اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالا بودن ولتاژ سیم سبز پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالا بودن ولتاژ سیم سبز پاور

[QUOTE=Blanco;689369]
    نوشته اصلی توسط Pooryamm نمایش پست ها

قطعاتی که الکی و شانسی تعویض کردم همون ای سی 431 و اپتوکوپلر بوده و قطعه دیگه ای رو تعویض نکردم شانسی ترانزیستور 13007 و ای سی 7500 هم چون سوخته بودن عوض کرده بودم . الان دیگه قطعه ندارم برای تلاش دوباره . فیوز و دو تا ترانزیستور و پل دیود ها و یکی دو تا مقاومت کنار ترانزیستورها سوختن که باید در وقت مناسب برم تهیه کنم و دوباره امتحان کنم . راستی دیود های پل rl257 هست در بازار پیدا میشه یا باید مشابه پیدا کنم ؟ مشابهش که راحت پیدا بشه کدوم دیود هست ؟

[FONT=Yekan]لامپ تست رو اینطوری نصب میکنم که یه سیم برق مستقیم میره به لامپ و سیم دیگه توسط دوشاخه پاور قطع میشه . به نظرم که درست نصب میکنم و با زدن کلید پاور لامپ در حد یه ثانیه روشن و بعدش خاموش میشه (خازن ها رو هم در این حالت ولتاژ گیری کردم ) البته این تست رو هم قبل از تعویض 431 انجام داده بودم .

درود بر شما
    راستش من نیازی به این پاور ندارم و کلا از روی علاقه و برای تجربه خواستم امتحان بکنم ببینم میشه تعمیرش کرد یا نه که ظاهرات مشکلات پیچیده ای داره و کار من ناشی و بی تجربه نیست . من فقط در حد اینکه چطوری میشه مقاومت و خازن و دیود تست کرد بلد هستم

با تشکر .
    تعجب با لامپ تست قطعات سوختن از لامپ چند وات استفاده کردید
    پس ب روش دیگه لامپ نصب کن دو تا لامپ 100وات رشته ای بیار خازن های بزرگ رو در بیار ب احتمال سری با هم هستن پایه های منفی و مثبت خازن هارو بهم وصل کن و از طریق سیم کوتاه ب برد مکان مشترک دو پایه لحیم کن حالا دوتا پایه منفی و مثبت دیگه داری هر کدوم از پایه های یک لامپ سری نصب کن ب این صورت که ولتاژ از طریق لامپ ها ب برد برسه فقط مراقب باشید جای مثبت و منفی اشتباه نشه ب این روش اگر قطعه ای سوخت تمام ضرر رو ب گردن می*گیریم فقط در صورت درست وصل کردن ابهامی بود بگو بیشتر توضیح دهم یا نقشه ای برات ترسیم کنم
    برای قطعات هم از لامپ کم مصرف در بیار برای تست از ترانزیستور 13003هم میتونم استفاده کنیم اتفاقا برای یاد گیری رو همین کار کنید بهتر هست و چیز بیشتری یاد میگیری اگر قطعات برد رو جارو نکرده باشی ک پایه ای رو ب اشتباه لحیم نکرده باشی ک مکافات هست پیدا کردنش
    پل دیود نیازی نیست می تونی از چهار تا دیود معمولی با آمپر بالا استفاده کنید
    در هر صورت اگر علاقه ای داشتید بگو بنده ب شخصه در خدمت شما دوست عزیز هستم
    سپاس
    جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۳:۲۲ ۱۳۹۷/۱۰/۰۲.
    زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
    عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

