اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سویچینگ فوروارد تک سویچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در سویچینگ فوروارد تک سویچ

سلام
    دوباره مدار رو بهم ریختم و درستش کردم با تعویض چند قطعهآ‌ی ظاهرن درست!
    سیمآ‌پیچ اگزیلاری حدود ۱۶ دور هست.
    عکسهایی که فرمودید:
    ۱- تغذیهآ‌ی UC3845

۲- شکل موج خروجی (پایهآ‌ی ۶ آیآ‌سی)

۳- ریپل خازن ورودی

۴- شکل موج درین

۵- شکل موج خروجی ترانس

۶- شکل موج خروجی دقیقن بعد از خازن

البته شکل موج درین و خروجی آیآ‌سی بعضی اوقات بهم ریخته بود که بهآ‌نظرم اومد شاید اشکال از من بوده.

با تشکر

دیدگاه

سلام
      چیزی که تو عکس ها کاملا واضح هست اینه که فرکانس شما روی 20 کیلو هست و محاسبات شما برای 50 کیلو هست این خودش باعث میشه که هسته به مرز اشباع برسه
      دومین چیز واضح : تغذیه ای سی شما بیش تر از 20 ولته و گیت شما هم داره با بیش تر از حد مجاز تحریک میشه

و یه جیز دیگه : مدار شما انگار فیدبک داره چون دیوتی محدود شده و نزدیک 33 درصده ، در صورتی که بدون فیدبک باید نزدیک 45 درصد باشه
      اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
        برای حذف فیدبک مقاومت R10 رو از مدار خارج کردم و برای اطمینان پایهآ‌ی شماره دو آیآ‌سی رو به زمین متصل کردم.
        برای اسیلاتور هم از مقاومت ۱۰ کیلو و خازن ۱.۵ نانو استفاده کردم که من محاسبهآ‌کردهآ‌بودم حدود ۵۷ کیلوآ‌هرتز میشه!(شاید من تو محاسبه اشتباه کردم)
        و برای تحریک گیت من دقیقن خروجی آیآ‌سی رو گرفتم، هرچند امروز که سر گیت رو گرفتم دقیقن همین بود!

و اینکه من هنوز بلد نیستم با اسکوپ کار کنم این اسکوپ هم ظاهرن فریمآ‌ورکش درست پدیت نشده برای اینکه شکل موج ۱ کیلوهرتز خودش رو به این شکل میزنه:

و من هم بلد نیستم چطور میشه باهاش کار کرد!(بیآ‌سوادی هم بد دردیه)
        (سید جان اینقدر که شما برای اینکار وقت میذارید، من و خیلی شرمنده میآ‌کنی خیلی ممنون)

دیدگاه

سلام
          خواهش می کنم کاری نکردم
          بهتره که پس اول اسکوپ رو درست کنید چون جالبه که خودش نوشته 1 کیلو هرتز ولی یه چیز دیگه نشون میده
          محاسباتتون هم درست بوده برای اسیلاتور البته باید بگم بعضی از این خازن ها خیلی خطا دارند
          من الان این جا خازن 1 نانو دارم که با مولتی متر 1.7 نانو نشون میده ولی خازن 1.2 رو خیلی نزدیک به 1.2 هست
          خب معلومه که بخشی از این که ما مشکل رو پیدا نکردیم به خاطر اسکوپ و اطلاعات غلط اسکوپ هست

البته من دیروز یه محاسبه کردم و دیدم که خروجی شما اگر روی این 33 درصد به دلیلی گیر کرده باشه باید خروجی همون 24 ولت باشه و این نشون می ده که
          یه چیزی باعث شده تا فیدبک بگیره یا ای سی مشکل دار شده و بیش تر 33 درصد نمیشه و.....
          در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام
            پس با این حساب من حداکثر دیوتی رو ۳۳ بگیرم!

اسکوپ رو هم هرچی پدیتش کردم توی Time/Div همون مشکل رو داره فقط مقدارش رو باید تقسیم بر ۲۵ کرد. (اینم آخر عاقبت خرید لوازم چینی!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
              سلام
              پس با این حساب من حداکثر دیوتی رو ۳۳ بگیرم!

اسکوپ رو هم هرچی پدیتش کردم توی Time/Div همون مشکل رو داره فقط مقدارش رو باید تقسیم بر ۲۵ کرد. (اینم آخر عاقبت خرید لوازم چینی!)
              سلام
              نه خب یه مشکلی باعثش شده باید مشکل رو پیدا کرد
              مدل اسکوپتون چیه ؟؟؟

دیدگاه

سلام
                مدل ATTEN 1202cl+ که اشتباهن با مدل siglent1000 cnl در انواع و اقسام مدلآ‌ها.
                دلیلش این بود که روی USB ذخیره نمیآ‌کرد و پدیت مدل آتن رو پیدا نکردم. روی برد اصلی اسکوپ هم آرم سیگلنت رو زده بود و توی یه فروم هم گفته بود میشه همچین کاری رو کرد. منم که از حول حلیم افتادم توی دیگ. بعدش معلوم شد که مشکل از زیاد بودن دایرکتوریآ‌های داخل فلش مموری بوده نه از فریمور. حالا که میآ‌خوام همون آتن رو براش پلود کنم میگه نمیشه!
                اینم از شیرین کاری من!

