اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیازمند راهنمایی در مورد تعمیر پاور سویچینگ صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نیازمند راهنمایی در مورد تعمیر پاور سویچینگ صنعتی

نوشته اصلی توسط mamad1111 نمایش پست ها
    سلام خازنا کاملا تعویض شدن مقاومت چک شد و 3.7 اهم میزد که عوضش کردم صدا کمتر شد ولتاژ به 9 رسید ولی هنوز صدا داره و ولتاژ کمه پایه آیسی 494 خازن 4.7 هست که عوضش کردم پاورم 12 ولت 30 آمپره
    خازن روی پایه vccایسی 494 ظرفیتش47 میکرو 50 ولتی هست شک نکنید با تععویضش حل میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام خازنا کاملا تعویض شدن مقاومت چک شد و 3.7 اهم میزد که عوضش کردم صدا کمتر شد ولتاژ به 9 رسید ولی هنوز صدا داره و ولتاژ کمه پایه آیسی 494 خازن 4.7 هست که عوضش کردم پاورم 12 ولت 30 آمپره
    اگه میتونید یه عکس از پاور بزارید

دیدگاه

دوست عزیز هر تغذیه ی جوری طراحی می شه و نمیشه نظر صد در صد داد ولی ب احتمال از چاپر کوچک تغذیه بشه

نوشته اصلی توسط رسول21 نمایش پست ها
      تغذیه ایسی از ترانس کوچیه ساخته میشه؟ یا مستقیم بعد از پل دیود میاد؟
      اقا پوریام فک کنم یه دونه از پاورها رو برات بفرستم بهتره
      ولتاژ تغذیه ای سی رو اعلام کنید و ولتاژ پایه های 1و2
      زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
      عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

پایه 1و 2 ایسی 1.2 تا 1.8 ولت نوسان داره ولتاژ بین 7 و 12 هست 8.3 ولت عکسو سایت نمیگیره بفرستم حتما باید تو سایتی آپلود کنم بعد بفرستم

دیدگاه

ولتاژ تغذیه ای سی رو هم لطفاً اعلام کن
          پتانسیومتر ولتاژ اگر داره چک کن ب چرخون بینم تغییر میکنه یا نه تو ی سایت آپلود کن لینک بزار

دیدگاه

دیدگاه

این عکس پاوره پل دیود درست شده خازن 13009 دوتا گزاشتم تمام خازنای دور ای سی تعویض شده خود ای سی 494 تعویض شده مقاومتای دور ای سی کاملا چک شدن یه پایشونو دراوردم بعد چک کردم ولی ولتاژ رو 9.3 و صدای ترانس بزرگ میاد مث زنبور
              اساتید لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چکار کنم

دیدگاه

سلام سپاس دوست عزیز در پست قبل ب آقا رسول هم گفتم مشکلش از خازن هاست ولی گفت همشون رو چک کردم خازن ها سالم هستن ولی در پست بعد گفته خودش رو تکذیب کرد و گفت حل شد خازن تغذیه ای سی مشکل داره .بنده از خودم در نمیارم ک این حرف رو میزنم ب ظاهر مقاومت ها سالم هستن راهی نداری جز این که قطعات رو تک تک تست کنی چون این مشکل ب نظر بنده از خازن هاست حالا یا خازن های اطراف ایسی یا خروجی .یک بار همچنین مشکل داشتم شاید تعجب کنی خازن تغذیه فن رو تعویض کردم درست شد . حالا ببین روی خازن های ورودی چند ولت داری باید حدود 155ولت رو هر کدوم ولتاژ باشه زیر 150بود تعویض شون کن و از جنس مرغوب استفاده کن

آیا از خازن نو و مرغوب استفاده کردی فکر کنم چند تا قطعه زیر چاپر بزرگ باشه اون ها رو هم چک کن اگه نکردی

دیدگاه

[IMG][/IMG]
                  اون خازن که مشخص کردم مال تغذیه ایسی هست باید 47 میکرو 50 ولتی باشه لطفا چک کنید
                  دیودهای کنارش هم دو تا هستن اونا رو هم تست کنید

دیدگاه

مشکل حل شد:
                    سلام به همگی اساتید ممنون از راهنماییتون و واقعا از ( Pooryamm) که لحضه به لحضه کمکم کرد واقعا نمیدونم با چه زبونی تشکر کنم
                    مشکل حل شد مشکل صدای ترانس از ای سی بیکیفیتی بود که گزاشتم با برگردوندن ای سی قبلی (که من همینطور عوض کرده بودم) صدا رفع شد ولی ولتاژ که کم بود با راهنماییهای جناب (Pooryamm) رسیدم به پتانسیومتر بازش که کردم متوجه شدم بجای 1 کیلو تقریبا 80 کیلو تا 50 کیلو متغیره که با تعویض پتانسیومتر درست شد و ولتاژ بین 10 تا 14.5 متغیر شد که میتونید روی رنجی میخاستم استفاده کنم
                    با تشکر از انجمن

دیدگاه

درود
                      بسیار خوشحال شدم کلمه استاد رو باید برای اساتید چون آقای تحیری و اساتید دیگر سایت ب کار برد بنده درس شاگردی رو پس دادم
                      سپاس

