اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد هسته ؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد هسته ؟؟؟؟

البته نظر جناب قاصد میتونه خیلی مفید باشه.من ازشون دعوت میکنم شرکت کنن تو بحث.
    سلام
    جناب b2 عزیز شما به بنده خیلی لطف دارین ............منم گپ رو در فوروارد دو سویچ دیدم و چیزی که به نظرم میرسه رو عرض میکنم ..............
    وجود گپ از اشباع هسته در زمان رفت جلو گیری میکنه والا بدون گپ باید از هسته بزرگتری در یک توان مشخص استفاده بشه..........
    وجود گپ خودش باعث افزایش اندوکتانس نشتی میشه و مقداری انرژی در هسته ذخیره میشه اما مشکلی ایجاد نمیکنه چرا ؟
    به دو دلیل اول اینکه مقدار فاصله گپ بسیار ناچیزه و اندوکتانس نشتی کمه و انرژی ذخیره شده زیاد نیست.............
    و دوم اینکه این انرژی ذخیره شده در زمان برگشت کاملآ به منبع بر میگرده و هسته از انرژی تهی میشه.............
    چگونگی برگشت انرژی هم که توضیح لازم نداره...........و دوباره این سیکل تکرار میشه........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ممنون از شما.
      ولی همچنان موضوع از نظر من مبهمه (حداقل برای من) این گپ انقدری نیست که تو سایز هسته تاثیر انچنانی بزاره.
      باقی مواردی که گفتید تو بدون گپ هم صادقه و گپ مزیتی برای ما نداره. جز اینکه استرس دیگاوسینگ رو کمی بیشتر میکنه. (به دلیل اینکه انرژی بیشتری تو دیگاوسینگ باید تخلیه بشه. درسته خیلی کم افزایش پیدا میکنه ولی به هر حال زیاد میشه دیگه. مطلوب ما نیست)
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
        از کمک تمامی دوستان ممنون
        علی الخصوص آقایان ebi smps و b2
        تا این جا فهمیدم که حدود یک سال و نیم که دارم روی منبع تغذیه کار می کنم
        همیشه سیم پیچی دو برابر بوده و الکی روی سیم ها توان تلف می کردم

از هم صحبت شدن با تمامی دوستان خوشحال شدم .
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
        در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          ممنون از شما.
          ولی همچنان موضوع از نظر من مبهمه (حداقل برای من) این گپ انقدری نیست که تو سایز هسته تاثیر انچنانی بزاره.
          باقی مواردی که گفتید تو بدون گپ هم صادقه و گپ مزیتی برای ما نداره. جز اینکه استرس دیگاوسینگ رو کمی بیشتر میکنه. (به دلیل اینکه انرژی بیشتری تو دیگاوسینگ باید تخلیه بشه. درسته خیلی کم افزایش پیدا میکنه ولی به هر حال زیاد میشه دیگه. مطلوب ما نیست)
          درسته مقدار گپ ناچیزه اما تاثیر بسیار زیادی درافزایش رلاکتانس مغناطیسی داره (بدون اون باید اندازه هسته رو افزایش بدی تا تلفات سویچ زیاد نشه)
          وجود همون گپ ناچیز از وارد شدن به مد پیوسته جلو گیری میکنه................تلفات هسته هم کم میشه...........در فرکانس بالاتری میشه از هسته استفاده کرد...
          فکر میکنم هین مزیتها کافی باشه...........موفق باشید

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...