          تو یه تاپیک بود یه تغذیه می خواستن برای یه مدار ساده که من 2153 رو پیشنهاد کردم بدون فیدبک اما اینجا فیدبک حتما باید باشه و چند نکته که دوستان اشاره کردن این بود که فیدبک باعث میشه بعضی اوقات منبع کم بیاره که این عیب ناشی از فیدبک نیست ناشی از خود منبع هست که باید بهبود پیدا کنه :angry:
          باور کنید خیلی دوست دارم اون مدار آمپلی فایر رو که بدون رگولاتور(بدون رگولاتور نه بدون تغذیه) کار می کنه رو در اختیارتون قرار بدم اما می دونم چون کسی شروع نکرده باشه این مدارات ساده رو امتحان کردن اون مدار پیچیده رو هم نمی تونه به خوبی بسازه.
          الان چند وقته آموزش سوئیچینگ رو ایجاد کردم اما فقط چند نفر بحث رو دنبال می کردن که اونها هم دیگه نیستن و وقتی برای آموزش یک مبحث سوال و جواب نباشه دیگه اصلا فایده نداره الان تاپیک پرسش و پاسخ آموزش سوئیچینگ من غریبه چون کسی نمیاد بگه آقا این چیزی که امروز توضیح دادی چی بود ؟؟؟
          خوب منم وقتی می بینم این طوریه خیلی بی میل میشم نسبت به آموزش سوئیچینگ
          مگر نه امروز به نقطه ای رسیده بودیم که دوستان می تونستن آمپلی فایری بسازن که رگولاتور نخواد یعنی به یک تغذیه کاملا صاف نیاز نداشته باشه بلکه حتی اگر ورودی اون دچار تغییرات زیاد هم بشه در خروجی صدا هیچی حس نشه
          دوست دارم بگم خودم رو این آمپلی فایر سوئیچینگ چندین ساله کار کردم و کسی نبوده به من یاد بده اما حالا که مطالب رو براحتی میزارم تو اینترنت اصلا کسی استقبال نمی کنه :angry:
          ببخشید :cry2:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
            سلام به همه
            مخصوصا دوستانی که این متن من رو می خونن
            اول اینکه مدارات فیدبک باید به گونه ای طراحی شوند که سرعت بسیار بالا و تاثیر سریعتر از خروجی داشته باشن
            دوم اینکه اگر فیدبک نتونه یه مدار رو اصلاح کنه هیچ چیز دیگه ای فایده نداره شما مجبور میشی کلی هزینه کنی خازن بخری در آخر باز هم ممکنه به مشکل بخوری
            سوم قبل از اقدام به ساخت برای هر چیز باید خوب مطالعه کرد امروزه میشه آمپلی فایری ساخت بدون رگولاتور که با هر تغذیه داغونی می تونه خوب کار کنه مهم هدف ماست . مهم هدف هست .
            برای آمپلی فایر باشه ؟ کم نیاره ؟ جریان خوب تامین کنه ؟ کم هزینه باشه ؟ ساده باشه ؟ چی دقیقا ؟ عنوان این تاپیک هست ساخت منبع تغذیه برای آمپلی فایر این تاپیک خودش به عنوان یک رشته ی تحصیلی در برخی دانشگاه ها وجود داره و تدریس میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
            خوب بهترین مداری که من پیشنهاد میدم یه مدار با ای سی sg3525 و درایور نیم پل IR2113 هست که میشه به راحتی هر بلایی سر آورد و کار باهاش خیلی راحته هم میشه متغییرش کرد به سادگی هم میشه محافظ جریان براش گذاشت به سادگی هم میشه بعد ها روش پری رگولاتور نصب کرد و ... که آقا مهدی هم روش کار کرده حتی به راحتی میشه توان خروجی رو زیاد کرد.
            تو یه تاپیک بود یه تغذیه می خواستن برای یه مدار ساده که من 2153 رو پیشنهاد کردم بدون فیدبک اما اینجا فیدبک حتما باید باشه و چند نکته که دوستان اشاره کردن این بود که فیدبک باعث میشه بعضی اوقات منبع کم بیاره که این عیب ناشی از فیدبک نیست ناشی از خود منبع هست که باید بهبود پیدا کنه :angry:
            باور کنید خیلی دوست دارم اون مدار آمپلی فایر رو که بدون رگولاتور(بدون رگولاتور نه بدون تغذیه) کار می کنه رو در اختیارتون قرار بدم اما می دونم چون کسی شروع نکرده باشه این مدارات ساده رو امتحان کردن اون مدار پیچیده رو هم نمی تونه به خوبی بسازه.
            الان چند وقته آموزش سوئیچینگ رو ایجاد کردم اما فقط چند نفر بحث رو دنبال می کردن که اونها هم دیگه نیستن و وقتی برای آموزش یک مبحث سوال و جواب نباشه دیگه اصلا فایده نداره الان تاپیک پرسش و پاسخ آموزش سوئیچینگ من غریبه چون کسی نمیاد بگه آقا این چیزی که امروز توضیح دادی چی بود ؟؟؟
            مگر نه امروز به نقطه ای رسیده بودیم که دوستان می تونستن آمپلی فایری بسازن که رگولاتور نخواد یعنی به یک تغذیه کاملا صاف نیاز نداشته باشه بلکه حتی اگر ورودی اون دچار تغییرات زیاد هم بشه در خروجی صدا هیچی حس نشه
            دوست دارم بگم خودم رو این آمپلی فایر سوئیچینگ چندین ساله کار کردم و کسی نبوده به من یاد بده اما حالا که مطالب رو براحتی میزارم تو اینترنت اصلا کسی استقبال نمی کنه :angry:
            ببخشید :cry2:
            ناصر خودت که میدونی من خیلی وقته دنبال سویچینگم ولی الان تو امضات دیدم که اموزش زدی!! :eek: من که پاییم میام تاپیکتو تا آخر میحونم داداش :nerd:
            والا داشتن همیچن چیزی نعمته اموزشا خیلی کمن! دمت گرم @};-
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
              ناصر خودت که میدونی من خیلی وقته دنبال سویچینگم ولی الان تو امضات دیدم که اموزش زدی!! :eek: من که پاییم میام تاپیکتو تا آخر میحونم داداش :nerd:
              والا داشتن همیچن چیزی نعمته اموزشا خیلی کمن! دمت گرم @};-
              قربانت
              من تو پست آخر ( البته فعلا ) چند تا مدار خیلی خوب تغذیه گذاشتم از اونا استفاده کن و اگر سوالی هم بود در خدمتم.
              مدار ها به نظرم بسیار مناسبه
              هر نوع تغذیه ای بخوای میشه ساخت مثلا فوروارد یا فلای بک و یا پوش پول و نیم پل و تمام پل اما واسه این کار شما نیم پل عالیه

