اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جستجوی یک آموزش عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جستجوی یک آموزش عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    چشم،
    فرصت شد آموزش کامل و عملی میذارم.
    فعلا دارم عکس ها رو آماده میکنم.
    ( احتمالا بتونم تا آخر هفته آموزش رو بذارم.)
    سلام دوباره
    مدتی این مثنوی تأخیر شد...
    آیا امکان گذاشتن آموزش کامل و عملی برایتان فراهم نیست؟

دیدگاه

پاسخ : جستجوی یک آموزش عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ

نوشته اصلی توسط Tanha7 نمایش پست ها
      سلام دوباره
      مدتی این مثنوی تأخیر شد...
      آیا امکان گذاشتن آموزش کامل و عملی برایتان فراهم نیست؟
      درود،
      اتفاقا این اواخر و ماه قبل، لازمه‌ داشتن یک منبع تغذیه متغییر
      با جریان دهی بالا داشتم، به ذهنم رسید از پاور کامپیوتر استفاده
      کنم، اما متاسفانه هر چه پاور بدستم میرسید، دارای آیسی های
      متفرقه ای همچون PS224 بودند که در صورت تلاش برای متغییر،
      کردن، خروجی آنها قطع میشد.
      هنوز هم بدنبال پاوری با آیسی 494 یا 7500 هستم.....

دیدگاه

منبع تغذیه متغییر های استاندارد و بازاری مثل
        ADAK و YAXUNو proskit و داژنگ و سنجش و...
        همگی چه قسمت تغذیه و چه قسمت متغییر سازی
        ( رگولاتور متغییر) از نوع خطی بوده و هیچ
        عنصر سویچینگی داخلشون استفاده نشده.
        اگر ذره ای شک داشتید میتونید منبع تغذیه
        متغییر یکی از تعمیرکاران موبایل را باز کرده و خودتان
        مشاهده کنید!
        استفاده از قسمت تغذیه یا رگولاتور سویچینگ برای
        منبع تغذیه متغییر، فقط در منبع تغذیه متغییر های
        ارزان که فقط به درد تست مدارات غیر حساس
        مثل کویل تسلا و چشمک زن و آژیر و و...
        مرسوم میباشد. ( مثل مدل مدیتیم)
        خب شاید شرکت های سازنده مشکل ریپل و نویز خروجی منبع تغذیه سوئیچینگ را حل کرده اند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
          خب شاید شرکت های سازنده مشکل ریپل و نویز خروجی منبع تغذیه سوئیچینگ را حل کرده اند؟
          ریپل و نویز را میتوان با ترفند هایی چون فیلتر LC و افزایش فرکانس سویچینگ، کاهش داد اما هرگز نمیتوان آنرا به طور کامل حذف کرد.

دیدگاه

سلام
            مهندس از چه ترانسی استفاده کردید برای منبع تغذیه ؟ من پاور کامپیوتر رو متغیر کردم خوب شده ولی جریان از 1.5 امپر بیشتر نمیشه، پایه یک ای سی رو هم اگه از مدار جدا کنم جریان زیاد میشه ولی ی دیود زنر خروجی ۱۲ ولت هست که میسوزه و پاور دیگه روشن نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
              سلام
              مهندس از چه ترانسی استفاده کردید برای منبع تغذیه ؟ من پاور کامپیوتر رو متغیر کردم خوب شده ولی جریان از 1.5 امپر بیشتر نمیشه، پایه یک ای سی رو هم اگه از مدار جدا کنم جریان زیاد میشه ولی ی دیود زنر خروجی ۱۲ ولت هست که میسوزه و پاور دیگه روشن نمیشه
              جریان ۱۰ امپر هم میده، مقاومت اجری نداشتم تست بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها

جریان ۱۰ امپر هم میده، مقاومت اجری نداشتم تست بگیرم
                سلام و تحیت
                آیا شما به روشی عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ و با خروجی 10 آمپر، دست یافتید؟

دیدگاه

سلام و تحیت
                  آیا شما به روشی عملی برای تبدیل پاور کامپیوتر به منبع تغذیه با قابلیت تنظیم آمپراژ و تنظیم ولتاژ و با خروجی 10 آمپر، دست یافتید؟
                  درود،
                  اتفاقا قرار هست منبع تغذیه متغییر با پاور کامپیوتر خودم طی چند روز آینده تکمیل کنم.
                  متاسفانه نتونستم از مراحل عملی کار تصویر تهیه کنم اما میتونم توضیحات لازمه ارائه کنم.

دیدگاه

درود،
                    اتفاقا قرار هست منبع تغذیه متغییر با پاور کامپیوتر خودم طی چند روز آینده تکمیل کنم.
                    متاسفانه نتونستم از مراحل عملی کار تصویر تهیه کنم اما میتونم توضیحات لازمه ارائه کنم.
                    ان شاء الله اگر آموزش «توضیحی» شما، اولاً تفصیلی باشد و ثانیاً قابل پیاده‌سازی باشد، بسیار مفید و مغتنم خواهد بود.
                    منتظر هستیم.

منبع تغذیه‌ی متغیّر شما، از چند ولت تا چند ولت خواهد بود؟
                    آیا قابلیت تنظیم آمپراژ را هم خواهد داشت؟
                    تا چند آمپر، جریان خواهد داد؟
                    جدیدترین ویرایش توسط Tanha7; ۰۹:۳۶ ۱۴۰۲/۰۶/۲۴.

دیدگاه

ان شاء الله اگر آموزش «توضیحی» شما، اولاً تفصیلی باشد و ثانیاً قابل پیاده‌سازی باشد، بسیار مفید و مغتنم خواهد بود.
                      منتظر هستیم.

