اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 10 آمپر با محدود کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 10 آمپر با محدود کننده

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    پایه 14 خودش یه رگولاتور 5 ولته دیگه. نه نمیشه 15 ولت داد چون قراره بره به پایه 16 آی سی.
    آخه تو دیتاشیت tl494 نوشته جریان این رگولاتور حداکثر 10mA هست! :redface:
    این جریان کافیه یعنی؟؟ oo:
    ببخشیدا شاید سوالم پیش پا افتاده باشه!

در ضمن یه چیزی!
    میتونیم به جای IRFP450 از MJE13009 استفاده کنیم که البته BJTیه. :nerd:
    و قیمتشم یک سومه (3400 در مقابل 1200). oo:
    و جالب تر اینکه در جریان یکسان افت ولتاژ خیلی کمتری داره oo: oo:
    و در نتیجه کمترم داغ میکنه و اتلاف انرژی کمتر خواهد بود.
    تازه از ماسفته سخت جون تره و به راحتی نمی سوزه!!!! oo: oo: oo:
    همچنین با ولتاژ پایین تری راه اندازی میشه :eek:
    سید علی لب تر کند جان را فدایش می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasoul20
      آخه تو دیتاشیت tl494 نوشته جریان این رگولاتور حداکثر 10mA هست! :redface:
      این جریان کافیه یعنی؟؟ oo:
      ببخشیدا شاید سوالم پیش پا افتاده باشه!
      در ضمن یه چیزی!
      میتونیم به جای IRFP450 از MJE13009 استفاده کنیم که البته BJTیه. :nerd:
      و قیمتشم یک سومه (3400 در مقابل 1200). oo:
      و جالب تر اینکه در جریان یکسان افت ولتاژ خیلی کمتری داره oo: oo:
      و در نتیجه کمترم داغ میکنه و اتلاف انرژی کمتر خواهد بود.
      تازه از ماسفته سخت جون تره و به راحتی نمی سوزه!!!! oo: oo: oo:
      همچنین با ولتاژ پایین تری راه اندازی میشه :eek:
      خواهش میکنم. آره کافیه مصرفی نداره.
      این که آره میشه همون سیستم پاور های کامپیوتر قدیمی که 13007 دارن. آره درست میفرمایید. سخت جون تر هست خیلی هم زیاد. تو این توان با هاف بریج بهتره ترانزیستور باشه منتها من با استارتر تاپیک صحبت کردم میگفتم میخواد همین هاف بریج رو به این صورت بسازه. و اینجوری دیگه اگه بخوایم توان های بالاتر هم بگیریم میشه از همین طرح با ماسفت استفاده کرد.
      [hr]
      در کل بهترین مدار برای این توان فوروارد تک سوییچ هست که خیلی ساده تر و ارزون تره و مطمئن هم هست. من یه مدل 500w رو ساختم عین هلو کار میکرد با 3845. خیلی عالی بود باهاش جوشکاری هم میکردم. برا 250 وات جون میده واس فوروارد.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 10 آمپر با &

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        خواهش میکنم. آره کافیه مصرفی نداره.
        این که آره میشه همون سیستم پاور های کامپیوتر قدیمی که 13007 دارن. آره درست میفرمایید. سخت جون تر هست خیلی هم زیاد. تو این توان با هاف بریج بهتره ترانزیستور باشه منتها من با استارتر تاپیک صحبت کردم میگفتم میخواد همین هاف بریج رو به این صورت بسازه. و اینجوری دیگه اگه بخوایم توان های بالاتر هم بگیریم میشه از همین طرح با ماسفت استفاده کرد.
        [hr]
        در کل بهترین مدار برای این توان فوروارد تک سوییچ هست که خیلی ساده تر و ارزون تره و مطمئن هم هست. من یه مدل 500w رو ساختم عین هلو کار میکرد با 3845. خیلی عالی بود باهاش جوشکاری هم میکردم. برا 250 وات جون میده واس فوروارد.
        سلام
        آقا محسن میشه یک مداری ساده از همین نوع فروارد که گفتین بذارید برای جوش؟
        دستگاه جوش بود یا منبع تغذیه اخه تو خروجی دستگاههای جوش اینورتر خازن نداره سلف داره؟
        طرح این منبع شما فروارد بود فقط یک سوئیچ داشت؟

