اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    به نظرتون غیر طبیعی میاد که با تغییر ولتاژ شکست ماسفت دور تغییر بکنه؟
    بله همشهری :biggrin:
    وقتی که تفاوت بین 600 و 800 ولت نزدیک به 50 دور شد غیر طبیعیه!
    در کل من زیاد روش وقت نگذاشتم ولی کمی عجیب به نظر میومد.(شاید چیزی رو جا انداخته بودم)
    سید اگر اون عکس تو وایبر رو هنوز داری برام بفرستش دوباره یه نگاهی بکنم بهش

دیدگاه

oo:
      :angry:

:eek:

ترانس رو اشتباه پیچپیده بودم×××
      ورودی خروجی همفاز بوده oo:
      مشکلات زندگیه دیگه باعث میشه 20-30 تومان ماسفت و .... بسوزونی
      همشهری؟
      هم استانیده

بله همشهری :biggrin:
      وقتی که تفاوت بین 600 و 800 ولت نزدیک به 50 دور شد غیر طبیعیه!
      در کل من زیاد روش وقت نگذاشتم ولی کمی عجیب به نظر میومد.(شاید چیزی رو جا انداخته بودم)
      سید اگر اون عکس تو وایبر رو هنوز داری برام بفرستش دوباره یه نگاهی بکنم بهش
      طبیعیه! اگه تیک ولتاژ برگشتیه رو زده باشی طبیعیه

دیدگاه

جدا همدانیه؟؟؟
        بالاخره ما یه همشهری اینجا دیدیم!!!
        200 ولت هم کم نیستا!!
        با 600 ولت شما حدود 200 ولت برگشتی مجموعه vor و اسپایک دارید با 800 ولت 400 ولت. دو برابر شده.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
          یه سوال برای من پیش اومده:
          اگر طراحی فلایبک را با ماسفت ولتاژ بالاتر انجام بدیم نویز کمتری در خروجی خواهیم داشت یا با ماسفت ولتاژ پایینتر؟
          البته حدس خودم اینه که با ماسفت ولتاژ بالاتر نویز کمتری داریم، ولی می خواستم تجربه دوستان را بدونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DesignerEng
            سلام
            یه سوال برای من پیش اومده:
            اگر طراحی فلایبک را با ماسفت ولتاژ بالاتر انجام بدیم نویز کمتری در خروجی خواهیم داشت یا با ماسفت ولتاژ پایینتر؟
            البته حدس خودم اینه که با ماسفت ولتاژ بالاتر نویز کمتری داریم، ولی می خواستم تجربه دوستان را بدونم.
            ربطی به خود ماسفت نداره!
            ولی وقتی ولتاژ شکست رو میبری بالاتر اندوکتانس سیم پیچ اولیه هم بیشتر میشه و فکر کنم اسپایک هات هم میاد پائین تر!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
              ربطی به خود ماسفت نداره!
              ولی وقتی ولتاژ شکست رو میبری بالاتر اندوکتانس سیم پیچ اولیه هم بیشتر میشه و فکر کنم اسپایک هات هم میاد پائین تر!
              ممنون
              منظور من همان طراحی ترانس بر اساس ولتاژ شکست بالاتر هست.
              بله وقتی اندوکتانس اولیه بیشتر بشه ، پیک جریان سلف در هر سیکل میاد پایین، اما از طرفی ولتاژ برگشتی و اسپایک ولتاژ روی اولیه بالا میره ، می خواستم ببینم آیا تاثیر "کاهش پیک جریان" به "افزایش ولتاژ برگشتی" می چربد یا خیر؟

دیدگاه

http://packbook.ir/education.php?b=Power+Supply&f=%D8%B3%D8%A7%D8 %AE%D8%AA+%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9+%D8%AA%D8%BA%D8 %B0%DB%8C%D9%87+%D8%B3%D9%88%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9% 86%DA%AF

http://packbook.ir/education.php?b=Power+Supply&f=%D8%B7%D8%B1%D8 %A7%D8%AD%DB%8C+%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9+%D8 %AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87+%D8%B3%D9%88%DB%8C%DA% 86%DB%8C%D9%86%DA%A9+%D8%A8%D8%A7+pi+expert+9

دیدگاه

سلام دوستان.من خیلی گشتم ولی محاسبات چوک فلای بک گیر نمیارم. محاسبات خود چوک و اینکه تعداد دورای خروجی چطوریه وقتی۲تا خروجی داریم. محاسبات سیمش بود تو کتاب کریسیس ولی هسته نیس هرچی میگردم.چه کنم؟؟؟!!!
                  طب اسلامی

