اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالا بردن راندمان در فلای بک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالا بردن راندمان در فلای بک

قرار نیست با تغییر نسبت دور زمان کل سیکل تغییر بکنه که!!!. زمان کل سیکل رو فرکانس تعیین میکنه. تا فرکانس رو تغییر ندی زمان کل سیکل تغییر نمیکنه. با تغییر نسبت تبدیل فقط زمان روشن بودن نسبت به خاموش بودن تغییر میکنه. اصلا دیوتی سایکل یعنی همین دیگه!!!

اون 500 نانو ثانیه چیز دیگه ایه. کار خوبی کرده!!. شما برای درک این موضوع برو دیتاشیت uc3845 رو نگاه بکن. اونجا از نمونه گیر یه مدار rc هم گزاشته. برای اینکه لحظه روشن شدن سوییچ برای یه لحظه گوتاه( به دلیل وجود مقداری خازن داخل ترانس) ولتاژ روی نمونه گیر جریان بالا میره. این اومده گفته 500 نانو ثانیه اصلا من نمونه گیری رو انجام نمیدم که اگر پیک جریانی وجود داشت بگذره و تو نمونه گیری ما رو به اشتباه نندازه. شما به اون موضوع توجه نکن. اگر این کار رو نمیکرد باید یه مدار rc میزاشتی.

ببین ما اگر بخواین بدون نمونه گرفتن از ولتاژ و جریان خروجی اونا رو اندازه گیری کنیم و رگولشون کنیم به مشخصات ترانس هم نیاز داریم. خب نسبت تبدیل هم یکی از مشخصات ترانسه دیگه!!!. و اما در مورد اینکه این رابطه از کجا اومده باید از طراح مدار داخلی این ای سی بپرسی. اون با توجه به مداری که طراحی کرده یه تابع ریاضی درست کرده که با مدارش همخوانی داشته باشه.

شبکه فدیبک هم مثل مورد قبلی همینطوره. فقط طراح مدار داخلی چیپ میتونه بگه این روابط و اعداد ثابت از کجا اومدن.
    و در مورد اون دو مدار!!!. هر دو یکی هستن. فقط بخش یکسوساز دومی یه خورده شلوغ تره که نوشته pfc داره. داداش تو ایران دستگاههای پرتوان تر از اینو (تا سه چهار کیلو واتشو دیدم) بدون pfc میزن. خودتو درگیرش نکن. اون معمولیه(اولیه) تو ایران بهتره!!
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

عزیز ممنون از توضیحاتت . با توجه به فرمایش شما درک من از شکل موج درست بود یا غلط ؟ نسبتو با 18.92 بگیرم یا 23.81 ؟

دیدگاه

نسبت 18 و 23 رو از کجا اوردی؟؟
        18 خیلی زیاده!!.
        مقادیر ورودی و (کلا هر چیزی که باید بدی ورودی ) رو بگو بزنم ببینم این اختلاف واسه چیه!!!. فرمولای اون سایتم نگاه بکنی میبینی از همین رابطه استفاده کرده!!!.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          نسبت 18 و 23 رو از کجا اوردی؟؟
          18 خیلی زیاده!!.
          مقادیر ورودی و (کلا هر چیزی که باید بدی ورودی ) رو بگو بزنم ببینم این اختلاف واسه چیه!!!. فرمولای اون سایتم نگاه بکنی میبینی از همین رابطه استفاده کرده!!!.
          من یه جایی تو همین سایت خودمون میخوندم : که زمان تخلیه باید 0.2 کل زمان سیکل باشه (از قول آقا amiryo ) این درسته ؟
          داده های من به اون سایت :250 مینیمم ورودی _ 350 ماکزیمم ورودی _ 33 ولتاز خروجی _ 0.75 جریان خروجی _0.00265 اندوکتانس اولیه (بر اساس رابطه دیتا شیت ) _ 42 کیلو هرتز فرکانس _ و نسبت دور 4.5 که بر اساس 0.2 زمان تخلیه حساب کردم بهترین نسبت دور 4.6 حالا درست فکر کردم یا نه نمی دونم !!!
          داداش دیروز تو قسمت هلپ همین سایت schmidt میخوندم : که در ولتازهای پایین چون کوپلینگ کمی وجود داره راندمان بین 65 تا 70 میشه :eek: از دیشب خواب من آشفته شده :cry2: حالا نمی دونم که ولتاز 33 ولت هم شامل همین موضوع میشه ؟که امید وارم نشه اگر ممکنه یه نگاهی هم شما بندازید . در مورد ولتاز ورودی دیدم که همین دوستمون آقا امیر 100 ولت و240 ولت در نظر گرفتن :eek: بالاخره چند باید گرفت ؟ تو هلپ میگه 250 و360 بگیرید :eek:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بالا بردن راندمان در فلای بک

