اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    این فیلم با دیود و جبرانساز و R4=22 گرفته شده و در طول اینکه بار به مدار وصل میشه ولوم چرخونده میشه
    ظاهرا
    R4=22 ، اثر جبرانساز با مقادیر فعلی رو خنثی کرده
    راستتش من که در لحظات اتصال بار در طول فیلم تغییری نمی بیینم. وتغییری نسبت به فیلم قبل که با مقادیر قبلی و مقاومت R4=10 بود هم نمی بینم. اینکه می فرمایید اثرش رو خنثی کرده!
    پس فعلا ولوم روی صفر باشه و مقاومت سری باهاش هم همین 3.3 کیلو و
    R4=22 . باز مقادیر هر طور که به نظر خودتون اعوجاج کمتر میشه و پالس های مثلثی هم پیوسته وجود دارند همون ها رو بذارید باشند بعد این رو بذارید:
    یه شکل موج از درین با پراب X10 در کانال 1. تنظیمات اسکوپ را هم روی X10 برای کانال 1 بذارید. (و گرنه دامنه رو خیلی کم نشون میده). V/div رو هم برای کانال 1 روی 20V/div بذارید.
    کانال 2 روی همین پین 4 باشه. با پراب X1 ، تنظیماتشم روی اسکوپ تغییری ندید.
    جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۰:۴۸ ۱۴۰۱/۰۷/۲۶.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون
      بله مسی هست،نپرسیده بودید
      اسیلوسکوپ نو، مبارک.
      ۱۰۰ درصد مشکل این مدار با یاری خدا حل میشه و البته،* حدس میزنم وقتی مشکل پیدا شد،
      به سادگی مشکل بخندیم .
      همیشه در مدارات سویچینگ اینگونه مشکلات، منشأ ساده ای دارن، گاه اینقدر ساده که به سادگی
      منشأ مشکل می*خندیم....

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

چیزی که حدود ۱ ماه قبل خواستم بگم اما یادم رفت،
      این هست که مدار رو روی PCB ببندین، شاید ساده
      بنظر برسه ولی پیشنهاد میکنم مدار روی PCB با طراحی
      پلیگانی ببندین....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
        راستتش من که در لحظات اتصال بار در طول فیلم تغییری نمی بیینم. وتغییری نسبت به فیلم قبل که با مقادیر قبلی و مقاومت R4=10 بود هم نمی بینم. اینکه می فرمایید اثرش رو خنثی کرده!
        نه منظورم این بود یکم پرش های پین 4 با R4=22 کمتر شده نسبت به قبل که 10 اهم بود و ولوم روی مینیمم
        یه شکل موج از درین با پراب X10 در کانال 1. تنظیمات اسکوپ را هم روی X10 برای کانال 1 بذارید. (و گرنه دامنه رو خیلی کم نشون میده). V/div رو هم برای کانال 1 روی 20V/div بذارید.
        کانال 2 روی همین پین 4 باشه. با پراب X1 ، تنظیماتشم روی اسکوپ تغییری ندید.
        یه چیز جالب
        به طور تصادفی متوجه شدم شکل موج پین 4 با بار 0.5 آمپر با شکل موج همین پین 4 با بار 1.5 آمپر متفاوت هست(هر دو بار لامپ)

لینک اول بار 0.5 آمپر
        VID_20221018_221101.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

لینک دوم بار 1.5 آمپر
        VID_20221018_221502.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        اسیلوسکوپ نو، مبارک.
        ۱۰۰ درصد مشکل این مدار با یاری خدا حل میشه و البته،* حدس میزنم وقتی مشکل پیدا شد،
        به سادگی مشکل بخندیم .
        همیشه در مدارات سویچینگ اینگونه مشکلات، منشأ ساده ای دارن، گاه اینقدر ساده که به سادگی
        منشأ مشکل می*خندیم....
        سلامت باشین،ممنونم
        ان شاءالله
        خدا خیر به شما و دوستان بده که اینقدر وقت میگذارید برای امثال بنده
        نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        چیزی که حدود ۱ ماه قبل خواستم بگم اما یادم رفت،
        این هست که مدار رو روی PCB ببندین، شاید ساده
        بنظر برسه ولی پیشنهاد میکنم مدار روی PCB با طراحی
        پلیگانی ببندین....
        مدار که کلا از اول روی PCB بود ولی از بس که نیاز به تغییر قطعات و مقادیر اون ها بود تصمیم گرفتم بخش کنترل رو به برد بورد انتقال بدم
        الان ماسفت،سلف،مقاومت شنت،دیودخروجی و خازن های ورودی و خروجی و سلف روی برد هستند و محکم و ضخیم لحیم شدن
        و سه تا سیم فقط از روی برد بورد به گیت و سورس و فیدبک(خروجی ولتاژ) وصل هستند
        ورودی هر دو هم مشترک از منبع تغذیه

