اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه متغیر 0-30V با محدود کننده جریان

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
    اتفاقات فجیعی پیش میاد.......مدار یک صداهایی در میاره که فکرشم نمیکنین
    تجربه جالبیه......با این کار واد دنیای فیدبک و کنترل و بدبختی هاش هم میشین
    پیشنهاد میکنم ورودی مدارو بزنید به یه منبع محدود شده جریان و این کارو بکنین....هر چقدر بتونین تو همه شرایط منبع رو ساکت تر نگه دارین بهتر کار کردین
    موفق باشید
    درود بر پسرعموی گرامی...
    منظور از صدا همون صدای ترانسه یا سلفه دیگه؟!
    تجربه داشتم!!!
    یه منیع تغذیه ی هاف بریج بود که وقت خروجیش رو به یه بار سلفی وصل میکردم سوت میکشید و با گذاشتن یه خازن 1000 میکرو سر راه تغذیه ی بار حل شد.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
      منظور از صدا همون صدای ترانسه یا سلفه دیگه؟!

بله...منظورم همونه
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام
        ببخشید چندتا سوال:
        1- حداقل ورودی مدار چند ولت باید باشه؟
        2- جریان را چطور تنظیم کنیم؟
        3- اتصال کوتاه به مدار اسیب میزنه؟ در طولانی مدت چطور؟
        متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sma12 نمایش پست ها
          سلام
          ببخشید چندتا سوال:
          1- حداقل ورودی مدار چند ولت باید باشه؟
          2- جریان را چطور تنظیم کنیم؟
          3- اتصال کوتاه به مدار اسیب میزنه؟ در طولانی مدت چطور؟
          متشکرم
          سلام
          حداقل ورودی مدار همون حداقل ورودی ایسی 494 هست که باید بالای 7 ولت باشه
          جریان رو با دوتا ولوم مربوط به کنترل جریان میشه تنظیم کرد
          اتصال کوتاه با اتصال باز برای این مدار فرق خاصی نداره..........فقط باید قطعاتتون خوب خنک شن ....همین

دیدگاه

سلام
            منظورم از تنظیم جریان این بود که میشه با اتصال کوتاه جریان رو تنظیم کرد؟

دیدگاه

سلام
              منظورم از تنظیم جریان این بود که میشه با اتصال کوتاه جریان رو تنظیم کرد؟
              بله میشه...مشکلی نداره
              شما خروجی رو اتصال کوتاه هم که کنین باز هم جریان از حدی که تنظیم کردین بیشتر نخواهد شد
              در ضمن اتصال کوتاه هم یک مقاومته......سیم ها و ......مقاومت دارن...فقط مقاومتش کوچیکه
              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                ببخشید یه سوال دیگه
                چجوری میشه سلف رو کوچکتر کرد؟
                برای اینکه حداکثر ورودی 50 ولت بشه چکار کنیم (10 امپر)؟
                متشکرم

دیدگاه

سلام
                  ببخشید یه سوال دیگه
                  چجوری میشه سلف رو کوچکتر کرد؟
                  برای اینکه حداکثر ورودی 50 ولت بشه چکار کنیم (10 امپر)؟
                  متشکرم
                  سلام
                  اگر هسته مناسب داشته باشین میتونه سلف کوچکتر باشه
                  برای برد کنترل یک رگولاتور بذارین....یک رگولاتور 35 ولتی بازنر و یه دارلینگتون بسازید.........R9 رو از مدار حذف کنید............از یکی از ماسفت هاییکه در پست اخر صفحه اول گفتم بجای ماسفت های مذکور استفاده کنید
                  موفق باشید

دیدگاه

خب آره...اما مدار یه کم زیادی شلوغ نمیشه؟!!!!

باور کنین با یه اپتوی تنها نیازی به هیچکدوم از این کار ها نیست هااااااااااا!

خب قطعات کمتر ینی همون اپتو

نه دیگه....اینو بشدت مخالفم!
                    نمیشه!

اره...خوبه...اما با ترانس پالس دیگه ترانس و اپتو و.... نمیخاد...کلا ترانس پالس خسلس چیز خوبیه!

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآقاااااااااااااااااااااااااااا

این چه حرفیه!

من موندم ینی با مقاومت گیت یک کیلو چطور منبعت خوب کار کرده!!!

یه مقدار در مورد محاسبه مقاومت گیت تحقیق کن!

