اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل طراحی سلف و ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل طراحی سلف و ترانس سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
    حالا دیگه باید به ترانس قدرت هم شک کنم، آره؟ دیگه به خازن و مقاومت اسنوبر چی؟ دیگه به چی شک کنم؟
    راستی یه نکته مهم....
    من مدار قدرت رو از برق شهر جدا کردم و به HVDC یه 12 ولت دی سی دادم و بعد شکل موج های گیت سورس و درین سورس رو دیدم .....نتیجه عالی بود بدون هیچ نویزی یا پایین افتادگی یا بالا افتادگیه موج مربعی!!!
    پس میشه گفت از برق شهر داره نویز میشینه سره ماسفت ها؟
    از اونجایی که فیلتر EMI هست امکان اینکه از برق شهر باشه به نظرم کمه!
    به نظر بنده مشکل میتونه از فیدبک باشه ! با TL431 تست کنید ! یا میتونید موقتا فیدبک رو از خروجی توتم پل بگیرید ، بدین صورت که با یه فیلتر پایین گذر متشکل از از دوتا مقاومت 10 کیلو و یک خازن 10 نانو که با آرایش T بسته شده از خروجی توتم پل به ورودی ارور امپ فیدبک بدید!
    دو عدد خازن یک میکرو پلی استر یا ام کا تی با خازن های بالک موازی کنین.
    خازن اسنابر رو به 1 نانو افزایش بده و مقاومت رو هم به 22 اهم کاهش بده.

نتیجه رو بگو!
    موفق باشی برادر
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
      به نظر بنده مشکل میتونه از فیدبک باشه
      سلامممممممممممممممممممممممممممممممممممممم بر مهندس حسینیییییییییییی عزیزززززززززز و با معرفت
      آقا مشکل از فیدبک بود!!!!!!!!!!!اصلن فکرشم نمی کردم..فیدبکو جدا کردم مدارو با هر دو مدار درایور گیت یعنی هم با آی سی IR2110 و هم با ترانس پالس چک کردم باورت نمیشه شکل موج درین سورس یه مربعیه خشگل بود که تا حالا ندیده بودم....ولتاژ خروجی دوبل 87 بود و 1 آمپر کشیدم اومد روی دوبل 75 ولت ولی شکل موج ها خیلی باحال بودن.شکل موج گیت سورس هم دقیقا همونی بود که فبل از وصل به ماسفت بوده یعنی مثله یه مرد ترانس پالس داره جواب میده فقط یکم شکل موج گیت سورس اورشات و نویز داره که بنظرم قابله قبوله و منطقیه.آی سی tc4420 هم دستم رسید.ماسفت هم رسید دستم.
      اینم شکل موج درین سورس بدون فیدبک و در بی باری

اینم شکل موج گیت سورس (فکر کنم هستم خیلی مناسبه این فرکانس نیست که شکل موج یکم بی ریخته ولی خوب داره کارشو عالی جواب می ده)

خب مهندس حسینی الان می مونه روی فیدبک کار کردن....بنظرت مشکل از کجای فیدبک می تونه باشه؟از آی سی اپتو کوپلر یا از ترکیبه مدار فیدبکه SG3525 یا نمی دونم شاید چیزی دیگه؟
      راستی اون فیدبکی که گفتید رو یه مقدار بیشتر تشریح می کنید؟
      می گم فاصله هوایی هم توی ترانس قدرت بزارم بنظره شما؟البته گزاشتم دوتا کاغذ تو دو طرفه ترانس ETD59
      من از ظهر تا الان پای مدار بودم....روی شبکه فیدبک کار کردم، خازن 1 نانو موازی با مقاومت 10 کیلو رو که در خروجی اپتوکوپلر قرار داره حذف کردم و مقاومت 10 کیلو رو 1 کیلو کردم که شکل موج درین سورس خیلی بهتر شد ولی هنوزم جای کار داره
      جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۱۱:۰۲ ۱۳۹۶/۱۰/۱۳.

