اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالا بودن ولتاژ سیم سبز پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالا بودن ولتاژ سیم سبز پاور

نوشته اصلی توسط Blanco نمایش پست ها
    سلام خواهش میکنم . چی بگم والا همه چی رو تست کردم حتی بوبین در مورد خازن هم به جز مولتی متر وسیله دیگه ای ندارم برای تست . در مورد دیود ها هم بگم که همه رو به صورت دیود معمولی چک میکنم یعنی از یه طرف راه بده و از یه طرف راه نده درحالی که ظاهرا دیودهای زنر رو باید به یک روش دیگه هم تست کرد و اعمال ولتاژ کرد بهشون درسته ؟ به نظرم مشکل در وجود ولتاژ در سیم زرد یا همون 12 ولت هست جالبه امروز متوجه شدم حتی وقتی کلید پاور رو اف میکنم نیم ولت ولتاژ نشون میده سیم زرد و فقط وقتی برق رو قطع میکنم صفر میشه ! فکر میکنم ولتاژ تا زمانی که سیم سبز و مشکی جامپ نشدن نباید وجود داشته باشه در هیچ سیمی به جز بنفش و سبز . سیم زرد هم تا اونجایی که فهمیدم و در برد دنبال کردم توسط بوبین خروجی به دیود دوبل وسط متصل هست و اون دیود هم به دو تا از پایه های خروجی ترانس بزرگ . میدونم که مشکل این پاور فرسایشی شد و شما رو هم خسته کردم من همچنان روش کار میکنم اگه نتیجه ای گرفتم در تاپیک اعلام میکنم تا بلکه به درد خورد . شما هر کمکی میشد کردید که جا داره یکبار دیگه ازتون تشکر کنم
    سلام
    دیود زینر هم مثل تمام دیود های دیگه تست میشه که سالم هست یا نه اون چیزی که شما می*فرماید شکست زینر هست که شما نیاز ندارید اگر از یک طرف راه بده و یک طرف مدار باز باشه.تمام قطعات ک شانسی تعویض کردید رو بر گردانید سر جاش بجز قطعات معیوب
    در مورد سیم زرد هم مدار شما ایراد داره . بیشتر پاور های رده پایین طراحی شبیه به هم دارند لوکیشن چند قطعه رو با مقدار بگو نقشه شبیه بهش بهتون میدم و در مدت کوتاه عیب رو پیدا می*کنیم الکی هم قطعات رو تعویض نکنید برای تست نهایت یک پایه رو آزاد کنید
    دوست ندارم نا امید تون کنم این روش فقط وقت خودتان رو هدر میدید و اگر هم درست ش کنید تجربه مفیدی نخواهد شد بدلیل اینکه از روش اصولی استفاده نمیکنید
    هرچند از روی عکس نمیشه نظر درستی داد ولی یک عکس با کیفیت از کل مدار بفرست ب گونه ای که تمام قطعات قابل رویت باشن پشت برد هم همچنین

سپاس از پاسخ شما
    جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۰۲:۴۹ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰.
    زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
    عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X