[QUOTE=Pooryamm;689380]
      نوشته اصلی توسط Blanco نمایش پست ها

تعجب با لامپ تست قطعات سوختن از لامپ چند وات استفاده کردید
      پس ب روش دیگه لامپ نصب کن دو تا لامپ 100وات رشته ای بیار خازن های بزرگ رو در بیار ب احتمال موازی با هم هستن پایه های منفی و مثبت خازن هارو بهم وصل کن و از طریق سیم کوتاه ب برد مکان مشترک دو پایه لحیم کن حالا دوتا پایه منفی و مثبت دیگه داری هر کدوم از پایه های یک لامپ سری نصب کن ب این صورت که ولتاژ از طریق لامپ ها ب برد برسه فقط مراقب باشید جای مثبت و منفی اشتباه نشه ب این روش اگر قطعه ای سوخت تمام ضرر رو ب گردن می*گیریم فقط در صورت درست وصل کردن ابهامی بود بگو بیشتر توضیح دهم یا نقشه ای برات ترسیم کنم
      برای قطعات هم از لامپ کم مصرف در بیار برای تست از ترانزیستور 13003هم میتونم استفاده کنیم اتفاقا برای یاد گیری رو همین کار کنید بهتر هست و چیز بیشتری یاد میگیری اگر قطعات برد رو جارو نکرده باشی ک پایه ای رو ب اشتباه لحیم نکرده باشی ک مکافات هست پیدا کردنش
      پل دیود نیازی نیست می تونی از چهار تا دیود معمولی با آمپر بالا استفاده کنید
      در هر صورت اگر علاقه ای داشتید بگو بنده ب شخصه در خدمت شما دوست عزیز هستم
      سپاس
      البته اشتباه نکنید با تست لامپ پاور نسوخت بعد تست لامپ و البته تعویض اون ای سی 431 که گفتم من پاور رو به برق زدم و خواستم با اتصال سیم سبز و مشکی روشنش کنم که اون موقع قطعات سوختن .پاور در تست لامپ سالم نشون میداد و لامپ یه لحظه روشن و خاموش میشه که نشانه سالم بودن در تست مدار لامپ هست (اگه اشتباه نکنم ). منظور من از پل دیود همون 4 تا دیود تکی بود که شمارشون rl257 هست از چهار تا دوتاش سوخته . در مورد لحیم اشتباه شکم به همون دیود بزرگ هست که نمیدونم پایه منفیش باید با پایه منفی دیود کوچیک کناریش در تماس باشه یا نه من تماس ندادمش عکس از پشت برد هم گذاشتم و همینطور روی بردولی ظاهرا کسی نمیتونه در این مورد کمکی بکنه .

دیدگاه

[QUOTE=Blanco;689382]

البته اشتباه نکنید با تست لامپ پاور نسوخت بعد تست لامپ و البته تعویض اون ای سی 431 که گفتم من پاور رو به برق زدم و خواستم با اتصال سیم سبز و مشکی روشنش کنم که اون موقع قطعات سوختن .پاور در تست لامپ سالم نشون میداد و لامپ یه لحظه روشن و خاموش میشه که نشانه سالم بودن در تست مدار لامپ هست (اگه اشتباه نکنم ). منظور من از پل دیود همون 4 تا دیود تکی بود که شمارشون rl257 هست از چهار تا دوتاش سوخته . در مورد لحیم اشتباه شکم به همون دیود بزرگ هست که نمیدونم پایه منفیش باید با پایه منفی دیود کوچیک کناریش در تماس باشه یا نه من تماس ندادمش عکس از پشت برد هم گذاشتم و همینطور روی بردولی ظاهرا کسی نمیتونه در این مورد کمکی بکنه .
        سلام در تعمیر نباید تا لحظه آخر لامپ تست رو خارج کنید وقتی ولتاژ ها بالا اومدن و خیالت راحت شد ک درست هست اون وقت باید لامپ سری رو جدا و مستقیم ب برق بزنید
        در مورد دیود هم فکر کنم بار سوم هست که میگم
        مدل دقیق پاور و لوکیشن چند قطعه همراه با شماره قطعات ارسال کنید شاید نقشه ای پیدا کنم فکر کنم حدود 30یا40نقشه داشته باشم
        دیود پل هم از هر نوع دیود معمولی با آمپر بالا استفاده کنی فرقی نداره فقط همه یک شماره باشن
        اگر می*پرسید که لامپ سری رو میخام در بیارم بهتر بود چون جواب منفی میگرفتید و باعث ضرر نم شدید
        سپاس

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[QUOTE=Blanco;689382]

شما متاسفانه کار لامپ تستر رو نمی*دونید فکر کنم اینجوری برداشت کردید که اگر یک لحظه لامپ خاموش روشن بشه دیگه ایرادی نداره و باید مستقیم ب برق بزنید اینگونه نیست دوست عزیز لامپ تست تا لحظه آخر تعمیر باید در مدار باشه
        بنده تجربه زیادی در مورد پاور کامپیوتر ندارم ولی در این چند سال فعالیت م دوتا پاور تعمیر کردم یکی برای سیستم خودم دیگری برای یکی از آشنایان که دقیقاً ده روز سر کار موندم تا عیب رو پیدا کردم مشکل سوختن مکرر ترانزیستور های قدرت بود قطعات تعویض میکردم ولتاژ هارو چک میکردم دقیق کافی بود لامپ تست رو در بیارم و جریان کمی ازش می*کشیدم تا جفت ترانزیستور ها منفجر میشدن با صدای وحشتناک دست آخر ترانزیستور ها رو شکستم و یک ترانزیستور سوخته اورجینال هم داشتم اونم شکستم هسته ها رو مقایسه کردم فهمیدم ترانزیستور ها فقط اسمن 13007 هستن در واقع 13003هم نبودن اتفاقا عکس ب یادگیر ازشون گرفتم پیداش میکنم و می*فرستم .این ها رو گفتم که زیاد ب قطعات نوی بازار اعتماد نکنی و گول نخورید .و تا وقتی اطمینان از سوختن قطعه نداشتی تعویض نکن

