اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دو پاور در یک سیستم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از دو پاور در یک سیستم؟

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
    سلام
    میگم غیر سیم سبز سیم های کنترلی دیگری هم هست ها
    مثلا Power Good
    الان اینو میخاین چیکار کنین؟
    حالا نمیدونم تو پاور های جدید پین های دیگری هم باشه یا نه!
    سلام مجدد
    دیگر موارد از پاور اصلی گرفته میشه فقط سیم سبز و مشکی پاور اول و دوم موازی میشه که پاور دوم همزمان با پاور اول روشن شه و همچنین برای shut down هم همزمان خاموش شن
    پاور اصلی هم وقتی به هر دلیلی خاموش شه خب پاور دوم هم خاموش میشه اما مشکل اینه که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اصلی به کار خودش ادامه میده و مثل این هست که سه تا گرافیک رو از سیستم جدا کردیم ، البته شنیدم در این حالت سیستم فریز میشه ، اما خب اینکه چقد مضر باشه رو نمیدونم و به همین دلیل هم به دنبال راهی هستم که این مشکل رو برطرف کرد و اگه پاور دوم خاموش شد پاور اصلی هم همزمان خاموش شه - البته این اتفاق خیلی نادر هست که پاور دوم ناگهان خاموش شه اما به هر حال اگه راهی باشه و اینکار رو انجام بدم خیالم راحت تره
    یک فکری که کردم این هست که دو سیم سبز دو پاور با گیت and به مینبورد متصل شه و اگه یکی از پاور ها به برق متصل نبود سیستم روشن نشه یا اگه پاور دوم خاموش شد سیستم هم خاموش شه ، اما نمیدونم به چه صورت باید عملیش کنم و چطور گیت and رو بسازم
    نوشته اصلی توسط SeeViua نمایش پست ها
    دوست عزیز بله قیمت ها به شدت فضایی و غیر متعارفه ..
    نوشته اصلی توسط SeeViua نمایش پست ها
    یه نکته ی بیسار مهمی وجود داره که می تونین از پاور های سرور استفاده کنید که توان بالایی دارن حدود 2000 وات یا بیشتر .
    نمونه ی محصول :
    https://goo.gl/JCmuVm

