اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش متغیر کردن خروجی پاور کامپیوتر 0 تا 30v و 120w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش متغیر کردن خروجی پاور کامپیوتر 0 تا 30v و 120w

سلام:
    اگر مشکل فقط فن است میشه یه منبع کوچیک ثابت برای فن در نظر گرفت
    توی جریان مشکل نداره؟

دیدگاه

شما میتوانید از یک فن 220 ولتی که به ورودی برق شهر وصل می شود استفاده نمایید.
      در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام من هم یک پاور دارم که سوخته ولی نمی دونم عیبش از کجاست ای سی
        ka7500
        سوخته رفتم دوتا خریدم گرونم بود نامرد

لطفا اساتید کمک کنن :smile:
        انجمن LABVIEW
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
        اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
        http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

من دیگه قید متغیر کردن با استفاده از آی سی خودشو زدم چون صداهای عجیبی هم از ترانسش در میومد با اون روش و مطمئنا جریان هم افت میکنه...

پاور خیلی چیزا واسه سوختن داره پس اگه نتونستی یکیشو راه بندازی برو سر یک پاور خراب دیگه! ارزش نداره
          هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

سلام رفقا من با فرمول شما پاورمو متغیر کردم به خوبی کار کرد و یه روز توی آب نمک یه محلول تازه با اعمال ولتاژ 50 ولت اختراع می کردم که یکدفعه خاموش شد و دیگه پاورم روشن نشد :cry:
            چند ماه بعد یه پاور گیرم اومد که ولتاژ power-good نداشت ولی بقیه ولتاژاش سالم بودن وقتی متغیرش میکنم، (ناگفته نماند همه دیود ها را با دیود های قوی تر عوض کردم) خود به خود روشن می شه در حالی که من سیم سبز رو به منفی وصل نکردم و ولتاژ 50 ولت رو تو خروجی میده و فن بیچاره هم بلانسبت مثل خر صدا میده :eek: تازه انگار نه انگار که پتانسیومتری به مدار وصله.

دیدگاه

اقا جان این ایسیا مدار کمک کنید جواب بدیدا 120 روز اخیراین تایپک جواب نداشته ؟
              :eek:
              جواببدین

http://www.ecapic.ir/image/ECA-100108022457.jpg

Az 339p _ G1
              Az 7500 bp_e1
              این ایسیای پاوره چه طور متغیرش کنم ؟ :wow: :wow: :wow: :wow: :nice: :job:
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه که آیا میشه از همین پاور تغییراتی بدیم که ولتاژ بالا بره مثلا 100 ولت خروجی بده؟ چه تغییراتی لازم است؟

دیدگاه

سلام
                  اونطور که من دیدم دوستان فقط با تغییر فیدبک ولتاژ خروجی قصد افزایش ولتاژ دارن.در صورتی که این کار بدون تغییر تعداد دور ثانویه
                  عقلانی نیست. چون با افزایش ولتاژ. آی سی مجبور دیوتی سایکل رو تغییر بده تا بتونه در حالت بی باری ولتاژ مورد نیاز رو تامین کنه .
                  چه برسه که زیر بار قرار بگیره. در این حالت توان بسیار محدود میشه و فشار زیادی به ترانزیستور ها وارد میشه.
                  مدار بصورت نیم پل بسته شده.اما اگر دقت کنید می بینید که مسیر جریان اولیه از ترانس پالس عبور کرده.
                  و فیدبک مثبته و جریان سویچ ترانزیستورها رو تامین میکنه.
                  tl494 از اسیلاسیون خود به خود مدار جلوگیری میکنه و اسیلاسیونو روی فرکانس 50k هدایت می کنه.
                  لازمه تغییر مقادیر خروجی مستلزم تغییر ترانس . فیلترهای خروجی. فیدبک ولتاژ و نمونه گیر جریانه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

بله ، تعداد دور که حتما باید بالا بره ولی قسمت الکترونیک هم باید طوری پاسخگو باشه که در زیر بار ولتاژ رو تقویت کنه که افت نکنه!

به جریانش فعلا کار نداریم و فقط ولتاژ رو بالا ببریم!؟ قطعات تحمل دارند ولتاژ 110 رو؟ فکر کنم هرچی قطعه تو خروجیه از خازن و... باید تعویض بشه!؟

دیدگاه

با سلام میخواستم بدانم چطور میتوان ولتاژ 12 ولت پاورهای گرین (330w,.......) را به 14 ولت افزایش داد ممنون

دیدگاه

اقا من هرکاری میکنم نمیتونم عکسها رو ببینم
                        اگر میشه یک نفر برام بفرسه
                        :angry:

دیدگاه

سلام ببخشید من یه سوالی داشتم ،این نقشه دومی که گذاشتید و اصلاح کردید و روش علمی هستش،می هواستم ببینم اون المان هایی که دیگه وجود ندارن یعنی باید از روی برد برداشته بشن و فقط چیزایی که باقی مونده باید باشن ،و سوال بعدیم اینه که چوک t3 پاوری که من دارم تو ثانویش 6 پایه داره و یه دونه هم از بالاش اومده !!!؟؟؟میشه توضیح بدید من خیلی مشتاقم بیشتر بدونم در مورد این مدار، و در آخر هم میخواستم بدونم میشه از دیود های خودش که شبیه ترانزیستورن برای پل دیود استفاده کرد ؟؟

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                            ای سی که تو پاور من هست sg6105adz هست آیا میشه کاریش کرد؟؟؟

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                              اان اوشون گفتن ای سی میسوزه یه نفر دیدم جا اون ای سیه یه چیز قوی تر گذاشت بهم نگفت چی بود
                              راهنمایی کنید لطفا

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

عزیزم میخای 100 ولت دیسی بگیری یه مدار ببند دوتا خازن هرکدوم 100 ولت ولتاژ برق شهرو تو خودشون ذخیره کنن البته 150 ولت میشه ولی کلا اون جوری بهتره کم هزینه ترم هست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با یه رگلاتور میشه فن رو ولتاژ ثابت بهش داد فوقش اگر نشد ساده ترین مداری که وجود داره اینه یه مقاومت 1 مگا اهمی با یه خازن 150 ژول با یه پل دیود ولتاژ 12 میده برق شهرو تبدبل به 12 میکنه البته یه خازن 16 ولتی براش بار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X