اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیازمند راهنمایی در مورد تعمیر پاور سویچینگ صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیازمند راهنمایی در مورد تعمیر پاور سویچینگ صنعتی

با سلام من حدو 20 تایی پاور تابلو روان و تابلور ثابت دارم که پاور تابلو روان 5 ولت 40 امپر و مال تابلو ثابت ال ای دی 12 ولت 30 امپر هست
    سه تا پاورهای 5 ولتی رو با موفقیت تعمیر کردم که ماسفت سویچینگ 13009 معیوب بود وهمینطور مقاومت 1.6 اهم روبروش که با تعویضش مشکلش حل شد الان 6 تای بعدیشو همین عملیات تعویض 13009 و مقاومت درایو شو عوض کردم خوشبختانه پاور راه اندازی میشه وتو خروجی 5 ولت بهم میده ولی زیر بار که میره ولتاز 2.1 میشه کسی میدونه علت چیه ؟ ابراد از کدوم قسمته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ : نیازمند راهنمایی در مورد تعمیر پاور سویچینگ صنعتی

نوشته اصلی توسط رسول21 نمایش پست ها
    با سلام من حدو 20 تایی پاور تابلو روان و تابلور ثابت دارم که پاور تابلو روان 5 ولت 40 امپر و مال تابلو ثابت ال ای دی 12 ولت 30 امپر هست
    سه تا پاورهای 5 ولتی رو با موفقیت تعمیر کردم که ماسفت سویچینگ 13009 معیوب بود وهمینطور مقاومت 1.6 اهم روبروش که با تعویضش مشکلش حل شد الان 6 تای بعدیشو همین عملیات تعویض 13009 و مقاومت درایو شو عوض کردم خوشبختانه پاور راه اندازی میشه وتو خروجی 5 ولت بهم میده ولی زیر بار که میره ولتاز 2.1 میشه کسی میدونه علت چیه ؟ ابراد از کدوم قسمته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام افت ولتاژ و کم آوردن تغذیه زیر بار می تونه از خازن ها باشه خازن های ورودی و خروجی و قطعات دیگر ولی بیشتر مواقع از خازن ها می باشد سپاس
    جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۱:۱۰ ۱۳۹۷/۰۹/۰۳.
    زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
    عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

خازنهای ورودی که دو تا بزرگ هستن رو تعویض کردم وخازنهای صافی خروجی هم مشکل ندارن بجا خوندم که نوشته بود افت ولتاژ زیر بار مال مدار فید بک هست مدار فید بک به کدوم پایه های ایسی وصل میشن ایسی نوسانسازش tl494 هست

دیدگاه

درود پایه شماره ۳فیدبک ای سی می باشد اگر از خازن ها اطمینان دارید مقاومت های مسیر فید بک رو هم چک کنید مقاومت های متصل ب پایه ۱و۲ و۱۶و۱۵رو هم چک کن
        جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۱:۴۳ ۱۳۹۷/۰۹/۰۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست ها
          درود پایه شماره ۳فیدبک ای سی می باشد اگر از خازن ها اطمینان دارید مقاومت های مسیر فید بک رو هم چک کنید مقاومت های متصل ب پایه ۱و۲ و۱۶و۱۵رو هم چک کن
          خازن 47 میکرو که برا تغذیه 494 بود رو تعویض کردم مشکل حل شد
          حالا سه تا دیگه دست کرفتم که تغذیه ایسی ولتاژ ندارم پایه 2 و 12 ایسی 494 رو ولتاژ میگیرم ایا درسته ؟
          بعد یه پاور هم با تعویض ماسفت13009 و مقاومت 1.6 اهم و دو تا دیود رو برو پایه ها رو هم تعویض کردم ولی به سرغت 13009 داغ کرد وبر فنا رفت
          ایسی تغذیه هم ولتاژ ندارم سر پایه هایی که عرض کردم
          سوال اینه که
          1- درایورهای ماسفت13009 دقیقا چه عناصری هستندو چرا میسوزه؟
          2- تغذیه ایسی یا همون مثبت 5 ولت چجوری ساخته میشه با گیت درایو ترنسفورمر یا مستقیما از پل دیود ورودی میاد؟
          پایه هاشو هر چی تعقیب کردم نفهمیدم

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای ولتاژ گیری باید پروپ مشکی رو ب پایه 7ای سی بزنی ک گراند ای سی می باشد ب نظر بنده بهتر یکی یکی رو تغذیه ها کار کنی 13009 ماسفت نیست یک ترانزیستور قدرت می باشد دلایل سوختن ب خیلی چیزها بستگی داره می تونه از کیفیت ترانزیستور هم باشه الان اگر میخواهید رو یکی کار کنیم با هم و مدل دقیق تغذیه رو اعلام کن و لوکیشن چند تا از قطعات انهآ ک در نقشه ها ی موجود م بگردم شاید نقشه پیدا کنم رفع مشکل از رو نقشه خیلی بهتر و راحت تر وسریع تر انجام می شه
            سپاس

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

برای اینکه قطعات تعویض تو هین تعمیر نسوزن و ب قول خودتوپ ب فنا نرن از مدار لامپ سری در ورودی ولتاژ استفاده کن لامپ 100وات تنگستنی ب این صورت ک یک رشتن رو قط کن و مابین یک سرپیچ ببند و لامپ رو بزار ک اگه مدار جریان بکشه رلام روشن میشه و نمیزاره ولتاژ ب قطعات تعویض اسیب برسونه
            سپاس
            جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۶:۰۴ ۱۳۹۷/۰۹/۰۴.

