اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*آپدیت شد*[پروژه کامل شده] منبع سویچینگ 1.2 تا 50 ولت 8 آمپر با lm257X با محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *آپدیت شد*[پروژه کامل شده] منبع سویچینگ 1.2 تا 50 ولت 8 آمپر با lm257X با محدود کننده جریان

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی نمایش پست ها
    حرف شما متین !
    ولی برای رعایت عدالت جریان کشی از هر شاخه و چگونگی فیدبک ای سی (ها)نظری دارین؟
    شما روی موازی کردن سوئیچ و دیود حساب کنید و فقط یدونه سلف قرار بدید. اگه برای هر سوئیچ سلف جدا بذازید زمان شارژ و دشارژشون با هم متفاوت میشه و باعث سوختن یکی یکی ماسفت ها و بهم خوردن فیدبک میشه
    فقط تقویت ماسفت کفایت میکنه
    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۲:۵۰ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵.

دیدگاه

پاسخ : *آپدیت شد*[پروژه کامل شده] منبع سویچینگ 1.2 تا 50 ولت 8 آمپر با lm257X با محدود کننده جریان

سلام به همه ....
      یه سوال .... آیا میشه تو این مدار جای LM2575 یا 2576 یک عدد LM2596 که فرکانس بالاتری داره استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟
      چون 2596 دارای فرکانس بالاتری هستش و نیاز ما به سلف و خازن با ظرفیت با ظرفیت بالا رو کم میکنه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
        سلام به همه ....
        یه سوال .... آیا میشه تو این مدار جای LM2575 یا 2576 یک عدد LM2596 که فرکانس بالاتری داره استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟
        چون 2596 دارای فرکانس بالاتری هستش و نیاز ما به سلف و خازن با ظرفیت با ظرفیت بالا رو کم میکنه .....
        باسلام
        بله میشه مشکلی نداره فقط مقدار سلف و خازن رو باید خودتون حساب کنید
        در ضمن مقدار سلف و خازن بیشتر از حد نیاز اگر باشه مشکلی نداره فقط باید حواستون باشه در جریان بالا هسته سلف اشباع نشه
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام ارمین گرامی عزیز و محسن محمد شاهی عزیز
          چند تا سوال دارم
          بیشترین ولتاژ و جریانی که میشه از مدار گرفت راحت چقدره ؟
          ضریب رگولاسیون بار و ضریب رگولاسیون خط برای این مدار چقدر هست ؟ اگه میشه اندازه بگیرید .با سپاس فراوان

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
            سلام ارمین گرامی عزیز و محسن محمد شاهی عزیز
            چند تا سوال دارم
            بیشترین ولتاژ و جریانی که میشه از مدار گرفت راحت چقدره ؟
            ضریب رگولاسیون بار و ضریب رگولاسیون خط برای این مدار چقدر هست ؟ اگه میشه اندازه بگیرید .با سپاس فراوان
            .
            سلام ناصر جان
            بیشترین ولتاژ ورودی با ایسی عادی 40 ولته و خروجی هم همینطور
            من تا 20 امپر هم گرفتم.......بستگی به سوییچ و دیودت داره دیگه.....مثه 494 که هرچی بخای جریان میده اینجا هم هر چی بخای میتونی بکشی فقط باید تقویتش کنی
            این ضریب و.... را یه توضیح بده تا ببینیم چیه بگم چنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
              .
              سلام ناصر جان
              بیشترین ولتاژ ورودی با ایسی عادی 40 ولته و خروجی هم همینطور
              من تا 20 امپر هم گرفتم.......بستگی به سوییچ و دیودت داره دیگه.....مثه 494 که هرچی بخای جریان میده اینجا هم هر چی بخای میتونی بکشی فقط باید تقویتش کنی
              این ضریب و.... را یه توضیح بده تا ببینیم چیه بگم چنده
              سلام ضریب رگولاسیون خط و بار دو تا پارامتر هستن که میشه باهاش منابع تغذیه رو باهم مقایسه کرد .
              ضریب رگولاسیون خط یعنی وقتی ولتاژ ورودی تغییر می کنه تغییرات خروجی چقدره
              و ضریب رگولاسیون بار یعنی وقتی بار تغییر می کنه ولتاژ خروجی چقدر تغییر می کنه

فرمول هم داره :
              ضریب رگولاسیون بار :
              ولتاژ بی باری منهای ولتاژ در بار کامل که حاصلش یه عددی میشه رو تقسیم بر ولتاژ با بار کامل می کنی و سپس حاصل رو ضربدر صد

ضریب رگولاسیون خط هم میشه :
              تغییرات ولتاژ خروجی تقسیم بر تغییرات ولتاژ ورودی ضربدر صد
              یعنی چند ولت ولتاژ ورودی رو تغییر بده و بعد تغییرات خروجی رو هم ببین

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری نمایش پست ها
                سلام ضریب رگولاسیون خط و بار دو تا پارامتر هستن که میشه باهاش منابع تغذیه رو باهم مقایسه کرد .
                ضریب رگولاسیون خط یعنی وقتی ولتاژ ورودی تغییر می کنه تغییرات خروجی چقدره
                و ضریب رگولاسیون بار یعنی وقتی بار تغییر می کنه ولتاژ خروجی چقدر تغییر می کنه