لیننک تصویر ترانزیستور ها شکتسه دقیقا 8تا ترانزیستور ترکیدن
        خوب به هسته هاشون نگاه کن اتفاقا از یک فروشگاه بنام تهیه کرده بودم به قول خودش اورجینال بودن
        جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۳:۱۲ ۱۳۹۷/۱۰/۰۲.

دیدگاه

[QUOTE=Pooryamm;689384][QUOTE=Blanco;689382]

سلام در تعمیر نباید تا لحظه آخر لامپ تست رو خارج کنید وقتی ولتاژ ها بالا اومدن و خیالت راحت شد ک درست هست اون وقت باید لامپ سری رو جدا و مستقیم ب برق بزنید
          مدل دقیق پاور و لوکیشن چند قطعه همراه با شماره قطعات ارسال کنید شاید نقشه ای پیدا کنم فکر کنم حدود 30یا40نقشه داشته باشم
          دیود پل هم از هر نوع دیود معمولی با آمپر بالا استفاده کنی فرقی نداره فقط همه یک شماره باشن
          اگر می*پرسید که لامپ سری رو میخام در بیارم بهتر بود چون جواب منفی میگرفتید و باعث ضرر نم شدید
          سپاس

شما متاسفانه کار لامپ تستر رو نمی*دونید فکر کنم اینجوری برداشت کردید که اگر یک لحظه لامپ خاموش روشن بشه دیگه ایرادی نداره و باید مستقیم ب برق بزنید اینگونه نیست دوست عزیز لامپ تست تا لحظه آخر تعمیر باید در مدار باشه
          بنده تجربه زیادی در مورد پاور کامپیوتر ندارم ولی در این چند سال فعالیت م دوتا پاور تعمیر کردم یکی برای سیستم خودم دیگری برای یکی از آشنایان که دقیقاً ده روز سر کار موندم تا عیب رو پیدا کردم مشکل سوختن مکرر ترانزیستور های قدرت بود قطعات تعویض میکردم ولتاژ هارو چک میکردم دقیق کافی بود لامپ تست رو در بیارم و جریان کمی ازش می*کشیدم تا جفت ترانزیستور ها منفجر میشدن با صدای وحشتناک دست آخر ترانزیستور ها رو شکستم و یک ترانزیستور سوخته اورجینال هم داشتم اونم شکستم هسته ها رو مقایسه کردم فهمیدم ترانزیستور ها فقط اسمن 13007 هستن در واقع 13003هم نبودن اتفاقا عکس ب یادگیر ازشون گرفتم پیداش میکنم و می*فرستم .این ها رو گفتم که زیاد ب قطعات نوی بازار اعتماد نکنی و گول نخورید .و تا وقتی اطمینان از سوختن قطعه نداشتی تعویض نکن

لیننک تصویر ترانزیستور ها شکتسه دقیقا 8تا ترانزیستور ترکیدن
          خوب به هسته هاشون نگاه کن اتفاقا از یک فروشگاه بنام تهیه کرده بودم به قول خودش اورجینال بودن
          درسته من فکر میکردم لامپ تست برای این هست که با توجه به رفتار لامپ عیب احتمالی رو متوجه بشیم مثلا لامپ اگه روشن بمونه یعنی اتصالی در مدار داریم و ... حتی خونده بودم موقع لامپ تست اصلا نباید پاور رو بخواهیم روشن کنیم . احتمال تقبلی بودن ترانزیستور هم رد نمیکنم ولی خوب چطوری باید بفهمم ترانزیستوری که میخرم درست هست ؟ یه پاور دیگه دارم که روش 13007 هست میتونم از اونا استفاده کنم البته اون پاور سالم هست ولی خوب قدیمی تر هست و توان کمتری نسبت به این پاور خراب داره .

