اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئی&

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
    مزیت خاصی نداره
    اما چون کوچیک هست و ارزون خیلی خوبه
    هسته PQ4040 در فرکانس 100 کیلو برای منابع فوروارد تا 750 وات می تونه کار کنه و در فرکانس 300 کیلو تا 2400 وات
    و تازه با توپولوژی فول بریج و یا هاف بریج در 100 کیلو تا 2000 وات و در 300 کیلو تا 6700 وات رو می تونه انتقال بده
    ,
    هسته PQ3230 در فرکانس 100 کیلو برای منابع فوروارد تا 240وات می تونه کار کنه و در فرکانس 300 کیلو تا 760وات
    و با توپولوژی فول بریج و یا هاف بریج در 100 کیلو تا 690وات و در 300 کیلو تا 2000وات رو می تونه انتقال بده
    قیافه اش هم که خیلی خوشگله :mrgreen:
    ارزون؟؟ از ee که گرونترن اینا!!!
    توان انتقالیش هم کاملا وابسته به سطح مقطع هستش. تفاوت زیادی با ee نباید داشته باشه.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئی&

:mrgreen:
      یه دستگاه جوش اینورتری 6 کیلو وات دارم :mrgreen:
      کسی پایست تحلیلش کنیم عکساشو بزارم ؟
      200 امپر 32 ولت
      :rolleyes:
      یا یه تاپیک جدا گانه بزنم ؟
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئی&

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
        200 امپر 32 ولت
        اینورتر جوشا هم از توپولوژی های رایج استفاده میکنن. سعی کن بری تو روش کنترل و فیدبکش. اگه میتونی مدارشو در بیار. اینجوری خیلی راحتتر میتونیم تحلیلش کنیم.
        (یادش بخیر من یه 160 امپری داشتم ازم زدنش. عیب دستگاههای جمع و جور وسبک همینه دیگه!! میزنن زیر بغل و میرن)

K.Show

دیدگاه

200 امپر 32 ولت
          خیلی هم عالی :wow:
          آره بهتره تاپیک جدا بزنی تا این تاپیک واسه فوروارد بمونه و دیگران استفاده کنند.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

سلام
            من این طرح رو نهایی کردم...
            اگه میشه نظرتون رو بگید که خیلی لطف میکنید
            ولی من هنوز یه علامت سوال بزرگ توی فکرم هست اونم تغذیه ی آی سی IR که از اگزیلاری گرفتم رو یکم بهش شک دارم! نظرتون چیه؟

ممنون از همه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
              سلام
              ولی من هنوز یه علامت سوال بزرگ توی فکرم هست اونم تغذیه ی آی سی IR که از اگزیلاری گرفتم رو یکم بهش شک دارم! نظرتون چیه؟
              ممنون از همه
              سلام
              آقا مهدی اگر جریانت تقریبا مشخص و ثابته از تغذیه گزیلاری استفاده کن اما اگه قرار جریان زیاد تغییر کنه بهتره تغذیه با یه ترانس کوچولو براش فراهم کنی.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                سلام

ممنون از همه
                سلام
                اون دوتا دیود شاتکی که موازی هستند ، جه مشخصاتی باید داشته باشند؟
                کلاً چرا موازیند؟ جریان نصف ازشان بگذره؟!

در یک منبع تغذیه 24 ولت ، 2 آمپر در حالت نامی وایده آل چه مقدار ولتاژ و جریان از آنها می گذره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
                  سلام
                  اون دوتا دیود شاتکی که موازی هستند ، جه مشخصاتی باید داشته باشند؟
                  کلاً چرا موازیند؟ جریان نصف ازشان بگذره؟!

در یک منبع تغذیه 24 ولت ، 2 آمپر در حالت نامی وایده آل چه مقدار ولتاژ و جریان از آنها می گذره؟
                  سلام باید بتونه هم جریان رو و هم ولتاژ رو به راحتی تحمل کنه البته منظور جریان و ولتاژ ماکزیمم هست نه جریان خروجی مثلا در یک مبدل باک جریان دیود باید 1.5 برابر جریان خروجی و در فوروارد باید 3 برابر خروجی انتخاب شود.
                  برای ولتاژ هم باید مقدار ماکزیمم ولتاژ محاسبه شود که برخی اوقات باید تا 10 برابر ولتاژ خروجی انتخاب شود که بستگی به دیگر پارامتر های مدار هم دارد.