پلیگانی نشنیدم تا حالا

آها متوجه شدم پلیگان چیه
        خوندم در موردش
        اسمشو نمیدونستم ولی به کارش بردم

دیدگاه

یه چیز جالب
          به طور تصادفی متوجه شدم شکل موج پین 4 با بار 0.5 آمپر با شکل موج همین پین 4 با بار 1.5 آمپر متفاوت هست(هر دو بار لامپ)
          لینک اول بار 0.5 آمپر
          VID_20221018_221101.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

لینک دوم بار 1.5 آمپر
          https://uupload.ir/view/vid_20221018_221502_96pt.mp4/
          گرمای ماسفت در بار 1.5 آمپر چقدره؟
          از شکل موج ها، ولتاژ خروجی ظاهرا در هر دو فیلم در حدود 20 ولته. مگه با اپتوکوپلر و دیود زنر روی 15 تنظیم نشده بود؟
          شکل موج ها هم خوبه. من تفاوت زیادی بین دوتا فیلم برای پین 4 در مدتی که بار وصل هست نمی بینم بجز یه مقدار اعوجاج در دومی که خوب در فیلم های قبلی هم بود و دلیل احتمالیش رو در ادامه می گم.
          اما چیزی که برای من جالب بود در بار 1.5 آ مپر اویل فیلم است که تازه بار وصل شده. همون طور که می بینید در لحظات قطع سوییچ خازن اسیلاتور کاملا تخلیه می شه:
          در حالی که اسیلاتور بایدبه طور مستقل از خروجی نوسان پیوسته و ثابتی داشته باشه.
          به نظرم علتش نوسان ولتاژ تغذیه در لحظه قطع ماسفت است.
          می تونید درهمین بار 1.5 آمپر، پراب 1 را به پین 7 وصل کنید. با پراب X1 و V/div=5 و تنظیم X1 روی اسکوپ (از این به بعد خودتون بهره اسکوپ را با بهره پراب تطبیق بدید تا من دیگه هی این رو تکرار نکنم). پراب 2 همچنان به پین 4 وصل باشه. با همین تنظیماتی که الان هست. شکل موجش بذارید.
          همین آزمایش رو در مورد اتصال پراب 1 به پین 8 هم تکرار کنید و شکل موجش بذارید.
          هدف از این دو آزمایش بررسی تغییرات ولتاژ تغذیه و ولتاژ V_ref در لحظه اعوجاج شکل موج پین 4 است. این رو هم دقت کنید که در حال اتصال پایدار بار به خروجی اعوجاج خیلی کمتر از حالت خاص شکل بالاست که در فیلم در لحظه اتصال بار فقط به صورت گذرا وجود دارد. بنا بر این در حین آزمایش به دنبال ایجاد چنین شکل موجی در پین 4 نباشید و به همان اعوجاج اندک پین 4 مطابق شکل زیر اکتفا کنید:

با توجه به اینکه از شکل دوم مشخص است که در حالت مد ناپیوسته هستید در این ولتاژخروجی هنوز می شه بار رو بیشتر از 1.5 آمپر هم بالا برد که مدار وارد مد های بحرانی و سپس پیوسته بشه. ولی شما فعلا بار رو افزایش ندید. و فعلا نتایج همون دو تا آزمایش بالا رو بذارید.
          جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۱:۳۰ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

گرمای ماسفت در بار 1.5 آمپر چقدره؟
            بدک نیست ولی بازم زیاد نمیشه وصل باشه بار
            از شکل موج ها، ولتاژ خروجی ظاهرا در هر دو فیلم در حدود 20 ولته. مگه با اپتوکوپلر و دیود زنر روی 15 تنظیم نشده بود؟
            زنر که فرمودید 12 ولت و ولتاژ خروجی هم روی 14.5 هست
            با توجه به اینکه از شکل دوم مشخص است که در حالت مد ناپیوسته هستید در این ولتاژخروجی هنوز می شه بار رو بیشتر از 1.5 آمپر هم بالا برد که مدار وارد مد های بحرانی و سپس پیوسته بشه. ولی شما فعلا بار رو افزایش ندید. و فعلا نتایج همون دو تا آزمایش بالا رو بذارید.
            با همین بار 1.5 آمپر هم افت ولتاژ داریم
            چشم آزمایش ها رو انجام میدم و نتیجه رو میگذارم

