اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن دو عدد lm2575 زیر بار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن دو عدد lm2575 زیر بار

برای تامین تغذیه این آیسی باید از رگولاتوز زنری استفاده کنی
    بقیه مدار هم از ولتاژ ورودی استفاده میکنن

ولتاژ و جریان مورد نظرت و بگو تا یه کاری بکنم

دیدگاه

من می خوام با ورودی 55 ولت مودم های 9 تا 12 ولت رو روشن کنم که حدود 0.5 آمپر جریان می کشه
      یعنی می گی به صورت خطی، ورودی رو تا 35 ولت پایین بیارم و بعد با یکی از تراشه هایی که شما معرفی کردی کار کنم؟
      راستی توی 2576 مرحوم، سلف تروئیدی خیلی داغ می کرد اونم تو جریان حدود نیم آمپر! یعنی جنس سلف زاغارت بوده؟ من توی دیتا شیت 2576 می خوندم حداقل جریان بار باید 0.5 آمپر باشه!!!!! اینجوری نمی شه که
      این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0 نمایش پست ها
        من می خوام با ورودی 55 ولت مودم های 9 تا 12 ولت رو روشن کنم که حدود 0.5 آمپر جریان می کشه
        این رگولاتور کار شما رو راه میندازه
        یه هدسینگ با اندازه 4در4در1 سانت هم برای ترانزیستور بذار

یه سوال مودم رو کجا میخواین استفاده کنین؟؟؟؟ (شاید بشه بهتر راهنمایی کرد)

یعنی می گی به صورت خطی، ورودی رو تا 35 ولت پایین بیارم و بعد با یکی از تراشه هایی که شما معرفی کردی کار کنم؟
        این مثال بود برای تغذیه این آیسی های داخل مدارشون
        راستی توی 2576 مرحوم، سلف تروئیدی خیلی داغ می کرد اونم تو جریان حدود نیم آمپر! یعنی جنس سلف زاغارت بوده؟ من توی دیتا شیت 2576 می خوندم حداقل جریان بار باید 0.5 آمپر باشه!!!!! اینجوری نمی شه که
        کلا دور lm25xxرو خط بکش
        هرکدومشون یه مرضی دارن

دیدگاه

رگولاتور رو می خوام داخل کیس بگذارم و با مودم داخل یه راک بگذارم. البته راک بلند هست و درب نداره و تبادل حرارتی خوب انجام می شه. اما چیکار می شه کرد که باید داخل جعبه باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون
          داخل راک مخابراتی
          البته راک در نداره و اطرافش بازه
          اما مدار رو باید در جعبه بگذارم. در حالت بدون بار داغ نمیشه؟
          این که تعداد تشکر های اهدایی یه کاربر زیاده به این معنا نیست. که چیزی بلد نیست؛ بلکه نشانه اینه که به تلاش بقیه بچه ها احترام می گذاره

دیدگاه

رگولاتور رو می خوام داخل کیس بگذارم و با مودم داخل یه راک بگذارم. البته راک بلند هست و درب نداره و تبادل حرارتی خوب انجام می شه. اما چیکار می شه کرد که باید داخل جعبه باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون
            داخل راک مخابراتی
            البته راک در نداره و اطرافش بازه
            اما مدار رو باید در جعبه بگذارم. در حالت بدون بار داغ نمیشه؟
            خب از 12 ولت داخل کیس استفاده کنید. از اولین روزی که اینترنت adsl خریدم ، مودم رو گذاشتم داخل کیس و تغذیش رو از پاور گرفتم

یه راه دیگه مگه داخل راک 220 ولت وجود نداره؟؟؟یه آداپتور بذارید خلاص

مدار رو داخل جعبه هم بذارید مشکلی نیست
            همون هدسینگ کافیه
            اگه دیدید دماش بالا میره ، سایز هدسینک رو بزرگ تر کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              خب از 12 ولت داخل کیس استفاده کنید. از اولین روزی که اینترنت adsl خریدم ، مودم رو گذاشتم داخل کیس و تغذیش رو از پاور گرفتم

یه راه دیگه مگه داخل راک 220 ولت وجود نداره؟؟؟یه آداپتور بذارید خلاص

مدار رو داخل جعبه هم بذارید مشکلی نیست
              همون هدسینگ کافیه
              اگه دیدید دماش بالا میره ، سایز هدسینک رو بزرگ تر کنید
              نه 220 ولت رو نمی شه داخل راک برد. ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X