منتظرم
                    سلام
                    من برگشتم
                    نمیدونستم با حذف مدار درایو گیت ( متشکل ار 2 ترانزیستور 2 دیود زنر 2 خازن 3 مقاومت و یک دیود سیگنال ... ) و بجاش اضافه کردن یک رگولاتور منفی مدار رو شلوغ میکنه!!! اون قطعات اضافه ای که توی پست های قبلیم ازش میگفتم مربوط به همین مدار گیت درایو بودن
                    رفتم دیتا شیت های سری 79XX رو نگاه کردم . رگولاتور 24 ورودیش باید کمتر از 40 ولت باشه ! پس باید یه فکر دیگه ای برای ولتاژ های بالای 40 ولت کرد
                    من هرجور فکر میکنم توی مدار خودم نیازی به اپتو نمیبینم یعنی واسه ولتاژ های بالای 40 ولت فقط و فقط نیاز به یه ترانزیستور یه مقاومت و یه زنر دارم بهمراه یه کار کوچولوی دیگه! این تنها یک بخش از قطعاتی هست که شما واسه ولتاژ های بالای 40 ولت بهش نیاز پیدا میکنید!!
                    البته توی همه این بحث ها اینو هم در نظر داشته باشید توی مدار من ماسفت N انجام وظیفه میکنه ! چیزی که خیلی ها حاضرن بهمراه قطعات بیشتر هم که شده در مدارشون از اون استفاده کنند! چه برسه به قطعات کمتر!!!
                    چرا مخالف جابجایی مقاومت شنت هستین؟؟ و چرا میگید نمیشه؟ توی خیلی از مداراتی که من دیدم چه خطی و چه سوییچینگ این کارو کردن و میکنن که البته کار هوشمندانه ایه! و من هم توی مدار قبلی یعنی همونی که نقشش رو دادم و هم توی مدار جدیدم اینکارو کردم! و خیلی هم خوب جواب داد و بهتر هم شد
                    ترانس پالس چیز خیلی خوبیه ولی نه واسه سیکل های وظیفه زیر 10 درصد و بالای 90 درصد
                    شما برو منبع تغذیه ت رو روشن کن بذار روی 40 ولت بعدش یه 540 بردار سورسش رو بزن به منفی ، گیتش رو با یه مقاومت 10 اهم بزن به مثبت! اگه ماسفتت هنوز سالم موند بیا اینجا من میرم مطالعاتم رو راجع به درایو کردن گیت زیاد میکنم
                    توی مدار شما هم اگه میبینید با مقاومت بالای 10 اهم خوب کار نمیکنه بخاطر اینه که امیتر ترانزیستور Q4 با مقاومت 1 کیلو زمین شده
                    بحث در مورد مدار قبلی بسته! نیومدم در اینجا از تاریخ بگم!
                    اون نقشه ای هم که گذاشتم خواهشا کسی نره از روش نسازه چون ناقصه و واسه اینکه خوب کار کنه یسری کار ها باید روی فیدبک یا ورودی های اپ امپش انجام داد که من این تغییرات و اصلاحات رو انجام دادم و منبع مثل ساعت کار میکرد فقط باید یه دیود شاتکی خوب براش پیدا کرد که توی وسایل هام این دیود رو نداشتم

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                    سلام ، جناب پت و مت ، خیلی با روشتون حال کردم ، ایول دارید ...
                    اگر ایده از خودتون باید بگم آفرین

خب بریم سراغ اصل داستان ! چیزی که براش اینجا اومدم اینه :

