اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی پوش پول DC to DC کانورتر 12 به 310 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای طراحی پوش پول DC to DC کانورتر 12 به 310 ولت

دیودها سالمن پلاریته هم درسته ولی لازمه که بگم مدارم از این ماژول های ۵۰۰ واتیه که با SG3525 و ماسفت های IRF3205 ساخته شده که رو خروجیه ترانس دیود و خازن نداره خودم اضافه کردم ولی به محظ اینکه خازن روش میزارم ماسفت ها میسوزن بلد نیستم چجوری عکسشو بزارم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam.juni نمایش پست ها
      دیودها سالمن پلاریته هم درسته ولی لازمه که بگم مدارم از این ماژول های ۵۰۰ واتیه که با SG3525 و ماسفت های IRF3205 ساخته شده که رو خروجیه ترانس دیود و خازن نداره خودم اضافه کردم ولی به محظ اینکه خازن روش میزارم ماسفت ها میسوزن بلد نیستم چجوری عکسشو بزارم.

نام دیودی که استفاده کردین چیه؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

UF5408 اگه اشتباه نکنم باید فرکانس بالا باشه

دیدگاه

این هم مدار ماژول که خودم استخراجش کردم دیود و خازن رو رو خروجی ۲۲۰ ولتش گذاشتم ضمنا فرکانسش هم ۲۰k هستش .

دیدگاه

جناب امیر زیا همچنان منتظر کمکتون هستم ممنون مهندس جان
            جدیدترین ویرایش توسط meysam.juni; ۰۰:۳۵ ۱۳۹۸/۱۰/۱۶.

دیدگاه

سلام مهندس
              بنده یه سوالی داشتم
              من میخواستم این مدارو برای پاور ال ای دی 36ولتی بسازم
              و باهاش 4تا پاور ال ای دی 50واتی رو روشن کنم
              قسمت اول مدار که مدار قدرتشه که هیچ فرقی نمیکنه یا تغیراتی باید انجام بدم؟؟
              برق ورودیمم 12ولته
              چون من ولتاژی بین 30تا35ولت میخوام و هر پاور ال ای دی رو با منبع روشن کردم چیزی حدود 2امپر کشید
              یعنی سر جمع قراره 8امپر از مدار بکشم
              میتونین در این باره کمکم کنین خیلی ممنون میشم

دیدگاه

سلام خدمت همگی دوستان
                خروجی ترانس باید چند ولت باشه.همون 310؟
                برای من خروجی ترانس 350 ولته ولی خروجی مدار 560 ولت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sodokom نمایش پست ها
                  سلام خدمت همگی دوستان
                  خروجی ترانس باید چند ولت باشه.همون 310؟
                  برای من خروجی ترانس 350 ولته ولی خروجی مدار 560 ولت.
                  سلام مقدار سلف رو همونطور که دوستمون گفتن 1 الی 2 میلی هانری درنظر بگیرید احتمالا باید درست شه و بشه ولتاژ خروجی رو باهاش کنترل کرد.
                  شاید باید توی طراحیتون اون قسمتی که مربوط میشه به پایه 1 آیسی تجدید نظر کنید.
                  خروجی مدار باید310 باشه
                  جدیدترین ویرایش توسط msm_a_b_e; ۱۲:۲۳ ۱۴۰۰/۰۳/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
                    سلام مقدار سلف رو همونطور که دوستمون گفتن 1 الی 2 میلی هانری درنظر بگیرید احتمالا باید درست شه و بشه ولتاژ خروجی رو باهاش کنترل کرد.
                    شاید باید توی طراحیتون اون قسمتی که مربوط میشه به پایه 1 آیسی تجدید نظر کنید.
                    خروجی مدار باید310 باشه
                    ممنونم از پاسختون
                    پس یعنی خروجی ترانسم درسته ؟ البته من ترانسم رو بر پایه 350 ولت پیچیدم و می خوام خروجیم 350 ولت بشه.خروجی ماژول اسیلاتورم 60 کیلو هرتزه.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست.ولوم adj رو هم تغییر میدم ولی تغییری تو خروجی نمی بینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sodokom نمایش پست ها
                      ممنونم از پاسختون
                      پس یعنی خروجی ترانسم درسته ؟ البته من ترانسم رو بر پایه 350 ولت پیچیدم و می خوام خروجیم 350 ولت بشه.خروجی ماژول اسیلاتورم 60 کیلو هرتزه.دیگه نمیدونم مشکل از کجاست.ولوم adj رو هم تغییر میدم ولی تغییری تو خروجی نمی بینم
                      سلام برای اینکه بخاین ورودی رو به پل ماسفت بدین ورودی باید همون رنج 300 الی 350 ولت باشه یعنی قائدتا خروجی ترانس باید کمتر از این باشه (چون وقتی ولتاژ dc میشه مقدارش افزایش پیدا میکنه)متاسفانه شما توضیحات بیشتری ندادید که دوستان بتونند راهنمایی کنند اینکه چرا با تغییر ولوم ولتاژخروجی تغییر نمیکنه صد درصد مربوط به طراحی مدارتون هست.کاش مدارتون رو قرار می دادید.