فرمول هم داره :
                ضریب رگولاسیون بار :
                ولتاژ بی باری منهای ولتاژ در بار کامل که حاصلش یه عددی میشه رو تقسیم بر ولتاژ با بار کامل می کنی و سپس حاصل رو ضربدر صد

ضریب رگولاسیون خط هم میشه :
                تغییرات ولتاژ خروجی تقسیم بر تغییرات ولتاژ ورودی ضربدر صد
                یعنی چند ولت ولتاژ ورودی رو تغییر بده و بعد تغییرات خروجی رو هم ببین
                .
                ناصر جان من الان اون مدار رو دمونتاژ کردم و نمیتونم دقیق اندازه گیری کنم
                اما ولتاژ خروجیش تقریبا افت نداشت....من تا ده امپر هم گرفتم شاید یک دهم ولت هم افت نداشتم که اونم مال پی سی بی و سیم ها بوده حتما
                به ازای تغییرات ولتاژ خروجی بر حسب ورودی هم یادمه تا تقریبا ده ولت تغییرات در ورودی خروجی عوض نمیشد.....فقط اگر زیادی ولتاژ رو کم میکردی خروجی کم میشد

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  ورودی این مدار DC هست . درسته؟؟؟
                  خب این ولتاژ و جریان و چطور تامین کنم؟؟
                  شما از چی استفاده کردین؟؟؟؟
                  ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amirlopez نمایش پست ها
                    سلام دوست عزیز
                    ورودی این مدار DC هست . درسته؟؟؟
                    خب این ولتاژ و جریان و چطور تامین کنم؟؟
                    شما از چی استفاده کردین؟؟؟؟
                    سلام
                    معمولا این مدار رو کسایی استفاده میکنن که یه منبع دارن و میخان متغیرش کنن
                    مثلا یه ترانس گردن کلفت دارن یا یه پاور جریان بالا
                    بله...ورودیش هم دیسی هست
                    من خودم این مدار رو زدم به ترانسی که داشتم و خوب هم کار کرد....البته خیلی ها هم نتونستن جواب بگیرن که علت اون تقلبی بودن غالب 2576 های بازاره
                    موفق باشید

دیدگاه

دوستان متوجه یک نکته ای شدم،گفتم اینجا بگم شاید به درد بقیه دوستان بخوره
                      تو این مدار از دیود زنر و مقاومت برای ایجاد ولتاژ 12 ولت نسبت به مثبت ورودی استفاده شده
                      حالا ما میتونیم از یک رگولاتور 7912 هم بجای این زنر استفاده کنیم
                      یعنی میشه دیود زنر و مقاومت مربوطه اش رو حذف کرد از مدار و بجاش یک رگولاتور 7912 گذاشت بطوریکه پایه GND اون به مثبت ورودی و پایه V_in به منفی ورودی وصل بشه و خروجی آیسی هم به همونجایی تو مدار باید وصل بشه که الان پایه آند زنر وصله

دیدگاه

سلام
                        دوستان من فایل پروتئوس آقا آرمین رو که باز میکنم،PCB رو ناقص نشون میده و بعدی از ترک ها نیستند و یا پایه بعضی از قطعات به هیچجا وصل نیستن
                        اگر کسی فایل پروتئوسش رو داره ممنون میشم مجددا آپلود کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74 نمایش پست ها
                          سلام
                          دوستان من فایل پروتئوس آقا آرمین رو که باز میکنم،PCB رو ناقص نشون میده و بعدی از ترک ها نیستند و یا پایه بعضی از قطعات به هیچجا وصل نیستن
                          اگر کسی فایل پروتئوسش رو داره ممنون میشم مجددا آپلود کنه
                          سلام
                          حدس میزنم کتابخانه هاتون ناقصه
                          اگر یک عکس بگیرید میشه قضاوت کرد

دیدگاه

محدود کننده جریان این مدار فقط 0-5آمپر هستش یا از صفر تا ماکزیمم توان ترانسش هستش؟
                            جدیدترین ویرایش توسط Soheil74; ۲۲:۱۹ ۱۳۹۵/۱۲/۱۴.

دیدگاه

پاسخ : آپدیت شد[پروژه کامل شده] منبع سویچینگ 1.2 تا 50 ولت 8 آمپر با lm257X با محدود کننده جریان

داداش میشه این سلفو بخری از هستش استفاده کنی ؟
                              کلا واسه سلف همین 150 الی 330 میلی هانری و 8 امپر جنس هسته و ... دیگه فرقی نمیکنه ؟
                              کاش یه ادرس واسه خرید میدادید اینترنتی

ویرایش :

راستی واسه تغذیه همین مدار باید یه تغذیه 55 ولت برای حالت عالی با چند آمپر داشته باشیم ؟!
                              جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۲۳:۴۰ ۱۳۹۵/۱۲/۱۹.

دیدگاه

سلام خسته نباشید.
                                حالا اگه بخوایم همه این کارا،یعنی کنترل کننده جریان و... رو با میکرو انجام بدیم باید چی کار کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X