یه سینکرونوس باک 240 واتی یک ترانسی با tl494 و درایور ir2113 با چند تا خازن و مقاومت و دیود بدون هیچ ترانس اضافه و یا حتی اپتو و حتی ترانزیستور ! با کمترین قطعات ممکن . حداقل نویز . بیشترین بازدهی و کمترین تلفات . بدون صدای اضافی از سلف . با اسکوپ هم خروجیش رو گرفتم ریپل و نویز بسیار پایینی داره . ولی تا الان میکرو اشغال avr رو باهاش تست نگرفتم . هروقت به تورم خورد از تستش عکس میگیرم اینجا میفرستم .
                    البته توی این راه بخاطر اشتباهات احمقانم شهید های بسیاری دادم!!! شهید های این راه تا اونجایی که یادمه عبارتند از 2 تا ماسفت اصل 2 تا 494 یدونه IR2113 اورجینال ( که هنوز دارم میسوزم بابتش) 3 تا پل دیود اورجینال یک جفت لامپ جلوی ماشین که روی هم 15 امپری میکشیدن ( پر مصرف ترین مصرف کننده 12 ولتی بود که داشتم!) و حتی خود ترانس!!! که بازش کردم و دوباره پیچیدمش!
                    تا جایی که جا داشت سعی شد مدار فشرده ساخته بشه بخاطر همین همونطور که توی عکس مشخصه یه خازن 3300 از قطار جا موندحتی به قسمت پنل هم رحم نکردم و قسمتی از مدار رو روی پنل گذاشتم و در اصل پنل ، روی دیگر همون فیبری هست که ای سی ها و دیگر قطعات با تکنولوژی مونتاژ سطحی قطعات غیر سطحی(!!! ) روش قرار دارن!! مدار اینقدر جمع و جور ساخته شده که نمیشه گفت ترانس وصل شده به مدار! بیشتر باید گفت مدار سوار ترانس شده و داره این غول 5 کیلویی رو رام میکنه! این ترکیب مثل اینو میمونه که انگار نیکولاس اسکلتون (یکی از بهترین سوارکارهای تاریخ ) داره اسب موستانگ ( اسب سیاه وحشی امریکایی که تا الان رام نشده و بیشتر یک افسانست) رو رام میکنه!
                    به دلیل استفاده از درایور IR2113 دیگه نیازی نبود فید بک نسبت به خط مثبت سنجش بشه ! پس به استفاده از رگولاتور داخلی TL بسنده کردم و 7905 رو انداختم بیرون! ( قطعات کمتر... زندگی بهتر ! همین بود دیگه ؟)
                    به دلیل سوختن لامپ ها ، مدار رو به رتبه دوم وسایل پر مصرفی که داشتم که یه پمپ باد ماشین بود ، وصل کردم و خیلی راحت تا 8 امپر جریان داد که تقریبا میشه 100 وات!
                    سینکرونوس عجب چیزیه!! توانی که این برای مصارفم تولید میکنه مثل اینو میمونه که بخوام واسه شکستن یه فندق از یه پتک 10 کیلویی استفاده کنم! که البته همیشه هم کارم این بوده
                    این راهی که من الان رفتم و توش به اینجا رسیدم فقط بخاطر طرح و نقشه ای بود که شما بهم دادین. خیلی ممنون. سوییچینگ رو طوری توی من استارت زدین که هیچکس نمیتونست
                    مدار بعدی ای که میخوام درست کنم یه تمام سوییچینگه 150 واته که میخواد روی قسمت درب کیف کار الومینیومیم سوار بشه! چون اینی که الان ساختم فکر کنم با قابی که میخوام براش بسازم یچی حدود 6 کیلو بشه و چندان قابل حمل نیست و توی حملش 7 تا کورد کمری میشه
                    بازم خدارو شکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا
                    خیلی ممنون که حوصله کردید و خوندید!
                    تا درودی دیگر بدرود
                    جدیدترین ویرایش توسط pat&mat; ۱۷:۲۳ ۱۳۹۵/۱۲/۲۴.

دیدگاه

سلام
                      اول از همه باید یه خداقوت و خسته نباشید حسابی بهتون بگم بابت این همه نقل قول و شکلک
                      در کل یک سری حرف هاتونو قبول دارم و یک سری دیگه رو خیر که خیلی مهم نیستن
                      اول از همه بگم که لطفا عکس مداری که قبلا تو صفحه 3 گذاشته بودین رو یک جای خوب اپلود کنین چون حذف شده تا هم من مجددا ببینمش و هم دوستان در اینده
                      برای این کار پیشنهاد میکنم یا یه اکانت در سایت های اپلود درست کنید و یا عکسو بدین به من که اپلودش کنم جاییکه موندنی باشه....ممنون

تنها نکته ای که میمونه اینه که علیرغم اینکه خیلی جسورانه صحبت میکنیداز خلاقیتتون لذت بردم و واقعا درسته که "مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد"......خیلی از طرح ها و کارهاتون لذت بردم.....واقعا ایول

در آخر هم از اینکه تونستم آموخته های هر چند خیلی ناقص خودم رو که قبلا از دوستان همین سایت یادگرفته بودم به شما منتقل کنم تا جاییکه به این سرعت و کیفیت تونستید همچین منبعی بسازید خیلی خوشحالم
                      اگر همه همچین روندی رو پیش بگیرن سطح آگاهی یک جامعه با روند فزاینده ای تا بینهایت بهبود خواهد یافت
                      هر کجا که هستید و هر منبعی که استفاده میکنید پیروز و سربلند باشید
                      (منتظر شماتیک هستم)
                      بدرود

