اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سویچینگ فوروارد تک سویچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در سویچینگ فوروارد تک سویچ

نوشته اصلی توسط seyed saeed
    سلام
    پس من ان شاالله فردا کل توان رو ازش می کشم و نتایج رو این جا به نمایش می گذارم
    البته اگر آقای spart موافق باشند چون تاپیک ایشون هست البته من در نظر داشتم که بهتر بتونیم بررسی کنیم به خاطر همین این جا دیدم نزدیک تر به بحثه
    حتما... خودم هم مشتاق شدم ببینم قضیه چیه. چون من چند نمونه فوروارد پیچیدم فاصله کمی میذارم و در نتیجه همیشه دو برابر افتاده... خوشحال میشم ببینم تو نمونه شما چه اتفاقی میفته.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      حتما... خودم هم مشتاق شدم ببینم قضیه چیه. چون من چند نمونه فوروارد پیچیدم فاصله کمی میذارم و در نتیجه همیشه دو برابر افتاده... خوشحال میشم ببینم تو نمونه شما چه اتفاقی میفته.
      سلام
      حق با شما بود
      توی طرحی که الان زیر دست من هست دیود ریست ترانس رو زده مستقیم به تغذیه یک سو شده و در عوض اون سر ترانس رو زده به زمین
      خب حالا سوال : اگر بخواهیم که انرژی داخل ترانس یه جایی از بین بره و دوباره بشه ازش استفاده کرد باید اون رو یک جا تخلیه کنیم
      اما زمانی که من از نصف توان استفاده می کردم به نظر میاد که دیود ریست اصلا روشن نمی شه فرض کنید کاتد دیود که به تغذیه وصل هست الان مقدار 300 رو داره
      برای این که دیود روشن بشه باید روی آند که الان به ترانس وصل هست مثلا 301 ولت داشته باشیم تا دیود روشن بشه اما این گونه نبود مگر زمانی که توان بیش تری استفاده کردم
      پس زمانی که دیود روشن نمیشه چه طور ترانسمون تخلیه میشه و ریست میشه
      سوال دوم : چرا به شکل یک قوس هست ، انگار یه سینوسی می خواسته بشه ؟؟؟؟

باز هم از آقای spart عذر خواهی می کنم که این جا دارم مطرح می کنم فقط فکر کردم که به درد شما هم بخوره
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام

تاپیک که مال من نیست :icon_razz: هرکی استفاده کنه مال اونه. :mrgreen: من هم از درس اساتید استفاده میآ‌کنم.
        فقط اگه کارم هم راه بیفته که چه بهتر :biggrin:

عکس از گیت سویچ هم گرفتم:

زرد پایهآ‌ی گیت و آبی خروجی
        فقط فریمآ‌ور اسکوپ رو اشتباه پدیت کردم بهآ‌جای اینکه بهتر بشه بدتر شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
          سلام

تاپیک که مال من نیست :icon_razz: هرکی استفاده کنه مال اونه. :mrgreen: من هم از درس اساتید استفاده میآ‌کنم.
          فقط اگه کارم هم راه بیفته که چه بهتر :biggrin:

عکس از گیت سویچ هم گرفتم:

زرد پایهآ‌ی گیت و آبی خروجی
          فقط فریمآ‌ور اسکوپ رو اشتباه پدیت کردم بهآ‌جای اینکه بهتر بشه بدتر شده
          سلام
          ممنون
          خب الان شما در خروجی بار گذاشتید ؟؟؟
          چرا فرکانستون ان قدر کم هست خیلی کمه ، کم تر از 2 هرتزه
          البته اگر بار در خروجی نداشته باشید به دلیل این که می خواد خروجی ولتاژش نره بالا معمولا گیتتون قطعه
          یه چیز دیگه ولتاژ گیتتون چرا ان قدر کمه ، 2 ولته ؟؟!!!!

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط spart
          سلام
          یه سویچینگ فوروارد تک سویچ بر اساس نقشهآ‌ی زیر درست کردم که ترانس سویچینگ صوت بلبلی میزنه.