sigpic

دیدگاه

داداش ناصر اصن از این به بعد خودم عضو پایه یک تاپیک میشم :biggrin: . سوال خیلی دارم نمیدونم از کجا شروع کنم. همه رو تو تاپیک خودت سوال میکنم
                والا این مدار هم برای خودم نبستم یه بنده خدایی بود میخواست ترانس وصل کنه برای آمپ اینو بهش پیشنهاد دادم و خودم گرفتار ic های مزخرف بازار شدم. ولی با این وجود هم از قیمتش راضی بود هم از کار مدار :eek:
                ولی اگر برای خودم بخوام آمپ ببندم هیچ وقت به این مدار اعتماد نمیکنم
                the life is a game
                if you want to win

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                  داداش ناصر اصن از این به بعد خودم عضو پایه یک تاپیک میشم :biggrin: . سوال خیلی دارم نمیدونم از کجا شروع کنم. همه رو تو تاپیک خودت سوال میکنم
                  والا این مدار هم برای خودم نبستم یه بنده خدایی بود میخواست ترانس وصل کنه برای آمپ اینو بهش پیشنهاد دادم و خودم گرفتار ic های مزخرف بازار شدم. ولی با این وجود هم از قیمتش راضی بود هم از کار مدار :eek:
                  ولی اگر برای خودم بخوام آمپ ببندم هیچ وقت به این مدار اعتماد نمیکنم
                  قربانت سامان جان کلا یه قسمت پرسش و پاسخ ایجاد کردم که راحت بتونیم اونجا سوال و جواب و گفت و گو کنیم.
                  تو تاپیک اصلی هم که فقط آموزش ها پشت سر هم قرار میگیره که ان شا الله کم کم تکمیل میشه

sigpic

دیدگاه

وای پسر چه کار کردی خداییش خیلی کامله :eek:
                    من خیلی اهل چرخ زدن تو تاپیک ها نیستم واسه همین تازه دیدمش
                    برم همه رو از اول بخونم :read:
                    the life is a game
                    if you want to win

دیدگاه

والا منم زیاد اهل چرخیدن تو فروم نیستم واسه همین ندیده بودم

اوکی از نیم پل استفاده میکنم حالا بزار تاپیمتو حسابی بخونم

دیدگاه

ابتدا یاد آوری میکنم دانش من در حد یک سری اطلاعات تئوری و محدود و کم میباشد (در زمینه الکترونیک , مخصوصاً SMPS) .