دیدگاه

درود بر شما.
                        تشکر بابت وقتی که گذاشتین و مدار رو طراحی کردین و رایگان در اختیار همه گذاشتید.
                        بنده یک منبع سویچینگ مخابراتی دارم.ولتاژش 57 ولت و 30 آمپر هست.خیلی وقته تو خونه افتاده داره خاک میخوره.
                        میخوام مدار شما رو بهش وصل کنم تا متغییر بشه و بشه ازش استفاده کرد.
                        چه قطعه ای رو باید بذارم تا با ولتاژ 57 کار کنه ؟
                        جریان 20 امپر هم کافیه

سال نو را هم پیشاپیش به شما و خانواده گرامیتان تبریک عرض میکنم.
                        سپاس بابت توجه شما.
                        جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۵:۲۸ ۱۳۹۵/۱۲/۲۶.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
                          درود بر شما.
                          تشکر بابت وقتی که گذاشتین و مدار رو طراحی کردین و رایگان در اختیار همه گذاشتید.
                          بنده یک منبع سویچینگ مخابراتی دارم.ولتاژش 57 ولت و 30 آمپر هست.خیلی وقته تو خونه افتاده داره خاک میخوره.
                          میخوام مدار شما رو بهش وصل کنم تا متغییر بشه و بشه ازش استفاده کرد.
                          چه قطعه ای رو باید بذارم تا با ولتاژ 57 کار کنه ؟
                          جریان 20 امپر هم کافیه

سال نو را هم پیشاپیش به شما و خانواده گرامیتان تبریک عرض میکنم.
                          سپاس بابت توجه شما.
                          .
                          آخ آخ آخ این پاور مخابراتی ها خیلی چیزهای مشتی هستن
                          اصلا ساخته شدن برای اینکه یه باک ببندی بهشون باهاش حال کنی
                          بگذریم......
                          عرضم به حضورتون که برای این کار باید از ماسفت بالای 60 ولت استقاده کنین با جریان 40 آمپر که ماسفت های مناسب رو تو پست آخر صفحه اول نوشتم
                          دیودتون هم باید حداقل 60 ولت و 40 امپر باشه
                          برای ایسی باید یه رگولاتور بذارین و یه ترانزیستور هم بذارین که این تغییرات فقط شامل برد کنترل میشه و توی برد اصلی تغییراتی نیاز نیست که تغییرات مورد نیاز رو در فایل زیر در شماتیک آوردم....زحمت تغییرات توی پی سی بی دیگه به عهده دوستان
                          البته اگر میتونستم برد رو هم مجدد طراحی میکردم میذاشتم اما چون این کار اولم بوده متاسفانه نت بندی شماتیک به هم ریخته و اگر بخام تغییرات رو توی برد اعمال کنم باید بشینم از اول بکشم
                          اگر هم کسی زحمت کشید و تغییرات رو اعمال کرد ممنون میشم بذاره تو همین تاپیک تا بقیه هم استفاده کنن
                          تغییرات همگی تو گوشه سمت راست شماتیک هستن که مشخصشون کردم

موفق باشید

دیدگاه

اگر هسته مناسب داشته باشین میتونه سلف کوچکتر باشه
                            سلام
                            میشه بیشتر توضیح بدید
                            میشه هسته مناسب معرفی کنید و اینکه چجوری بپیچیم
                            متشکرم