این مدل ها تا وارد ایران بشن باز هم قیمتشون فضایی میشه اما من می تونم مثلا با دو پاور 650 گرین که نزدیک به 11 سال هم گارانتی داره کارم رو راه بیاندازم که هزینم میشه 820 تومن
    جدیدترین ویرایش توسط abc.abc; ۲۱:۲۸ ۱۳۹۶/۰۹/۱۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
      یک فکری که کردم این هست که دو سیم سبز دو پاور با گیت and به مینبورد متصل شه و اگه یکی از پاور ها به برق متصل نبود سیستم روشن نشه یا اگه پاور دوم خاموش شد سیستم هم خاموش شه ، اما نمیدونم به چه صورت باید عملیش کنم و چطور گیت and رو بسازم
      سیم سبز برای پاور ورودی حساب میشه و نه خروجی که اندشون کنید!
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
        سیم سبز برای پاور ورودی حساب میشه و نه خروجی که اندشون کنید!
        سلام
        ممنون
        همین الان ی پاور رو تست کردم سیم سبز 4.2 ولت بود ، خب تا زمانی که سیم سبز به مشکی متصله پاور روشنه... من هم از همین مورد میخوام استفاده کنم که زمانی پاور دوم خاموش شد پاور اول هم خاموش شه
        البته کمی به این مورد هم شک کردم که ایا واقعا چنین کاری نیاز هست یا نه چون کمتر از ی درصد موارد چنین اتفاقی میافته اما در همین حالت یک نفر میگفت خب برق گرافیک ها قطع شه سیستم فریز میشه ، اما به هر حال کسی ندیدم دقیقا همین مورد رو تست کنه که برق 3 گرافیک (و pci مربوط به همون گرافیک ها) رو قطع کرده باشه ، چون مثل این هست که در ی لحظه گرافیک ها رو از سیستم جدا کنیم (فقط دیتا متصل میمونه)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
          درود
          تحقیق میکنم و راه اصولی را در همین تایپیک اعلام میکنم........
          سلام مجدد
          عزیز راه حلی پیدا کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abc.abc نمایش پست ها
            سلام مجدد
            عزیز راه حلی پیدا کردید؟
            درود
            واقعیتش شما یا باید هزینه پاور قدرتمندتر را پرداخت بکنید و یا ریسک استفاده از چند پاور را قبول بکنید .....
            اکثر حرفه ای ها استفاده از چندپاور را توصیه نمیکنند چون هم تاخیر در روشن شدن وجود دارد و هم در صورت اشکال در یکی از پاورها احتمال آسیب سخت افزاری وجود دارد و هم ساختار پاور طوری است که حتماً بایستی از تمام ولتاژها جریان کشیده بشود تا پاور کارکرد نرمال خود را داشته باشد...
            به همین دلایل و دلایل دیگر بهتر است هزینه پاور با قدرت بیشتر را فدای خراب شدن قطعات گران قیمت دیگر مانند گرافیگ و .... نکنیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
              درود
              واقعیتش شما یا باید هزینه پاور قدرتمندتر را پرداخت بکنید و یا ریسک استفاده از چند پاور را قبول بکنید .....
              اکثر حرفه ای ها استفاده از چندپاور را توصیه نمیکنند چون هم تاخیر در روشن شدن وجود دارد و هم در صورت اشکال در یکی از پاورها احتمال آسیب سخت افزاری وجود دارد و هم ساختار پاور طوری است که حتماً بایستی از تمام ولتاژها جریان کشیده بشود تا پاور کارکرد نرمال خود را داشته باشد...
              به همین دلایل و دلایل دیگر بهتر است هزینه پاور با قدرت بیشتر را فدای خراب شدن قطعات گران قیمت دیگر مانند گرافیگ و .... نکنیم....
              سلام
              ممنون از لطفتون
              چیزی من میدونم در حالتی که سیم سبز و مشکی موازی شه هر دو پاور همزمان روشن خاموش میشن و تاخیری نیست
              در مورد ساختار پاور و جریان کشی از تمامی ولتاژ های اگه اشتباه نکنم چند سالیه حل شده و جدیدا به دلیل طراحی dc به dc پاور این مشکل نیست
              من هنوز تنها مشکلم همینه که اگه پاور دوم خاموش شه پاور اول به کارش ادامه میده که ی جورایی باهاش کنار اومدم و حرف یکی از دوستان که گفته بود اگه برق گرافیک و pci مربوط به اون قطع شه سیستم فقط فریز میشه رو ی جورایی قبول کردم ، به نظرتون اگه مشکل دیگه جز این نیست همین خرید دو پاور رو انجام بدم؟
              متاسفانه بحث خرید پاور گرون قیمت نیست کلا قیمت ها رو غیر منطقی میدن مثلا پاور 1050 گرین که بوده حدود 660 حالا میدن 1 میلیون که اصلا منطقی نیست

دیدگاه

سلام دوست عزیز یک راه حل پیشنهاد میکنم اونم اینکه شما با دو عدد رله که تغذیه هر کدوم از رله ها از یکی از پاور هاست و متوالی شدن استفاده کنی که در صورت قطع شدن هر یک از پاور ها اون یکی هم قطع بشه
                و باید از رو تا رله استفاده کنی و کلید پاور رو تغییر بدی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کل قطعات دو عدد رله، دو عدد دیود، یک کلید برای پاور که دو جفت سیم جدا رو وصل کنه
                و یکسر کلید به تغذیه پنج ولت حالت خاموش (که پنج ولت آمپر پایین میده ولی همیشه وصله و وقتی کامپیوتر خاموشه میشه باهاش موبایل رو شارژ کرد ) و دیگری با دو دیود به پاور رله ها که لحظه روشن کردن رله ها رو وصل کنن بعد با پنج ولت خود پاور ها روشن بمونن و وقتی یکی از پاور ها خاموش شد رله مربوطش هم قطع میشه و سیم سبز از پاور دیگه هم قطع میشه
                (ممکنه برخی از ریزه کاری ها رو در نظر نگرفته باشم که بهتره از افراد دیگری مشاوره گرفته شود

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تغذیه حالت خاموش: vsb سیم بنفش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...