اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*آپدیت شد*[پروژه کامل شده] منبع سویچینگ 1.2 تا 50 ولت 8 آمپر با lm257X با محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار عملی و ویرایش شده منبع 1.2 تا 35 و 50 ولت 8 آمپر با lm257X برای ورودی >12

نوشته اصلی توسط armin_gera
    اها پس یعنی اگه ولتاژ ورودی مثلا 40 باشه و گیت رو زمین کنیم ماسفت میسوزه؟

"با گذاشتن ترانزیستور و روشن شدن ترانزیستور هم ماسفت به صورت اجباری و هم به صورت کامل خاموش میشه" نمیشد فقط پول اپ میشد؟
    آره یهو گیت سورس میشه 40ولت و ماسفت میسوزه

با پول پ یا داون کردن گیت فقط یکی اعمال روشن یا خاموش شدن دست ماست و اگر ما با ترانزیستور ماسفت رو.روشن کنیم دیگه نمیشه اطمینان پیدا کرد که بعد از روشن شدن ماسفت حتما خاموش میشه

دیدگاه

پاسخ : مدار عملی و ویرایش شده منبع 1.2 تا 35 و 50 ولت 8 آمپر با lm257X برای ورودی >12

در م.رد سلفش میشه بیشتر توضیح بدین؟
      هسته ش رو چطور انتخاب کنم؟
      pcb ش رو کسی نداره؟
      تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
      علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
        آره یهو گیت سورس میشه 40ولت و ماسفت میسوزه

با پول پ یا داون کردن گیت فقط یکی اعمال روشن یا خاموش شدن دست ماست و اگر ما با ترانزیستور ماسفت رو.روشن کنیم دیگه نمیشه اطمینان پیدا کرد که بعد از روشن شدن ماسفت حتما خاموش میشه
        عجب نمیدونستم اگه گیت سورس زیاد باشه ماسفت میسوزه!ممنون بابت اطلاعات
        من تو یکی از مدارام از ماسفت فقط به عنوان کلید روشن خاموش استفاده میخوام بکنم و قرار نیست سویچینگ باشه فقط تفذیه رو قطع و وصل میکنه مثل کلید on و off برا اون هم ترانزیستور برا خاموش شدنش باید بزارم؟ من گیتو پول اپ کردم که ماسفت خاموش باشه بعد گیتو با ترانزیستور گراند میکنم روشن میشه گراند رو از گیت ور میدارم باز پول اپ خاموش میکنه ماسفتو , به نظرتون ترانزیستور برای خاموش کردنش بزارم؟
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

عجب نمیدونستم اگه گیت سورس زیاد باشه ماسفت میسوزه!ممنون بابت اطلاعات
          من تو یکی از مدارام از ماسفت فقط به عنوان کلید روشن خاموش استفاده میخوام بکنم و قرار نیست سویچینگ باشه فقط تفذیه رو قطع و وصل میکنه مثل کلید on و off برا اون هم ترانزیستور برا خاموش شدنش باید بزارم؟ من گیتو پول اپ کردم که ماسفت خاموش باشه بعد گیتو با ترانزیستور گراند میکنم روشن میشه گراند رو از گیت ور میدارم باز پول اپ خاموش میکنه ماسفتو , به نظرتون ترانزیستور برای خاموش کردنش بزارم؟
          از مدار تاتم پل استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            از مدار تاتم پل استفاده کن
            تو مدار جا ندارم :( نمیشه فقط پول پ کنم گیتو و گیت توسط پول اپ خاموش شه؟
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

این مدار توتم پل هست
              باقیه تحقیقات با خودتون
              یه بار شیبیه سازیش کنی میفهمی چطور کار میکنه

دیدگاه

سلام من می خوام ورودیشو 55 ولت dc بدم کار می کنه؟؟
                خب من مدار صفحه 1 رو دیدم کجا ورودی و خروجی ولتاژ هست؟ oo: oo: oo:
                لینک pcb خرابه؟ :cry2: :cry2:
                کنترل جریان داره یا نه؟؟؟؟
                من می خوام بسازمش از یه پاور کامپویوتر 56 ولت گرفتم بدبخت :redface: :redface: الان می خوام متغیرش کنم ولتاژ و اگه شد جریان. با این میشه؟ نشد چی پیشنهاد می کنید من خیلی بلد نیستم سوئیچینگ بسازم.
                مرسی
                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

یه سوال، 2575HV با 2576HV چه فرقی داره؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                    یه سوال، 2575HV با 2576HV چه فرقی داره؟؟؟؟
                    دیتاشیتو ببین

دیدگاه

دیتاشیتو ببین
                      2575 یه امپر 2576 سه امپر درسته؟؟

دیدگاه

این طرح رو میشه واسه lm2577 تغیرر داد؟
                        چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