فیدبک باعث میشه بعضی اوقات منبع کم بیاره که این عیب ناشی از فیدبک نیست ناشی از خود منبع هست که باید بهبود پیدا کنه :angry:
                        پس یک نتیجه گیری مهم ، حتماً فیدبک نیازه . اما چه فیدبکی ؟ یک فیدبک که سرعت بسیار بالایی داشته باشه :job:
                        چه مدار فیدبکی همچین سرعتی رو داره ؟ چطور میشه سرعت عملکرد فیدبک رو افزایش داد ؟

برای آمپلی فایر باشه ؟ کم نیاره ؟ جریان خوب تامین کنه ؟ کم هزینه باشه ؟ ساده باشه ؟ چی دقیقا ؟ عنوان این تاپیک هست ساخت منبع تغذیه برای آمپلی فایر این تاپیک خودش به عنوان یک
                        مواردی از جمله کم نیاز بودن ، جریان خروجی مناسب ، کم هزینه ، ساده و بازدهی بالا اهمیت بالایی دارند ( که همه از مزایای SMPS هستند ) .
                        در این تاپیک هدف SMPS مناسب آمپ هستش ، اما یک SMPS که همه فن حریف باشه هدف اصلی یک طراح یا سازنده ی حرفه ایه . یک SMPS که از هر نظر ایمن باشه ، مثل
                        1. محافظت در برابرتغییرات ولتاژ یا جریان ورودی (حتی در حد قطع ناگهانی برق یا افزایش شدید ولتاژ) ،
                        2. جریان دهی و تثبیت ولتاژ خروجی حتی در بدترین شرایط ،
                        3. متناسب برای استفاده در کاربرد های مختلف مثل آمپ ، میکرو ، شارژر ، پاور کامپیوتر و یا هر جای دیگه ،
                        4.محافظت در برابر اتصال کوتاه ،
                        5.کنترل ولتاژ و جریان خروجی ،
                        6.بازدهی بالا ،
                        7. و .....

انشا الله با هم میریم برای تحلیل ، طراحی و ساخت یک SMPS های-اند. که تو هیچ چیز کم نیاره ، ( :twisted: یدونه از همون خوفاش :twisted

تو نیکی میکُنو در دجله انداز... که ایزد در بیابانت دهد باز...
                        البته بی انصافی نشه کار ارزشمند شما ، بسیار ستودنی هستش ، ولی بچه ها که همه تقصیر ندارند ، به دلایل مختلف نشده با تاپیک شما آشنا بشن ، حالا هر دلیلی که داشته از ارزش کار شما کم نمیکنه . شما ناراحت نشید .
                        کاش یک بخش انتقاد یا همچین چیزی رو ایجاد میکردید میکردید (این همون بخش فیدبک هستش که وجودش ضروریه ) و یا اصلاً یک وبلاگ یا وبسایت میزدید و مطالب به صورت منسجم و سازماندهی شده ، قرار میدادید . هیچ شرکت یا الگویی در ابتدای طرح کاملاً درست عمل نمیکرده و وابسته به نیاز و شرایط خودشو تغییر و وفق میده ، انتقاد یا همون فیدبک تاثیر بسزایی داره ، (اگه این رو به چشم بی احترامی نبینید ، چون من در ابتدا گفتم که دانشم در این زمینه کم هست . فقط یک انتقاد هست : وقتی برای اولین بار تاپیک شما رو دیدم خیلی خوشحال شدم ، گفتم بهتر از این نمیشه هم مرحله به مرحله هستش و هم از پایه شروع شده ، اما یکم پایین اومدم یکم بالا رفتم دیدم چز کلیات و یکسری اخبار تکنولوژی و تئوری و ... چیزی گیرم نمیاد (البته این به خاطر سطح پایین دانش بنده هستش نه سطح مطالب مثلاً وقتی همچین عکسهایی http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/63/Buck_chronogram.png/350px-Buck_chronogram.png رو میدیدم کف میکردم ، اِ این شکلها از کجا اومدن ، اصلاً واسه چی هستن ، کی گفته که اینطوری باشن :biggrin: .. و .... )) خوب بخش سوال و جواب هم 12 صفحه و پراکنده که جای این جور سوالات فکر نکنم باشه :sad: ، چی بگم ؟ بی خیال. ) همه لیسانس الکترونیک ندارند که ، من دانشجوی نرم افزارم ولی به SMPS و آمپ علاقه زیادی دارم .
                        فقط تو رو خدا آقای منتظری از دستم دلخور نشید به هیچ وجه قصد بی احترامی و یا ناراحت کردن و اینگونه موارد رو نداشتم . @};-

پس ساخت IR2153 منتفی شد . راجع به sg3525 و IR2113 بحث رو شروع کنیم (چه در این تاپیک و چه در تاپیک خودش) ؟ مزایا ، معایب ، توان ، بازدهی ، سرعت فیدبک ، بهینه سازی و ایمن سازی و...

