اگر هم فضا وجود داشته باشد تلفات مسی افزایش میابد و تلفات هسته کمتر میشود.
استاد اگر در هسته ای مثل UU و UI فضاکافی باشه و تعداد دورهارو بیشتر کنیم، میتونیم برای کاهش تلفات مسی سیم ضخیم تر بکار برد و مثلا به جای یک تک سیم از چند سیم موازی استفاده کرد؟ اینطوری تلفات مسی کمتر میشه؟
برای کمتر کردن تلفات هسته هم فکر میکنم هرچی سطح هسته با سیم پیچ های اولیه و ثانویه بیشتر پوشیده بشه، کمتر میشه درسته؟ پس اگه از نوار پهن مسی استفاده کنیم بهتره نه؟
اینطور نیست که هر جور که خواستیم و یا هر هسته ای که خواستیم و به هر شکلی که خواستیم بشود ترانس پیچید--ظاهرا ساده هست ولی افتاده مشکلها--در هسته یو--یو--اندوکتانس نشتی زیاد خواهد شد و در انصورت مشکل اسپایک ولتاژ خواهید داشت--و چنین هسته هایی مناسب برای طراحی توپولوژیهای رزونانسی میباشند--اتفاده از نوار مسی هم برای جریانهای بالا و تعداد دور کم توصیه مشود --در تعداد دور زیاد خازن ایجاد شده توسط لایه های مسی نوار موجب تلفات خواهد شد--لذا صورت مسئله مورد نیاز را به طور واضح شرح دهید--
در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp
با سلام به آقای جبراییلی در مورد current source push pull , یا voltage source push pull در اینترنت جستجو کردم اما بیشتر به صورت مدار آماده و طراحی شده بود را پیدا کردم و نتونستم مرجع کامل که خودش به صورت کامل با فر مولها محاصبه کنه پیدا نکردم اگه راهنمای کنید سایت کامل که در این مورد با فرمول توضیح بده یا مرجع خاصی که خودش توضیح بده ممنون میشم تشکر
سلام دوستان
تو این مقاله محاسبات کامل طراحی پوش پول رو گفته. با محاسبه مشخصات هسته وتلفاتش.
http://educypedia.karadimov.info/library/LM5030_Push-Pull-12V-60W-2001i-new-4.pdf
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
با تشکر از راهنمایی شما تو این مدار تو خروجی مدار بعد از ترانس یه سلف گذاشته من دنبال محاصبات مدار پوش پول بدون سلف خروجی می گردم برای تبدیل 12 به 330 ولت متونید راهنمایی کنید
با سلام
بنده قصد پیچیدن یک ترانس جوش با هسته فریت ee و ابعاد 65*32*27 میلیمتر را دارم ، ولتازژ خروجی در حالت بی باری بین 50-58 ولت است و میخواهم حداکثر 200 آمپر ازش جریان بگیرم ، لطفا محاسبات سیم پیچی این ترانس را اگر کسی بلد هست بگوید ، با تشکر
سلام
با چه توپولوژی میخواهید کار کنید؟
این هسته با توپولوژی فوروارد در فرکانس 50کیلوهرتز 2.1 کیلووات و توپولوژی های هالف و فول و پوش پول 4.2 کیلو وات توان میدهد.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
سلام جهت طراحی منابع تغذیه سوییچینگ چندین پارامتر باید مشخص شود
۱- توان خروجی
۲- و لتاژ خروجی
۳- فرکانس کار
۴-حداقل و حداکثر ولتاژ ورودی
۵- حداکثر ریپل ولتاژ خروجی
تا بتوان نوع آرایش و تعیین هسته اصلی و مدار انتگرال گیر خروجی را که فیلتر خروجی گفته می شود محاسبه کرد لذا این پارامتر هارا مشخص کنید
دیدگاه