دیدگاه

بدک نیست ولی بازم زیاد نمیشه وصل باشه بار
              زنر که فرمودید 12 ولت و ولتاژ خروجی هم روی 14.5 هست
              با همین بار 1.5 آمپر هم افت ولتاژ داریم
              نباید الان خروجی انقدر پایین باشه.
              دیود خروجی MBR30100PT است؟
              با پراب زرد روی X10 و تنظیم اسکوپ ولتاژ خروخی رو نسبت به زمین شکل موج بذارید. پراب 2 همچنان در همین شرایط کنونی به پین 4 وصل باشه
              ممنون.
              جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۱:۱۳ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

دیود خروجی MBR30100PT است؟
                بله،همین هست
                با پراب زرد روی X10 و تنظیم اسکوپ ولتاژ خروخی رو نسبت به زمین شکل موج بذارید. پراب 2 همچنان در همین شرایط کنونی به پین 4 وصل باشه
                OUT.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

می تونید درهمین بار 1.5 آمپر، پراب 1 را به پین 7 وصل کنید. با پراب X1 و V/div=5 و تنظیم X1 روی اسکوپ (از این به بعد خودتون بهره اسکوپ را با بهره پراب تطبیق بدید تا من دیگه هی این رو تکرار نکنم). پراب 2 همچنان به پین 4 وصل باشه. با همین تنظیماتی که الان هست. شکل موجش بذارید.
                همین آزمایش رو در مورد اتصال پراب 1 به پین 8 هم تکرار کنید و شکل موجش بذارید.
                شما دیگه تکرار نکنید منم ان شاءالله یادم نره سعی میکنم رعایت کنم

PIN7.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

PIN8.mp4 - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

دستور

دیدگاه

https://uupload.ir/view/out_ps9a.mp4/
                  این آزمایش دوباره تکرار کنید علتش رو روی شکل زیر توضیح دادم. ( مرجع صفر را هم برای کانال 1 طبق توضیح شکل دوم همین پست تنظیم کنید)
                  کلا هر موقع دیدید خط موج چسبیده به سقف احتمال قوی بدید که سیگنال اعمالی از رنج خارجه و اون خط چسبیده به سقف مقدار معتبری رو نشون نمی ده.
                  [/IMG]
                  شما دیگه تکرار نکنید منم ان شاءالله یادم نره سعی میکنم رعایت کنم
                  ولتاژ پین 7 و8 درسته اعوجاح هم نداره بنابراین مشکل اعوجاج پین 4 احتمالا به علتEMI است و شاید با یکپارچه سازی مدار روی برد برطرف بشه خواستید با R4=47 و 100 هم پین 4 را تحت همین بار 1.5 آمپر تست کنید اگه اعوجاج بازم رفع نشده بود که دیگه راهی فعلا به ذهنم نمی رسه براش.
                  دیود خروجی رو هم نگفتید آیا MBR30100PT است؟
                  تنظیم مرجع صفر کانال 1:
                  جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۴:۱۲ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

این آزمایش دوباره تکرار کنید علتش رو روی شکل زیر توضیح دادم. ( مرجع صفر را هم برای کانال 1 طبق توضیح شکل دوم همین پست تنظیم کنید)
                    اتوست بود
                    بفرمایید:همون آزمایش فقط با R4=47

https://drive.google.com/file/d/19Cu...ew?usp=sharing

دیود خروجی رو هم نگفتید آیا MBR30100PT است؟
                    همون اول پست #292 عرض کردم
                    بله همین دیود هست

تنظیم مرجع صفر کانال 1:
                    اطاعت شد

دیدگاه

اتوست بود
                      بفرمایید:همون آزمایش فقط با R4=47
                      https://drive.google.com/file/d/19Cu...ew?usp=sharing
                      آقا لطفا فیلم بذاریدش تو همون سایت قبلی باین اوضاع اینترنت هنوز نتونستم بازش کنم حتی با ... .