[quote author=abmortezapour link=topic=90814.msg594373#msg594373 date=1401855622]

من یه جایی تو همین سایت خودمون میخوندم : که زمان تخلیه باید 0.2 کل زمان سیکل باشه (از قول آقا amiryo ) این درسته ؟
            داده های من به اون سایت :250 مینیمم ورودی _ 350 ماکزیمم ورودی _ 33 ولتاز خروجی _ 0.75 جریان خروجی _0.00265 اندوکتانس اولیه (بر اساس رابطه دیتا شیت ) _ 42 کیلو هرتز فرکانس _ و نسبت دور 4.5 که بر اساس 0.2 زمان تخلیه حساب کردم بهترین نسبت دور 4.6 حالا درست فکر کردم یا نه نمی دونم !!!
            داداش دیروز تو قسمت هلپ همین سایت schmidt میخوندم : که در ولتازهای پایین چون کوپلینگ کمی وجود داره راندمان بین 65 تا 70 میشه :eek: از دیشب خواب من آشفته شده :cry2: حالا نمی دونم که ولتاز 33 ولت هم شامل همین موضوع میشه ؟که امید وارم نشه اگر ممکنه یه نگاهی هم شما بندازید . در مورد ولتاز ورودی دیدم که همین دوستمون آقا امیر 100 ولت و240 ولت در نظر گرفتن :eek: بالاخره چند باید گرفت ؟ تو هلپ میگه 250 و360 بگیرید :eek:
            [/quote

۰٫۲؟؟ نه همچین چیزی نشنیدم تا حالا!!. هیچ قانونی نباید وجود داشته باشه که زمان تخلیه رو اینطوری محدود بکنه!!!.
            من الان نفهمیدم چی شد؟؟؟ اون نسبت ۱۸ و ۲۳ که تو \ستای قبلی میگفتی پس چی بود؟؟ نسبت ۴٫۵ که!!!
            خب تو فلایبک تو ولتاژای پایین راندمان پایین میاد. ۳۳ ولت که پایین نیست!!!.
            اون ۱۰۰ ولت برای یونیورسال شدن منبعه. شما اگه از ایران نمیخوای خارجش کنی نیاز نیست یونیورسالش کنی.

K.Show

دیدگاه

[quote author=AMIR.YIO link=topic=82950.msg506869#msg506869 date=1378630305]
              حالا میخوایم یکم بیشتر وارد جزئیات بشیم و علمی تر کارو دنبال کنیم:
              اگه بخوایم دوره تناوب یا پریود سوئیچینگمونو بهتر بررسی کنیم داریم :
              رابطه 5 :
              T = TON +Tr +Td
              که در رابطه بالا TON همون زمان روشن بودن سوئیچ و Tr زمان reset سوئیچه (یا به عبارتی زمان خاموشی ) و Td مدت زمانیه که اجازه میده جریان سوئیچ کاملا به صفر برسه و اینکار باعث میشه مدار وارد مد پیوسته نشه . که تقریبا باید 0.2 مقدار T باشه پس داریم:
              رابطه 6 :
              Td = 0.2T , TON+Treset = 0.8T
              داداش اون اطلاعاتو به سایت schmidt بدی اون شکل موجهایی که ارائه میده نگاه کنی کل زمان موج 23.81 زمان خاموشی 18.92 و روشنی 7.14 سوال من این بود که 7.14 رو تقسیم بر 18.92 کنم یا 23.81 که متوجه دیوتی واقعی بشم ؟

دیدگاه

توضیحش خوبه که!!!. ما تو شکل موج ناپیوسته سه بخش داریم.
                1- زمان روشنی (یا به عبارتی ton)
                2- زمان خاموش و تخلیه( یا همون tr)
                3- زمان خاموشی کامل. که همون جایی تو شکل موجه که هیچ جریانی نه از ورودی وارد ترانس میشه نه از خروجی خارج میشه. همونجایی که تقریبا سینوسیه.(به عبارتی td)

اینجا گفته برای اینکه مطمئن باشم تو مد نا پیوسته کار میکنیم td رو 0.2 سیکل در نظر بگیریم. این زمان تخلیه ترانس نیست. زمان بیکاریه. همون سینوسیه.
                کل شکل موج شد 28.9. پس باید 28.9 رو در نظر بگیرید.