فرکانس ۵۲ کیلوهرتز
          دیوتی سایکل حداکثر ۴۵ درصد
          خروجی مدار هم در OUT1 مقدار ۱۲ ولت و ۲ آمپر و در OUT2 مقدار ۳۶ ولت و ۶ آمپر
          اولیهآ‌ی ترانس ۹۰ دور
          سیمآ‌پیچ دیگاوسینگ ۱۵۳ دور
          سیمآ‌پیچ خروجی ۱۲ ولت ۱۱ دور (OUT1)
          سیمآ‌پیچ خروجی ۳۶ ولت ۳۱ دور (OUT2)
          سیمآ‌پیچ تغذیه UC3844 ، با فرض ۱۸ ولت ۱۶ دور

به نظر دوستان مشکل از کجا میآ‌تونه باشه؟
          ممنون از دوستان
          سلام
          اگر میشه عکس رو با مقادیر جدید پدیت کنید
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام و عرض ادب
            اینم عکس با آخرین تغییرات

برای اینکه فقط یک خروجی داشته باشم (برای تست اولیه) دیودهای بعد از خروجی OUT1 رو از مدار برداشتم.
            این هم عکس از خروجی با دو مقاومت ۱۵ اهمی سری که بشه ۳۰ اهم که ولتاژ تا ۲۲ ولت پایین اومد :sad:
            آبی خروجی و زرد پایهآ‌ی گیت

با تشکر

دیدگاه

سلام
              خب من نمی دونم چرا ولتاژ گیتتون ان قدر کم هست ؟؟
              و فرکانس چرا ان قدر پایین هستش
              ولی پیشنهاد می دم
              اول :این که یه عکس از خود مداری که ساختید رو هم بذارید بعضی اوقات اشکالات چیزی غیر از خود شماتیک هست
              دوم :شما بیایید مدار رو بدون هیچ فیدبکی روشن کنید یعنی کاری کنید که همیشه بیش ترین مقدار دیوتی رو داشته باشید
              برای این کار فکر کنم باید پایه 2 آی سی رو به زمین وصل کنید

نکته بسیار مهم ::::: حتما در خروجی بار را نصب کرده و سپس سیستم را روشن کنید ==>>> محاسبه کنید که در بیش ترین دیوتی چه ولتاژی رو می تونید بگیرید و متناسب با آن باری را بگذارید که توان قابل توجهی از سیستم بکشد

دیدگاه

سلام

اینم عکس از PCB اگه لازمه از خود برد هم عکس بذارم :rolleyes:
                ۱:

۲:
                یعنی با توجه به ولتاژ ۳۶ و آمپراژ ۶ یه بار ۶ اهمی درسته؟

دیدگاه

سلام
                  بله حتما از خود برد عکس بگذارید

در مورد پیشنهادی که داده بودم :: منظورم اینه که شما مثلا طبق محاسباتتون ترانستون رو طوری طراحی کردین که با دیوتی فرضا 30 در صد جواب کارتون رو بده
                  حالا که ما فیدبک نداریم پس خروجی تون با دیوتی 45 درصد داره کار می کنه و ولتاژتون از چیزی که قبلا در نظر داشتید بیش تر میشه شما باید محاسبه کنید که بدون فیدبک چه ولتاژی در خروجی دارید و بعد بیاید متناسب با اون ولتاژ یه بار در خروجی بگذارید

دیدگاه

سلام

فقط اینکه چون توی شماتیک اول خازن C11آ‌ رو اشتباه گذاشته بودم و امکان چاپ برد مجدد نداشتم خازن رو پشت برد زدم و بعد توی شماتیک رو درست کردم و یک کم جابجایی در برد PCB ایجاد شده.

ممنون

دیدگاه

سلام
                      سلف خروجی شما بسیار کوچک است و مقاومت سیم هاش نسبت به جریان شما بالاست
                      راحت بخوام بگم سلف خروجی شما مناسب 6 آمپر نیست

دیدگاه

سلام

آره درست میآ‌فرمایید چون حتا توی یه آمپر هم داغ میکنه چه رسه به ۶ آمپر
                        حالا به نظر شما دلیل این افت ولتاژ و صدا از این میآ‌تونه باشه؟
                        یا اینکه من در محاسبات فیدبک، درست حساب و کتاب نکردم؟
                        یا اینکه هر دوتاش با هم؟
                        حقیقتش خودم زیاد توی محاسبات فیدبک مطمئن نیستم و نمیآ‌دونم دقیقن چطور باید محاسبش کنم!