همون اول پست #292 عرض کردم
                      بله همین دیود هست
                      ببخید احتمالا پست از وسطش شروع کردم به خوندن.
                      اطاعت شد
                      اون مشکل اعوجاج پین 4 هم به نظر برای سازنده هم پیش اومده بوده. یه پیشنهادشم اینه که دیود شاتکی بین پین 6 و زمین وصل کنید. کاتد به پین 6 و آند به زمین.
                      اول فیلم جای قبلی آپلود کنید تا من ببینمش شما هم این رو انجام بدید.

بالاخره دیدمش.
                      باز دو تا سوال پیش اومد:
                      1- الان چطوره با بار هم اعوجاج پین 4 ندارید؟ همون بار 1.5 آمپره؟
                      2- اسکوپ رو به بار وصل کردید که اولای فیلم خروجی صفره ولی اسیلاتور در حال کار؟ یا وصلش کردید به خازن های خروجی بعد بار رو وصل می کنید؟
                      این رو هم انجام بدید تا علت افت ولتاژ معلوم شه:
                      هر دو پراب روی X10 هر دو کانال روی 5V/div
                      پراب 1 به درین و پراب 2 به خروجی . تریگر روی کانال 1 بذارید. با بار 1.5 آمپر فیلم بذارید.
                      اگه خواستید یه فیلم هم از شکل موج روی دیود خروجی بذارید به این صورت که پراب 2 هیچ کدوم از سیم هاش به مدار وصل نباشه برای این آزمایش. اصلا کلا در این آزمایش پراب 2 را از کانکتور اسکوپ جداش کنید تا خاطر جمع شیم. پراب 1 رو روی X10 بذارید . منفی پراب به کاتد و مثبتش به آند. V/div=5 باشه. تریگر روی کانال 1. شکل موج بذارید.
                      و نکته آموزشی اینکه از اونجایی که گراندهای دو تا پورت اسکوپ از داخل اسکوپ به هم وصل شدند هیچ موقع سعی نکنید دو شکل موجی را همزمان ببینید که مرجع ولتاژشون مشترک نباشه. در غیر این صورت اختلاف ولتاژ بین گراند ها یا به اسکوپ آسیب میزنه یا چون او دو نقطه غیر هم ولتاژ روی مدار از طریق اسکوپ اتصال کوتاه می شند مدارتون آسیب میبینه. یه راه ساده برای جلوگیری از چنین اشتباهی اینه که همیشه حتی در صورت استفاده از هر دو کانال فقط گراند یک پراب رو به مدار بدید و گراند دیگری آزاد باشه و به جایی وصل نباشه یا کلا از بدنه پراب جداش کنید که یه موقع به جایی اتصال نکنه.
                      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۵:۵۴ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

آقا لطفا فیلم بذاریدش تو همون سایت قبلی باین اوضاع اینترنت هنوز نتونستم بازش کنم حتی با ... .
                        من قبلا دو سه تا مرحله اضافه میرفتم و کلی معطلی تا بتونم بزارم داخل اون سایت که فرمودید
                        الان خیلی راحت آپلود میشه بدون کار اضافه
                        ... نمیخواد فقط اینترنت یاری کنه باز میشه،منم یکم حجم فیلم رو کمتر میکنم اگر باز مشکل بود بفرمایید ، چشم همونجا میزارم
                        1- الان چطوره با بار هم اعوجاج پین 4 ندارید؟ همون بار 1.5 آمپره؟
                        با R4=47 اینطوریه،اولش یه کوچولو اون اعجوجاج هست بعد حذف میشه
                        2- اسکوپ رو به بار وصل کردید که اولای فیلم خروجی صفره ولی اسیلاتور در حال کار؟ یا وصلش کردید به خازن های خروجی بعد بار رو وصل می کنید؟
                        همیشه همین طوری بوده
                        با بار یا بدون بار ، موج اسیلاتور روی صفحه هست
                        من همیشه اسکوپ رو میزنم به جایی که باید(مثلا خروجی بعد از خازن ها) بعد بار رو وصل میکنم
                        اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم
                        این رو هم انجام بدید تا علت افت ولتاژ معلوم شه:
                        هر دو پراب روی X10 هر دو کانال روی 5V/div
                        پراب 1 به درین و پراب 2 به خروجی . تریگر روی کانال 1 بذارید. با بار 1.5 آمپر فیلم بذارید.
                        اگه خواستید یه فیلم هم از شکل موج روی دیود خروجی بذارید به این صورت که پراب 2 هیچ کدوم از سیم هاش به مدار وصل نباشه برای این آزمایش. اصلا کلا در این آزمایش پراب 2 را از کانکتور اسکوپ جداش کنید تا خاطر جمع شیم. پراب 1 رو روی X10 بذارید . منفی پراب به کاتد و مثبتش به آند. V/div=5 باشه. تریگر روی کانال 1. شکل موج بذارید.
                        چشم

