اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سوییچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سوییچینگ

یه تغذیه سوییچنگ مربوط به مانیتور ۱۲ اینچ دارم که خروجی ان ۱۵ولته به محض اینکه خروجی اونو به برد وصل میکنم ولتاژ به یک ولت افت میکن توی مدار از سوییچdm0256 وtl431 استفاده شده هردو هم سالمند با این حال عوضشون کردم ولی فرقی نکرد همه مقاومتها وخازنها هم سالمن واقعا برام سواله که پس چی خرابه راستی این اتفاق بعد از قطع و وصل شدن برق خونه پیش اومده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

پاسخ : مشکل با سوییچینگ

نوشته اصلی توسط hamidzoro نمایش پست ها
    یه تغذیه سوییچنگ مربوط به مانیتور ۱۲ اینچ دارم که خروجی ان ۱۵ولته به محض اینکه خروجی اونو به برد وصل میکنم ولتاژ به یک ولت افت میکن توی مدار از سوییچdm0256 وtl431 استفاده شده هردو هم سالمند با این حال عوضشون کردم ولی فرقی نکرد همه مقاومتها وخازنها هم سالمن واقعا برام سواله که پس چی خرابه راستی این اتفاق بعد از قطع و وصل شدن برق خونه پیش اومده اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    باسلام
    اگ بخاطر نوسان بوده پس ورودی مدار رو چک کنید ، خازن های ورودی و ترانزیستورهای سوئیچینگ ... همچنین خازن های بخش خروجی ک برای صافی استفاده میشه

دیدگاه

هم خازنهای ورودی هم خروجی رو عوض کردم ولی هیچ فرقی نکرد ولی متوجه شدم که تا بار وصل میشه ولتاژ رفرنس روی زنر قابل تنظیم(tl431) افت پیدا میکنه
      پس فکر میکنم علت در واقع خراب شدن ولتاژ مبنا میباشد ولی چرا؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز رفرنس ۴۳۱معمولا نمونه ای از ولتاژ خروجی بهش وصل هست شما هم مسیر پایه یک ۴۳۱ که همان رفرنس هست رو دنبال کنید بینم از طریق مقاومت به خروجی متصل هست یا خیر؟
        با چی ازش جریان میکشید؟ قطعات ک تعویض کردید که سالم بودن رو برگردونید سر جاش . به دلیل قطعات نامرغوب بازار
        جدیدترین ویرایش توسط Pooryamm; ۲۰:۳۴ ۱۳۹۷/۱۱/۰۷.
        زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
        عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

بارم یک لامپ ۱۲ولت یک واته وموضوع اینه که قبل از تعویض قطعات ایراد دقیقا مثل الان بود

دیدگاه

قطعات که سوخته بودن و تعویض کردید چی هستن ؟قطعات که سالم بودن و الکی تعویض کردی رو برگردونم سر جاش .و یکم بیشتر توضیح دهید در مورد تغذیه که ای سی ش چیه ترانزیستور قدرت ش چیه
            زرد است ک لبریز حقایق شده تلخ است که با درد موافق شده
            عاشق نشدی وگرنه می فهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده

دیدگاه

عکس از مدار بزار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X