جای q3 نمیشد گیت رو پول اپ کنیم؟چرا اوردیم ترانزیستور گذاشتیم؟
                          اگه بخوای با مقاومت پول پ کنی ماسفت خیلی کند خاموش میشه. :rolleyes: مقاومت مثلا در حد چند ده اهم هم که نمیشه پول پ کرد مثلا. چون تلفاتش شدید میشه. اینجا ترانزیستور به وسیله ولتاژ خود گیت ماسفت تحریک میشه و خود گیت رو میکوبه بالا(+) :biggrin:
                          راستی آرمین جان در مورد مدار کنترل جریان که میگفتی اشتباهه. آی سی کامل که خاموش روشن نمیشه چون ما فیدبک جریان رو به فیدبک ولتاژ اضافه کردیم و خازن عدسی کوچکی که به اپتو کوپلر بزنی به خوبی کار میکنه. من و حمید رضا ریاحی هر دومون ساختیم و خوب جواب میداده. ولی برای اکثر نیاز ها بهتره 494 یا 3843 استفاده بشه که بهتره.
                          نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
                          سلام من می خوام ورودیشو 55 ولت dc بدم کار می کنه؟؟
                          خب من مدار صفحه 1 رو دیدم کجا ورودی و خروجی ولتاژ هست؟ oo: oo: oo:
                          لینک pcb خرابه؟ :cry2: :cry2:
                          کنترل جریان داره یا نه؟؟؟؟
                          من می خوام بسازمش از یه پاور کامپویوتر 56 ولت گرفتم بدبخت :redface: :redface: الان می خوام متغیرش کنم ولتاژ و اگه شد جریان. با این میشه؟ نشد چی پیشنهاد می کنید من خیلی بلد نیستم سوئیچینگ بسازم.
                          مرسی
                          سرچ بکن روش های تبدیل پاور به منبع متغیر موجوده تو انجمن. بگرد پیدا میکنی. کار راحتی هم هست. بهتره خود پاور رو متغیر کنی.
                          اگه سرعت سوییچ زدنت پایینه(در حد 100 یا چند 100 هرتزه همین کار رو بکن. با یه مقاومت 2.2 کیلو پول پ کن و با یه npn پول داون کن. خازن گیت رو هم 220 اهم بزار و گیت سورس هم یه دیود زنر 15 ولت موازی کن که ولتاژ گیت زیاد نشه.
                          نوشته اصلی توسط oss2
                          این طرح رو میشه واسه lm2577 تغیرر داد؟
                          بله چرا که نه؟ :biggrin: برای بوست بهتره با 494 بسازین که کار باهاش راحته و تو انجمن هم بگردید پیدا میکنید. 3843 هم خوبه. هر دوش رو استفاده کردیم خوب وبودن ولی 494 چون کنترل جریان خروجی دقیق میشه براش گذاشت بهتره و نمونه جریان سوییچ هم نمیخواد.
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                            سرچ بکن روش های تبدیل پاور به منبع متغیر موجوده تو انجمن. بگرد پیدا میکنی. کار راحتی هم هست. بهتره خود پاور رو متغیر کنی.
                            مرسی ولی این کار سه تا مشکل بزرگ واسم داره ، 1- خروجی فقط 30 ولت هست ، این کجا و 55 ولت کجا :agree:
                            2- طبق گفته جناب محسن فاریابی این کار به ایسی pwm اسیب میرسونه چون ولتاژ تغذیش بالاتر میره.
                            3- جریان در حد خروجی ،-12 یعنی 0.8 امپر بخوایم حالا دیود قوی تر بزاریم نهایتش برسونیم 4 امپر که باز جواب کار نمیده. بنظرم استفاده از این مدارها بهتر باشه ،

دیدگاه

از این طرح میشه برای این کار استفاده کرد؟لطفا بگید کجا هاشو باید تغییر بدم
                              چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                                از این طرح میشه برای این کار استفاده کرد؟لطفا بگید کجا هاشو باید تغییر بدم
                                اره ولی برای این مدار که شما دادید ولتاژ فیکس هست و بسته به نوع ایسیت از یک تا سه امپر خروجی داری این مدار که اقای محسن محمد شاهی دادن با ماسفت تقویت شده به بیشتر جریان میده اگه نیازت تا سه امپر بود اینو تو گوگل سرچ کن ،: lm2576 adj روی تصاویر بزن مدارها میاد هر کدوم خواستی استفاده کن مثل این:

فقط حواست باشه این ایسی ها دو نوع معمولی و hv دارن معمولیا تا چهل ولت و hv تا پنجاه و پنج ولت میتونی تو ورودیشون بدی. موفق باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X