دیدگاه

[QUOTE=Pooryamm;687631]سلام دوست عزیز برای ولتاژ گیری باید پروپ مشکی رو ب پایه 7ای سی بزنی ک گراند ای سی می باشد ب نظر بنده بهتر یکی یکی رو تغذیه ها کار کنی 13009 ماسفت نیست یک ترانزیستور قدرت می باشد دلایل سوختن ب خیلی چیزها بستگی داره می تونه از کیفیت ترانزیستور هم باشه الان اگر میخواهید رو یکی کار کنیم با هم و مدل دقیق تغذیه رو اعلام کن و لوکیشن چند تا از قطعات انهآ ک در نقشه ها ی موجود م بگردم شاید نقشه پیدا کنم رفع مشکل از رو نقشه خیلی بهتر و راحت تر وسریع تر انجام می شه
              سپاس

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
              خب یدونه پایه7 که گروند مثبتش کدوم پایه هست؟

دیدگاه

پایه 12vccتغذیه ای سی پایه 7گراند پایه 3فیدبک پایه 1و2و15و16ارور امپ ای سی هستن برتی اطلاعات بیشتر دیتاشیت ای سی مراجعه کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست ها
                  پایه 12vccتغذیه ای سی پایه 7گراند پایه 3فیدبک پایه 1و2و15و16ارور امپ ای سی هستن برتی اطلاعات بیشتر دیتاشیت ای سی مراجعه کن
                  [IMG][/IMG]
                  جدیدترین ویرایش توسط رسول21; ۲۳:۰۷ ۱۳۹۷/۰۹/۰۴.

دیدگاه

سلام منم همچین مشکلی داشتم ترانزیستور های 13009 سوخته بودن تعویض شوتزانزیستور 2655 هم سوخته بود تعویض شو یک مقاومت 1.6 کیلویی هم بهد ترانزیستور 13009 بود که سوخته بود عوض کردم برای اطمینان ای سی 494 رو هم عوض کردم الان منبع روشن میشه ترانسش چاپرش بزرگش صدا داره و ولتاژ خروجی بجا 12 7.3 میده چراغ منبع هم روشن میشه خازنای خروجی چک شدن همه سالمن لطفا راهنمایی کنید با تشکر

دیدگاه

اگر صدا از چاپر بزرگ شنیده می*شود و صدای زیاد هست شک نکن از خازن می باشد چیزی همانند تق تق کردن پتانسیومتر ولتاژ سالم هست یا نه خازن های اطراف ای سی 494 رو چک کن 50ولتی ها
                      جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۱۹:۲۴ ۱۳۹۷/۰۹/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad1111 نمایش پست ها
                        سلام منم همچین مشکلی داشتم ترانزیستور های 13009 سوخته بودن تعویض شوتزانزیستور 2655 هم سوخته بود تعویض شو یک مقاومت 1.6 کیلویی هم بهد ترانزیستور 13009 بود که سوخته بود عوض کردم برای اطمینان ای سی 494 رو هم عوض کردم الان منبع روشن میشه ترانسش چاپرش بزرگش صدا داره و ولتاژ خروجی بجا 12 7.3 میده چراغ منبع هم روشن میشه خازنای خروجی چک شدن همه سالمن لطفا راهنمایی کنید با تشکر

مقاومت که پایه یک 13009 خورده 1.6 اهم هست بنظرم نه 1.6 کیلو 2 وات باید باشه یه چک کنید
                        بعد یه خازن داره پایه 7 ایسی 449 که 47 میکرو 50 ولتی هست اونم تعویض کنید
                        برای من با تعویض اون خازن مشکل حل شد

دیدگاه

سلام در بیشتر مواقع خازن های از نظر ظاهری سالم و وقتی با خازن سنج اندازه گیری می کنیم دقیق هست و همین ما رو گمراه میکنه ک ایراد از جای دیگر هست درصورتی که مقاومت داخلی خازن بالا رفته ک با خازن سنج مشخص نمی*شود البته روش های خودش رو داره ک با تسنر ercمتر مقاومت خازن اندازه گیری میشه و مراجعه ب جدول مقاومت خازن ها
                          سپاس

دیدگاه

تغذیه ایسی از ترانس کوچیه ساخته میشه؟ یا مستقیم بعد از پل دیود میاد؟
                            اقا پوریام فک کنم یه دونه از پاورها رو برات بفرستم بهتره

دیدگاه

سلام خازنا کاملا تعویض شدن مقاومت چک شد و 3.7 اهم میزد که عوضش کردم صدا کمتر شد ولتاژ به 9 رسید ولی هنوز صدا داره و ولتاژ کمه پایه آیسی 494 خازن 4.7 هست که عوضش کردم پاورم 12 ولت 30 آمپره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X