منبع تغذیه‌ی متغیّر شما، از چند ولت تا چند ولت خواهد بود؟
                      آیا قابلیت تنظیم آمپراژ را هم خواهد داشت؟
                      تا چند آمپر، جریان خواهد داد؟
                      در واقع کلیه مراحل آزمایشی اون رو آزمایش کردم که مبادا ارور آمپلی فایر و حفاظت و... فعال نشه که خوشبختانه چنین مشکلی پیش نیومد.
                      منبع تغذیه مد نظر می‌تونه بین 0.2 تا 30 ولت ارایه بده اما جهت محدود کردن چرخه کار یا همان Duty Cycle ، محدوده 0.2 تا 24 ولت تنظیم کردم.
                      ضمن اینکه در صورتی که در خروجی -12 که آن هم طبیعتاً متغییر شده استفاده بشه، خروجی 0.5 ولت تا 48 ولت خواهیم داشت.
                      در مورد جریان خروجی، وابستگی شدیدی به مدل پاور و کیفیت ساخت اون وجود داره اما این پاور که دست بنده هست می‌تونه تا ۷ ، ۸ آمپر در ۲۴ ولت ارایه بده.
                      بله محدود کننده جریان هم داره که بین ۳۰ ، ۴۰ میلی آمپر تا حداکثر جریان ۷ آمپر عمل می‌کنه و با توجه به اینکه در قسمت های کنترلی پاور دستکاری زیادی انجام نشده، حفاظت اتصال کوتاه هم فعال هست.

حدود ۲ روز دیگر باقی قطعات مورد نیاز دستم می رسد و میتوانم پاور را کامل کنم.

در مورد آموزش ، میتونم تحلیل نسبتا کاملی انجام بدم و از برخی مراحل کار هم میتونم تصویر تهیه کنم اما از تهیه تصویر در تمام مراحل کار معذور هستم.
                      اگر با توضیحات بالا موافق هستید، تاپیک جدیدی باز میکنم و در آن آموزش را شروع میکنم.
                      ​​​​

دیدگاه

در واقع کلیه مراحل آزمایشی اون رو آزمایش کردم که مبادا ارور آمپلی فایر و حفاظت و... فعال نشه که خوشبختانه چنین مشکلی پیش نیومد.
                        منبع تغذیه مد نظر می‌تونه بین 0.2 تا 30 ولت ارایه بده اما جهت محدود کردن چرخه کار یا همان Duty Cycle ، محدوده 0.2 تا 24 ولت تنظیم کردم.
                        ضمن اینکه در صورتی که در خروجی -12 که آن هم طبیعتاً متغییر شده استفاده بشه، خروجی 0.5 ولت تا 48 ولت خواهیم داشت.
                        در مورد جریان خروجی، وابستگی شدیدی به مدل پاور و کیفیت ساخت اون وجود داره اما این پاور که دست بنده هست می‌تونه تا ۷ ، ۸ آمپر در ۲۴ ولت ارایه بده.
                        بله محدود کننده جریان هم داره که بین ۳۰ ، ۴۰ میلی آمپر تا حداکثر جریان ۷ آمپر عمل می‌کنه و با توجه به اینکه در قسمت های کنترلی پاور دستکاری زیادی انجام نشده، حفاظت اتصال کوتاه هم فعال هست.

حدود ۲ روز دیگر باقی قطعات مورد نیاز دستم می رسد و میتوانم پاور را کامل کنم.

در مورد آموزش ، میتونم تحلیل نسبتا کاملی انجام بدم و از برخی مراحل کار هم میتونم تصویر تهیه کنم اما از تهیه تصویر در تمام مراحل کار معذور هستم.
                        اگر با توضیحات بالا موافق هستید، تاپیک جدیدی باز میکنم و در آن آموزش را شروع میکنم.
                        ​​​​
                        البته که موافق هستم.
                        ان شاء الله و به میمنت، موضوع جدید را بگشایید و آموزش دهید. استفاده خواهیم کرد.

یک سوال: آیا ضرورت دارد که چرخه‌ی کار، محدود شود؟ اگر بله، چرا؟

دیدگاه

البته که موافق هستم.
                          ان شاء الله و به میمنت، موضوع جدید را بگشایید و آموزش دهید. استفاده خواهیم کرد.

یک سوال: آیا ضرورت دارد که چرخه‌ی کار، محدود شود؟ اگر بله، چرا؟
                          پس موافق هستید ، انشاالله نهایتا تا 2 هفته دیگر تاپیک ایجاد میکنم.
                          بحث محدود کردن چرخه کار مربوط به فلسفه منبع تغذیه سویچینگ است ، اما علت اصلی اینکار ، جلوگیری از اشباع شدن هسته ترانس قدرت منبع تغذیه سوسچینگ است.

دیدگاه

بحث محدود کردن چرخه کار مربوط به فلسفه منبع تغذیه سویچینگ است ، اما علت اصلی اینکار ، جلوگیری از اشباع شدن هسته ترانس قدرت منبع تغذیه سوسچینگ است.
                            اگر ولتاژِ حداکثر، 30 باشد (یعنی به 24 محدودش نکنید)، چه مشکلاتی به وجود می‌آید؟

دیدگاه

اگر ولتاژِ حداکثر، 30 باشد (یعنی به 24 محدودش نکنید)، چه مشکلاتی به وجود می‌آید؟
                              عمر منبع تغذیه کوتاهتر میشود.
                              و احتمال انفجار ترانزیستور ها تحت اضافه بار وجود دارد.

دیدگاه

سلام و تحیت
                                آیا موضوع (تاپیک) مورد نظر را ایجاد کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X