اینجا دو مسئله پیش میاد:
                ۱- نرسیدن به میزان ۵۰ درصد دیوتی سایکل که این مداره خیلی اذیت کرد گفتم همچین کاری براش بکنم وگرنه که کار اصولی و درستی تیست دیگه

۲- صدای ترانس، اگه من مقدار Bmax رو زیاد گرفته باشم ممکنه این مشکل پیش اومده باشه یا کم؟ در صورتی که به این موضوع ربط داره بیام براساس یه مقدار کمتر یا بیشتر ترانس رو بپیچم یا اگه امکانش باشه Bmax فریت رو به روشی بدست بیارم.
                ممنون

دیدگاه

سلام
                  سال نو مبارک. امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشید.
                  از پارسال این مشکل سویچینگ حل نشده باقی موند! ببینیم امسال چه بلایی میشه سرش درآورد.

توی این مدت یه منبع تغذیهآ‌ی صنعتی هم باز کردم که آیآ‌سی استفاده شدش UC3845 بود که برام جالب بود. هر چند چند تا سوال برام ایجاد کرد که بعدن سراغ اونها هم میرم.
                  اینم عکسهاش:

دیدگاه

جناب spart
                    لطفا به این سایت مراجعه فرمایید.
                    http://saeidjabbari.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud85
                      جناب spart
                      لطفا به این سایت مراجعه فرمایید.
                      http://saeidjabbari.com/
                      سلام
                      ممنون توی این سایت پروژهآ‌های فروشی قرار داشت. من مقالهآ‌ای پیدا نکردم. البته چند تا نرمآ‌افزار بود که فکر کنم خوب باشن. اگه جای خاصی رو باید میرفتم لطفن راهنمایی بفرمایید.

دیدگاه

سلام
                        جای تعجب نداره که از این ای سی در منابع صنعتی استفاده شده باشه من تا به حال 2 تا مین ویل باز کردم و این ای سی رو توش دیدم
                        بلاخره این ای سی ها طراحی شده که همه ازشون استفاده کنند

در مورد مشکلتون هم فکر کنم بهتر این باشه که اول اسیلوسکوپ رو درست کنید یا از یکی قرض کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spart
                          اگه جای خاصی رو باید میرفتم لطفن راهنمایی بفرمایید.
                          http://saeidjabbari.com/%D8%AA%D9%85...7%D8%B1%DB%8C/

دیدگاه

سلام
                            بلاخره تونستم یه اسکوپ روسی پیدا کنم.
                            با یه منیع تغذیهآ‌ی سویچینگ ۱۲ ولتی به آیآ‌سی UC3845 ولتاژ مجزا دادم که عکس زیر سر پایهآ‌ی گیت ماسفت میآ‌باشد.

وقتی که ولتاژ ۲۲۰ ولتی رو به مدار متصل میآ‌کنم، سریعن دیوتی سایکل افت میکنه به حدود ۳۰ درصد. تا اومدم ازش عکس بگیرم برای بار سوم اتفاقی که افتاد ولتاژ بصورت ناگهانی افت کرد (منظورم همون ولتاژ خروجی هست که حدود ۲۴ ولت بود) و با اینکه قطعات مدار رو عوض کردم باز هم اتفاق خاصی نیفتاد. عکس زیر خروجی ولتاژ و شکل موج پایهآ‌ی گیت ماسفت رو نشون میده.

در ضمن مقاومت ۵۶ اهمی که با خازن ۴۷۰ پیکوی و ۲ کیلو ولتی سری شده و به سرهای سورس و درین ماسفت متصل میآ‌باشد که بعنوان اسنابر استفاده شده، خیلی داغ میشه در حد سوختن. بجای یه دونه مقاومت ۵۶ اهمی دوتا مقاومت ۱۲۰ اهمی رو با هم موازی کردم ولی باز هم داغ میشه!
                            با تشکر

دیدگاه

سلام
                              مقاومت مربوط به سنس جریان که به پایهآ‌ی سورس ماسفت متصل هست باید از نوع سیمی باشه؟
                              چون در داکیومنت AND8039/D این مقاومت رو به نام Resistor, Wirewound نام برده.
                              با تشکر

دیدگاه

سلام
                                چیزی به ذهنم نمی رسه
                                البته مطالب خیلی از هم دور شده اند از ذهن هم همین طور
                                اگه بتونید تا این جای کار رو یه جمع بندی بکنید فکر کنم دیگران هم بهتر بتونند کمکتون کنند
                                البته فکر نکنم من دیگه چیزی بتونم بگم یه مقدار پیچیده شده
                                چون شما می گید که هیچ فیدبکی ندارید ولی به محض اتصال 220 دیوتی میره رو 33 درصد برای من عجیبه مگر این که مسیر فیدبک قطع باشه ولی به دلیل این که
                                پایه های فیدبک ای سی رها هستند نویز روشون تاثیر بذاره البته در حد حدس هست صحبتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X