در مورد دیود بزرگ باید بگم پاور مدلش alfex atx 600 وات هست که بعید میدونم نقشش باشه . دیود و قطعات کنارش تقریبا در وسط برد پاور قرار دارن در کنار پایه منفی دیود دوتا دیود کوچیک قرار دارن که بین دو تا ترانزیستور 945 واقع شدن و با پایه های اون دو ترانزیستور در ارتباط هستن . پایه مثبت دیود بزرگ با پایه ترانس کوچک مربوط به بخش استندبای در ارتباط هست . پایه منفی دیود بزرگ هم توسط یه خازن 470 میکرو 25 ولت به پایه وسط همون ترانس ارتباط داره ,و در ادامه هم به پایه سلف که کنار سیم استند بای هست .

در کل احتمال اینکه مشکل از ترانزیستور تقلبی بوده باشه زیاده . پس من اگه از لامپ تست موقع روشن کردن پاور استفاده کنم دیگه دچار خرابی و ترکیدگی نمیشم درسته ؟

با تشکر .

دیدگاه

[QUOTE=Blanco;689393][QUOTE=Pooryamm;689384]

سپاس

درسته من فکر میکردم لامپ تست برای این هست که با توجه به رفتار لامپ عیب احتمالی رو متوجه بشیم مثلا لامپ اگه روشن بمونه یعنی اتصالی در مدار داریم و ... حتی خونده بودم موقع لامپ تست اصلا نباید پاور رو بخواهیم روشن کنیم . احتمال تقبلی بودن ترانزیستور هم رد نمیکنم ولی خوب چطوری باید بفهمم ترانزیستوری که میخرم درست هست ؟ یه پاور دیگه دارم که روش 13007 هست میتونم از اونا استفاده کنم البته اون پاور سالم هست ولی خوب قدیمی تر هست و توان کمتری نسبت به این پاور خراب داره .

در مورد دیود بزرگ باید بگم پاور مدلش alfex atx 600 وات هست که بعید میدونم نقشش باشه . دیود و قطعات کنارش تقریبا در وسط برد پاور قرار دارن در کنار پایه منفی دیود دوتا دیود کوچیک قرار دارن که بین دو تا ترانزیستور 945 واقع شدن و با پایه های اون دو ترانزیستور در ارتباط هستن . پایه مثبت دیود بزرگ با پایه ترانس کوچک مربوط به بخش استندبای در ارتباط هست . پایه منفی دیود بزرگ هم توسط یه خازن 470 میکرو 25 ولت به پایه وسط همون ترانس ارتباط داره ,و در ادامه هم به پایه سلف که کنار سیم استند بای هست .

در کل احتمال اینکه مشکل از ترانزیستور تقلبی بوده باشه زیاده . پس من اگه از لامپ تست موقع روشن کردن پاور استفاده کنم دیگه دچار خرابی و ترکیدگی نمیشم درسته ؟

با تشکر .
            سلام چیز های ک در مورد لامپ سری فرمودید همه درست ولی بهترین خوبی لامپ سری جلوگیری از سوختن قطعات در هین تعمیر هست البته اینم بگم جادو نمیکنه بعضی وقتا مبینی با اشتباه خودمون قطعه میسوزه با وجود بودن لامپ در مدار در کل تا آخر تعمیر لامپ در مدار باشه بنده خیلی کم پیش میاد قطعه نو بخرم البته چند وقت بیشتر نیست یا از دست دوم سالم استفاده کنید یا از فروشگاه سایت استعلام کنید
            می تونی برای تست از ترانزیستور لامپ کم مصرف استفاده کنید
            لامپ سری هم سیم که رفته برا پاور یک رشته رو قطع کن یک لامپ مابین نصب کنید جوری باشه ک ولتاژ از طریق لامپ ب تغذیه برسه آیا ب این روش نصب کردید و از لامپ 100وات کمتر نزار
            جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۱۵:۵۰ ۱۳۹۷/۱۰/۰۲.