sigpic

دیدگاه

سلام باید بتونه هم جریان رو و هم ولتاژ رو به راحتی تحمل کنه البته منظور جریان و ولتاژ ماکزیمم هست نه جریان خروجی مثلا در یک مبدل باک جریان دیود باید 1.5 برابر جریان خروجی و در فوروارد باید 3 برابر خروجی انتخاب شود.
                    برای ولتاژ هم باید مقدار ماکزیمم ولتاژ محاسبه شود که برخی اوقات باید تا 10 برابر ولتاژ خروجی انتخاب شود که بستگی به دیگر پارامتر های مدار هم دارد.
                    ممنون
                    اگر ممکنه درباره ولتاژ بیشتر توضیح بدهید و بفرمایید به چه عواملی بستگی داره؟

دیدگاه

اقای منتظری و imanxx عزیز.
                      در منابع نوع فوروارد پل (فولبریدج هالف بریدج) تمام قوانین یکسوسازی عادی که تو بخش دیود های الکترونیک 1 داشتیم صادقه.
                      در نوع فوروارد تک سوییچ ولتاژ معکوس به نسبت دیگاوسینگ به اولیه مربوطه. با فرض برابر بودن هر دو دقیقا مثل 2 سوییچ میشه. این یکسوساز دقیقا مثل یکسوساز نیم موج عمل میکنه. تحمل دیود میشه 2 برابر ولتاژ خروجی ترانس. اینجا وقتی میخوایم 24 ولت بگیریم ترانس رو برای حدود 60 ولت میپیچیم. با فرض 60 ولت تحمل دیود باید حداقل 120 ولت باشه با در نظر گرفتن 30 ولت ناحیه اطمینان حداقل 150 ولت دیود نیاز داریم.
                      اون مورد تا 10 برابر یا حتی بیشتر در فلایبک صادقه.

K.Show

دیدگاه

اینم از مدار ورژن دوم که عالی جواب داد. با تشکر از دوستان و مخصوصا جناب وزیری عزیز

sigpic

دیدگاه

تبریک.
                          فقط چند تا نکته!!
                          دیودای خروجی یتیم هستن؟؟؟ هیتسینگ نمیزاری؟؟
                          مقاومت های اسنابر رو سعی کن کربنی استفاده بکنی. این مقاومتها خاصیت سلفی بالایی دارن. جدا از اینکه خودشون میتونن گاهی باعث اسیب به ترانزیستور بشن تو فرکانس بالا که اسپایکها باشن اصلا کارایی خوبی ندارن.

K.Show

دیدگاه

دو تا موضوع
                            1 اون ترانس چیه ؟
                            چرا اینقدر گنده زدی مدارو ؟؟؟
                            :eek:
                            مشخصاتش رو بنویس چند امپر و اگه امکانشو داری با حد اکثر بار خروجی که طراحی کردی امتحان کن و ببین زیر چند ولت (ورودی ) مدار کارایی شو از دست میده و خروجیش کاهش پیدامیکنه
                            اگه ممکنه تلفات توانشم حساب کنی بهتر میشه
                            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

دیدن پاور 1600 وات واقعی گرین برای عشق سوعیچینگ ها دور از لطف نیست
                              یکی از خروجی ها 12 ولت 130 امپر :cry2: oo: :eek:

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1600B-OC

فک کنم باهاش تراختور هم راه بندازی بازم توان اضاف میاری

اینم از مدار ورژن دوم که عالی جواب داد. با تشکر از دوستان و مخصوصا جناب وزیری عزیز

آقا ناصر این هسته ها رو از کجا خریدی ؟
                              برای یه ترانس سوئیچینگی کل شیراز رو زیرو رو کردیم و آخرش رفتم پیش یکی از آشناهام که تعمیرات تلویزیون داره از روی یه شاسی تلویزیون ترانسش رو برداشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                                آقا ناصر این هسته ها رو از کجا خریدی ؟
                                برای یه ترانس سوئیچینگی کل شیراز رو زیرو رو کردیم و آخرش رفتم پیش یکی از آشناهام که تعمیرات تلویزیون داره از روی یه شاسی تلویزیون ترانسش رو برداشتم
                                فکر کنم آقای منتظری تهران هستند!
                                اصفهان هم همین اوضاع هست و کلا هسته بد گیر میاد! فقط یه نفر هسته سوئیچینگ داره اونم یه شماره های محدودی (ابته خودش آدم خیلی خوبیه)
                                یه سرچ بزنی فروشگاهای امجد سایتشون هست که برات بتونند بفرستند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X