درود
احتمالا تعمیرکار از قطعات مرغوب و یا اوریجینال استفاده نمیکند که البته بیشتر قطعات فعلی بازار هم از نوع چینی بی کیفیت هستند بنابراین زیر بار دوام نیاورده از بین میروند و اما برای مشخص شدن عیب باید حداقل به نقشه این منبع تغذیه دسترسی داشت و یا اینکه خود شما اگر به الکترونیک آشنایی دارید عیب یابی را روی آن قطعه به قطعه آغاز کنید تا به قطعه معیوب برسید و یا اینکه اگر روی بورد اثری از لحیم کاری غیر فابریک میبینید مشخص میشود مرتبه قبل کدام قطعه تعویض شده یکراست سراغ آن بروید و آنرا چک کنید و در صورت خراب بودن سعی کنید اوریجینال آنرا پیدا کرده و تعویض نمایید خلاصه بدون نقشه و بدون دسترسی به بورد نمیتوان مشخص کرد خرابی از کجاست و به همین دلیل تا کنون پست شما بی پاسخ مانده چون عملا پاسخ به آن غیر ممکن است.
سلام و درود بر شما
داداشا یه پاور لیانلی 1800 روشن گذاشته بود یهو پاور خاموش شد(سوخت)
ولتاژ برق خوب بود (215تا222)
فنشم تازه عوض کرده بودم فن خوب انداخته بودم
یه بوی سوختکی کمی میداد ممکنه ایراد از چی باشه؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
ممنون دوست عزیز کسی سراغ نداری که قطعات خوب بیاره واوکی هست ایسی 4427s عوض شده هردو ۱۲تا ماسفت هم عوض شده فقط اینجا نمیشه عکس فرستاد
درود
این روزها همه کلاه بردار شده اند جنس تقلبی را وارد میکنند بنام جنس اصلی با قیمت بالا میفروشند به چشم خودت هم نمیتوانی اعتماد کنی چه برسد به فروشنده قطعات!!!!
سلام و درود بر شما
داداشا یه پاور لیانلی 1800 روشن گذاشته بود یهو پاور خاموش شد(سوخت)
ولتاژ برق خوب بود (215تا222)
فنشم تازه عوض کرده بودم فن خوب انداخته بودم
یه بوی سوختکی کمی میداد ممکنه ایراد از چی باشه؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام و درود،
اگر بوی سوختگی میده پس با باز کرد و نگاه انداختن
به قطعات، میشه راحت قطعه سوخته رو پیدا کرد.
ولی به احتمال 90 درصد ماسفت ها سوختن.
سلام دوستان
بنده ۲ تا پاور ۱۸۰۰ وات بیت مین دارم که یکی از اینها رله دائما خاموش و روشن میشه ولی خروجی نداریم و یکی دیگر از اینها فن کاملا روشن میشه ولی خروجی نداریم . ممنون میشم راهنمایی کنید . البته پاوری که فن کار میکنه یه قسمت ترانزیستورش عوض کردم
جدیدترین ویرایش توسط Mrenigmatic; ۰۰:۴۶ ۱۴۰۰/۱۲/۱۹.
دلیل: اضافه کردن
دیدگاه