دیدگاه

من قبلا دو سه تا مرحله اضافه میرفتم و کلی معطلی تا بتونم بزارم داخل اون سایت که فرمودید
                          الان خیلی راحت آپلود میشه بدون کار اضافه
                          ... نمیخواد فقط اینترنت یاری کنه باز میشه،منم یکم حجم فیلم رو کمتر میکنم اگر باز مشکل بود بفرمایید ، چشم همونجا میزارم
                          بله الان بدون ... دانلود شد. هر چند پخش آنلاین نمیشه.
                          باشه همینجا بذارید. ما که نمی خوایم شما اذیت شید.
                          با R4=47 اینطوریه،اولش یه کوچولو اون اعجوجاج هست بعد حذف میشه
                          خوب خوب. پس مشکل همون جریان کشی گیت بوده. حالا شما اون دیود شاتکی که گفتم بین پین 6 و زمین بذارید رو هم برای اطمینان بذارید.
                          همیشه همین طوری بوده
                          با بار یا بدون بار ، موج اسیلاتور روی صفحه هست
                          من همیشه اسکوپ رو میزنم به جایی که باید(مثلا خروجی بعد از خازن ها) بعد بار رو وصل میکنم
                          اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم
                          به نظرم فهمیدم چیکار کردید. اسکوپ متصل به باره بعد هر دو رو میزنید به سر خازن خروجی. درسته؟ ولی بهتره اسکوپ روی خازن خروجی باشه بعد بار رو هم وارد بازی کنید. اینجوری ولتاژبی باری رو هم توی فیلم می بینیم.
                          چشم
                          ممنون
                          جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۶:۱۵ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

باشه همینجا بذارید. ما که نمی خوایم شما اذیت شید.
                            شما لطف دارید،منم راضی به اذیت شدن شما نیستم
                            پس همین طوری یعنی طور دوم . یعنی وصلش کردید به خازن های خروجی بعد بار رو وصل می کنید درسته؟
                            بله

این هم دوتا آزمایشی که فرمودید،هم دیود و هم درین-خروجی

اگر لینک ها اذیت کرد بفرمایید تا یه فکری براشون بکنم

هنوز شاتکی پین 6 رو نزاشتم

دیدگاه

شما لطف دارید،منم راضی به اذیت شدن شما نیستم

بله
                              پس چرا اول اون فیلم ولتاژ خازن صفر بود؟
                              به نظرم اسکوپ متصل به باره بعد هر دو رو میزنید به سر خازن خروجی. درسته؟
                              ولی بهتره اسکوپ روی خازن خروجی باشه بعد بار رو هم وارد بازی کنید. اینجوری ولتاژبی باری رو هم توی فیلم می بینیم.

[QUOTE=mrh586;745988]این هم دوتا آزمایشی که فرمودید،هم دیود و هم درین-خروجی

اگر لینک ها اذیت کرد بفرمایید تا یه فکری براشون بکنم
                              فعلا مشکلی نیست.
                              هنوز شاتکی پین 6 رو نزاشتم
                              بذارید . فقط جهتش رعایت کنید انشا... مشکلی پیش نمی یاد.
                              اما در مورد این فیلم ها:
                              همیشه این رو هم ذکر کنید که هر فیلم مربوط به چیه.
                              البته در اسم فایل یکی gate and out است منظورتون چیه؟
                              اون که شکل موجش یه جاهایی چسبیده به سقف:
                              من عرض نکردم درین-خروجی رو بگیرید منظورم درین در یک کانال و خروجی در کانال دیگه باشه و گراند یکی از پراب ها هم به زمین مدار.
                              یه بار دیگه با دقت بخونید:
                              منظور ازهر پراب همون مجموعه ای است که به یک پورت اسکوپ وصله و خودش شامل دو سیم گراند و مغزی کابل است.
                              باز اگه توضیح بیشتر لازمه بفرمایید.
                              V/div و موقعیت صفر هر کانال روی محور عمودی را همیشه طوری تنظیم کنید که هیچ جای شکل موج ها به سقف و کف صفحه کوچکترین برخوردی نداشته باشد. شکل موج دو کانال اگر با هم برخورد کردند یا داخل هم رفتن هم مشکلی نیست.
                              صفر هر کانال بهتره برروی یک خط افقی شبکه بندی صفحه قرار داده بشه تا مرجع به وضوح در طول محور افق معیین باشه.
                              دو سر دیود هم دو باره طوریزبذارید که به سقف و کف نخورده باشه.
                              جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۷:۱۶ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