دیدگاه

درود بی کران
                        مهندس در رابطه با سینوسی کردن موج دیسی خروجی میتونیم با یه آرایش اچ بریج و یه ماژول مولد موج سینوسی 50 هرتز موج دیسی خروجی رو کاملا سینوسی کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAIB نمایش پست ها
                          درود بی کران
                          مهندس در رابطه با سینوسی کردن موج دیسی خروجی میتونیم با یه آرایش اچ بریج و یه ماژول مولد موج سینوسی 50 هرتز موج دیسی خروجی رو کاملا سینوسی کنیم
                          باسلام
                          بهترین روش برای سینوسی کردن یک موج مربعی یا حتی صاف، استفاده از فول بریج بصورت PWM هستش.
                          همونطور که میدونید یک موج سینوسی از بینهایت موج مربعی با دیوتی سایکل متغییر تشکیل شده است.
                          در این روشی که بنده میگم duty cycle متغیر هست و این موج pwm پل با دیوتی سایکل متغیر به یک فیلتر LC متصل میشه و خروجی میشه یک موج سینوسی بسیار تمیز و عالی. هرچند به خروجی یک ژنراتور که Pure سینوسی هست نمیرسه ولی بهتر از تک فیلتره.
                          *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

با درود

بزرگواران مدار تبدیل ۲۴ ولت پنل خورشیدی به ۳۱۰ ولت dc با توان و وات بالا دو سه هزار وات چطور می توانم پیدا کنم .برای اتصال مستقیم به مصرف کننده های پاوری نیاز دارم مثل کامپیوتر و تی وی و ...

اینورترهای سینوسی توان بالا عجیب گران است و عملا توجیه اقتصادی پنل خورشیدی را برده زیر سوال
                            جدیدترین ویرایش توسط Mahdy111; ۱۱:۲۴ ۱۴۰۱/۰۴/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111 نمایش پست ها
                              با درود

بزرگواران مدار تبدیل ۲۴ ولت پنل خورشیدی به ۳۱۰ ولت dc با توان و وات بالا دو سه هزار وات چطور می توانم پیدا کنم .برای اتصال مستقیم به مصرف کننده های پاوری نیاز دارم مثل کامپیوتر و تی وی و ...

اینورترهای سینوسی توان بالا عجیب گران است و عملا توجیه اقتصادی پنل خورشیدی را برده زیر سوال
                              چه تعداد لازم دارید ؟

پ.ن اگر بعنوان هر سیستمی ( بغیر از سیستم هایی که یو پی اس با توان ذخیره سازی قابل بحث دارن ) بخواهید توان مصرفی رو فقط از پنل خورشیدی تامین کنید بسته به فصل و شرایط آب و هوایی روزانه بین ۶ تا ۸ ساعت روی رنج ۷۰٪ توان نامی میتونید باشید ( اونم بشرطها و شروطها )

برای اون ۱۶ تا ۱۸ ساعت بقیه روز یا باید از برق شبکه ( آنلاین یا آفلاین ژنراتوری )استفاده کنید ،
                              یا یو پی اس میخواهید که سوای مبحث محدودیت های متعدد قیمتش از اینورتور سینوسی خیلی بالاتره ( قابلیت اطمینان هم نداره )
                              یا اینکه سیستمتون سینوسی سنکرون باشه بتونید با شبکه سوآپ داشته باشید
                              ( ضمنا سمت دی سی رو ۲۴ یا ۴۸ نمیگیرن ، پنلها رو سری میکنن روی رنج ولتازهای خیلی بالاتر ، تلفات توان کانورتور خیلی کمتر میشه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                                چه تعداد لازم دارید ؟

پ.ن اگر بعنوان هر سیستمی ( بغیر از سیستم هایی که یو پی اس با توان ذخیره سازی قابل بحث دارن ) بخواهید توان مصرفی رو فقط از پنل خورشیدی تامین کنید بسته به فصل و شرایط آب و هوایی روزانه بین ۶ تا ۸ ساعت روی رنج ۷۰٪ توان نامی میتونید باشید ( اونم بشرطها و شروطها )

برای اون ۱۶ تا ۱۸ ساعت بقیه روز یا باید از برق شبکه ( آنلاین یا آفلاین ژنراتوری )استفاده کنید ،
                                یا یو پی اس میخواهید که سوای مبحث محدودیت های متعدد قیمتش از اینورتور سینوسی خیلی بالاتره ( قابلیت اطمینان هم نداره )
                                یا اینکه سیستمتون سینوسی سنکرون باشه بتونید با شبکه سوآپ داشته باشید
                                ( ضمنا سمت دی سی رو ۲۴ یا ۴۸ نمیگیرن ، پنلها رو سری میکنن روی رنج ولتازهای خیلی بالاتر ، تلفات توان کانورتور خیلی کمتر میشه )
                                پنل ها که با کنترل شارژ به پنل باتری ها متصل هستند و برق دی سی ۲۴ ولت داریم در محل .

یک عدد می خوام دیگه که به جای اینورتر استفآده کنم ، حالا یا آماده یا مدار یا هر چی که کار کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X