دیدگاه

[QUOTE=Pooryamm;689408][QUOTE=Blanco;689393]

سلام چیز های ک در مورد لامپ سری فرمودید همه درست ولی بهترین خوبی لامپ سری جلوگیری از سوختن قطعات در هین تعمیر هست البته اینم بگم جادو نمیکنه بعضی وقتا مبینی با اشتباه خودمون قطعه میسوزه با وجود بودن لامپ در مدار در کل تا آخر تعمیر لامپ در مدار باشه بنده خیلی کم پیش میاد قطعه نو بخرم البته چند وقت بیشتر نیست یا از دست دوم سالم استفاده کنید یا از فروشگاه سایت استعلام کنید
              می تونی برای تست از ترانزیستور لامپ کم مصرف استفاده کنید
              لامپ سری هم سیم که رفته برا پاور یک رشته رو قطع کن یک لامپ مابین نصب کنید جوری باشه ک ولتاژ از طریق لامپ ب تغذیه برسه آیا ب این روش نصب کردید و از لامپ 100وات کمتر نزار
              بله همینطوری نصب کرده بودم و از لامپ صد وات استفاده کرده بودم ولی بعدش مستقیم زدم به برق و ...
              من هروقت قطعات رو تهیه کردم و نصب کردم روی برد اینبار با تست لامپ امتحان میکنم تا اگر مشکلی بود کمک کنید حل کنم .

با تشکر از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید .

دیدگاه

من قطعات سوخته رو تهیه کردم البته به جای ترانزیستور 13007 بهم 13009 داده که فکر کنم کار کنه و مشکلی نباشه . ایسی 7500 هم پیدا نمیکنم در شهرمون حتی در فروشگاه eshop هم وجود نداره این ایسی و فقط مشابهش که تی ال 494 هست وجود داره که فروشنده گفت میتونی جایگزین کنی . الان باز ولتاژ استند بای رو دارم (5.25 ولت ) و ولتاژ سیم سبز هم 4.8 نشون میده ولی با اتصال سیم سبز و مشکی پاور روشن نمیشه البته اینبار مدار لامپ رو خارج نکردم تا مشکلی پیش نیاد .ضمن اینکه در سیم زرد هم در حالتی که پاور خاموش هست (یعنی سیم سبزو مشکی متصل نیست ) حدود نیم ولت نشون میده مولتی متر که نباید نشون بده .

دیدگاه

من قطعات سوخته رو تهیه کردم البته به جای ترانزیستور 13007 بهم 13009 داده که فکر کنم کار کنه و مشکلی نباشه . ایسی 7500 هم پیدا نمیکنم در شهرمون حتی در فروشگاه eshop هم وجود نداره این ایسی و فقط مشابهش که تی ال 494 هست وجود داره که فروشنده گفت میتونی جایگزین کنی . الان باز ولتاژ استند بای رو دارم (5.25 ولت ) و ولتاژ سیم سبز هم 4.8 نشون میده ولی با اتصال سیم سبز و مشکی پاور روشن نمیشه البته اینبار مدار لامپ رو خارج نکردم تا مشکلی پیش نیاد .ضمن اینکه در سیم زرد هم در حالتی که پاور خاموش هست (یعنی سیم سبزو مشکی متصل نیست ) حدود نیم ولت نشون میده مولتی متر که نباید نشون بده .
                  سلام وقتی سیم سبز و سیاه رو جامپ می*کنید تغییر در لامپ نمی بینی روشن بشه یا چشمک بزنه
                  خازن های خروجی رو تست کنید +دیودهای دوبل ولتاژ روی ترانزیستور های قدرت رو هم اعلام کنید به این روش که گراند رو از منفی خازن های بزرگ بگیرد اگر دقت کنید خیلی زود ب نتیجه میرسی مقاومت های بخش 220رو چک کنید دیود ها معمولی و فرکانس و اگر زینر توبخش 220هست با دقت کامل چک کنید
                  ولتاژ دیود های دوبل هیت سینک دوم رو هم بگیرد گراند رو هو از سیم سیاه بگرید و نتیجه رو اعلام کنید فقط برای ولتاژ گیری دیود های دوبل سیم سبز و سیاه رو جامپ کنید ولتاژ دو تا خازن بزرگ رو هم بگیر یک بار با جامپ سیاه و سبز یک بار هم بدون جامپ سیاه و سبز
                  جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۱:۰۴ ۱۳۹۷/۱۰/۰۷.

