اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

مهندس شماتیکت رو میزاشتی ببینیم،من با tiny switch ها کار کردم ایسی های فوق العاده خوش قلقی هستند و البته گرون،tny 267 رو قیمتش رو ندارم ولی میتونی از tny274 استفاده کنی که حدود 1700 تومن قیمتشه فیکش و اصلش هم حدود 2500 تومن.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
      اینم هست که از ترانس پالس استفاده کرده!:
      نکته ی خوبی که این داره اینه که نیازی به اگزیلاری نداره درسته؟
      ---
      پشیمون شدم
      یه دونه از اینا میزارم درد سرم نداره
      http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1-power-led/1671-LED-Driver-1-3x1W.html

دیدگاه

اره مدارش خیلی خوبه.
        فقط یه مقدار بزرگ میشه و بحث هزینه....
        این درایورا رو دیدم خیلی با حاله قیمتش حتی از یدونه tny هم کمتره :rolleyes:
        این اگزیلاری هم شده مصیبت.من هم باهاش مشکل دارم.
        راستی یه سوال چرا از همون سیم پیچ اگزیلاری استفاده نمیکنید؟
        شنبه حتما با استادمون دربارش بحث میکنم ببینم به کجا میرسیم. :nerd:
        Someone who can change the world
        ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
          راستی یه سوال چرا از همون سیم پیچ اگزیلاری استفاده نمیکنید؟
          آقای منتظری گفتند. چون جریانم ثابت نیست میزان اذیتش بیشتر میشه
          ---
          سوال از آقای وزیری (هم استانی آقا وحید نصیری )
          این tc4428 قیمت ش رو دیدم داخل سایت پایه حدود 2000 بود ، مزیتی نسبت به همون یه ماسفت ساده داره ؟
          سوال دیگه اینکه برای نمونه گیری جریان از یه سیتی کوچیک استفاده کرده! حالا ما هر چی از سلف و ترانس فرار میکنیم بازم... اینو چی کارش کنم به نظرتون؟ :d

دیدگاه

وایپر ها تو ایران (جاهای دیگه دنیا رو نمیدونم) به صرفه تر هستن. 800 تومن یا 600 تومن بود فک کنم.
            یه مدت خرید زیاد داشتم ازش.
            بنده بچه همدان هستم و فکر نمیکنم هم اسنانی داشته باشم تو سایت. تا حالا ندیدم. اقای نصیری مگه همدانیه؟؟؟
            4428 گیت درایوره. 3845 خودش خروجی گیت درایور داره. واسه چی میخوای؟؟؟ ترانس پالس؟؟ من موندم چرا میخوای دو سوییچ بزنی. چرا تک سوییچ نمیزنی؟ من تا 1 کیلو وات رو به صورت بهینه واست تضمین میکنم میتونی ازش بگیری. 4428 واسه جاهایی خوبه که سیگنال مربعی باشه واسه یک جفت سوییچ. مثل کوره یا منابع کنترل شیفت فاز. ماسفت هم خیلی خوب جواب میده.
            این از ct استفاده کرده چون کل بخش قدرت از کنترل ایزوله س. خواسته ایزولاسیونش رو حفظ کنه. شما میتونی از همون مقاومت استفاده کنی.
            راستی اگر دنبال نبع سوییچینگ منغیر هستی طرحهای بهتری هستا!!!!. اینو ول کن. 60 ولت 10 امپر خوبه طرحش رو بزنم واست؟ (فولبریدج)
            حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
            به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
              راستی اگر دنبال نبع سوییچینگ منغیر هستی طرحهای بهتری هستا!!!!. اینو ول کن. 60 ولت 10 امپر خوبه طرحش رو بزنم واست؟ (فولبریدج)
              سلام آقا وزیری بزن آقا واسه منم بزن
              هر چند این فوروارد تک سوئیچ هم عالی بود.
              یک سوال از این ای سی 3845 در چه ترکیب هایی استفاده میشه و از 3842 در چه ترکیب هایی ؟ به عبارت بهتر در چه ترکیب هایی میشه دیوتی سایکل رو تا 99 درصد رسوند؟ (با استفاده از 3842 ) {منظورم هم همون UC38xx هست}

