اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در درایور LED SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر در درایور LED SMD

سلام دوستان عزیز
    یک درایور LED دارم که قصد دارم کمی تغییرش بدم و برای تعدادی از روش بزنم. این درایور برای یک لامپ که مشخصاتش، 7 وات، دارای 7 عدد LED از نوع 2835 با ولتاژ 18 و 1 وات. در مجموع 7 عدد LED لامپ بازدهی 7 وات رو داره. LED ها به صورت سری باهم وصل شدن. درایور به صورت مدار باز 310 ولت خروجی می ده که به نظرم به دلیل استفاده از MB6F همراه با خازن 2.2uf 400V هست. اگر اشتباه می کنم بفرمایید. زمانی که مدار بسته میشه و چراغ روشن میشه، ولتاژ دو سر ورودی به مدار لامپ میشه 120 تقریبا. یعنی هر LED در حدود 17.1 ولت استفاده می کنن. جریان مدار هم در حدود 40 میلی آمپر هست. جریان LED ها 50 میلی آمپر در دیتاشیت اعلام شده.
    حالا سوال اصلی من، اگر بخوام این درایور رو به صورت زیر تغییر بدم باید چی کار کنم؟
    تعداد LED ها 8 عدد با ولتاژ 9 و جریان 100 میلی آمپر باید چی کار کنم؟
    به چه صورت جریان روی عدد 40 میلی آمپر فیکس شده؟
    و سوال آخرم اینکه، درایور های بدون چوک و با چوک چه فرقی باهم دارن؟ چون واقعا از نظر قیمت خیلی باهم فرق می کنن. یه درایور دارم که با یه خازن الکترولیتی با خازن پلی استر کار می کنه. فرق این درایور ها باهم چیه؟

باتشکر

پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.

دیدگاه

سلام
      سوال منم هست؟
      آیا به جواب رسیدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtabarafei2 نمایش پست ها
        سلام
        سوال منم هست؟
        آیا به جواب رسیدین؟
        روی برد درایور LED معمولا ۲ یا چند عدد مقاومت SMD موازی شده با مقدار کم قرار داره که به عنوان شنت حسگر جریان استفاده شدن و با تغییر مقادیرشون میشه جریان خروجی رو تغییر داد.
        از نظر کیفیت و کارایی درایور های سویچینگ ( چوک دار ) بهتر هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsansis0 نمایش پست ها
          پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.
          سلام
          دوست عزیز ایراد از دیگران نیست، دلیل بازدید بالا و پاسخ ندادن به محتوای پست شما برمیگردد چون شما سئوال نپرسیده اید بلکه عملا درخواست آموزش الکترونیک صنعتی و مشارکت در طراحی یک پروژه بصورت رایگان نموده اید!
          اینکه سئوال پرسیده اید اصلا بد نیست و همه نباید الزاما برای پرسش حتما علامه دهر باشند اما وقتی در حوزه تخصصی سئوال میپرسید باید خودتان حداقل 8 باشید که دو نمره از دیگران کمک بگیرید بشید 10 نه اینکه در در حد 0 باشید و الباقی را از دیگران کمک بخواهید!
          پرسش هایی که در دل درخواست شما نهفته بسیار پایه ای هستند، مثلا اینکه شما هنوز نمیدانید چطور جریان راه اندازی LED را تعیین میکنند یا تفاوت مدار راه انداز ترانس دار و بی ترانس را نمیدانید و میخواهید تغییر در طرح یک مدار صنعتی و تجاری شده جهت تکثیر ایجاد کنید مثل این است که من هنوز یک املت نتوانم درست کنم اما از آشپزهای حرفه ای درخواست مشارکت در تهیه دستور پخت یک غذای حرفه ای جهت فروش و صادرات به رستوران های خارج از کشور داشته باشم!
          در مورد تغییر دادن مدار فوق هم عرض کنم اگر بخواهید روی همین برد تغییرات اعمال کنید باید دستگاه هیتر هواگرم یا هویه وات متغیر داشته باشید و دیگر اینکه دمونتاژ و مونتاژ قطعات SMD با هویه تجربه و مهارت میخواهد و با هویه های مهمولی ممکن است قطعات آسیب ببینند، اما اگر میخواهید برد جدیدی را از نو طراحی و چاپ کنید اوضاع میتواند بهتر پیش برود که با توجه به قیمت چاپ برد در تیراژ پائین در شرایط اقتصادی فعلی اصلا بصرفه نیست.
          توصیه آخر هم اینکه اگر در برق مبتدی هستید با ترس و لرز سمت مدارات ولتاژ متناوب 230V شهری بروید که مثل یکی از آشنایان من دچار برق گرفتگی و خدایی نکرده فوت نشوید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...