اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط A-Ice Man

گفتم که من کنترل خطی رو پاس نکردم
    من سلف خروجی رو حدود 200میکرو هاری گزاشتم. حدود 1.3 آمپر کشیدم چند باریر روشن خاموش شد و بعدش کلا مدار خاموش شد!!! چرا؟! oo:
    اول بگو تغذیه آی سی رو چطور تامین کردی ؟؟؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
      اول بگو تغذیه آی سی رو چطور تامین کردی ؟؟؟؟؟
      تابوله که گمونم تغذیه خازنی براش گذاشته اون خازن گنده شووکولاتی چیه اونجا پشت گذاشته؟!!
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        تابوله که گمونم تغذیه خازنی براش گذاشته اون خازن گنده شووکولاتی چیه اونجا پشت گذاشته؟!!
        ممنون محسن جان الان دقت بیشتر کردم :mrgreen:
        __________________________________________________ _________________________
        احتمالا همین تغذیه خازنی داره اذیت می کنه
        جریان که می کشی دیوتی سایکل بیشتر میشه و ای سی جریان بیشتری می کشه و ولتاژ افت می کنه و خاموش میشه
        تغذیه ای سی رو ال ای در درایوری یا ترانسی بزار حل میشه

sigpic

دیدگاه

پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فوروارد سوئیچینگ

ناصر جان دقت کن.
          با زیاد شدن دیوتی سایکل به هیچ وجه جریان مدار کنترل زیاد نمیشه ها!!!
          در هر دیوتی سایکلی با به ازای هر سیکل یه بار سورس میکنیم ماسفت روشن میشه و یه بار سینک میکنیم خاموش میشه.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
            ناصر جان دقت کن.
            با زیاد شدن دیوتی سایکل به هیچ وجه جریان مدار کنترل زیاد نمیشه ها!!!
            در هر دیوتی سایکلی با به ازای هر سیکل یه بار سورس میکنیم ماسفت روشن میشه و یه بار سینک میکنیم خاموش میشه.
            پس یعنی جریان بخش کنترل در هر شرایطی ثابت هست ؟ اگر این طو ر باشه تغذیه خازنی دیگه نباید مشکل ساز بشه که ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

پس یعنی جریان بخش کنترل در هر شرایطی ثابت هست ؟ اگر این طو ر باشه تغذیه خازنی دیگه نباید مشکل ساز بشه که ؟؟؟
              بله. همیشه ثابته.
              اون خازنها فکر نمیکنم برای تغذیه باشن!!. فکر میکنم خازنای emi و این چیزا باشه!!

مهدی بیا ببینیم چیکار کردی!!! بیا به شک. شبهات پاسخ بده.

K.Show

دیدگاه

بله. همیشه ثابته.
                پس چرا همیشه از تغذیه خازنی استفاده نمی کنن ؟
                البته در تئوری کاملا درسته افزایش دیوتی سایکل نباید ربطی به جریان داشته باشه اما در عمل فکر کنم یه جور دیگه است مخصوصا وقتی که دو سر گیت سورس یه مقاومت باشه دیگه حتی تئوری هم نگاه کنیم باید بگیم جریان مصرفی زیاد میشه و با افزایش دیوتی سایکل جریان تغذیه هم زیاد میشه .
                :sad: :biggrin: :biggrin: :mrgreen: :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

دو سر گیت سورس 10 کیلو بیشتر میزاری؟؟
                  وقتی میشه با یه دیود و یه خازن کوچیک تغذیه رو از خود ترانس بگیریم و استارتاپمون هم فقط یه مقاومت کوچیک میخواد چرا خازن به اون گندگی؟؟
                  ولی اگر ناچار بشیم اونم راه حل خوبیه!!
                  من دیدم تو یه منبع تجاری از یه تغذیه خطی (البته توان خود منبع بالا بود. شارژر باطری بود) برای تامین تغذیه استفاده میکردن. یه ماسفت داشت قد کله خر )

