اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    چیزی که شما میخواید بین 22 تا 30 ولت باشه کافیه. 30 امپر جریان شارژ یه باطری حداقل 150 امپریه هاااا!!!!
    بله واسه همین میخوام(ماشین دیزل). 30 آمپر برا باتری که حداقل 60 آمپر س باشه خوبه(استاندارد خودروها) البته واسه باتری 12 هم کار کنه خوبه مثلا 13 الی 30 ولت. حتی برای شارژ سریع و اضطراری میشه تا 1C هم آمپرو بالا برد.
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلامی دوباره
      راستی من برای این مدار از 2SK2611 استفاده کردم که زیاد جالب نیست و مقاومت حالت روشنیش زیاده.
      اگه از سوئیچ زیر استفاده کنم مشکل بوجود میاد ؟ ولتاژش 650 ولت هست و مقاومت درین سورس آن 37 میلی اهم می باشد!
      IPW65R037C
      http://www.infineon.com/dgdl/Infineon-IPW65R037C6-DS-v02_00-en.pdf?folderId=db3a3043163797a6011637d4bae7003b&a mp;fileId=db3a3043337a914d0133877a719210a9
      سوئیچ بسیار قدرتمندی هست.
      راستی ولتاژ درین سورس رو با اسکوپ گرفتم حدود 630 بود و حتی کمتر
      بعد اون خازن بین اولیه و ثانویه رو نزاشتم و مدار داره خوب کار می کنه . آقای وزیری این خازن در کجا موثر و نبودش کدوم قطعات رو تحت فشار قرار میده ؟
      ممنون

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
        سلامی دوباره
        راستی من برای این مدار از 2SK2611 استفاده کردم که زیاد جالب نیست و مقاومت حالت روشنیش زیاده.
        اگه از سوئیچ زیر استفاده کنم مشکل بوجود میاد ؟ ولتاژش 650 ولت هست و مقاومت درین سورس آن 37 میلی اهم می باشد!
        IPW65R037C
        http://www.infineon.com/dgdl/Infineon-IPW65R037C6-DS-v02_00-en.pdf?folderId=db3a3043163797a6011637d4bae7003b&a mp;fileId=db3a3043337a914d0133877a719210a9
        سوئیچ بسیار قدرتمندی هست.
        راستی ولتاژ درین سورس رو با اسکوپ گرفتم حدود 630 بود و حتی کمتر
        بعد اون خازن بین اولیه و ثانویه رو نزاشتم و مدار داره خوب کار می کنه . آقای وزیری این خازن در کجا موثر و نبودش کدوم قطعات رو تحت فشار قرار میده ؟
        ممنون
        20 ولت محدوده مجاز کمه. برای اموزش کار میکنه ولی در عمل همچین چیزی رو نمیشه برد تو خط تولید.
        این خازن از نوع y باید باشه. در صورتی که ولتاژ شناور بین اوله و ثانویه زیاد بشه بار رو تخلیه میکنه. نبودش فشاری به جایی نمیاره. اتلاف بار بین سیمهای ورودی و خروجی زیاد میشه و یه دفعه میبینی تو ترانس یه ارک بزرگی میزنه و سیمهای داخل ترانس میسوزن.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

20 ولت محدوده مجاز کمه. برای اموزش کار میکنه ولی در عمل همچین چیزی رو نمیشه برد تو خط تولید.
          این خازن از نوع y باید باشه. در صورتی که ولتاژ شناور بین اوله و ثانویه زیاد بشه بار رو تخلیه میکنه. نبودش فشاری به جایی نمیاره. اتلاف بار بین سیمهای ورودی و خروجی زیاد میشه و یه دفعه میبینی تو ترانس یه ارک بزرگی میزنه و سیمهای داخل ترانس میسوزن.
          بسیار ممنونم
          خازن y چیست ؟
          سوئیچ 700 ولتی چطور می توان استفاده کرد ؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
            بسیار ممنونم
            خازن y چیست ؟
            سوئیچ 700 ولتی چطور می توان استفاده کرد ؟
            ناصر جان شما هم داری به گروه افرادی که دنبال پاسخ نمیگردن و فقط میپرسن میپیوندی؟؟؟
            http://powerblog.vicorpower.com/2013/06/what-are-y-capacitors/
            بله 700 خوبه اگه ولتاژت بیشتر از 630 نمیشه.