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                سلام آقا وزیری بزن آقا واسه منم بزن
                هر چند این فوروارد تک سوئیچ هم عالی بود.
                یک سوال از این ای سی 3845 در چه ترکیب هایی استفاده میشه و از 3842 در چه ترکیب هایی ؟ به عبارت بهتر در چه ترکیب هایی میشه دیوتی سایکل رو تا 99 درصد رسوند؟ (با استفاده از 3842 ) {منظورم هم همون UC38xx هست}
                باک میتونه تا 100 درصد هم بالا بره.
                طرحش رو به صورت ماژولار میزارم. فقط کجا بزارم که جمع و جور باشه؟؟ یه بخش قدرت میخواد. یه بخش فیدبک. یه بخش اگزیلاری. یه بخش کنترل سوییچ. (هنوز بین pwm و phase shift دو به شکم. البته فاز شیفت خیلی بهتره ولی خب کنترولرش 11 تومنه فک کنم. یه ام پایه هم مثل اقای متظری باشه که مرحله به مرحله درست کنه و تست بگیره که عالی میشه.(متاسفانه چند وقتیه تو سرم هست ولی فرصت انجامش رو ندارم)
                در نهایت تنها چیزی که میخوام اینه که pcb ها رو بهم بدین ) جدا pcb کشیدن حال و حوصله میخواد. البته pcb این منبع کشیدنش راحت نیستا. چون قراره ازمایشگاهی باشه برای اینکه کندی درش دیده نشه و دقت داشته باشه حسابی حساب شده باید طراحی بشه. بخش فیدبک رو تقریبا اماده دارم. بخش کنترولر رو هم همچنین. بخش قدرت رو هم همچنین (تقریبا مدار همه جاش رو دارم. کلیات اجرا بشه و تو ورژن 2 که کاربردی تره جزییات (مثل سلف اسنابر که معمولا نمیزارن ولی اینجا به دلیل ازمایشگاهی بودن و اهمین بحث emi و emc باید بزاریم ) رو هم اضافه میکنیم.