دیدگاه

سلام وقتی سیم سبز و سیاه رو جامپ می*کنید تغییر در لامپ نمی بینی روشن بشه یا چشمک بزنه
                    خازن های خروجی رو تست کنید +دیودهای دوبل ولتاژ روی ترانزیستور های قدرت رو هم اعلام کنید به این روش که گراند رو از منفی خازن های بزرگ بگیرد اگر دقت کنید خیلی زود ب نتیجه میرسی مقاومت های بخش 220رو چک کنید دیود ها معمولی و فرکانس و اگر زینر توبخش 220هست با دقت کامل چک کنید
                    ولتاژ دیود های دوبل هیت سینک دوم رو هم بگیرد گراند رو هو از سیم سیاه بگرید و نتیجه رو اعلام کنید فقط برای ولتاژ گیری دیود های دوبل سیم سبز و سیاه رو جامپ کنید ولتاژ دو تا خازن بزرگ رو هم بگیر یک بار با جامپ سیاه و سبز یک بار هم بدون جامپ سیاه و سبز
                    سلام

با جامپ کردن تغییری در لامپ مشاهده نمیشه .
                    ولتاژ روی پایه وسط ترانزیستور سوم (مربوط به استند بای ) 295 ولت هست روی پایه وسط ترانزیستور وسط هم 295 ولت نشون میده ولی روی پایه وسط ترانزیستور دیگه 130 ولت نشون میده که مدام در حال کاهش هست روی نمایشگر مولتی متر .
                    دیود ها و مقاومت های بخش 220 رو چک کردم مشکلی ندارن . ولتاژ دیود های دوبل هم دوتاشون صفر هست یکیشون که مربوط به 12 ولت هست (دیود وسطی ) همون نیم ولت ولتاژ رو نشون میده . ولتاژ خازن های بزرگ هم با جامپ و بی جامپ تقریبا یکی هست و شاید یکی دو ولت اختلاف داشته باشه در دو حالت متفاوت ضمن اینکنه خازن های بزرگ رو من عوض کردم چون ظرفیت خازن های خودش کم شده بود .خازن های خروجی هم مشکلی ندارن . به نظرم خودم مشکل در بخش 220 ولت پاور نیست البته من ترانس ها رو چک نکردم و نمیدونم چطوری باید از سلامتشون مطمئن بود ولی به جز ترانس بقیه قطعات در بخش 220 که چک کردم سالم نشون میدن .

دیدگاه

سلام

با جامپ کردن تغییری در لامپ مشاهده نمیشه .
                      ولتاژ روی پایه وسط ترانزیستور سوم (مربوط به استند بای ) 295 ولت هست روی پایه وسط ترانزیستور وسط هم 295 ولت نشون میده ولی روی پایه وسط ترانزیستور دیگه 130 ولت نشون میده که مدام در حال کاهش هست روی نمایشگر مولتی متر .
                      دیود ها و مقاومت های بخش 220 رو چک کردم مشکلی ندارن . ولتاژ دیود های دوبل هم دوتاشون صفر هست یکیشون که مربوط به 12 ولت هست (دیود وسطی ) همون نیم ولت ولتاژ رو نشون میده . ولتاژ خازن های بزرگ هم با جامپ و بی جامپ تقریبا یکی هست و شاید یکی دو ولت اختلاف داشته باشه در دو حالت متفاوت ضمن اینکنه خازن های بزرگ رو من عوض کردم چون ظرفیت خازن های خودش کم شده بود .خازن های خروجی هم مشکلی ندارن . به نظرم خودم مشکل در بخش 220 ولت پاور نیست البته من ترانس ها رو چک نکردم و نمیدونم چطوری باید از سلامتشون مطمئن بود ولی به جز ترانس بقیه قطعات در بخش 220 که چک کردم سالم نشون میدن .
                      سلام تمام قطعات ک تعویض کردید رو بگو هرچند قطعه ریز
                      ترانس ها به این راحتی نمیسوزن در مورد ترانزیستور های قدرت فقط دوتا 13009 رو گفتم شما ترانزیستور استندبای رو اعلام کردید با وجود بودن 5ولت کاری ب قطعات مربوطه نداشته باش
                      از اونجا که تمام قطعات سالم هستن احتمال می*ره اشکال دستی بهش اضافه کردی یا قطعه نا مرغوب جا زدی یا پایه قطعه ای رو وقتی بیرون آوردی جا به جا زدید
                      ترانزیستور ها ی c945 رو دقیقا چک کنید از چند جهت شاید نشتی کوچکی داشته باشند
                      جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۱۶:۵۴ ۱۳۹۷/۱۰/۰۷.