K.Show

دیدگاه

ناصر جان شما هم داری به گروه افرادی که دنبال پاسخ نمیگردن و فقط میپرسن میپیوندی؟؟؟
              ممنون جناب وزیری
              البته بیشتر هدفم اینه که دوستان هم از توضیحات خوبتون استفاده کنند ولی در این مورد گشتم اما مطلب مناسبی نیافتم .
              ممنون :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

من سایت نگاه کردم چیزی متوجه نشدم اگر میشه در حد یک خط این خازن y را توضیح بدهید و چرا بین دو پایه آن فاصله میزارن و کلاً مدار را به دو قسمت تقشیم میکنن؟

دیدگاه

اوکی.
                  خازن y از نظر کاربرد مثل خازنهای دیگه س. در ظرفیت های پایین. این خازن به این دلیل در ظرفیت پایین طراحی میشه تا بتونه در ولتاژ های ac جریان کمی از خودش عبور بده و در dc هم مقدار ذخیره شده درش انقدری کم باشه که خطرساز نشه. (تا اینجا تقریبا ترجمه متن بود)
                  به این خازنها خازن بدون مرگ هم گفته میشه. اینها رو با رعایت سطح استاندارد بالایی میسازن که هیچوقت در هیچ شرایطی اسیب نبینن. قیافشون شبیه خازنهاییه که جریان بالایی تحمل میکنن (میتونین برین تو سایت لایون الکترونیک و یک نمونه تصویرش رو ببینید) ولی در عمل جریان زیادی تحمل نمیکنن. خلاصه اینکه ضریب اطمینان فوقالعاده بالایی دارن. ولتاژ کاری این خازنها هم معمولا بالای 2 کیلو ولته. اگه دقت کرده باشین کاربردش به غیر از این حل مشکل ولتاژ شناور بین اولیه و ثانویه ترانس در فیلتر emi هم هست. تو این فیلتر ها بین خطوط و ارت قرار داده میشه تا یه وقت در صورت شناور بودن ارت یه وقت القاهای الکتریکی و مغاطیسی باعث افزایش بار الکتریکی در ارت نشه.

K.Show

دیدگاه

اوکی.
                    خازن y از نظر کاربرد مثل خازنهای دیگه س. در ظرفیت های پایین. این خازن به این دلیل در ظرفیت پایین طراحی میشه تا بتونه در ولتاژ های ac جریان کمی از خودش عبور بده و در dc هم مقدار ذخیره شده درش انقدری کم باشه که خطرساز نشه. (تا اینجا تقریبا ترجمه متن بود)
                    به این خازنها خازن بدون مرگ هم گفته میشه. اینها رو با رعایت سطح استاندارد بالایی میسازن که هیچوقت در هیچ شرایطی اسیب نبینن. قیافشون شبیه خازنهاییه که جریان بالایی تحمل میکنن (میتونین برین تو سایت لایون الکترونیک و یک نمونه تصویرش رو ببینید) ولی در عمل جریان زیادی تحمل نمیکنن. خلاصه اینکه ضریب اطمینان فوقالعاده بالایی دارن. ولتاژ کاری این خازنها هم معمولا بالای 2 کیلو ولته. اگه دقت کرده باشین کاربردش به غیر از این حل مشکل ولتاژ شناور بین اولیه و ثانویه ترانس در فیلتر emi هم هست. تو این فیلتر ها بین خطوط و ارت قرار داده میشه تا یه وقت در صورت شناور بودن ارت یه وقت القاهای الکتریکی و مغاطیسی باعث افزایش بار الکتریکی در ارت نشه.
                    دمت گرم ، درود بر همدانی ها
                    فقط فاصله بین دو پایه را چرا زیاد می کنند؟
                    من عکس پشت برد یک مدار گذاشتم که البته از بالا که نگاه می کنی فاصله بین پایه های خازن را زیاد کردن تا فاصله ایجاد بشه ؟ شاید نویز کم می کنه؟

دیدگاه

کجاشو دیدی؟؟؟ گاهی فیبر رو از این جاهایی که نشون دادی فاصله انداختن برش میدن. هدف ایزولاسیون بالاس. اگر در ورودی حتی رعد و برق هم زد حتی الامکان چیزی به خروجی منتقل نشه. دلیل فاصله زیاد بین مسیر های ورودی و خروجی اینه. ارتباطی با نویز نداره.