لذتی که در طراحی ، بحث ، تحلیل و تغییر مدار هست ، در ساختش نیست به نظرم ( چون آخرش میشه یک چیزه خوف :twisted که باعث ایجاد انگیزه و افزایش سطح علمی هم میشه .
                        حالا بگذریم از این مطلب با وبلاگ یا وبسایت موافقید ؟ میتونید آموزش رو اینجا (همین تاپیک آموزش منبع تغذیه سوئیچ) به صورت زنده همراه با بخش پرسش و پاسخ برگزار کنید و به صورت مرجع و متأثر از سوالات و جواب ها و با در نظر گرفتن فیدبک در سایت قرار بدهید (هر طور که مایل هستید قبولتون داریم ).
                        بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

خواهش می کنم
                          الان هم تاپیک دو قسمت هست یکی قسمت اصلی و دیگری قسمت پرسش و پاسخ
                          که اگه هر دو خوب مطالعه بشه به نظرم چیزی کم نداره
                          بخش انتقاد و پیشنهاد هم که همون پرسش و پاسخ هست
                          اما در مورد توضیحات بعضی چیزها اگه بخواییم ریز توضیح بدیم باید به جای یک پست صد پست ایجاد کنیم تا همه مطالب پوشش داده بشن
                          مثلا همین شکل موج ها که برای شما نامفهومه رو زمانی میشه توضیح داد که شما کاملا به مباحث الکترونیک آشنا باشید و سپس از روی شکل موج ها بتونید کاری که سیستم انجام میده رو بفهمید. سوئیچینگ یک بخش پیشرفته از الکترونیک هست و بسیار سنگین و اگر بخوایم ریز ریز توضیح بدیم میشه آموزش الکترونیک با این حال هر سوالی که در بخش پرسش و پاسخ پرسیده شده تا الان بی جواب نمونده الان هم اگر سوالی در مورد مطالب پایه بپرسید باز هم بی جواب نمی مونه

sigpic

دیدگاه

خواهش می کنم
                            الان هم تاپیک دو قسمت هست یکی قسمت اصلی و دیگری قسمت پرسش و پاسخ
                            که اگه هر دو خوب مطالعه بشه به نظرم چیزی کم نداره
                            بخش انتقاد و پیشنهاد هم که همون پرسش و پاسخ هست
                            اما در مورد توضیحات بعضی چیزها اگه بخواییم ریز توضیح بدیم باید به جای یک پست صد پست ایجاد کنیم تا همه مطالب پوشش داده بشن
                            مثلا همین شکل موج ها که برای شما نامفهومه رو زمانی میشه توضیح داد که شما کاملا به مباحث الکترونیک آشنا باشید و سپس از روی شکل موج ها بتونید کاری که سیستم انجام میده رو بفهمید. سوئیچینگ یک بخش پیشرفته از الکترونیک هست و بسیار سنگین و اگر بخوایم ریز ریز توضیح بدیم میشه آموزش الکترونیک با این حال هر سوالی که در بخش پرسش و پاسخ پرسیده شده تا الان بی جواب نمونده الان هم اگر سوالی در مورد مطالب پایه بپرسید باز هم بی جواب نمی مونه
                            تشکر ، پس اگه سوالی داشتم مزاحم میشم ،
                            ....
                            ....
                            بفرما یک سوال ، بریم واسه ساخت SMPS بعدی ، http://zaylogm.persiangig.com/image/smps-700w.png
                            هیچ تغییراتی نیاز نیست ؟ قطعات رو بگیرم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                              تشکر ، پس اگه سوالی داشتم مزاحم میشم ،
                              ....
                              ....
                              بفرما یک سوال ، بریم واسه ساخت SMPS بعدی ، http://zaylogm.persiangig.com/image/smps-700w.png
                              هیچ تغییراتی نیاز نیست ؟ قطعات رو بگیرم ؟
                              بله عالیه
                              فقط قطعات اورجینال بگیر

sigpic

دیدگاه

میگم جواد اگه میخوای اون 700 واتیو بسازی یه تاپیک جدا بزن مدارا قاطی نشن اگرم بعد ها کسی خواست این مدارو بسازه راحت به مطالب دسترسی داشته باشه! یا اگه خواستی تو اون تاپیکی که من زدم ادامه بدیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X