دیدگاه

قطعاتی که از اول تعویض کردم تا الان شامل دو تا خازن بزرگ ورودی ,, ای سی 7500 که به علت موجود نبودن tl494 جاش انداختم , اپتوکوپلر رو همینطوری شانسی عوض کردم , 4 تا دیود ورودی که در سوختگی اخیر عوض کردم , فیوز , دو تا ترانزیستور 13007 که بجاش 13009 انداختم , دو تا خازن 50 ولت 10 میکرو که نزدیک هیت سینک اول و ترانزیستورها قرار دارن , مقاومت های نزدیک ترانزیستور های قدرت که شامل 2.2 اهم 37 اهم و 2.8 کیلواهم میشدن , یه خازن 470 میکرو 16 ولت استند بای , خازن 25 ولت 470 میکرو , یه خازن 50 ولت 47 میکرو , و همینطور چند تا خازن 1 میکرو و 2.2 میکرو 50 ولت . ولتاژ ترانزیستور ها رو هم که گفتم یکیشون 295 ولت در پایه وسط و دیگری 130 ولت که البته اینکی ثابت نمیتونه و بلافاصله به سرعت شروع به کاهش میکنه . سه تا ترانزیستور 945 در مدار هست که درشون میارم و تست میکنم و سالم نشون میدن و همه دیود ها هم تست کردم سالم بودن . اطراف دو تا ایسی پاور مقاومت های زیادی وجود داره که همشون رو بیرون از برد تست نکردن چون تعدادشون زیاده ولی همشون اهم نشون میدن هرچند به علت اینکه روی برد هست بعضا مقدار متفاوتی نسب به رنگشون نشون میدن ولی وقتی درشون میارم میبینم اوکی هست ولی خیلی هاشون رو از برد در نیاوردم برای تست . خازن های عدسی هم سالم نشون میدن . قطعه ای رو جابجا نزدم به جز همون مورد دیود بزرگ که قبلا گفته بودم مطمئن نیستم پایش به پایه دیود کناری باید وصل باشه یا نه که بعید میدونم وصل باشه و منم وصل نکردم چون در برد یه پاور سالم البته از مارکی دیگر نگاه کردم اون دیود بزرگ به دیود دیگه ای وصل نبود .

دیدگاه

قطعاتی که از اول تعویض کردم تا الان شامل دو تا خازن بزرگ ورودی ,, ای سی 7500 که به علت موجود نبودن tl494 جاش انداختم , اپتوکوپلر رو همینطوری شانسی عوض کردم , 4 تا دیود ورودی که در سوختگی اخیر عوض کردم , فیوز , دو تا ترانزیستور 13007 که بجاش 13009 انداختم , دو تا خازن 50 ولت 10 میکرو که نزدیک هیت سینک اول و ترانزیستورها قرار دارن , مقاومت های نزدیک ترانزیستور های قدرت که شامل 2.2 اهم 37 اهم و 2.8 کیلواهم میشدن , یه خازن 470 میکرو 16 ولت استند بای , خازن 25 ولت 470 میکرو , یه خازن 50 ولت 47 میکرو , و همینطور چند تا خازن 1 میکرو و 2.2 میکرو 50 ولت . ولتاژ ترانزیستور ها رو هم که گفتم یکیشون 295 ولت در پایه وسط و دیگری 130 ولت که البته اینکی ثابت نمیتونه و بلافاصله به سرعت شروع به کاهش میکنه . سه تا ترانزیستور 945 در مدار هست که درشون میارم و تست میکنم و سالم نشون میدن و همه دیود ها هم تست کردم سالم بودن . اطراف دو تا ایسی پاور مقاومت های زیادی وجود داره که همشون رو بیرون از برد تست نکردن چون تعدادشون زیاده ولی همشون اهم نشون میدن هرچند به علت اینکه روی برد هست بعضا مقدار متفاوتی نسب به رنگشون نشون میدن ولی وقتی درشون میارم میبینم اوکی هست ولی خیلی هاشون رو از برد در نیاوردم برای تست . خازن های عدسی هم سالم نشون میدن . قطعه ای رو جابجا نزدم به جز همون مورد دیود بزرگ که قبلا گفته بودم مطمئن نیستم پایش به پایه دیود کناری باید وصل باشه یا نه که بعید میدونم وصل باشه و منم وصل نکردم چون در برد یه پاور سالم البته از مارکی دیگر نگاه کردم اون دیود بزرگ به دیود دیگه ای وصل نبود .
                          سلام نیاز نیست تمام مقاومت ها رو چک کنید فقط در مسیر ولتاژ بالا
                          اون دیود بزرگ مربوط به ولتاژ استندبای هست که بر قرار هست
                          متاسفانه شما خیلی از قطعات رو الکی تعویض کردید شاید قطعه نامرغوب جا زده باشید
                          این رو بدونید برای تست خازن نمیشه ب خازن سنج اکتفا کرد می بینید نه ظاهر مشکل داره نه ظرفیت شون کم شده ولی در مدار ب درستی کار نمیکند ب دلیل بالا رفتن مقاومت داخلی خازن به نظرم تمام قطعات که الکی تعویض کردی رو با مال خودش جا به جا کن فقط در صورتی که خراب نباشن
                          ولتاژ تمام پایه های ای سی رو بگیر و اعلام کن البته تا ساعت 12شب وقت دارم بعد از اون تا چند روز نمی تونم پاسخ بدم