دیدگاه

به نظر بنده مشکل میتونه از فیدبک باشه ! با TL431 تست کنید ! یا میتونید موقتا فیدبک رو از خروجی توتم پل بگیرید ، بدین صورت که با یه فیلتر پایین گذر متشکل از از دوتا مقاومت 10 کیلو و یک خازن 10 نانو که با آرایش T بسته شده از خروجی توتم پل به ورودی ارور امپ فیدبک بدید!
        دو عدد خازن یک میکرو پلی استر یا ام کا تی با خازن های بالک موازی کنین.
        خازن اسنابر رو به 1 نانو افزایش بده و مقاومت رو هم به 22 اهم کاهش بده
        اینم از شکل موج درین سورس در حالت بی باری

اینم شکل موج درین سورس زیر 1 آمپر بار خروجی

امروز دوباره روی مدار فیدبک کار کردم ، شکل موج های بالا بدونه فیدبکه، همونطور که توی عکس های بالا می بینید توی حالت بی باری شکل موج خیلی عالیه ولی وقتی شروع به آمپر کشیدن می کنم شکل موج درین سورس توی عکس دوم از وسط شروع به شکستن می کنه که توی بار کشیدن وقتی فیدبک وصل باشه این شکستگی تبدیل به شکل موج های درین سورس قبلی میشه که اوضاع خیلی بدتر بود!!!
        پس حالا موضوع اینه که وقتی آمپر می کشیم چطور این شکستگی بر طرف بشه؟!توی فیلمی که مهندس جابری واسه تست مدار فکر کنم فول بریج واسه 72 ولت 15 آمپر گزاشته شکل موج گیت سورس و درین سورسش فوق العاده بود ولی خب ایشون خبره این کاره و ما تازه اول کار....
        پیشنهاد بدین لطفا واسه رفع این مشکل...

دیدگاه

سلام بر مهندس پرتلاش!
          اول از همه پایه ی 9 که باید جبرانساز بهش وصل بشه رو با یه مقاومت 100 کیلو که با یه خازن22 نانو سری شده وصل کن به زمین ، بعدش چک کن مدار رو !
          اگه جواب داد که هیچ اگه جواب نداد اینکارا رو که میگم انجام بده و نتیجه رو بگو
          1-زمین تغذیه ی آیسی 3525 رو به زمین خروجی متصل کن .
          2-از خروجی +80 یه مقاومت 33 کیلو بده به پایه - ارور امپ(پایه ی یک 3525)
          3-یک مقاومت 1 کیلو از پایه ی 1 بده به زمین وصل کن
          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام بر مهندس پرتلاش!
            اول از همه پایه ی 9 که باید جبرانساز بهش وصل بشه رو با یه مقاومت 100 کیلو که با یه خازن22 نانو سری شده وصل کن به زمین ، بعدش چک کن مدار رو !
            اگه جواب داد که هیچ اگه جواب نداد اینکارا رو که میگم انجام بده و نتیجه رو بگو
            1-زمین تغذیه ی آیسی 3525 رو به زمین خروجی متصل کن .
            2-از خروجی +80 یه مقاومت 33 کیلو بده به پایه - ارور امپ(پایه ی یک 3525)
            3-یک مقاومت 1 کیلو از پایه ی 1 بده به زمین وصل کن
            شکل موج های درین سورس رو بدون فیدبک دیدی؟....توی بی باری یه مربعیه خشگل بود و وقتی 1 آمپر کشیدم از وسط شکسته شد همونطور که توی عکس قبل دیدی....حالا این شکل موج منطقیه یا کلن نباید شکسته بشه؟...پایه دو آی سی به کجا وصل بشه؟

دیدگاه

شکل موج هارو دیدم.
              پایه 2 به همون دوتا 10 کیلو وصل باشه
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

شکل موج هارو دیدم.
                مهندس حسینی من هر دوتا راهی که گفتی رو تست کردم یعنی هم با یه 100 کیلو و 22 نانو سری با پایه 9 شکل موج درین سورس از وسط شکسته می شد و هم وقتی که بدونه اپتوکوپلر از خروجی با یه مقاومت 33 کیلو و 1 کیلو به پایه یک وصل کردم....شکل موج درین سورس زیر بار همش مثله عکس زیر میشه چه با فیدبک و چه بدون فیدبک ولی در بی باری یه مربعیه بی نقصه...