K.Show

دیدگاه

نه :mrgreen:
                    آخه ترانس پیچی اش خوب بیشتر میشه هر چند تعداد دور کمه اما مشکل من با گزیلاری اینه که مسخره بازی در میاره اگه مدار بی بار باشه جریان خیلی کم میشه تغذیه آی سی می خوابه و اگر خروجی بار قرار بگیره و جریان زیاد بکشیم تغذیه خیلی زیاد میشه و می سوزه :sad: من کلا با این تغذیه گزیلاری مشکل دارم :evil: یعنی چند بار در عمل اذیت کرده که قبلا هم با هم در موردش صحبت کردیم.
                    __________________________________________________ __________________
                    حالا یه طرح جدید :
                    میگم به جای اینکه سیم پیچ دیگاوسینگ با یک دیود انرژی خودالقایی ترانس رو به ورودی انتقال بده بیام اینو توسط دیود و خازن و یه مقاومت بار استفاده کنیم . این طو ر یه منبع فلای بک - فوروارد داریم که البته میزان ولتاژ قسمت فلای بک وابسته به جریان قسمت فوروارده ( فکر کنم ؟ ) و دیگه میزان ولتاژ سوئیچ هم کمتر میشه ولی حتما باید کل این انرژی خود القایی کامل استفاده بشه تا ترانس به اشباع نره. :mrgreen: نظرتون ؟

sigpic

دیدگاه

والا دیدم منابعی که رگولاسیونشون روی فلایبکشونه به صورت فوروارد هم تغذیه به جایی بدن. ولی ندیدم تا حالا کسی تو منبعی که ذاتا فوروارده توان فلایبک بگیره.
                      فلایبک با دیتی سایکل خیلی توانش تغییر میکنه.
                      همچنین به دلیل بند اخر خودت این کار خطرناکه.

راستی سایتی غیر از رایانیک سراغ نداری واریاک بفروشه؟ یه دوه واسه تست این منبعه متغیره نیاز دارم. رایانیک فقط هشت امپر به بالا داره. گرون میفته. همدان هم نیست. یه دو یا 4 امپری لازم دارم.

K.Show

دیدگاه

سلام
                        شرمنده دیشب خیلی خسته بودم زود خوبیدم
                        ---
                        این شماتیک برد منه :

تغذیه مدار که فورواده ، اون خازن ها هم مربوط به خازن های EMI و تغذیه هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                          سلام
                          تغذیه مدار که فورواده ، اون خازن ها هم مربوط به خازن های EMI و تغذیه هست.
                          تغذیه مدار فوروارده بعد مدارش مثل فلای بکه :sad: افسوس :mrgreen:
                          اگه فوروارد باشه که باید یه سلف و دیود و خازن داشته باشه مثل قسمت ثانویه
                          همین تغذیه جانبی داره اذیتت می کنه بابا یه ال ای دی درایور بزار حله من گذاشتم با یه رگولاتور و دادم به تغذیه آی سی خیلی خوب کار می کرد.

sigpic

دیدگاه

ناصر تو وسه اگزیلاری هم سلف گزاشته بودی؟؟

K.Show

دیدگاه

ناصر تو وسه اگزیلاری هم سلف گزاشته بودی؟؟
                              نه واسه من اون زمانی که سیم پیچش فلای بک بود بازی در آورد دیگه اصلا رفتم با سراغ تغذیه با ترانس و یا ال ای دی درایور
                              خوب فوروارد بسته بشه مگه تهش باک نمی خواد ؟ باک که بخواد سلف نمی خواد ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

تغذیه مدار فوروارده بعد مدارش مثل فلای بکه :sad: افسوس :mrgreen:
                                اگه فوروارد باشه که باید یه سلف و دیود و خازن داشته باشه مثل قسمت ثانویه
                                همین تغذیه جانبی داره اذیتت می کنه بابا یه ال ای دی درایور بزار حله من گذاشتم با یه رگولاتور و دادم به تغذیه آی سی خیلی خوب کار می کرد.
                                واقعا؟!
                                نمیخوام تغذیه بزارم ، با همین اگزیلاری میخوام راه بیافته.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X