K.Show

دیدگاه

کجاشو دیدی؟؟؟ گاهی فیبر رو از این جاهایی که نشون دادی فاصله انداختن برش میدن. هدف ایزولاسیون بالاس. اگر در ورودی حتی رعد و برق هم زد حتی الامکان چیزی به خروجی منتقل نشه. دلیل فاصله زیاد بین مسیر های ورودی و خروجی اینه. ارتباطی با نویز نداره.
                        بسیار ممنون، من دیگه کاملاً متوجه شدم خازن y چیه. بسیار متشکر

دیدگاه

خوب خدا رو شکر امروز وقت شد منم برد فوروارد رو بکشم ، البته بیشترش تنبلی بود :angry:
                          اینقدر بدم میاد مداری که میدونی کوچیتر میشه ولی هر کاریش میکنی نمیشه! :angry:

احتمالا شنبه یا یک شنبه بردش آماده بشه و برای آخر هفته هم تستش میکنم و خبرشو بهتون میدم

دیدگاه

بهتر نبود دو تا خازن چپی های خروجی رو نوددرجه میچرخوندی و انقدر ترک ها رو دور خازنها نمیچرخوندی؟؟ کلا تو منابع سوییچینگ خیلی مهمه مسیر ها امپدانسشون کم بشه.
                            خوشبحالت وقت کردی بکشی. من ترانسم پیچیدم (واسه یه 12 ولت 10 امپر) ولی حال کشیدن ندارم. البته هنوز سلفمو انتخاب نکردم. با این لف بشکه ایا نمیسازم. سلف رو روی هستهeiیا ee که مردونه بشه میپیچم. هسته های تروئید هم پیچیدنشون سخته. راستی توان و جریان و ولتاژ چقدره؟ سلف کوچیک نیست؟ هسته چقدره؟ ترانزیستور رو هم یه مقداری بکشی کنار تر راحتتر هیتسینک بهش میچسبه.
                            رستی مگه تو خونه تشت نداری؟ واسه هر منبع یا هر بردی یه بار میدی برات بزنن؟

K.Show

دیدگاه

آره اقا مهدی مشکلات داره همینم...برد یه روزه بهتر از این نمیشه!
                              12 ولت 7 آمپر
                              فرکانس 80 کیلو
                              هسته ETD29
                              قرار نیست سلف بشکه ای بزارم... فعلا علی الحساب یه چیز گزاشتم که بعد روی هسته فریت یه چیزی بپیچم و بزارم
                              ای بابا آقا مهدی ما وقت نمیکنیم برد بکشیم(شما بخون تنبلی)بعد بشینیم برد چاپ کنیم؟!
                              ایمیل میکنیم خودش چاپ میکنه زنگ میزنه میگه بیا ببر!

دیدگاه

سلام
                                آقا مگه سلف بشکه ای بده ؟ ( البته واسه جریان زیر 5 آمپر ) چون هسته اش مدار باز هست و هیچ وقت اشباع نمیشه
                                __________________________________________________ __________________________________

راستی یه سوال واسم پیش اومد اساسی
                                جواب این سوال که مشخص بشه میشه گفت فوروارد دو سوئیچ با ماسفت و یا در فرکانس بالا غیر عملی هست ! البته این یک سوال هست !
                                دلیل این سوال عجیب این هست که مدار ما این شکلی است درسته ؟ !آ‌آ‌ :

و هر ماسفتی یک دیود آنتی پارالل ذاتی داره که هیچ جوره نمیشه نباشه درسته ؟ !
                                پس مدار این طوری میشه و اون وقت چطوری میشه ؟
                                چی شده oo: oo: کلا تکلیف این انرژی خود القایی و دیود ها چه می شود ؟ :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X