حالا سوال اینجاست که توی زمانی که بار یه خروجی وصله منطقیه که این شکلی بشه یا نه؟ اگر منطقیه که همین حالا پروژه با موفقیت انجام شده و من برم وصلش کنم به آمپلیم ولی اگر منطقی نیست و شکل موج درین سورس نباید از وسط زیر بار بشکنه پس دیگه ربطی به فیدبک نداره و باید روی ترانس و گپ و اسنوبر کار کنم، نظرت چیه؟

دیدگاه

شکل موج هارو دیدم.
                  مهندس من به یه نتیجه ای رسیدم....این لینک رو ببین....https://www.aparat.com/v/m4BKJ
                  این مدار مهندس جباریه، توی فیلم از شکل موج های گیت سورس و درین سورس عکس گزاشته، شکل موج درین سورسش توی 15 آمپر خروجی دقیقا شبیه شکل موج درین سورسه مداره منه وقتی آمپر می کشه....
                  پس یعنی مدار من داره درست کار میکنه و شکل موج درسته....لطفا لینک رو ببین و نظرت رو اعلام کن لطفن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
                    مهندس حسینی من هر دوتا راهی که گفتی رو تست کردم یعنی هم با یه 100 کیلو و 22 نانو سری با پایه 9 شکل موج درین سورس از وسط شکسته می شد و هم وقتی که بدونه اپتوکوپلر از خروجی با یه مقاومت 33 کیلو و 1 کیلو به پایه یک وصل کردم....شکل موج درین سورس زیر بار همش مثله عکس زیر میشه چه با فیدبک و چه بدون فیدبک ولی در بی باری یه مربعیه بی نقصه...

حالا سوال اینجاست که توی زمانی که بار یه خروجی وصله منطقیه که این شکلی بشه یا نه؟ اگر منطقیه که همین حالا پروژه با موفقیت انجام شده و من برم وصلش کنم به آمپلیم ولی اگر منطقی نیست و شکل موج درین سورس نباید از وسط زیر بار بشکنه پس دیگه ربطی به فیدبک نداره و باید روی ترانس و گپ و اسنوبر کار کنم، نظرت چیه؟
                    مهندس من اون لینک آپارات رو دیدم ،
                    در ضمن در توپولوزی هاف یا فول ترانس رو گپ نمیندازن.... چون ترانس ما در اصل ترانسه نه سلف!
                    اما توی فلایبک که ترانس ما در اصل به عنوان سلف به کار میره و جهت شار یکطرفه هست گپ میزارن تا ترانس اشباع نشه.
                    شما گپ رو وردار
                    __________________________________________________ _________________________________
                    پ.ن: شکل موج رو که دیدم ، نوعی رینگینگ وصل موج داره... نمیدونم طبیعیه یا نه !(اون رینگینگ فک کنم به خاطر گپ داشتن ترانس باشه و شما به نظرم نهایتا باید اسپایک داشته باشی)
                    البته به نطرم همه چی درسته و در اصل اون شکستگی نیست و دِد تایم بین خاموش شدن ماسفت پایین و ماسفت بالاست
                    جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۲:۲۸ ۱۳۹۶/۱۰/۱۴.
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام دوستان
                      من قصد دارم ترانس این مدار رو بپیچم

اگه بتونید منو تو تعداد دور و نوع هسته وقطر سیم راهنمایی کنید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X