به نظرم اسکوپ متصل به باره بعد هر دو رو میزنید به سر خازن خروجی. درسته؟
                                دقیقا همینطوره
                                ولی بهتره اسکوپ روی خازن خروجی باشه بعد بار رو هم وارد بازی کنید. اینجوری ولتاژبی باری رو هم توی فیلم می بینیم.
                                چشم
                                همیشه این رو هم ذکر کنید که هر فیلم مربوط به چیه.
                                البته در اسم فایل یکی gate and out است منظورتون چیه؟
                                چشم
                                اشتباه نوشتم،drain and out
                                اون که شکل موجش یه جاهایی چسبیده به سقف:
                                بله فقط خواستم تنظیمات شمارو دست نزنم
                                من عرض نکردم درین-خروجی رو بگیرید منظورم درین در یک کانال و خروجی در کانال دیگه باشه و گراند یکی از پراب ها هم به زمین مدار.
                                یه بار دیگه با دقت بخونید:
                                منظور ازهر پراب همون مجموعه ای است که به یک پورت اسکوپ وصله و خودش شامل دو سیم گراند و مغزی کابل است.
                                باز اگه توضیح بیشتر لازمه بفرمایید.
                                بله متوجه شدم
                                گرند رو از هر دو فاکتور گرفتم در نوشتن البته
                                دقیقا پراب 1 به درین و پراب 2 به خروجی . تریگر روی کانال 1 بود
                                V/div و موقعیت صفر هر کانال روی محور عمودی را همیشه طوری تنظیم کنید که هیچ جای شکل موج ها به سقف و کف صفحه کوچکترین برخوردی نداشته باشد. شکل موج دو کانال اگر با هم برخورد کردند یا داخل هم رفتن هم مشکلی نیست.
                                صفر هر کانال بهتره برروی یک خط افقی شبکه بندی صفحه قرار داده بشه تا مرجع به وضوح در طول محور افق معیین باشه.
                                چشم

راستی من با موبایل روی لینک ها کلیک کردم خیلی سریع رفت روی پخش آنلاین و راحت پخش کرد
                                نمیدونم شاید برای پخش آنلاین در ویندوز یک تنظیماتی داره

بفرمایید
                                این دو سر دیود طوری که به سقف و کف برخورد نداشته باشه
                                دوتا خط عمودی و دوتا خط افقی هم میتونه بندازه روی صفحه و مقادیر بینشون رو نشون میده
                                الان دوتا خط افقی رو سعی کردم طوری تنظیم کنم که چسبیده به کف و سقف موج باشه به عنوان مرجع

و نکته آموزشی اینکه از اونجایی که گراندهای دو تا پورت اسکوپ از داخل اسکوپ به هم وصل شدند هیچ موقع سعی نکنید دو شکل موجی را همزمان ببینید که مرجع ولتاژشون مشترک نباشه. در غیر این صورت اختلاف ولتاژ بین گراند ها یا به اسکوپ آسیب میزنه یا چون او دو نقطه غیر هم ولتاژ روی مدار از طریق اسکوپ اتصال کوتاه می شند مدارتون آسیب میبینه. یه راه ساده برای جلوگیری از چنین اشتباهی اینه که همیشه حتی در صورت استفاده از هر دو کانال فقط گراند یک پراب رو به مدار بدید و گراند دیگری آزاد باشه و به جایی وصل نباشه یا کلا از بدنه پراب جداش کنید که یه موقع به جایی اتصال نکنه.
                                این خیلی عالی و لازم بود
                                دم شما گرم

الان برا من توو ویندوز میره برا پخش آنلاین وقتی کلیک میکنم
                                جدیدترین ویرایش توسط mrh586; ۱۸:۵۷ ۱۴۰۱/۰۷/۲۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X