K.Show

دیدگاه

باک میتونه تا 100 درصد هم بالا بره.
                  طرحش رو به صورت ماژولار میزارم. فقط کجا بزارم که جمع و جور باشه؟؟ یه بخش قدرت میخواد. یه بخش فیدبک. یه بخش اگزیلاری. یه بخش کنترل سوییچ. (هنوز بین pwm و phase shift دو به شکم. البته فاز شیفت خیلی بهتره ولی خب کنترولرش 11 تومنه فک کنم. یه ام پایه هم مثل اقای متظری باشه که مرحله به مرحله درست کنه و تست بگیره که عالی میشه.(متاسفانه چند وقتیه تو سرم هست ولی فرصت انجامش رو ندارم)
                  در نهایت تنها چیزی که میخوام اینه که pcb ها رو بهم بدین ) جدا pcb کشیدن حال و حوصله میخواد. البته pcb این منبع کشیدنش راحت نیستا. چون قراره ازمایشگاهی باشه برای اینکه کندی درش دیده نشه و دقت داشته باشه حسابی حساب شده باید طراحی بشه. بخش فیدبک رو تقریبا اماده دارم. بخش کنترولر رو هم همچنین. بخش قدرت رو هم همچنین (تقریبا مدار همه جاش رو دارم. کلیات اجرا بشه و تو ورژن 2 که کاربردی تره جزییات (مثل سلف اسنابر که معمولا نمیزارن ولی اینجا به دلیل ازمایشگاهی بودن و اهمین بحث emi و emc باید بزاریم ) رو هم اضافه میکنیم.
                  ممنون
                  چشم جناب وزیری من کاملا در خدمتتون هستم و خودم حتی سابقه تدریس پروتل و مدار چاپی رو هم دارم. در یک تاپیک جدید بررسی بشه عالی میشه . فقط نمیدونم فاز شیفت برای برا های متغییر هم خوب جواب میده ؟ به نظرم همون PWM برای شروع بهتر باشه و در نسخه بعدی می تونیم بریم سراغ فاز شیفت.
                  من کاملا پایه ام هم در تست هم در پی سی بی که هم طرحش رو براتون آماده می کنم و هم خودش و :wow:
                  در مورد تاپیک هم خودم منظمش می کنم. :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    ممنون
                    چشم جناب وزیری من کاملا در خدمتتون هستم و خودم حتی سابقه تدریس پروتل و مدار چاپی رو هم دارم. در یک تاپیک جدید بررسی بشه عالی میشه . فقط نمیدونم فاز شیفت برای برا های متغییر هم خوب جواب میده ؟ به نظرم همون PWM برای شروع بهتر باشه و در نسخه بعدی می تونیم بریم سراغ فاز شیفت.
                    من کاملا پایه ام هم در تست هم در پی سی بی که هم طرحش رو براتون آماده می کنم و هم خودش و :wow:
                    در مورد تاپیک هم خودم منظمش می کنم. :mrgreen:
                    باشه. اینطور منابع بش فیدبکشون کاملا مجزا از کنترولر شون هستش و به راحتی میشه توپولوژی و روش کنترل رو تغییر داد. فاز شیفت اینجا هم جواب میده. کلا دامنه کاریش خیلی بهتر از pwm هستش. اسنابر نمیخواد. emi , emc کمتری داره.(این مورد برای ازمایشاهی بودنش خیلی خوبه) راندمان بالاتری داره. تو ولتاژ های خروجی پایین که خیلی کمک میکنه. ولی اگر با pwm راحتترید کنترولر رو با 2535 میزنم. فقط اینجا ناچاریم از 2110 استفاده بکنید.(به دلیل نیاز به کیفیت بالای سیگنال گیت در ولتاژ های پایین خروجی. گفتم که کسایی که با این ای سی مشکل دارن تا قبل از اجرا مشکلشون رو باهاش حل کنن) 2110 ایزوله نیست. پس بخش کنترل با اپتوکوپلر با کنترولر متصل میشه تا ایزولاسیون بخش فیدبک رو از قدرت داشته باشیم. کنترولر ایزوله نمیشه. همچنین در این روش به دلیل وجود اپتکوپلر بین بخش فیدبک و کنترولر ممکنه کمی کندری در فیدبک داشته باشیم که باعث میشه کمی دیر عکس العمل نشون بده که خیلی بحث مهمیه تومنابع ازمایشگاهی.
                    من در اولین فرصت (همین یکی دو روزه) شماتیک قدرت رو براتون ارسال میکنم که تاپیک رو شروع کنید. یا میخواید خودم تاپیکش رو بزنم. فرقی نداره. یا میخواید به صورت خصوصی پیش ببریم و نتیجه رو تاپیک بکنیم. (کلا من خنثی هستم و برام فرقی نداره )

K.Show

دیدگاه

باشه. اینطور منابع بش فیدبکشون کاملا مجزا از کنترولر شون هستش و به راحتی میشه توپولوژی و روش کنترل رو تغییر داد. فاز شیفت اینجا هم جواب میده. کلا دامنه کاریش خیلی بهتر از pwm هستش. اسنابر نمیخواد. emi , emc کمتری داره.(این مورد برای ازمایشاهی بودنش خیلی خوبه) راندمان بالاتری داره. تو ولتاژ های خروجی پایین که خیلی کمک میکنه. ولی اگر با pwm راحتترید کنترولر رو با 2535 میزنم. فقط اینجا ناچاریم از 2110 استفاده بکنید.(به دلیل نیاز به کیفیت بالای سیگنال گیت در ولتاژ های پایین خروجی. گفتم که کسایی که با این ای سی مشکل دارن تا قبل از اجرا مشکلشون رو باهاش حل کنن) 2110 ایزوله نیست. پس بخش کنترل با اپتوکوپلر با کنترولر متصل میشه تا ایزولاسیون بخش فیدبک رو از قدرت داشته باشیم. کنترولر ایزوله نمیشه. همچنین در این روش به دلیل وجود اپتکوپلر بین بخش فیدبک و کنترولر ممکنه کمی کندری در فیدبک داشته باشیم که باعث میشه کمی دیر عکس العمل نشون بده که خیلی بحث مهمیه تومنابع ازمایشگاهی.
                      من در اولین فرصت (همین یکی دو روزه) شماتیک قدرت رو براتون ارسال میکنم که تاپیک رو شروع کنید. یا میخواید خودم تاپیکش رو بزنم. فرقی نداره. یا میخواید به صورت خصوصی پیش ببریم و نتیجه رو تاپیک بکنیم. (کلا من خنثی هستم و برام فرقی نداره )
                      بسیار عالی
                      به نظرم خودتون تاپیک رو ایجاد کنید چون همه کاره شما هستید. و ما فقط مجری :mrgreen:
                      هر طور که بهتر هست من موافقم و اگر شیفت فاز با تغییر بار مشکلی نداره خوب بریم سراغ شیفت فاز :applause:
                      در هر صورت هر کدوم رو شما ترجیح میدید من پایه ام

