یه تغذیه سوییچنگ مربوط به مانیتور ۱۲ اینچ دارم که خروجی ان ۱۵ولته به محض اینکه خروجی اونو به برد وصل میکنم ولتاژ به یک ولت افت میکن توی مدار از سوییچdm0256 وtl431 استفاده شده هردو هم سالمند با این حال عوضشون کردم ولی فرقی نکرد همه مقاومتها وخازنها هم سالمن واقعا برام سواله که پس چی خرابه راستی این اتفاق بعد از قطع و وصل شدن برق خونه پیش اومده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل با سوییچینگ
Collapse
X
-
پاسخ : مشکل با سوییچینگ
نوشته اصلی توسط hamidzoro نمایش پست هایه تغذیه سوییچنگ مربوط به مانیتور ۱۲ اینچ دارم که خروجی ان ۱۵ولته به محض اینکه خروجی اونو به برد وصل میکنم ولتاژ به یک ولت افت میکن توی مدار از سوییچdm0256 وtl431 استفاده شده هردو هم سالمند با این حال عوضشون کردم ولی فرقی نکرد همه مقاومتها وخازنها هم سالمن واقعا برام سواله که پس چی خرابه راستی این اتفاق بعد از قطع و وصل شدن برق خونه پیش اومده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
اگ بخاطر نوسان بوده پس ورودی مدار رو چک کنید ، خازن های ورودی و ترانزیستورهای سوئیچینگ ... همچنین خازن های بخش خروجی ک برای صافی استفاده میشه
-
سلام دوست عزیز رفرنس ۴۳۱معمولا نمونه ای از ولتاژ خروجی بهش وصل هست شما هم مسیر پایه یک ۴۳۱ که همان رفرنس هست رو دنبال کنید بینم از طریق مقاومت به خروجی متصل هست یا خیر؟
با چی ازش جریان میکشید؟ قطعات ک تعویض کردید که سالم بودن رو برگردونید سر جاش . به دلیل قطعات نامرغوب بازارجدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۲۰:۳۴ ۱۳۹۷/۱۱/۰۷.زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده
دیدگاه
-
قطعات که سوخته بودن و تعویض کردید چی هستن ؟قطعات که سالم بودن و الکی تعویض کردی رو برگردونم سر جاش .و یکم بیشتر توضیح دهید در مورد تغذیه که ای سی ش چیه ترانزیستور قدرت ش چیهزرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده
دیدگاه
دیدگاه