K.Show

دیدگاه

توضیحش خوبه که!!!. ما تو شکل موج ناپیوسته سه بخش داریم.
                  1- زمان روشنی (یا به عبارتی ton)
                  2- زمان خاموش و تخلیه( یا همون tr)
                  3- زمان خاموشی کامل. که همون جایی تو شکل موجه که هیچ جریانی نه از ورودی وارد ترانس میشه نه از خروجی خارج میشه. همونجایی که تقریبا سینوسیه.(به عبارتی td)

اینجا گفته برای اینکه مطمئن باشم تو مد نا پیوسته کار میکنیم td رو 0.2 سیکل در نظر بگیریم. این زمان تخلیه ترانس نیست. زمان بیکاریه. همون سینوسیه.
                  کل شکل موج شد 28.9. پس باید 28.9 رو در نظر بگیرید.
                  داداش ممنون از توضحت . من دیشب به نرمافزار سایت اطلاعات رو دادم ولی این بار با فرکانس 100 کیلو هرتز چشت روز بد نبینه ظرف دو دقیقه هسته در حد لالیگا داغ شد :eek:چرا ؟ البته نرم افزار با این فرکانس ای اف 20 پیشنهاد داد . چکارش کنم ؟ و راندمان همچنان 62%
                  آقا مهدی برای اندازه گیریه دیوتی واقعی دو پراب اسکوپو دو سر ترانس بگیرم ؟ باید ولتاز برگشتیو انئازه گیری کنم ؟

دیدگاه

خب ترانسی که برای 100 کیلو طراحی بشه تو 42 کیلو به اشباع میره!!
                    دیوتی سایکل یک مقدار کنترلیه. از پایه گیت ماسفت استفاده بکن.

K.Show

دیدگاه

خب ترانسی که برای 100 کیلو طراحی بشه تو 42 کیلو به اشباع میره!!
                      دیوتی سایکل یک مقدار کنترلیه. از پایه گیت ماسفت استفاده بکن.
                      نه عزیز تو همون فرکانس کار کرده !!!!

دیدگاه

ای سی هم 100 کیلو هرتز شد؟؟؟ اون ای سی تا جایی که من یادمه حدود 80 کیلو بیشتر خروجی نمیداد!!

K.Show

دیدگاه

ای سی هم 100 کیلو هرتز شد؟؟؟ اون ای سی تا جایی که من یادمه حدود 80 کیلو بیشتر خروجی نمیداد!!
                          نه داداش با همون آی سی . میخواستم تست کنم ببینم چه خبر میشه اگه تو فرکانس بالا کار کنم !!!!
                          " دیوتی سایکل یک مقدار کنترلیه. از پایه گیت ماسفت استفاده بکن. " از پایه گیت و کجا ؟ پایه دیگرو چی بگیرم ؟

دیدگاه

همه مقادیر اگر مرجعی نام برده نشه یعنی نسبت به زمین اندازه گیری میشن. یه سری چیزا هم مثل گیت هستن که مسلما باید نسبت به سورس اندازه گیری بشن. البته اینجا سورس همون زمینه.

K.Show

دیدگاه

همه مقادیر اگر مرجعی نام برده نشه یعنی نسبت به زمین اندازه گیری میشن. یه سری چیزا هم مثل گیت هستن که مسلما باید نسبت به سورس اندازه گیری بشن. البته اینجا سورس همون زمینه.
                              ممنون آقا مهدی : چشم همینطور اندازه گیری میکنم ببینم چنده . ولی عزیز چرا ترانسهایی که سایت پیشنهاد میده داغ میشه ؟ من دیشب یه 80 کیلو محاسبه کردم بستم اونم داغ میشه ولی کمتر از 100 تاییه :eek: آخه چرا ؟ شما تا بحال با این موضوع روبرو شدید ؟ترانس فقط با اشباء شدن داغ میشه ؟ آخه چطور نرم افزار هسته ای معرفی میکنه که این اتفاق بیافته ؟ خودش وقتی فرکانسو میبری رو 80 دیگه ای اف 25 پیشنهاد نمیده . ای اف 20 میده !! چکارش کنم ؟

دیدگاه

چی بگم والا. تا حالا پیش نیومده واسه من.
                                خب 20 بزار دیگه!!

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X