پاسخ : جستجوی یک آموزش عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ
کاری نداره. میشه از یک ماژول اتوماتیک که کنترل جریان داره استفاده کرد. مهم اینه که اصول کار دستت بیاد
شخصا تابحال 3 تا منبع تغذیه درست کردم که 2 تاش تغذیه ی خطی داشته (به شاگردم هم که 15 سالشه یاد دادم خودش رفت یدونه ساخت) و منبع سومی که عصای دستمه و قویتره دارای تغذیه ی سوییچینگه از نوع تصویر پایین و طبعا ساختارش شبیه پاور کامپیوتره
البته پاور مورد استفاده ی من بنظرم 24v 10A بود که از eca گرفتم
با تغییر مقاومت و خازنهای خروجیش از 24 رسوندمش به حدود 40 ولت
و چون حداقل دو خروجی مستقل از هم داره دو تا ماژول کاهنده با کنترل جریان رو وصل کردم به خروجی هاش
و تبدیل شد به یک منبع تغذیه ی دو کاناله با کنترل جریان
و دارای ورودی باتری برای مواقع قطع برق و شارژر usb و...
و ۵-۴ ساله داره مثل بنز کار می کنه تصویر پایین
عزیزدل کوه جابجا کردن نیست که میگی اون هندیه این فیکه اون چنین این چنانه. اندازه ای که اینجا وقتت تلف شد به میشه/نمیشه گفتن و شنیدن اگر طبق آموزشها دست بکار شده بودی روزی 2 تا پاور به منبع تغذیه ی متغیر تبدیل کرده بودی
نوشته اصلی توسط Tanha7
نمایش پست ها
شخصا تابحال 3 تا منبع تغذیه درست کردم که 2 تاش تغذیه ی خطی داشته (به شاگردم هم که 15 سالشه یاد دادم خودش رفت یدونه ساخت) و منبع سومی که عصای دستمه و قویتره دارای تغذیه ی سوییچینگه از نوع تصویر پایین و طبعا ساختارش شبیه پاور کامپیوتره
البته پاور مورد استفاده ی من بنظرم 24v 10A بود که از eca گرفتم
با تغییر مقاومت و خازنهای خروجیش از 24 رسوندمش به حدود 40 ولت
و چون حداقل دو خروجی مستقل از هم داره دو تا ماژول کاهنده با کنترل جریان رو وصل کردم به خروجی هاش
و تبدیل شد به یک منبع تغذیه ی دو کاناله با کنترل جریان
و دارای ورودی باتری برای مواقع قطع برق و شارژر usb و...
و ۵-۴ ساله داره مثل بنز کار می کنه تصویر پایین
عزیزدل کوه جابجا کردن نیست که میگی اون هندیه این فیکه اون چنین این چنانه. اندازه ای که اینجا وقتت تلف شد به میشه/نمیشه گفتن و شنیدن اگر طبق آموزشها دست بکار شده بودی روزی 2 تا پاور به منبع تغذیه ی متغیر تبدیل کرده بودی

دیدگاه