دیدگاه

سلام
                              میشه بیشتر توضیح بدید
                              میشه هسته مناسب معرفی کنید و اینکه چجوری بپیچیم
                              متشکرم
                              سلام
                              ببینید.....سلف بر اساس حداقل جریانی که میخواین به ازای اون ریپل کم باشه حساب میشه
                              وگرنه اگر مقدار سلف خیلی هم زیاد باشه مشکلی پیش نمیاد....منتها نباید هسته سلف در ماکزیمم جریان خروجی اشباع بشه
                              مثلا بنده برای همین مدار سلف حدود 5 میلی هانری گذاشته بودم ....یعنی 5000 میکروهانری اما چون هسته خیلی بزرگ بود در ماکزیمم جریان مشکلی پیش نمیومد.
                              حالا شما هم باید ببینید چه هسته هایی میتونید گیر بیارین
                              مثلا اگر هسته پودر آهن کمی بزرگتر از آنچه در پاور کامپیوتر ها هست گیر بیارین با سی چهل دور سیم به خوبی کار خواهد کرد
                              هسته هم در تهران به خوبی گیر میاد.....در سایر شهرستانها هم میتونید از اوراقی ها و تعمیراتی ها پیداکنید
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                                اول از همه باید یه خداقوت و خسته نباشید حسابی بهتون بگم بابت این همه نقل قول و شکلک
                                در کل یک سری حرف هاتونو قبول دارم و یک سری دیگه رو خیر که خیلی مهم نیستن
                                اول از همه بگم که لطفا عکس مداری که قبلا تو صفحه 3 گذاشته بودین رو یک جای خوب اپلود کنین چون حذف شده تا هم من مجددا ببینمش و هم دوستان در اینده
                                برای این کار پیشنهاد میکنم یا یه اکانت در سایت های اپلود درست کنید و یا عکسو بدین به من که اپلودش کنم جاییکه موندنی باشه....ممنون

تنها نکته ای که میمونه اینه که علیرغم اینکه خیلی جسورانه صحبت میکنیداز خلاقیتتون لذت بردم و واقعا درسته که "مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد"......خیلی از طرح ها و کارهاتون لذت بردم.....واقعا ایول

در آخر هم از اینکه تونستم آموخته های هر چند خیلی ناقص خودم رو که قبلا از دوستان همین سایت یادگرفته بودم به شما منتقل کنم تا جاییکه به این سرعت و کیفیت تونستید همچین منبعی بسازید خیلی خوشحالم
                                اگر همه همچین روندی رو پیش بگیرن سطح آگاهی یک جامعه با روند فزاینده ای تا بینهایت بهبود خواهد یافت
                                هر کجا که هستید و هر منبعی که استفاده میکنید پیروز و سربلند باشید
                                (منتظر شماتیک هستم)
                                بدرود
                                درودی دگر بار

این شکلک ها و قابلیت ها برای بکار برده شدن هستن دیگه! اگه یکی مثل من اینارو به کار نگیره ، دیگه چرا توی طراحی و قالب سایت جایگذاری شدن؟
                                از شکلک بازی هام که بگذریم از بابت تاخیر توی این پست عذرخواهی منو بپذیرید.
                                والا بخدا توی پیکو فایل اکنت ساخته بودم ولی مثل اینکه سرورهای پیکو داشتن تعمیر یا اپگرید میشدن بخاطر همین عکس محو شده بود . خود پیکو فایل هم توی یه پیام گفته بود بعد تعمیرات دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده.
                                دیدم نقشه پاک شده گفتم فرصت رو غنیمت بشمرم یدور دیگه از اول شماتیک رو بکشم و اصلاحات رو اعمال کنم بعد دوباره اپلود کنم تا اینطوری یکم کاربردی باشه و بدرد چند نفر دیگه هم بخوره! ولی از اونجایی که خیلی به کاغذ و قلم و شماتیک کشیدن علاقه دارم متاسفانه توی مسابقه ارتقا و اصلاح از پیکو فایل جا موندم و دیدم که عکس صفحه 3 دوباره برگشته پس دست از پا درازتر گفتم بیام اینجا و حداقل یه عذر خواهی بکنم!
                                جا داره که بگم علاقه من به شماتیک کشی اینقد زیاده که همین سینکرونوسی که ساختمم بدون شماتیک اقدام به pcb کشیش کردم! و تا الان شماتیکی نداره
                                جسورانه رو خوب اومدین ! ادبیات من هم مثل کاراییم میمونه! اگه انسان ها رو به 2 دسته خنثی و اکتیو تقسیم بکنیم ، من توی دسته سوم قرار میگیرم! دسته رادیو اکتیو ها
                                توی ساخت این منبع هم من کاری نکردم! فقط نقشه شما رو یکم اصلاح کردم و ارتقا دادم اصطلاحا کاستومایزش کردم
                                و در اخر یکبار دیگه تشکر میکنم از اینکه تجاربتون رو در اختیار همه من جمله من قرار دادین.
                                فقط اینو بگم که دارم اولین قدم های ساخت یه تمام سوییچینگ رو برمیدارم
                                باشد که رستگار شویم
                                تا درودی دیگر بدرود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X