یکی از این یردهای اماده پایین دارم از ای سی اسیلاتور 3842 و ماسفت k2580 برای سوئیچ استفاده شده و تغذیه برد هم از یک ترانس کوچک در داخل برد تامین میشه
        http://www.merqc.com/products/view/6857#/Categories/view/200

ایا با این برد و یک ترانس پاور نمیتونم دستگاه جوش کوچکی برای اتصال سرهای باطری بسازم؟
        اگر نظرتون مثبته در یک پست جداگانه بپردازیم و اگر احتیاج به توضیح بیشتر یا نقشه این برد هست اعلام کنین
        سه تا سیم داره یکی وصل میشه به چاپر که از درین مسفت میاد
        یکی منفی خازن اصلی
        یکی دیگه به کوپلر
        برد جایگزین آی سی های str در تغذیه حتی تغذیه های ترانزیستوری به راحتی قابل استفاده بوده و می توان از آن در تغذیه LCD , DVD و .... استفاده کرد

در این برد همه کاره سیم مشکی رنگ را باید به منفی خازن 400 ولت متصل نمود و سیم قرمز به محلی که به کلکتور ترانزیستور پاور تلویزیون و یا STR وصل می شده است, وصل شود. سیم آخر مربوط به کوپلر بوده که برای تنظیم ولتاژ از آن استفاده می شود , می توان از این سیم استفاده نکرد و می توان ازپتانسیومتر روی برد برای تنظیم ولتاژ استفاده کرد.

دیدگاه

یه سوال دیگه:
          میتونیم به جای استفاده از مدار زیر (که خودتون پیشنهاد دادید):

از این مدار استفاده کنیم:

این کارو تو چند تا منبع هاف بریج من دیدم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ 24 ولت 10 آمپر با &

نوشته اصلی توسط elect2
            سلام
            آقا محسن میشه یک مداری ساده از همین نوع فروارد که گفتین بذارید برای جوش؟
            دستگاه جوش بود یا منبع تغذیه اخه تو خروجی دستگاههای جوش اینورتر خازن نداره سلف داره؟
            طرح این منبع شما فروارد بود فقط یک سوئیچ داشت؟
            یکی از این یردهای اماده پایین دارم از ای سی اسیلاتور 3842 و ماسفت k2611 برای سوئیچ استفاده شده و تغذیه برد هم از یک ترانس کوچک در داخل برد تامین میشه
            http://www.merqc.com/products/view/6857#/Categories/view/200
            ایا با این برد و یک ترانس پاور نمیتونم دستگاه جوش کوچکی برای اتصال سرهای باطری بسازم؟
            اگر نظرتون مثبته در یک پست جداگانه بپردازیم و اگر احتیاج به توضیح بیشتر یا نقشه این برد هست اعلام کنین
            سه تا سیم داره یکی وصل میشه به چاپر که از درین مسفت میاد
            یکی منفی خازن اصلی
            یکی دیگه به کوپلر
            برد جایگزین آی سی های str در تغذیه حتی تغذیه های ترانزیستوری به راحتی قابل استفاده بوده و می توان از آن در تغذیه LCD , DVD و .... استفاده کرد
            در این برد همه کاره سیم مشکی رنگ را باید به منفی خازن 400 ولت متصل نمود و سیم قرمز به محلی که به کلکتور ترانزیستور پاور تلویزیون و یا STR وصل می شده است, وصل شود. سیم آخر مربوط به کوپلر بوده که برای تنظیم ولتاژ از آن استفاده می شود , می توان از این سیم استفاده نکرد و می توان ازپتانسیومتر روی برد برای تنظیم ولتاژ استفاده کرد.
            سلام . منبع تغذیه بود متغیر 0 تا 50 ولت 10 آمپر . خازن هم خروجی داشت . واسه جوش خازن نمخاد. سلف خروجی که در هر حال باید باشه. اگه نباشه که نمیشه با تغییر دیوتی رو ولتاژ یا حد جریان خروجی کنترل داشته باشی و ولتاژ خروجی به تسبت اولیه و ثانویه بستگی پیدا میکنه. اگر بزاری پدر سوییچ درمیاد. آره تک سوییچ بود. آره میشه با همین فوروارد تک ساخت. نمونه مدار تو نت هم هست تو تاپیک ساخت فوروارد تو انجمن خودمون بگرد پیدا میکنی. مدار من یه خورده فیدبکش متفاوته که. در مورد فوروارد بهتره تو یه تاپیک دیگه یا همون تاپیک فورواد بپرسی. این دستگاهی هم که شما داری خیلی نمیدونم جزئیاتش چطوره. :biggrin:
            [hr]
            نوشته اصلی توسط rasoul20
            یه سوال دیگه:
            میتونیم به جای استفاده از مدار زیر (که خودتون پیشنهاد دادید):
            http://s4.picofile.com/file/8184665450/DSC_0577.jpg
            از این مدار استفاده کنیم:
            http://s4.picofile.com/file/8184665442/DSC_0577_Copy.jpg
            این کارو تو چند تا منبع هاف بریج من دیدم
            بله میشه چرا نشه معمولا هم همینطوره
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