دیدگاه

ولتاژ پایه های ایسی در حالت جامپ مشکی و سبزنسبت به پایه 7 یا همون گراند: پایه 1 : 0 ولت / پایه 2 : 2.46ولت / پایه 3 : 4.7 ولت / پایه 4 : 0.010 ولت / پایه 5 : 1.4 ولت / پایه 6 : 3.3 ولت / پایه 8 : 3.1 ولت / پایه 9 : 0 ولت / پایه 10 : 0 ولت / پایه 11 : 3.1 ولت / پایه 12 :22.19 ولت / پایه 13 : 4.9 ولت / پایه 14 : 4.9 ولت / پایه 15 : 0.021 ولت / پایه 16 : 2.46 ولت .

فکر نمیکنم مشکل از اون خازن های تعویضی باشه . با ترانزیستور 13003 هم امتحان کردم گفتم شاید 13009 جواب نده ولی بازم روشن نمیشه پاور . ضمنا اینم یادم رفت بگم که موقع جاپ کردن سبز و مشکی یه صدای کلیک مانندی(البته ضعیفتر از صدای کلیک شبیه صدای جرقه کوچک ) از اطراف هیت سینک اول شنیده میشه .

دیدگاه

سلام و پوزش از اینکه دیر پاسخ دادم قطعه معیوب در مدار هست که متأسفانه شما قادر ب پیدا کردنش نیستید ولتاژ های ای سی صحیح هستند تمام قطعات ک گفتم باعث سویچ نشدن پاور هستن که شما می*فرماید سالم هستن باز هم میگم برای تست خازن به خازن سنج اکتفا نکن
                              بوبین خروجی رو هم چک کن شاید سیم هاش بهم اتصال شده باشند هیچ کدوم نباید با هم در ارتباط باشند و چک کنید ببینم قطعه ای بیش از اندازه داغ میشه یا نه همچنین ترانزیستور های قدرت و اینکه هر وقت فرصت کافی داشتید یک ساعت روش کار کنید و سریع پاسخ بدید اطلاع بدید اینجوری با روزی یک بار پاسخ دادن یک ماه طول می*کشه و الکی قطعات رو تعویض نکنید در غیر این صورت بسیار شرمنده ولی کاری از پیش نمیبرید با سپاس
                              جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۰:۵۸ ۱۳۹۷/۱۰/۰۹.

دیدگاه

سلام خواهش میکنم . چی بگم والا همه چی رو تست کردم حتی بوبین در مورد خازن هم به جز مولتی متر وسیله دیگه ای ندارم برای تست . در مورد دیود ها هم بگم که همه رو به صورت دیود معمولی چک میکنم یعنی از یه طرف راه بده و از یه طرف راه نده درحالی که ظاهرا دیودهای زنر رو باید به یک روش دیگه هم تست کرد و اعمال ولتاژ کرد بهشون درسته ؟ به نظرم مشکل در وجود ولتاژ در سیم زرد یا همون 12 ولت هست جالبه امروز متوجه شدم حتی وقتی کلید پاور رو اف میکنم نیم ولت ولتاژ نشون میده سیم زرد و فقط وقتی برق رو قطع میکنم صفر میشه ! فکر میکنم ولتاژ تا زمانی که سیم سبز و مشکی جامپ نشدن نباید وجود داشته باشه در هیچ سیمی به جز بنفش و سبز . سیم زرد هم تا اونجایی که فهمیدم و در برد دنبال کردم توسط بوبین خروجی به دیود دوبل وسط متصل هست و اون دیود هم به دو تا از پایه های خروجی ترانس بزرگ . میدونم که مشکل این پاور فرسایشی شد و شما رو هم خسته کردم من همچنان روش کار میکنم اگه نتیجه ای گرفتم در تاپیک اعلام میکنم تا بلکه به درد خورد . شما هر کمکی میشد کردید که جا داره یکبار دیگه ازتون تشکر کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X