دیدگاه

خب خدارو شکر مشکل این دوستمون حل شد ولی مشکلات من هست
                        الان روی یه پاور کار میکنم که تغذیه 494 ولتاژ ندارم با تعقیب خطوط مدار رسیدم به دوتا پایه ترنفورمر که خروجی و ورودی اونا هم ولتاژ نیست لازم بذکره تا پل دیود و بعد از اون سر خازنها ولتاژ هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21 نمایش پست ها
                          خب خدارو شکر مشکل این دوستمون حل شد ولی مشکلات من هست
                          الان روی یه پاور کار میکنم که تغذیه 494 ولتاژ ندارم با تعقیب خطوط مدار رسیدم به دوتا پایه ترنفورمر که خروجی و ورودی اونا هم ولتاژ نیست لازم بذکره تا پل دیود و بعد از اون سر خازنها ولتاژ هست
                          سلام رسول جان از لامپ سری استفاده می کنی آیا رو پایه خازن های ورودی هر کدام ب جدا چند ولت هست رو ترانزیستور های قدرت ولناو هست یا نه
                          جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۱۹:۳۲ ۱۳۹۷/۰۹/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست ها
                            سلام رسول جان از لامپ سری استفاده می کنی آیا رو پایه خازن های ورودی هر کدام ب جدا چند ولت هست رو ترانزیستور های قدرت ولناو هست یا نه
                            خازن های ورودی منظورتون اون 2 تا خازن بزرگه هست 470 میکرو اگه اون منظورتون هست بله ولتاژ دارم که بعد از گذر از یه خازن سرامیکی بزرگ و سه تا مقاومت 3 وات موازی و یه خازن کلاسyمیره داخل دو تا پایه ترنسفورمر که خروجی اون 2 تا از ترنسفورمر ولتاژ ندارم البته من 13009 ها رو دراوردم میترسم دوبار ه بترکه که مقاومت و دیودهای روبرو 13009 هم چک کردم سالمن نمیدونم چرا 13009 میترکه همش؟ وولتاژ تغذیه ایسی هم ندارم
                            بعد مدار لامپ سری تو ولتاژ 5 ولت جواب میده؟ من با ولتمتر دی سی چک میکنم

دیدگاه

ببینید پالس از طرف 494 برای سویچ ها میاد اصلا و ولتاژش چقدره. یکی از دلایل داغ کردن سویچ ها میتونه حالت نیمه روشن باشه یعنی پالس براشون میاد ولی ولتاژش پایینه و به اندازه ای نیست که بتونه سویچ را روشن کنه و در واقع نیمه روشن کار می کنه. تو حالت نیمه روشن مقاومت کانال زیاد میشه و سویچ به شدت داغ می کنه تا به رحمت خدا بره. به نظر من رویه تست مدار رو این طور برید هم خوب هست به این صورت که اول سویچ ها رو دمونتاژ کنید و از تغذیه شروع کنید بیایید تک تک ولتاژها رو ببینید بعد برید سراغ 494 و تغذیه هاش رو چک کنید بعدش برید ببینید پالس چی میسازه و این دوتا پالس رو با اسکپ ببینید که ایا از نظر زمانی تداخل دارند یا خیر اگر تداخل دارند المان های جانبی ای سی مثل مقاومت خازن و... رو عوض کنید در صورتی که بازم تداخل داشت خود ای سی رو هم عوض کنید بعد برید ببینید پالس به چه پایه های از سویچ ها وصل هست المان هایی که در بین ره قرار دارند (المان هایی که در مسیر فیدبک ولتاژ هست رو اول بار چک کنید چون خرابی بیشتر داشتند) که احتمالا شامل مقاومت و دیود سریع هست رو هم عوض کنید در اخر پالس ها رو ببینید و سویچ ها را مونتاژ کنید احتمالا جواب میده :various_024:
                              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

[QUOTE=رسول21;687817]خازن های ورودی منظورتون اون 2 تا خازن بزرگه هست 470 میکرو اگه اون منظورتون هست بله ولتاژ دارم که بعد از گذر از یه خازن سرامیکی بزرگ و سه تا مقاومت 3 وات موازی و یه خازن کلاسyمیره داخل دو تا پایه ترنسفورمر که خروجی اون 2 تا از ترنسفورمر ولتاژ ندارم البته من 13009 ها رو دراوردم میترسم دوبار ه بترکه که مقاومت و دیودهای روبرو 13009 هم چک کردم سالمن نمیدونم چرا 13009 میترکه همش؟ وولتاژ تغذیه ایسی هم ندارم
                                بعد مدار لامپ سری تو ولتاژ 5 ولت جواب میده؟ من با ولتمتر دی سی چک میکنم[/QUOTEاگرلامپ 100وات و یا 200وات رشته ای با وردی تغذیه سری کنی دیگه قطعات تعویض آسیب نمی بینن ولتاژ رو ی خازن های بزرگ چقدر هست 150 تا 155 نبود جفتش رو تعویض کن و با نوع مرغوب تعویض کن
                                جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۲۲:۵۳ ۱۳۹۷/۰۹/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X