حالا من از محسن جان خواهش میکنم مدار فوروارد تک سوئیچشم همینجا بذاره تا اونم به لطف خدا شروع کنیم
              تا چند روز دیگه من PCB این یکیو تموم می کنم

دیدگاه

منم شروع کردم دارم میسازم اینو :nice:
                البته می خوام ولتاژشو متغییر تا 50 یا 60 ولت ببرم بالا :biggrin:

یه سوالی:
                چرا بیشتر منابع فرکانسشون حدود 50 کیلو هرتزه. نمیشه تا 100 کیلو یا 200 کیلو بالا برد؟
                چه مشکلی هست که بالا نمی برن؟

دیدگاه

سلام
                  یک باطری که با مداری تقویت کننده به 17 ولت رسیده دارم و دو مصرف کننده اینکه میخوام به یکی 5 ولت بدم و دومی 12 ولت
                  و این منبع برق 17 ولت تقریبا 3 امپر هست چگونه میتوانم به ان دو مصرف کننده برق جدا گونه بدم؟؟؟؟
                  یکی گفت به دوتا رگلاتور 12 ولتی و 5 ولتی بیار که برقی که میخوای به صورت جدا بهت میده ولی توی نت خوندم جریان
                  خیلی کم رد میکنه در حد 500 میلی امپر ٍ و لی من 3 امپر نیاز دارم ؟؟؟؟
                  یا مدار دیکه ایی پیشنهاد میکنید؟؟؟
                  یا همون رگلاتور جریان 2 یا 3 امپر رد میکنه ؟؟؟؟
                  ممنون

دیدگاه

باید از دو تا مبدل کاهنده دیسی به دیسی (باک کانورتر) استفاده کنی.
                    .

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام به دوستان
                      ممنون بابت اموزش هاتون،اول اینکه چرا برای من تصاویر مدار و صفحات اول باز نمیشه و روی عکس میزنم وارد یه سایت برای اپلود فایل میشه
                      دوم اینکه من اینو کامل یاد بگیرم میتونم48ولت 2امپر بسازم یا اون کلا فرق داره؟ چون دنبال 48ولت 2امپر هستم
                      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                        ببخشید این شماتیک کجا میتونم ببینمش؟شماتیک که تو صفحه 1 همین پست اشاره شده.؟
                        جدیدترین ویرایش توسط mahdikalate4; ۱۰:۴۵ ۱۳۹۹/۱۱/۰۴.

دیدگاه

سلام
                          من هم میخوام شماتیکو ولی نیست

دیدگاه

پس چرا نقشه شماتیک موجود نیستش؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جواد ملک نظر نمایش پست ها
                              پس چرا نقشه شماتیک موجود نیستش؟؟
                              سلام و درود،
                              متاسفانه عکس مدارات منقضی شدن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X