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
                          سلام

آره درست میآ‌فرمایید چون حتا توی یه آمپر هم داغ میکنه چه رسه به ۶ آمپر
                          حالا به نظر شما دلیل این افت ولتاژ و صدا از این میآ‌تونه باشه؟
                          یا اینکه من در محاسبات فیدبک، درست حساب و کتاب نکردم؟
                          یا اینکه هر دوتاش با هم؟
                          حقیقتش خودم زیاد توی محاسبات فیدبک مطمئن نیستم و نمیآ‌دونم دقیقن چطور باید محاسبش کنم!

ممنون
                          سلف رو برای توان بالا و جریان بالا خودتون باید بپیچید. اندازه سلف دیگه حداقل باید دیگه نصف ترانس باشه البته باز بستگی به توان و فرکانس داره . سلف شما خیلی خیلی کوچیکه.
                          یه تاپیک هست به نام فلای با با uc3843 از اون استفاده کنید .
                          برای محاسبه فیدبک می تونید از فایل زیر هم استفاده کنید :
                          http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/AND8039-D.PDF
                          این محاسبات رو کلی انجام میدید آخرش می بینید برای چند مدار مختلف تقریبا یه چیز جواب میده همون مقادیری معمولا به دست میاد که تو تاپیک بالا گفتم ولی شاید یکم تغییر کوچیک داشته باشه.
                          مقاومت فیدبک و خازنش رو از 270 کیلو و 220 پیکو بکنید 100 کیلو و 470 پیکو اگه خوب نشد بکنید 1 نانو که دیگه مطمعنا پایدار میشه

sigpic

دیدگاه

سلام

با توجه به گفتهای شما دوستان، قبل از هر کاری سلف خروجی رو با یه سلف که از روی پاور کامپیوتر باز کردم عوضش کردم که جوجهآ‌آ‌ی درون مدار یک کمی آروم گرفت. بعد هم مقاومت و خازنی رو که فرموده بودید رو عوض کردم که تغییر محسوسی ایجاد نشد.

با همون مقاومت ۳۰ اهمی مدار رو چک کردم خروجی روی ۲۳ ولت وایستاد.
                            مشخصات سلف مربوطه :
                            هستهآ‌ی ترویید زرد رنگ به قطر بیرونی ۲۳ میلیمتر و قطر درونی ۱۴ میلیمتر و عرض ۱۰ میلیمتر با ۲۴ دور سیم به قطر ۱ میلیمتر
                            البته چون LCR متر ندارم نمیدونم چند میکروهانری هستش.

این هم عکس از آخرین وضعییت:
                            با بار ۳۰ اهمی

بدون بار:

من تاپیک فلایآ‌بک با UC3842 رو دیدهآ‌بودم ولی فکر میآ‌کردم محاسباتش برای فلایآ‌بک جواب میده :biggrin:
                            حالا چی میفرمایید.
                            با تشکر

دوباره که اومدم چکش کنم نمیآ‌دونم چه اتفاقی براش افتاد که چندتا از مقاومتها و همینطور ماسفت سوخت. اونارو که عوض کردم ولتاژ روی حدود ۳ ولت وایستاد!!!
                            و زمانی که مدار رو از برق میکشم ولتاژ تا حدود ۳۲ ولت بالا میاد و بعد افت میکنه

دیدگاه

سلام
                              اپتو و tl431آ‌ و uc3844 رو هم عوض کردم باز هم تغییری ایجاد نشد. ( ولتاژ حدود ۳ و به محض اینکه از برق جداش میآ‌کنم ولتاژ تا حدود ۳۰ بالا میره و بعد افت میکنه)
                              به نظرتون این مشکل جدید از چی میتونه باشه؟

دیدگاه

سلام
                                مدار رو باز کردم و دوباره سیمآ‌پیچش رو پیچیدم و تمام قطعات رو عوض کردم راه افتاد ولی با همون مشکل قبلی
                                صداش رو که قبلن ضبط کرده بودم میآ‌ذارم شاید جالب باشه :cry2:
                                http://s6.picofile.com/file/82389524...e_001.3ga.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X