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یک منبع تغذیه فلای بک درست کردم که خروجی صحیح کار می کنه .
                    در حالت بی باری ولتاژ Aux د رحدود 12 ولته زمانی که از خروجی 2 آمپر جریان می کشیم ولتاژ AUX به 30 ولت افزایش پیدا می کنه و وقتی که جریان بیشتر میشه آی سی پروتکت می کنه .
                    چیکار می تونم بکنم برای با لا نرفتن ولتاژ AUx ?
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majid_kml
                      با سلام خدمت دوستان من یک منبع تغذیه فلای بک درست کردم که خروجی صحیح کار می کنه .
                      در حالت بی باری ولتاژ Aux د رحدود 12 ولته زمانی که از خروجی 2 آمپر جریان می کشیم ولتاژ AUX به 30 ولت افزایش پیدا می کنه و وقتی که جریان بیشتر میشه آی سی پروتکت می کنه .
                      چیکار می تونم بکنم برای با لا نرفتن ولتاژ AUx ?
                      با تشکر
                      شما 3 تا کار میتونید انجام بدین:
                      1. کاهش تعداد دور تغذیه AUX
                      2. قرار دادن دیود زنر بر روی تغذیه آیسی
                      3. استفاده از مدار تغذیه خطی ( همون مداری که یه ترانزیستوره که به بیسش یه زنر وصل شده و ورودیش از کلکتور و خروجیش از امیتره ) من خودم از این روش استفاده میکنم.

البته دو تا کاره دیگه هم میتونید بکنید:
                      1. قطر سیم تغذیه رو کاهش بدین
                      2. قبل دیود یکسوساز AUX یه مقاومت 100 اهم قرار بدی.

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط mahdifaheca
                      سلام دوستان.من خیلی گشتم ولی محاسبات چوک فلای بک گیر نمیارم. محاسبات خود چوک و اینکه تعداد دورای خروجی چطوریه وقتی۲تا خروجی داریم. محاسبات سیمش بود تو کتاب کریسیس ولی هسته نیس هرچی میگردم.چه کنم؟؟؟!!!
                      پیشنهاد من به شما:
                      1. کتاب Power Supply Cookbook نوشته Marty Brown فصل 3.15 که از صحفه 100 شروع میشه تا 133 که چند مثال به همراه محاسبات کلی رو میتونی از اونجا پیدا کنی.
                      2. کتاب SwitchMode Power Supply HandBook نوشته KEITH BILLINGS و TAYLOR MOREY بخش 2.4 Design Example for a 110-W Flyback Transformer
                      3. Application Note شرکت ST به شماره TN0023 با نام Discontinuous Flyback Transformer Description and Design Parameters

نتیجه این مطالعه این 3 تا نوشته شده این:
                      http://saeidjabbari.com/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-3-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1/

موفق باشید

دیدگاه

با سلام
                        تو اون مداری که تو صفحه ی اول این تاپیک هست و اقای منتظری زحمت کشیدن گزاشتن
                        تابع تبدیل ترانس چطوری محاسبه می شه؟؟
                        1-تعداد دور اولیه؟؟؟
                        2-تعداد دور ثانویه؟؟؟
                        3-جریان اولیه ترانس؟؟
                        4-جریان ثانویه ترانس؟؟
                        اینا رو چطوری باید پیدا کنم متسفانه نتونستم تو مارتی براون پیداشون کنم
                        ممنون می شم اگه کمکم کنید :cry2: :cry2: :cry2:
                        به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
                          با سلام
                          تو اون مداری که تو صفحه ی اول این تاپیک هست و اقای منتظری زحمت کشیدن گزاشتن
                          تابع تبدیل ترانس چطوری محاسبه می شه؟؟
                          1-تعداد دور اولیه؟؟؟
                          2-تعداد دور ثانویه؟؟؟
                          3-جریان اولیه ترانس؟؟
                          4-جریان ثانویه ترانس؟؟
                          اینا رو چطوری باید پیدا کنم متسفانه نتونستم تو مارتی براون پیداشون کنم
                          ممنون می شم اگه کمکم کنید :cry2: :cry2: :cry2:
                          تو اپلیکیشن نوت ها میشه راحت این چیزا رو پیدا کرد . یه سرچ کن AND8039 و بخون و برای ترانس هم می تونی از نرم افزار روسی کمک بگیری.

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان
                            بنده برای طراحی یک فلایبک 84 وات بعد از طراحی توسط روابط، اون رو با نرم افزار روسی فلایبک ورژن 6000 بررسی کردم نمیدونم چرا برخی از پارامترها رو دو برابر آورد. حالا با توجه به دوبرابر بودن که قابل مقایسه هست می خوام ببینم چرا اینجوریه؟ آیا محاسبات من غلطه یا محاسبات روسی ها! :cry: :surprised:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

سلام مهندسین گرامی
                              میشه یه نگاه به سایت زیر بندازید؟ تو شکلهایی که گذاشته جهت سیم پیچی ها درستن؟به نظر میاد اولیه و ثانویه هم فاز میشن اگه اونطور بپیچه؟! نه؟

خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omaxali نمایش پست ها
                                سلام مهندسین گرامی
                                میشه یه نگاه به سایت زیر بندازید؟ تو شکلهایی که گذاشته جهت سیم پیچی ها درستن؟به نظر میاد اولیه و ثانویه هم فاز میشن اگه اونطور بپیچه؟! نه؟

خیلی ممنون
                                با سلام :
                                سیم پیچ های اولیه ترانس با نام های L1 و L2 با 180 درجه اختلاف فاز نسبت به هم پیچیده شده است.
                                خروجی ترانس با نام های L3 و L4 هم فاز نسبت به خودشان پیچیده شده اند.
                                جدیدترین ویرایش توسط علی تحیری; ۱۲:۵۲ ۱۳۹۵/۰۹/۱۰.
                                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X