sigpic

دیدگاه

پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

من دیشب نبودم ، صبحم شرکت بودم نشد بیام
                        در مورد این متغییره منم پایه هستم ، البته اگه منو بازی بدید
                        آقای وزیری ، وحید خان نصیری بچه ی ملایره همون دور و اطراف خودتونه دیگه و از مردان نیک روزگار
                        ---
                        در مورد دو سوئیچ بودن یکم ترسیدم سر دیود و ترانزیستورش که باید ولتاژ بالا بشه اذیت کنه.بی مورده ترسم؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

آقای وزیری ، وحید خان نصیری بچه ی ملایره همون دور و اطراف خودتونه دیگه و از مردان نیک روزگار
                          ---
                          در مورد دو سوئیچ بودن یکم ترسیدم سر دیود و ترانزیستورش که باید ولتاژ بالا بشه اذیت کنه.بی مورده ترسم؟
                          سلام
                          خوشحال میشیم.
                          در مورد تک سوئیچ من به طور عملی جواب گرفتم و جای هیچ نگرانی ای نیست.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

---
                            شما بازی هستید. اگه ما رو هم راه بدید

بله بی مورد ترسیدید. مثل فلایبک نیست که گاهی یه دفه بزنه بالا تر از محاسبات. فوروارد دو سوییچ یه مشکل به اسم emi داره که بدجور میزنه بالا تو توانهای بالا. راح حلش سادس ولی تو همون توان تک سوییچ کم هزینه تر و ساده تره.

K.Show

دیدگاه

سلام به همه دوستان گلم :biggrin: منم بازی راه میدید؟ :cry: :biggrin: :mrgreen:منبع 0 تا 30 ولت 0 تا 30 آمپر میخوام درست کنم(واسه شارژ باتری 24 ولت) :rolleyes: کم هزینه بودن مهمه برام و مهمتر از همه میخوام ترجیها کوچیک باشه راندمان خوبی هم داشته باشه(همه چیزو که گفتم ) . فووروارد دو سیوچ خوبه؟از نیم پول هم خوشم نمیاد. تمام پول(پل) چی؟(به نظر خودم تمام بهتره چون هم راندمانش بهتره هم هستش کوچیکتر میشه).
                              البته من خیلی کند و لاکپشتی پیش میرم چون هم قطعات بد گیرم میاد هم اینکه کلی گرفتاری و درس و غیره دارم :cry:
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                                سلام به همه دوستان گلم :biggrin: منم بازی میدید؟ :cry: :biggrin: منبع 0 تا 30 ولت 0 تا 30 آمپر میخوام درست کنم(واسه شارژ باتری 24 ولت) :rolleyes: بالاترین راندمان و کم هزینه بودن مهمه برام و مهمتر از همه میخوام ترجیها کوچیک باشه . فووروارد دو سیوچ خوبه؟از نیم پول هم خوشم نمیاد. تمام پول(پل) چی؟(به نظر خودم تمام بهتره چون هم راندمانش بهتره هم هستش کوچیکتر میشه).
                                البته من خیلی کند و لاکپشتی پیش میرم چون هم قطعات بد گیرم میاد هم اینکه کلی گرفتاری و درس و غیره دارم :cry:
                                چیزی که شما میخواید بین 22 تا 30 ولت باشه کافیه. 30 امپر جریان شارژ یه باطری حداقل 150 امپریه هاااا!!!!

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X